RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
سلام دکتر جون منو که سوزوندن اینا ولی امیدوارم شما مثل من نسوزی>؟؟؟؟:316:
با اینکه در بدو ورودم پست های شما رو دیدم به نظر ادم پر و با محتوا و پخته ای میرسین با این اوصاف میشه شخصیت خودتون روبرامون توصیف کنید ؟
موافق تعدد زوجات هستین ؟ اگه بخواهین دوباره ازدواج کنید چه چیزایی مد نظرتون هست ؟
اگه یه ادم جلوتون بشینه همش حرف بزنه ادم خونگرم و جالبی باشهre action شما چیه ؟
اگه یه نفر تو خیابون جلوتون رو بگیره بگه یا کیف پولو موبایلتو میدی یا با چاقو میکشمت چیکار میکند ؟
اگه در حال غرق شدن توی دریا باشید اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه ؟
اگه از اون حادثه نجات پیدا کنید چیکار میکنید ؟ ایا فرقی توی شما به وجود میاد؟
اگه قادر باشید به سن و سال کودکی خودتون برگردین ؟؟؟؟ چه سنی رو بیشتر انتخاب میکنید چرا ؟
اگه یه نفر و غیر از خدا خیلی دوست داشته باشین اون کیه ؟
راستی جوونی هم کردین ؟
خیلی ببخشید ولی تو دوران جوونی سیگار ، قلیون ، ( یا با یه دختر بودن ) ، ( یا به دخترا متلک گفتن ) تو کارنامه دوران جوونیتون بوده ؟ ( سوال اختیاری )
شما به نظر ادم موفقی میایید میشه دلیلشو برای ما جوونا بگید ؟
بین بد و بدتر ؟ چرا ؟
خوب و خوب تر ؟ چرا ؟
جایگاه منطق ؟
کلماتی رو که میگم هر چی به ذهنتون رسید بلافاصله بنویسید برامون ( خواهشا فکر نکنید )
ماه رمضون
تالار همدردی
مدیران تالار
حضرت ادم
کفاشیان
عادل فردوسی پور
محمد ابراهیمی
کنجکاو
فرشته مهربان
خارپشت
حامد
همدم
داملا
دخترمهربون
فضولی
دکتر
روز 14 فوریه
همسر
گوشی موبایل
فعلا همینا رو جواب بدین چند تا سوال دیگه جا مونده.
از بین رنگ های زیر کدوم یکی رو بیشتر دوست دارین ؟ چرا ؟
( قرمز ، ابی ، بنفش ، صورتی ، نقره ای ، ابی لجنی ، نارنجی ، یشمی ، سبز ، زرد ، کرم ، قهوه ای ،)
فکر کنید الان سرطان دارید زبونم لال ؟ این خبر رو بهتون دادن !! چیکار میکنید ؟ ( عکس العمل یا رفتارتون موقع شنیدن و بعدش نحوه کنار اومدن با این بیماری )
از یک تا 10 به صندلی داغ نمره بدین :303:
بفرمایید چایی البته بعد افطار :82:
دیگه بسته:160:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
سلام دکتر جون منو که سوزوندن اینا ولی امیدوارم شما مثل من نسوزی>؟؟؟؟:316:
چند تا سوال اول رو كه ديدم... احساس مي كنم آره واقعا داغه!!!
با اینکه در بدو ورودم پست های شما رو دیدم به نظر ادم پر و با محتوا و پخته ای میرسین با این اوصاف میشه شخصیت خودتون روبرامون توصیف کنید ؟
شما محبت داريد... آرام، حساس، كم تجربه نيستم اما با تجربه رو واقعا نمي دونم، عاشق آرامش... سوالات جزئي تر بپرسيد بهتون بگم!
موافق تعدد زوجات هستین ؟ اگه بخواهین دوباره ازدواج کنید چه چیزایی مد نظرتون هست ؟
خير. به هيچ وجه موافق نيستم. نمي دونم.. بهش فكر نكردم... يعني بخوام دوباره ازدواج كنم!؟
اگه یه ادم جلوتون بشینه همش حرف بزنه ادم خونگرم و جالبی باشهre action شما چیه ؟
من شنونده خوبي هستم... فكر مي كنم لذت ببريم از اينكه او صحبت مي كنه!
