-
RE: سری جدید صندلی داغ
سلام جناب mke ببخشيد من قبلا فكر مي كردم mke اسم يه نوع اسلحه هست؟؟؟ !!!( خنده )
راستي يه كليپي تو موبايل ديدم كه يه موشك از زير دريا ( توي زيردريايي ) شليك مي شد !!!! معروف بود به فانتوم ايراني !!! آيا همچين چيزي صحت داره ؟!!
اگه قرار باشه با يه دختر تهراني ازدواج كني و شرطش اين باشه كه تو تهران زندگي كني قبول مي كني ؟!!! خواهشا اين سئوال رو جدي و از ته قلبت بگو !!
-
سلام جناب mke ببخشيد من قبلا فكر مي كردم mke اسم يه نوع اسلحه هست؟؟؟ !!!( خنده ):سلام برشما!
راستي يه كليپي تو موبايل ديدم كه يه موشك از زير دريا ( توي زيردريايي ) شليك مي شد !!!! معروف بود به فانتوم ايراني !!! آيا همچين چيزي صحت داره ؟!!
در باره ی اون کلیپ باید عرض کنم تو سایت میلیتاری من خودم اول نفر بودم کشفش کردم و نشونش دادم! بله نوشته فانتوم یا ... ایرانی اما کاملا غلطه! اون موشک که شبیه یک جنگنده هم هست در واقع یک موشک کروزه که از زیردریایی شلیک میشه و قطعا هم مال ایران نیست! در واقع یک جنگ روانی علیه ایرانه تا دنیا رو از توان نظامی ایران بترسونن! البته کاش مال ایران بود! الانم یادم رفته لینکش چی بود تو سایت میلیتاری هم مثل همدردی نیست که برم همه ی تاپیک ها رو راحت پیدا کنم ببخشید!
اگه قرار باشه با يه دختر تهراني ازدواج كني و شرطش اين باشه كه تو تهران زندگي كني قبول مي كني ؟!!! خواهشا اين سئوال رو جدي و از ته قلبت بگو !! :
اگه اون دختر ارزشش رو داشته باشه البته که قبول می کنم مهم اینه در کنار هم خوشبخت باشیم و اگه این خوشبختی تو تهران بدست میاد چرا که نه حتما.
عزیزان الان که داشتم اینا رو مینوشتم کلی هلیکوپتر از بالای سرخونمون رد شدن امروز دکتر احمدی نژاد میان سنندج.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
-
سلام
جناب mke من معنی آواتور شما رو نمی فهمم .راستش با دیدن اون یاد هیتلر و سربازای آلمانی می افتم .میشه بگبد چیه؟
وی دیگه این که اگه احساس کنین دختری به شما علاقه داره و عاشق شماست اونم از نوع واقعیش نه هوی! اما شرم وحیا مانع بشه که به شما بگه یا یه جوری متوجه تون کنه ، (اماشما اینوبدونین ها) چیکار می کنین.
در ضمن گفتم علاقه اون واقعی و از ته دلش باشه و اون دختر فوق العاده دختر خوبی باشه !و شما رو فقط و فقط به خاطر خودتون بخواد.
من یه دخترم خواهش می کنم کمی فکر کنین و با دقت جواب بدین .
-
سلام: و علیکم
جناب mke من معنی آواتور شما رو نمی فهمم .راستش با دیدن اون یاد هیتلر و سربازای آلمانی می افتم .میشه بگبد چیه؟
بله این نشان ژنرال 4 ستاره ارتش آمریکا هستش که بالاترین مقام نظامی این ارتشه! فقط ژنرال5 ستاره بالاتر از اونه که ستاره ی پنجم فقط توی جنگ بدست میاد. منم اینو گذاشتم که علاقه ی خودم رو به نظام (تکنولوژیه نظامی) نشون بدم!
وی دیگه این که اگه احساس کنین دختری به شما علاقه داره و عاشق شماست اونم از نوع واقعیش نه هوی! اما شرم وحیا مانع بشه که به شما بگه یا یه جوری متوجه تون کنه ، (اماشما اینوبدونین ها) چیکار می کنین.:
اگه منم از اون دختر خوشم بیاد و حداقل به دلم بشینه حاضرم از یه سری از انتظاراتم از همسر آیندم هم بگذرم بشرطی که جدا منو بخواد! اگه شرایط ازدواج داشته باشم یه راست میرم خواستگاری و اگه نداشته باشم خودم بهش میگم که تا زمانی که شرایط ازدواج پیش بیاد با هم ارتباط داشته باشیم شاید در مورد هم اشتباه کردیم که اگه نکردیم هم مابقی زندگیمون رو با هم سپری کنیم!
در ضمن راجع به سوال آرمان26 هم یه نکته رو فراموش کردم که فانتوم اسم جنگنده بمب افکنf-4هست و این بمب افکن بسیار بزرگه و اصلا قابلیت جاسازی در یک زیر دریایی رو نداره و چنین کاری100٪ غیر ممکنه اون یه موشک کروز بوده همین! و اصلا بکار بردن نام: فانتوم ایرانی غلطه.
موفق و شاد باشید.
-
ممنون جناب mke از اطلاعات كاملي كه داديد متشكرم ! ايشاالله كه هيچ وقت در اين كشور جنگي پيش نياد و مردم كشور عزيزمون ايران هميشه در صلح و صفا و آرامش زندگي كنند . شما هم هميشه موفق و سرافراز در خدمت خدا ، خود، خانواده و وطنتون باشيد .
يا علي :72:
-
سلام دوستان
نوبت دوست عزیزمان MKE تمام شد و ازایشان متشکرم.
انشاءالله سری جدید صندلی داغ با نوآوری درسال آینده خواهد بود.
ازهمکار خوب خانم مثل من کمال تشکر را مینمایم که دراین کار با من کمال همکاری را داشته است و همچنین ازکلیه دوستان و مدیرمحترم همدردی نیز ممنونم.
با آرزوی بهترین ها درسال جدید
محمد ابراهیمی
-
سلام
من هم از شما دوست عزيز عزيز و خانم مثل من كه صندلي داغ رو به نحو مطلوبي اداره كرديد ممنون و سپاسگزارم .اميدوارم در سال آينده به شكل مطلوبتري اين تاپيك رو شروع نماييد .
موفق باشيد
-
سلام
خسته نباشید با رزوی بهترین ها برای شما و همه ی عزیزان.
موفق و شاد باشید.