RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
سلام به همگی
بابا تورو خدا بیاین الکی به آدم بگین دلتون تنگ شده چی میشه مگه؟
آخه چه وضعیتیه سه روزم نیای تالار هیچکی نمیگه تو کجایی؟ نه خبری از بهشته (مریض بودی خوب شدی؟) نه تسوکه نه سیسیلی نه شیدا نه ...
میدونم که دلتون تنگ نمیشه برا آدم خودم اطمینان دارم:311: ولی الکی بیاید به آدم امید واهی بدین که بد نیست نه؟
اومدم شهرستان مامانم بعد از دو روز امروز بهم زنگ زده من حموم بودم وقتی برگشتم دیدم مامانم زنگیده خوشحال پریدم رو گوشیم و بهش زنگ زدم میگم سلام مامان نگران شدین؟ (تو رویاهام دارم فکر میکنم میگه ببببببببله معلومه!:43:)
میگه تلویزیون هیچی نداشت حوصلم سررفت بهت زنگ زدم!!!!!!!!!!:311:
حالا پارسال که میخواستم کارشناسی ارشد شرکت کنم گفت حق نداری نه شهرستان بزنی نه راه دور تو تهرون یکی از همین دانشگاههای اطراف خونمون بزن من دیگه تحمل ندارم!!!!!!!!!!!
بچه ها یه نفر تو اتاقمه والنتاین از سه تا پسر کادو گرفته داشت یکی از اون کادها رو واسه یه پسر چهارمی کادو میکرد بهش بده!!!!! بهش میگم مگه تو چند تا دوست پسر داری؟ میگه اینا که دوست پسر نیست اینا دوستامند!!
خدا قربونت برم ما که ناشکر نیستیم چون میدونم که دل همه واسم تنگ میشه:227: دختر به این دوست داشتنی ای، به این ماهی:46: به این نازی :227: ... مگه میشه کسی دلش براش تنگ نشه!!!! (سنگ پای 2011 جدیده جدید) منتها اینقدر کم طاقتیم و به قول اون بزرگوار کبوتر جلد که فرصت نمیدیم!
مثل بقیه ی اعضا که دل منم براشون تنگ میشه.:46:
راستش توی خواب هم نمی دیدم که کسی را پیدا کنم که این قدر باهاش شباهت فکری داشته باشم حالا این که خودم پیدا کنم که پیشکش این که خانواده ام که معیارهاشون با معیارهای اشتراکشون 30 درصد هم نبود این جور کسی را پیدا کنند واقعا برایم غیر قابل تصور بود! بیش از پنجاه مورد را بهم معرفی کرده بودند و همه توی همون مراحل اول گزینش رد شده بودند! و حالا این دختر خانمی که پیدا کرده اند عمرا فکر نمی کنم چند سال می گشتم پیدا می کردم همه کسانی که پیدا میشدند من اون ها را لایق خودم نمی دونستم! (از لحاظ ایمانی وگرنه من آدم مغروری نیستم ) توی این مورد من خودم را لایق اون نمی دونم!
دیشب برای بار جلسه دوم رفتم خواستگاری!
الان منتظر نتیجه ام توی دلم می گم که خدایا هر چی تو بخوای راضی ام و اگه هم نشه حتما خیری توشه اما نمی دونم اگر این مورد نشه تا چقدر وقت دیگه باید باز بگردم تا مورد خوبی پیدا بشه!
برام دعا کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
آخه چه وضعیتیه سه روزم نیای تالار هیچکی نمیگه تو کجایی؟
سلام یاسا! غایب بودی مگه؟:311:
راستی، نبودی تو تالار؟:58:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
نه خبری از بهشته (مریض بودی خوب شدی؟) نه تسوکه نه سیسیلی نه شیدا نه ...
ما هم اینجا خدایی نکرده قاقیم دیگه؟ (راستی قاق چیه؟ یه وقت حرف بدی نباشه؟:163:)
به چشم مبارک نمیایم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
اومدم شهرستان مامانم بعد از دو روز امروز بهم زنگ زده من حموم بودم وقتی برگشتم دیدم مامانم زنگیده خوشحال پریدم رو گوشیم و بهش زنگ زدم میگم سلام مامان نگران شدین؟ (تو رویاهام دارم فکر میکنم میگه ببببببببله معلومه!:43:)
میگه تلویزیون هیچی نداشت حوصلم سررفت بهت زنگ زدم!!!!!!!!!!:311:
چه مامان با حالی داری! درست عین مامان خودم:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
بچه ها یه نفر تو اتاقمه والنتاین از سه تا پسر کادو گرفته داشت یکی از اون کادها رو واسه یه پسر چهارمی کادو میکرد بهش بده!!!!! بهش میگم مگه تو چند تا دوست پسر داری؟ میگه اینا که دوست پسر نیست اینا دوستامند!!
نگران نباش، دوست پسراشم یه عده عین خودشن!
موعود خانومی سلام
کجا بودی
خانومی اومدی تالار... دلم واست تنگ شده بودی... چه حال چه خبر؟:43:
سلام
بالهاي صداقت ، نبايد عكست رو توي تالار بزاري من عكست را سانسور كردم:311:
دمت گرم جناب سنگتراشان ... صاحب اختیارید... تالار خودتون هست... ماشااله دست به قلمتون هم که عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
بالهاي صداقت ، نبايد عكست رو توي تالار بزاري من عكست را سانسور كردم:311:
:104::104::104:
خوش ذوقي جالبي بود كلي خنديدم .ممنون
بالهاي صداقت تو جيگر مني با اين عكس خوشگلت . :46:خيلي عكست بامزه است . اما چرا اينقدر لاغر شدي و مسئله ي اصلي اين چشمهاست !!!!!!!!:311::46:
موعود خوش آمدي كفتر جلد . :46:
موعود جان ببین اینها دارند به من می خندند :302:
من واسه اومدن تو هول شدم عکسم رو گذاشتم توی تالار http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...4a7b88f338.gif
ما داريم سعي مي كنيم با هم بخنديم نه اينكه به تو بخنديم عزيزم .
خودت كه خوب مي دوني شوخي است و اين عكس هم عكس واقعي تو نيست . خانم گل . اين حس صميميت هست اگر تونستي يك عكس خوشگل هم براي من پيدا كن و بگذار يه خورده حالا به من بخنديم .
جدي كار جالبي است . مي خوام ببينم آني از نگاه بالهاي صداقت چگونه است ؟چه كيفي مي ده ؟!
سوژه ي عكس درخواستي
آني وقتي كه به بالهاي صداقت و موعود و...كل بچه هاي تالار مي گه كه دوستشون داره .
وای ممنون آنی جان که اجازه فرمودید عکستان را بگذاریم:227:
با اجازه بزرگترها بنده شروع میکنم.
وقتی آنی کوچیک بود
http://1.bp.blogspot.com/_rXbFzaGP6u...meditation.jpg
بزرگ که شد
http://happinessrx.files.wordpress.c...on-cartoon.jpg
وقتی آنی فسیل میشود (بعد از دو هزار سال)
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...UC0gnSrm58&t=1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
سوژه ي عكس درخواستي
آني وقتي كه به بالهاي صداقت و موعود و...كل بچه هاي تالار مي گه كه دوستشون داره .
شرمنده! دیر گفتی!
البته باشه چشم اونم میذاریم.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...PHFpUuzRf9NjCw