اگه یه نفر تو خیابون جلوتون رو بگیره بگه یا کیف پولو موبایلتو میدی یا با چاقو میکشمت چیکار میکند ؟
كيف پولم رو مي دم... و از اينكه برام اين دو گزينه رو قائل شده تشكر مي كنم
اگه در حال غرق شدن توی دریا باشید اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه ؟
ريلكس روي آب دراز بكشم و آسمون رو نگاه كنم...
خدا رو شكر مي كنم... آره! يه خاطره دارم از غرق شدن و نجات پيدا كردن كه مي تونم تعريف كنم...
اگه قادر باشید به سن و سال کودکی خودتون برگردین ؟؟؟؟ چه سنی رو بیشتر انتخاب میکنید چرا ؟
دوران دانشگاه رو....
اگه یه نفر و غیر از خدا خیلی دوست داشته باشین اون کیه ؟
همسرم
راستی جوونی هم کردین ؟
جووني هم كردم... شيطون هم بودم!
خیلی ببخشید ولی تو دوران جوونی سیگار ، قلیون ، ( یا با یه دختر بودن ) ، ( یا به دخترا متلک گفتن ) تو کارنامه دوران جوونیتون بوده ؟ ( سوال اختیاری )
سيگار هر گز تو دوران جوونيم نبوده و اولين باري كه قليون كشيدم فكر كنم دانشجو بودم..
اما قليوني نيستم...
بله با دخترهاي زيادي بودم... و همشون اين روزها سر خونه وزندگيشون هستند... و از اون روزها به خوبي و خوشي ياد مي كنند...
هرگز به كسي متلك نگفتم
شما به نظر ادم موفقی میایید میشه دلیلشو برای ما جوونا بگید ؟
شما لطف داريد كه فكر مي كنيد من ادم موفقي هستم... راستش شايد بايد شما دليلش رو پيدا كنيد... اما موفقيت قرص نيست روزي 3 تا هر هشت ساعت... شايد يكي از چيزايي كه مي تونم توصيه كنم اين هست كه در زمان حال هر كاري از دستتون بر مي آد انجام بديد... آينده خودش ساخته مي شه!
بین بد و بدتر ؟ چرا ؟
واقعا بستگي داره به اينكه بد و بدتر كدوم به نفع كي و به ضرر كي باشه... گاهي بايد بدتر رو براي خودت انتخاب كني كه دوستت وضعيت بهتري داشته باشه...
خوب و خوب تر ؟ چرا ؟
خوب تر...
جایگاه منطق ؟
اينها واژه هاي جالبي هستند... كه شايد در مفهوم عاميانه خيلي با آنچه كه واقعا هستند
فاصله دارند... اما منطق در جايگاه خودش و دامنه عملكردش،بي شك لازم و خوشاينده!
کلماتی رو که میگم هر چی به ذهنتون رسید بلافاصله بنویسید برامون ( خواهشا فکر نکنید )
ماه رمضون
يه احساس خوب...
تالار همدردی
sympathy
مدیران تالار
حسي ندارم...
حضرت ادم
يه مرد تنها
کفاشیان
نظري ندارم
عادل فردوسی پور
يه دوست... با يه مشكل
محمد ابراهیمی
امضا اعضا..
کنجکاو
جواني كنجكاو و موفق..
فرشته مهربان
يه رفيق خوب در بدترين شرايط
خارپشت
اواتارش رو نگاه مي كنم و برام جالبه... شخصيت منحصر به فردي داره
حامد
نوشته هاش توجهم رو جلب مي كنن
همدم
واقعا همدم...
داملا
حس زندگي
دخترمهربون
يه دختر گل كه خيره شده به آسمون...
فضولی
بدم مي آد هم از واژه اش هم از كارش
دکتر
فكر كنم منظورتون پزشك هست...
روز 14 فوریه
يادش بخير...
همسر
دوست داشتني
گوشی موبایل
مزاحم لازم من
فعلا همینا رو جواب بدین چند تا سوال دیگه جا مونده.
