نوشته اصلی توسط
paiize
سلام
دیدم بازارحال واحوال داغه اومدم حال واحوالی کنم وبرم.
آویژه جان خوشحال شدم ازدیدن پستت.منم مثل طاهره جان کلی انرژی مثبت گرفتم از دیدن جملاتت.انشالله همیشه خوش وپرانرژی باشی.
شمیم جان دخترخووب کجایی توخیلی دلم واست تنگ شده بود!ممنون که یادم کردی.راستش شرایطی پیش اومده که خودمم فعلا نمیتونم سراغ اون تاپیک برم وپست ارسال کنم.تمرکزمیخواد وحال خوب که متاسفانه این چندروز حالم خوش نیست.
حال من به لطف خدا خوبه اما حال زندگیم نه چندان!!کتابی دردست خوندن دارم که نویسنده اش هرچندصفحه یکباریادمرگ میکنه ومن هربارکه به این جمله هاش میرسم میرم تادم مرگ وبرمیگردم!!خیلی واسه خودم عجیبه؛امااحتمالا بخاطر حال ناخوش مه!!
یه چیزی رو متوجه شدم اینکه توی این مدت اعتمادبه نفسم خیلی بهترشده. دیگه اونقدرمنفعل نیستم.حرفهام رومیزنم،کارهای موردعلاقه ام رو جلوترازهمه کارها میزارم،بیخودی انرژی نمیزارم واسه چیزی که قرارنیست بهم انرژی بده...
رانندگی رواز سرگرفتم.وقتی میشینم پشت رول اینقدراسترس دارم که تپش قلب خودمو احساس میکنم اما دارم ادامه اش میدم تاروزی که خوب وعالی بشم مثل قبل.
چقدرطولانی نوشتم!
امیدوارم همگی خوب وخوش وپرانرژی باشید ودرآستانه این ماه پربرکت درهای رحمت ومهربانی ولطف خدابیشترازگذشته به روی همگی بازبشه.