:203::203::203::203:
نمایش نسخه قابل چاپ
:203::203::203::203:
روزن جان عزیزم میفهمم که خیلی ناراحتی ولی چرا نا امیدی؟! بله حرف شما درسته ولی ما داریم دعا می کنیم خدا صلاح شادی رو تو شفای کاملش قرار بده .
روزن عزیز تورو خدا ازت خواهش می کنم اینطوری نا امید نباش با ناامیدی دعا نکن اینطوریکه فایده نداره
نمیدونم منظورت در مورد همسر شادی چیه؟ اما من فکر می کنم ایشون از همه مهمتره هم برای شادی و هم برای خدا. ازشون بخواه امیدوارانه برای شفای شادی دعا کنه با شادی حرف بزنه بگه که چقدر منتظر برگشتنشه
همه ی ما باید همین طوری باشیم باید با شادی حرف بزنیم باید براش دعا کنیم امیدوار باشیم
شادی بر میگرده با سلامت کامل بر میگرده خدا صلاح شادی رو تو سلامت کاملش و برگشتنش قرار میده
مگه میشه امام حسین شفاعت کسی رو بکنه اون وقت خدا نا امیدش کنه
مگه میشه حضرت رقیه رو واسطه کنیم بعد.... نه نه نه روزن جان امیدوار باش امیدوارانه دعا کن
خدایا همه چیزو برای برگشت شادی محیا کن اللهی آمین
خدایا چگونه تو را بخوانم در صورتیکه معصیت کارم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم در صورتیکه تو با نیک و بد احسان می کنی
خدایا هر گاه که از تو در خواست نکردم تو به من عطا فرمایی پس کیست آنکه چون در خواست کنم عطا کند
هر گاه ترا نخوانم باز حاجتم بر آوردی پس کیست آنکه هر گاه او را بخوانم حاجتم روا می گرداند
خدایا هر گاه زاری بدرگاهت نکردم باز به من ترحم می کنی پس کیست آنکه چون زاری کنم ترحم خواهد کرد
خدایا چنانچه نیل را برای موسی علیه السلام شکافتی و او را نجات دادی از تو درخواست می کنم که درود فرستی بر محمد و آل او و مرا این حالی که هستم نجات دهی و به شادی عزیز شفای عاجل عطا کنی به فضل و رحمت بی منتهایت ای مهر بان ترین مهربانبن
اللهی امین
91500+2500=94000
خدایا همه چیزو برای برگشت شادی محیا کن اللهی آمین اللهی آمین اللهی آمین
روزن جان
فکرت رو درگیر مسائل جانبیی که ممکنه بعدها پیش بیاد نکن،
این افکار نتیجه ی خستگیه روحیه زیاد این چند وقته، و مطمئن باش بهترین ها منتظر شادیه ،چون از بهترین هاست.
11 امشب یادم میمونه،
چند دقیقه مکالمه با او(با هر وسیله از قبیل قرآن وانجیل و هر وسیله ای که شفافتر وصلمون کنه)
و بعد خواستار شفای روحی و جسمی بد حالان بخصوص شادی عزیز...
روزن جان
فکرت رو درگیر مسائل جانبیی که ممکنه بعدها پیش بیاد نکن،
این افکار نتیجه ی خستگیه روحیه زیاد این چند وقته، و مطمئن باش بهترین ها منتظر شادیه ،چون از بهترین هاست.
11 امشب یادم میمونه،
چند دقیقه مکالمه با او(با هر وسیله از قبیل قرآن وانجیل و هر وسیله ای که شفافتر وصلمون کنه)
و بعد خواستار شفای روحی و جسمی بد حالان بخصوص شادی عزیز...
خدایا همه مریضارو شفا بده
خدایا ما شادی به تو سپردیم
94000+1500=95500
روزن از شا د خبری دارید
روزن جان چه خبر؟ چرا نیستی؟امروز دوبار اومدم ولی هیچ خبری نبود؟!
امیدوارم با خبرای خوب بیای
واااااااااااااااااای بچه ها باور نمی کنید
شادی برگشت، شادی اووووووووووومد، از خوشحالی دارم گریه می کنم، همین الان خبر روشنیدم، اولین کاری که کردم اومدم خبر بدم، باور نمی کنم.......................
شادی برگشت، از همتون ممنونم، به خاطر دعاهاتون، به خاطر قلب پاکتون، به خاطر وجودتون، ممنونم ممنونم ممنونم...
الان یک ساعته که برگشته، همسرش و پدر و مادرش بیمارستانن، اما هنوز بهشون اجازه ندادن که برن توی اتاق، هیچ حرفی نزده، هیچ کاری نکرده، فقط چشماش روباز کرده چشماش رو باز کرده، چشماش رو باز کرده دوست دارم این جمله رو هزار بار بگم، چشماش رو باز کرده و به اطرافش نگاه کرده، مثل کسی که از یه خواب معمولی بیدار میشه، مثل کسی که انگار هیچ اتفاقی براش نیفتاده، از خوشحالی اشکام بند نمیاد، کاش امید پیشم بود تا یه کم از هیجانم کم میشد، هنوز خبر نداره..