از بین رنگ های زیر کدوم یکی رو بیشتر دوست دارین ؟ چرا ؟
( قرمز ، ابی ، بنفش ، صورتی ، نقره ای ، ابی لجنی ، نارنجی ، یشمی ، سبز ، زرد ، کرم ، قهوه ای ،)
قرمز / سبز/ صورتي... هر كدوم مستقلا! همينطوري... يادآور خاطرات خوبي هستند برام
فکر کنید الان سرطان دارید زبونم لال ؟ این خبر رو بهتون دادن !! چیکار میکنید ؟ ( عکس العمل یا رفتارتون موقع شنیدن و بعدش نحوه کنار اومدن با این بیماری )
شك نكنيد كه شوكه مي شم... بعدشم سعي مي كنم هر طور هست آرامش داشته باشم و به خودم فرصت بدم كه بهبود پيدا كنم! مرگ اونقدر ها هم ترسناك نيست...
از یک تا 10 به صندلی داغ نمره بدین :303:
نديده بودم.. برام جالب بود... 10 مي دم!
بفرمایید چایی البته بعد افطار :82:
نوش جان البته بعد از افطار
دیگه بسته:160:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
خير. به هيچ وجه موافق نيستم. نمي دونم.. بهش فكر نكردم... يعني بخوام دوباره ازدواج كنم!؟
بله برای بار دوم بخواهید ازدواج کنید؟ اگر ؟ احیانا ؟
كيف پولم رو مي دم... و از اينكه برام اين دو گزينه رو قائل شده تشكر مي كنم
چه ریلکس اگه من باشم حتما کشته میشم؟
البته نه فکنم بهترین کار همونیه که شما تصمیم گرفتین چون من عجیب جونمو دوست دارم.
افرین
خدا رو شكر مي كنم... آره! يه خاطره دارم از غرق شدن و نجات پيدا كردن كه مي تونم تعريف كنم...
[b]بله حتما تعریف کنید...[/b]
دوران دانشگاه رو....
مگه دوران دانشگاه بچه بودین ؟ دوران بچگی تعریف داره از سن .... تا سن .... ؟؟ باید یاداوری کنم. شاید کودک درونتون فعال بوده و حس میکردین بچه اید ولی منظور ما الزاما همون سن بچگیه / ؟
در جواب دوست عزيزم : كنجكاو:
بله برای بار دوم بخواهید ازدواج کنید؟ اگر ؟ احیانا ؟
واقعيت معيارها اينگونه نيست كه بتونم در چند خط خلاصه كنم... اما بعضي مواقع به چيزي كه گفتي فكر مي كنم و ازش فرار نمي كنم... مي بينم همسري رو انتخاب مي كنم كه مثل همسر خودم باشه... يعني وقتي معيارها رو جمع مي كنم به همسرم يا شخصي نظير ايشون منجر مي شه
[b]بله حتما تعریف کنید...[/b]
منظورم اين بود كه اگر از اون حادثه نجات پيدا كنم تنها تغيير اين خواهد بود كه يك خاطره دارم براي تعريف كردن... خيلي هم جالب تعريفش مي كنم اون وقت!!!
دوران دانشگاه رو....
مگه دوران دانشگاه بچه بودین ؟ دوران بچگی تعریف داره از سن .... تا سن .... ؟؟ باید یاداوری کنم. شاید کودک درونتون فعال بوده و حس میکردین بچه اید ولی منظور ما الزاما همون سن بچگیه / ؟
بله ديگه بچه بوديم...نه بحث كودك درون نيست... اما خب! متوجه منظورتون شدم... من سن 5 تا 7 سالگي رو دوست دارم! قبل از مدرسه همه چيز عالي بود!!
سلام خسته نباشید سو ا ل از شما
1ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
2ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
3ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
4ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
5ـ از وقتی تا لار اشنا شدی چه تغییراتی کردی
6ـ یکی از مهم ترین تصمیم هایی که تا الان گرفتین رو برامون بگین
7ـ با شمع جوجه ماشین یک جمله بسا ز
8ـ چه میزان از مهارتهای زندگی را از فضای تا لار کسب کرده ای
9ـ چقدر تا لار در بهبودی روند زندگی ات موفقیت ایجاد کرده
10ـ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا
فرشته
تحصیل
موفقیت
تا لار
جنگ
صندلی داغ
11ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی خانم داملا بگوید
12ـ نظرتان درباره سری جدید صندلی داغ چه است
13ـ وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید
14ـ دوست داری رو زی کارشناس افتخاری تا لار باشین
15ـ منطقی ترین فرد توی تا لار رو معرفی کنید
16ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین
17ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
18ـچه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود
19ـ یک جمله درباره مادر پدر بگوید
20ـ یک جمله زییا درباره ماه رمضان بگوید
21ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
22ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
23ـ تا لار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا
24ـ او ل برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگو شادمون کن
25ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
26ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
27ـ بهترین فیلمی که دیدی
28ـ چه غذایی خوب درست می کنید
29ـ احسا سا تنون چگونه مدیریت می کنید
30ـ بهترین دوستنون توی تا لار کیه
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام خسته نباشید سو ا ل از شما
1ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
سواركاري .. و در حال حاضر هم سواركار هستم
2ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
خواننده موسيقي؟! من از سالار عقيلي و همايون شجريان خوشم مي اد
3ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
زياد...
4ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
نمي دونم كيا اومدن و رفتن!؟ نظر خاصي ندارم
5ـ از وقتی تا لار اشنا شدی چه تغییراتی کردی
تغييرات مثبت و خوب بوده...
6ـ یکی از مهم ترین تصمیم هایی که تا الان گرفتین رو برامون بگین
ازدواج يكي از مهمترين تصميماتم بوده..
7ـ با شمع جوجه ماشین یک جمله بساز
وقتي كنار جوجه هاي ماشيني شمع روشن مي كني... بايد مراقبشون باشي خودشون رو نسوزونن!
8ـ چه میزان از مهارتهای زندگی را از فضای تا لار کسب کرده ای
با نظر دوستان آشنا شدم... بعضي مواقع احساساتي هست كه اينجا مي خونم و برام جالبه... و بهش فكر مي كنم!
9ـ چقدر تا لار در بهبودی روند زندگی ات موفقیت ایجاد کرده
خوب بوده
10ـ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا
اذااراد شیئا ان یقول له کن فیکون
فرشته
يه دوست قديمي...
تحصیل
بسيار عاليست...
موفقیت
ساده به دست نمي آد...
تالار
يك اتاق بسيار بزرگ...
جنگ
في نفسه خوب نيست... اما لحظات دفاع از ايران رو با آدمهاي درگيرش دوست دارم
صندلی داغ
حس خوبي دارم
11ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی خانم داملا بگوید
محمد ابراهيمي از افراد بسيار پر انرژي تالار است..
خانم داملا: حساس.. نجيب... و بسيار پرشور
12ـ نظرتان درباره سری جدید صندلی داغ چه است
با روند قبلي آشنايي نداشتم
13ـ وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید
شعر مي خونم... ورزش مي كنم... قدم مي زنم..
14ـ دوست داری روزی کارشناس افتخاری تالار باشین
نمي دونم چه مزيتي داره... فرق زيادي برام نمي كنه!
15ـ منطقی ترین فرد توی تالار رو معرفی کنید
شخصي با اين اوصاف نديدم... اما فكر كنم فرشته مهربان
16ـ به یاد موندنی اهنگی که شنیدین
گلچهره مپرس... كان نغمه سرا از تو چرا جدا شد...
در فيلم دلشدگان...
17ـ بهترین کتابی که مطالعه کردید نام ببرید
اطاق آبي اثر سهراب سپهري
18ـچه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود
واقعيت به مطالب خنده دار توجهي نكردم...
19ـ یک جمله درباره مادر پدر بگوید
مادر من يكي از فرشته هاي خداست... و بي شك پدرم از پيامبرانش
20ـ یک جمله زییا درباره ماه رمضان بگوید
مي دونيد ماه رمضان به من احساس خوبي مي ده... لحظه افطار رو دوست دارم حتي اگر روزه نباشم...و لحظه سحر پر از خاطرات رنگين مرداي بزرگ هست برام!
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
سلام آقای sci،
چندتا سوال هم من بپرسم تا یک وقت روی صندلی سردتون نشود :)
1- گفتید که دوست دخترهای زیادی داشتید و حالا ازدواج کردید. می توانید نکات مثبت و منفی این مدل "جوانی کردن" رو بگویید؟ اگر دوباره برمی گشتید به سن نوجوانی، باز هم همین راه رو می رفتید؟
2- با همسرتون چطوری آشنا شدید. آیا با او هم ابتدا دوست بودید یا یک ازدواج سنتی بود؟
3- به نظر خودتون بهترین پستی که در این تالار ارسال کردید، کدوم بود؟
4- به نظر شما تالار همدردی تا چه حد در جهت صحیح حرکت می کند و می تواند در جامعه تاثیر مثبت بگذارد؟
فکر می کنید تالار همدردی روی چند درصد از مراجعین تاثیر مثبت گذاشته؟
آیا ممکن است تاثیرات منفی هم داشته باشد؟
5- پسر 18 ساله ای می آید می گوید که عاشق یک دختر 18 ساله شده و می خواهد به خواستگاری او برود.
خیلی از اعضا، از جمله خود من، به او می گوییم که او هنوز خیلی سنش کم است و امکان اینکه تا چند سال دیگر سلیقه و طرز فکرش عوض شود خیلی زیاد است. پس سعی می کنیم که او رو منصرف کنیم.
آیا به نظر شما کار ما درست است؟
شاید واقعاً آنها با همین سن کم ازدواج می کردند، با کمک خانواده یک زندگی ساده تشکیل می دادند، با هم بزرگ می شدند و خوشبخت می شدند. ولی احتمالش کم است، نه؟
6- سه ایراد از تالار همدردی بگیرید و برای هر کدام یک راه حل پیشنهاد بدهید.
7- گفتید خواننده مورد علاقه شما همایون شجریان است.
کدوم آثارش رو بیشتر دوست دارید؟ آثار قدیمی اش رو بیشتر دوست دارید یا این 2 آلبوم آخر رو؟
به نظر شما همایون چقدر دیگر جای پیشرفت دارد؟
8- چرا در اکثر سریالهای ماه رمضان یا یکی مرده و روحش سرگردان هست، یا قرار بوده کسی رو دار بزنند ولی طناب پاره شده، یا یک فرشته دارد سقوط می کند و ...؟ :311:
از وقتی سریال اغما و حلقه سبز رو ساختند، همه می خواهند اینطوری سریال بسازند :)
9- در یکی از همین سریالها یک پدری 2 پسر دارد که یکی از اونها کشته می شود و عروسش بیوه می شود. از اون یکی پسرش می خواهد که به خاطر رضای خدا با این عروس بیوه ازدواج کند. این قضیه هم خیلی کار خوب و مثبتی نشان داده می شود. به نظر شما چنین کاری درست است؟!
10- بیشتر از همه پست های کدام کاربر رو می خوانید؟
از پاسخ های شما ممنونم.
موفق باشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام آقای sci،
چندتا سوال هم من بپرسم تا یک وقت روی صندلی سردتون نشود :)
یه نگاه کردم... خیلی خوب بودن سوالهاتون! خوشم اومد... همیشه نگاه دقیقی دارید
1- گفتید که دوست دخترهای زیادی داشتید و حالا ازدواج کردید. می توانید نکات مثبت و منفی این مدل "جوانی کردن" رو بگویید؟ اگر دوباره برمی گشتید به سن نوجوانی، باز هم همین راه رو می رفتید؟
اگر تکلیفمون با ارزشها و معیارهامون مشخص باشه... می شه گفت دوران خوبیه و می تونیم تجربه های ارزشمندی کسب کنیم
اگر بر می گشتم به اون دوران... بله! همین راه رو می رفتم..
2- با همسرتون چطوری آشنا شدید. آیا با او هم ابتدا دوست بودید یا یک ازدواج سنتی بود؟
دانشگاه ... دوست بودیم...
3- به نظر خودتون بهترین پستی که در این تالار ارسال کردید، کدوم بود؟
این رو از اعضا بپرسید بهتره... اما یکی پرسیده بود آیا من خوشبختم... و من بهش گفتم بدون شک خوشبختید!...این تو ذهنم مونده...بقیه پستها رو دقیقا یادم نمیاد
4- به نظر شما تالار همدردی تا چه حد در جهت صحیح حرکت می کند و می تواند در جامعه تاثیر مثبت بگذارد؟
به نظرم جهت این فروم خیلی مراقبت می شه و این خوبه... طبیعتا تونسته تو زندگی خیلی ها البته درصد کوچکی از جامعه تاثیر بذاره... شاید برای جذب مخاطبین بیشتر، باید تلاشهایی انجام بشه
فکر می کنید تالار همدردی روی چند درصد از مراجعین تاثیر مثبت گذاشته؟
نمی دونم چون درصد مشخصی از همه مراجعان تالار ندارم و به همه انجمنها سر نمی زنم.. اما در بحث زوج درمانی تاثیرات بالاست...
آیا ممکن است تاثیرات منفی هم داشته باشد؟
بله گاهی راهنمایی غلط بدتر از گمراهی است...
5- پسر 18 ساله ای می آید می گوید که عاشق یک دختر 18 ساله شده و می خواهد به خواستگاری او برود.
خیلی از اعضا، از جمله خود من، به او می گوییم که او هنوز خیلی سنش کم است و امکان اینکه تا چند سال دیگر سلیقه و طرز فکرش عوض شود خیلی زیاد است. پس سعی می کنیم که او رو منصرف کنیم.
آیا به نظر شما کار ما درست است؟
این که در این سن می خواهند ازدواج کنند... و هم سن هم باشند! به نظرم یک تصمیم هیجان مدارانه از طرف پسر هست..
بله کار شما درست است! اما باید بدونید که اگر بگید منصرف شو... به هیچ وجه قبول نخواهد کرد.. دلائل محکمی برای منصرف کردنشون باید داشته باشید
شاید واقعاً آنها با همین سن کم ازدواج می کردند، با کمک خانواده یک زندگی ساده تشکیل می دادند، با هم بزرگ می شدند و خوشبخت می شدند. ولی احتمالش کم است، نه؟
فقط، شاید، خوشبخت می شدند...
6- سه ایراد از تالار همدردی بگیرید و برای هر کدام یک راه حل پیشنهاد بدهید.
ایراد اول: بعضی از دوستانی که مشاوره می دهند افتهای احتمالی مشاور رو نمی خونند...
راه حلش اینه که توجه کنند و بخونند!
ایراد دوم: مخاطبین خیلی محدود هستند و بعضی از کسانی که مشکل دارند با اینجا آشنا نیستند...
راه حلش اینه که برای اطلاع رسانی باید کارهایی انجام بشه...
ایراد سوم: بعضی پروفایلها کامل نیست...
باید بعضی سوالات در پروفایلها جوابش الزامی باشه.
7- گفتید خواننده مورد علاقه شما همایون شجریان است.
کدوم آثارش رو بیشتر دوست دارید؟ آثار قدیمی اش رو بیشتر دوست دارید یا این 2 آلبوم آخر رو؟
با ستاره ها
به نظر شما همایون چقدر دیگر جای پیشرفت دارد؟
هر کسی جای پیشرفت دارد.. پیشرفت در موسیقی معمولا سریع نیست!
8- چرا در اکثر سریالهای ماه رمضان یا یکی مرده و روحش سرگردان هست، یا قرار بوده کسی رو دار بزنند ولی طناب پاره شده، یا یک فرشته دارد سقوط می کند و ...؟ :311:
از وقتی سریال اغما و حلقه سبز رو ساختند، همه می خواهند اینطوری سریال بسازند :)
چون کسی فکر نمی کند سریال بسازد! عملا هیچ اتاق فکری وجود ندارد...سوژه ها معنی خاصی ندارند... به نظرم خیلی از سریالها مضر هستند و اثرات استرسی و اضطرابی برای افراد دارند..و به عبارتی القای غم می کنند!
9- در یکی از همین سریالها یک پدری 2 پسر دارد که یکی از اونها کشته می شود و عروسش بیوه می شود. از اون یکی پسرش می خواهد که به خاطر رضای خدا با این عروس بیوه ازدواج کند. این قضیه هم خیلی کار خوب و مثبتی نشان داده می شود. به نظر شما چنین کاری درست است؟!
