RE: * جشن تولد خانم آنی عزیز *
سلام
دوستان عزیزم واقعا" حیفم میاد برم خونه ولی باید برم .فردا هم نیستم .امیدوارم به همه تون خوش بگذره و جای منو هم خالی کنید .در ضمن کیک و میوه و شکلات و ناهار و ... هم برام بذارید شنبه انشاء الله سهمم رو میخورم:D
عید فرداتون هم مبارک ........................و....................... لتماس دعا
وای غزاله خیلی همه چیز عالی و وفق العاده است . مرسی .
جای خیلی ها خالیه
گرد آفرید ، سورنا ، نقاب و شاد عزیزم که برای تولدم از یک ماه پیش برادر دوقلوی خرش را با ارابه و کادو ها بهم داد .
فیلو سارا و صبا که من عاشق گوزن استرالیایی سارا شده بودم و صبا روی هوا گوزن را زد :D خانم دکتر دهکده همدردی و.....بچه ها جای همه ی شماها خالیه .
طاهر جونم دوستت قره العین چند ساله شده ؟! :D:227:
دانه کجایی خانم پس چرا نمی آیی ؟!
فرشته ی همیشه مهربانم مهمانی شروع شد جات خالیه .
صاحب خانه ، آقای سنگ تراشان استاد ارجمند م شما هم منت بگذارید و تشریف بیاورید .
لرد حامد ، محمد ابراهیمی - وهم - روزن - baby- گل مریم - دیجیتال من -نازنین - چکامه - آذر -بلوم و مامفرد -الینا و ارزو - آتنا - نازنین - دل - کیمیا خاتون - امریم - ساقی - مو طلایی - راهنمای همدردی - شیرین جون و استر و کنجکاو و کاترین ..........................
جای همگی خالی
*ستاره*, alone boy, ani, baran, baran.68, digitalman, digitech, elina, faegheh, Gextdyedhen, gh.sana, hums, iversson, kamran2007, keyvan, kimiakhaton, lifegood, Lord.Hamed, lمریم, m.mouod, mamfred, MEHRABAN_1367, nastaran58, nazanin., Niloo55, niloofare abi, omed, queueryadakly, roz_zard, rsrs1380, saba Irani, sabzsima, sfm_mesa, shabetarik, shirin joon, sogand66, stratocasterrr, tarane.h, فانوس80, كيهان, كرستينا, مهناز پويا, , نسیم بهار, پندار ,چشم بارانی, یاریم کن/یاریت کنم, , پدرام پ, zarei175, zyb_milad, , اریو, بهار ع, باران پاييزي, دلداده, دايانا, رویا شمس, زمانه, شیلا,
همه ی شما را عاشقانه دوست دارم و به یاد شما هستم . دوست دارم در لحظه ها ی شاد تالار همه در کنار هم باشیم .
انی جون امروز سر من به طرز وحشتناکی شلوغ بود ،واسه همین اصلا وقت نکردم واست کادو تهیه کنم،:54:
فردا هم نیستم
انشالله شنبه کادوتونو بهتون میدم
تولدت مبارک انی جونم
:228::228::46::46::16::72::72: