کیوان جان درود بر تو
چون امروز چهارشنبه است،پس شب جمعه هم می شود فرداشب.
نمایش نسخه قابل چاپ
کیوان جان درود بر تو
چون امروز چهارشنبه است،پس شب جمعه هم می شود فرداشب.
خیلی اعصابم به هم ریخته، همه اش دارم به روزی فکر می کنم که شادی به هوش میاد، اون وقت پدر همسرش میاد (شاید لطف کنه با یه دسته گل) و میگه که ما همچین عروسی نمی خوایم، اگه پسرم هم میخواد با تو زندگی کنه باید دور ما رو خط بکشه! چه خوش آمد گویی زیبایی! چه دلجویی شیرینی! چه محبت بی دریغی!
توی این مدت به جز اون شبی که اومده بود و کلی تیکه انداخت دیگه هیچ سراغی نگرفته، دریغ از یه زنگ خشک و خالی، دریغ دریغ دریغ!
روزن جان مهم همسر شادیه عزیزم پدر شوهرشو که خودش میشناسه
بعدشم شادی شفای کامل میگیره قرار نیست دیگه مریض باشه
سلام روژن عزیز:
خبر جدیدی از شاد عزیز نداری ؟
خبر ازش دارم اما جدید نیست، هنوز حالش بده، الان دو هفته اس که بیمارستانه اما انگار دو قرن گذشته، گاهی وقتها فکر می کنم اون توی کماس، من چی؟ منم که عملا روزها رو بدون هدف می گذرونم، شاید در واقع منم که توی کما هستم و اون دنبال اهدافش یه جای دیگه داره زندگیشو می کنه.
میگید مهم همسر شادیه، درست، اما رشد مجدد تومورش نتیجه دم بر نیاوردنشه، نتیجه سکوتشه، نتیجه فریاد نزدنشه، این دو روزه که حالش خوب بود رشد تومور متوقف شده بوده، اما انگار دوباره شروع کرده، البته میزانش خیلی کمه اما تأثیرش زیاده.
من دیگه خسته شدم، کاش زودتر امشب برسه، برای همه دعا کنید، برای همه مریضا، اونایی که خرج دوا و دکتر ندارن، اونایی که خرج بیمارستان رو نمی تونن بدن، اونایی که ... اما همونطور که وهم گفت دعا کنید هر چی به صلاحشونه بشه، هیچ وقت برای یه بیماری که حالش خیلی بده دعای موندن نکنید، اینطوری اگه قرار باشه که بره روحش عذاب می کشه، پس دعا کنید هر چی به صلاحه و باید بشه اتفاق بیفته.
دوستان عزیز، امروز اسم هر بیماری که به ذهنتون میاد اینجا بنویسین تا امشب همه براشون دعا کنیم، بیاین این کار رو هر شب جمعه تکرار کنیم، کار قشنگیه.
روزن عزيز ؛ ما همه دعا ميكنيم كه حال شاد عزيز به طور كامل خوب بشه !!!! چرا ميگي واسه مريضي كه حالش خيلي بده دعايه موندن نكنيم !!!! اين از تو بعيد بود روزن جان ؛ ولي خوب اشكال نداره ، حال تو رور درك ميكنيم ،
عزيزم خدا هر انچه را كه بخواهد مقدر مي كند . اگه خدا بخوادخيلي ها بودن كه با سلامتي كامل به آغوش خونواده شون برگشتن !!!! حتي مريضهايي كه حالشون خيلي هم بد بد بوده و اميدي به برگشتشون و يا حتي برگشت در نهايت سلامتي كاملشون نبوده ، نمي خوام اينو بگم ولي ميگم ... كسي رو مي شناسم كه رفت كما ، 5 ماه تموم ، دكترش مي گفت دعا كنيد كه برنگرده كه اگه برگرده وضعيتش از ايني كه هست بدتر ميشه ، يك روز بود كه رفته بود تو ماه ششم ، در آن روز مرگ او بر همه پزشكها و متخصصها مسجل شد ، تمام دستگاهها رو ازش جدا كردن ، تويه اتاق خالي ، اون بود و همسرش و دختر كوچولوشون !!!! بعد گذشت 1 ساعت ، مرده اي كه هرگز قصد برگشتن نداشت كه اگر مي خواست برگرده اين 5 ماهه بر مي گشت ، برگشت ، آنهم چه برگشتني .... در نهايت سلامت به سر ميبره ، حتي سالم تر از گذشته اش .. الان 2 سال از اون قضييه ميگذره ، خدا يه دختر ديگه هم بهش داده !!! پس ببين عزيزم ، اين چيزا برايه خدايه مهربونمون هيچج كاري نداره ، به بد حال بودن و خوب حال بودن مريضش هم كار نداره ، اينها همه يه امتحانه كه همه دارن پس ميدن ، حتي پدر شوهر شاد !!!! كه خود از اين امتحان الهي بي خبره !!! توكل كن به خدا عزيزم
هر چي مصلحت باشه ، پيش مياد روزن جان مهربونم اميدتم از دست نده ، دوست وفادار
آره. دعا کنیم هر چی به صلاحشه پیش بیاد به زور نخوایم که برگرده. خدا خودش میدونه که همه آرزوی برگشتشو داریم ولی من یاد گرفتم که به زور از خدا چیزی نخوام. خدا توکل بر تو
برای خداوندی که ما را از هیچ بوجود آورده هیچ کاری نداره نگه داشتنمان ولی باید دید تقدیر چی باشه و کی پیمانه عمرمون لبریز میشه ولی دعای ما موجب میشه که اگر صلاح خداوند باشه حجم این پیمانه رو تغییر بده
امشب همه دعا میکنیم تا خداونداگر صلاح میداند به شادی عزیزمون فرصت ادامه زندگی را بده
میگن دعا زیر بارون جواب میده من هم زیر بارون دعا کردم (الله صمد)
منم 500 تا میشه 91500
برای تمام مجروح و زخمی ها و بیچاره های زیر بمباران غزه دعا کنید