نه، درست نیست! شاید کار خدا پسندانه ای به نظر برسد.. اما از نظر روانی آسیب زاست
10- بیشتر از همه پست های کدام کاربر رو می خوانید؟
متاسفانه وقت نمی کنم پستهای همه افراد رو بخونم... و همچنین کاربر خاصی رو! مگر اینکه به دلائلی در تاپیکش حضور داشته باشم... و یا افکارش رو دنبال کنم و بخوام نظراتش رو بدونم که بتونم بهش کمک کنم.. در چنین شرایطی شاید تمام پستهای یک نفر رو هر کجا که بذاره.. بخونم
از پاسخ های شما ممنونم.
موفق باشید!
سوالهای خوبی بود... برای شما سعادتی پایدار آرزومندم
شما گفتین که به مطالب خنده دار توجه نمیکنید میشه بپرسم چرا ؟
شما گفتین با همسرتون در دانشگاه دوست بودین ؟ بعد ازدواج کردین ؟ سخت بود ؟> یا اسون ؟ چرا این مسئله تو مملک ما خیلی جا نیافتاده ؟ ایا حرف من درسته جا افتاده ؟> ایا شما با همسرتون مشکلی ندارید ؟ ایا حس نمیکنید همسر شما با کسی دیگری درست مثل دوست بودن با شما دوست بوده ؟ این مسئله رو توضیح دهید ؟
شاید این ها چرا ها و دغدغه های جوانان امروزی است که اگه بیشتر پست های ادم های مشکل دار رو بخونید بتونید بهش برسید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
شما گفتین که به مطالب خنده دار توجه نمیکنید میشه بپرسم چرا ؟
نه اینکه عمدا توجه نکنم... پیش نیومده! خیلی وقت داشته باشم و هنر کنم پستهایی که باید بخونم رو بخونم... اما اگر بتونم بدم نمیاد نگاهی بندازم!
سوالتون چند بخشه...»
شما گفتین با همسرتون در دانشگاه دوست بودین ؟ بعد ازدواج کردین ؟ سخت بود ؟> یا اسون ؟
سخت نبود...
چرا این مسئله تو مملک ما خیلی جا نیافتاده ؟ ایا حرف من درسته جا افتاده ؟>
نمی دونم حرفتون درسته یا نه... اما در فرهنگ خانواده های مختلف شاید فرق کنه! اما خیلی ها رو می شناسم که اینگونه ازدواج کرده اند...
ایا شما با همسرتون مشکلی ندارید ؟
خب نمی شه گفت که اختلاف نظری وجود نداره... و مشکلی نیست! عشق آرمانی که وجود نداره و همه همونطور نیستند که ما دوست داریم... اما مشکل اساسی نداریم! یه مشکلاتی بود اخیرا که خدا رو شکر بهتر شد...
ایا حس نمیکنید همسر شما با کسی دیگری درست مثل دوست بودن با شما دوست بوده ؟ این مسئله رو توضیح دهید ؟
بله .. امکان داشته ایشون هم مثل من با افراد دیگه ای دوست بوده باشه قبل از ازدواج... اما این ارتباطی به ازدواج ما نداره... ببینید ما که نمی تونیم عشق اول و آخر یک نفر مطمئنا باشیم... یا اون فرد عشق اول و آخر ما باشه... بنابراین شاید یک زن با عشق اولش ازدواج نکنه الزاما... این اشکالی نداره! چه بسا افرادی هستند که می گن ما قبلا با کسی دوست نبودیم ... و بوده اند! و یا واقعا نبوده اند و این هم مشکلات خودش رو داره... به نظرم گذشته یک نفر تا حدی مهمه! مهم آنجاست که دو نفر همدیگر رو انتخاب می کنند... البته بحث مفصلی است
شاید این ها چرا ها و دغدغه های جوانان امروزی است که اگه بیشتر پست های ادم های مشکل دار رو بخونید بتونید بهش برسید.
بله متاسفانه شاید این شک و تردیدها موجب شده خیلی ها نتوانند به راحتی ازدواج کنند...