سلام؛
چند روزی هست که محمد ابراهیمی هیچ پستی ارسال نکرده؟! دلم براش تنگ شده.
برایش مینویسم:
درسته که رسم دنیا فراموشی است ،اما تو فراموش نکن که همدردان همدردی در لابه لای زمان به یاد تو هستند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام؛
چند روزی هست که محمد ابراهیمی هیچ پستی ارسال نکرده؟! دلم براش تنگ شده.
برایش مینویسم:
درسته که رسم دنیا فراموشی است ،اما تو فراموش نکن که همدردان همدردی در لابه لای زمان به یاد تو هستند
سلام به همه دوستان عزیز همدردی :324: صدا میرسه؟
سلام سارا جووووووووووووون چطوری همه چی میزونه؟خودت خوبی؟خبری ازتون نیست؟
سلام دوستای گلم.:46:
چرا اینقدر تالار ساکته :302:.کجائین ؟؟؟؟؟؟
اومدم بگم من فردا دارم میام ایران :227:.تا ۳ هفته هم نمیتونم بیام تالار ولی خیلی دلم براتون تنگ میشه .:43:
دوستون دارم:72:
صبح قشنگ اولين روز هفته و آخرين روز از ماه بهمن همگي دوستان بخير :72:
امروز به هزار و يك علت يكي از صبح هاي خاص و بي نظير زندگي هر يك از ماست .:227::310:
آمدم تا ياد آوري كنم قدر اين روز را بدانيد و نهايت استفاده را از لحظه لحظه ي آن داشته باشيد :305:و مقداري از انرژي هاي خوب خودم را در نهايت احترام تقديم به شما نازنين دوستان بكنم .:227::46::310:
اولين ظهور از نشانه هاي نعمت
حضور mostafun عزيز است كه با حضور گرم و شكستن قفل سكوتش به يادمان مي آورد همه كبوتر جلد تالار هستيم .
خوش آمدي
سلام به همدرهای خوب خودم:72:
حالتون چطوره ؟ خوبید ؟ خوشید ؟ سلامتید ؟
اول تا یادم نرفته بگم، این آقای imans کجا رفت غیبش زد؟؟!!!
قرار نبود با اشنا کردن کسی با تالار و سایت خودش از اینجا بره ؟ قرار بود ؟؟
آهای آقای imans هرکجا هستی انشاء الله که حالت خوبه و از کسی هم دلخور نیستی(منظورم ما همدردهات هستیم)!
اگه دلخور شدی من که از طرف خودم عذرخواهی میکنم :72::72::
یه آقا محمد هم داشتیم که از مشکلات رفتاری همسرش شکایت میکرد، کجاست ؟
اما خودم یه حس عجیبی دارم، استرس و اضطراب و نمیدونم نگرانی یا چی ...
با نزدیک شدن به سال نو دلم میگیره چون یاد بابام می افتم :302:
قبلا میرفتیم خرید و هرچی می خریدیم می آوردیم جلو بابام پهن می کردیم و میگفتیم این چیه ، اون چیه و ...بابام نگاه میکرد اما حالا ...
ضمن عرض سلام و احترام به همه دوستان گل همدردی:72:
آنی جان! من که هر چی سرم رو خاروندم نفهمیدم امروز چه روزیه!
از صبح هم که از خواب پاشدم، سرم داره عین چی درد میکنه. استامینوفن جان هم هنوز کاری ازش بر نیومده. کلا E.N.T بنده درب و داغونه این روزا. چشم درد روهم که بهش اضافه کنی اونوقت می بینی که جنسم جور جوره:302:
حالا لطفا بفرمایید که امروز چه روزیه؟ و قراره چه گلی به سر ما زده بشه؟
ضمنا انرژی هات فکر کنم اشتباهی سر از جای دیگه در آوردن! بفرستشون بیان اینجا! آدرسو که بلدی؟
ضمنا به آقای mostafun هم خوش آمد میگم.
امشب داشتم ای میل تکونی میکردم، چشمم به جمال ای میلهای قدیمی روشن شد و کلی خاطره بازی کردم با این ای میلها. :43:
آاااای جوانی کجایی که یادت بخیر:305:
در همین میان یاد و خاطره برادر جوان و آگاه خودم، نقاب گرامی برام زنده شد و فکر کردم با نقل قول یکی دوجمله از ایشون یادآور جای خالیشون توی تالار باشم:
"... وقتی غمگین میشیم - خودم تجربش رو داشتم - تنها به یک بعد قضیه که اون هم بیشتر منفی هست می پردازیم
کلا عادت کردیم در طول زندگی به چیزهایی فکر می کنیم که نمی خواهیمش..انرژیمون رو بخاطر چیزی هدر میدیم که واقعا ازش متنفریم..."
امیدوارم نقاب گرامی هر کجا که هستند در سایه الطاف حق سلامت و موفق باشند:323:
سلاااااااااااااااام صبح قشنگ اولين روز از اسفند همگي بخير
به به چه روز فوق العاده اي . آسمان شهر من در اين منطقه ي ابري است و سرد ( اين هم از عجايب كلان شهر تهران عزيز ! )
و از عجايب تجربه هاي گاه به گاه زمستاني خبرتان دهم ، گنجشكها برگشته اند و چه مي كنند اين نازنين مهربانان خوش صدا و بازيگوش و با معرفت با اين قناري گرفتار و در بند همسايه كه نايلون پيچش كرده اند !و.... جاي همگي خالي .( ديروز گنجشكها نبودند و قناري همسايه نايلون پيچ تنها بود و....)
بانو بي دل نازنيننم
منتظر چه چيز خاصي بودي ؟!
خاص تر از اينكه هستي و هستم و نفس مي كشيم وزميني و خدايي و نوايي و.........آهنگ زندگي جاري است و چشم داريم و مي بينيم و پردازش مي كنيم زشت و زيبا را از نگاه محدود خود و....و دستهايي داريم كه به مهر و خشم به سمت هم دراز ميكنيم و.......پاهايي كه روهرو هستند و بي قرار و بي قراريشان را درك نمي كنيم و....
اما ديروز گذشت امروز، امروز است با فرايندهاي و وپژگيهاي خودش . نه من آدم ديروزم نه آدم فردا و تو نيز ...و زمين هم .....و آسمان هم
پس امروزمان در ثانيه هايش زيبا .
خدا رو شکر
آقای imans برگشته:310:
رسیدن به خیر برادر :72:
حال و احوال یاران همدردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااام
عیدتون مبارک.....خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب خدا رو شکر :323:منم خوبم...
انی جوووووووووون خیلی انرژی مثبتی هاااااااااااااا:310:,واقعا هاااااااااا چرا ما ازین دید به زندگی نگاه نمیکنیم,وجود همچین افرادی تو همدردی یه نعمته:46:
سارا جوووووووون امیدوارم توام خوب باشی :227: چند وقتی پست نمیزدی دلم میگرفت خیلی شاد و شیطونی با پستات کلی منم شاد میشدم :311:
دوستتون دارم:72: