RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
احتراماً بدینوسیله اعلام می گردد تمرکز زدایی از بحث ازدواج از دستور کار omid65 خارج گردیده است ، لذا آواتار این عضو از ماه شوال به آواتار عشقولانه تغییر می یابد .
از کلیه دوستان خواهشمند است ضمن پرهیز از هرگونه شلوغ کاری و اغتشاش نسبت به ادامه روند قبلی خود در تالار اهتمام ورزند.
با تشکر omid65
.
.
.
.
.
والا من که زورم نمی رسه.
نخیر انگاری مشکلت هاد شده آره.
امید جان از اون پستی که باز کردی نتیجه ای نگرفتی دست به دامن آلاچیق شدی
الهی بمیرم. برات.
جدی جدی باید زنت بدیم. بری دست از سر ما برداری .:311:
تو تا آخر امسال زن نگری ول کن نیستیا.
بابا پسر خوب ما که گرفتم به کجا رسیدیم.
سر کوچه باید اجازه بگیریم. میخوای تو خودت باشی اجازه نداری .
موبایتم اذت میگیره نمیده بهت.
لباسهاتم. که طبق سلیقه خودش باید بپوشی .
وای منکه تجربشو داشتم چرا .:58:
حالا که نوبت ما شد ازدواج شد لولو خور خوره :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
حالا که نوبت ما شد ازدواج شد لولو خور خوره :311:
لو لو گفتی تموم شد.
شب ها خوب راحت نداری . یک دفعه نصف شب بیدارت میکنه پاشو برو برام آب بیار .:311:
یا با لگد از خواب بیدارت میکنه که انگاری زلزله اومده. :311:
من کنه صدای پاهاشو میشنوم. دنبال سوراخ سومبه میگردم تا خودم قایم کنم. :311:
وای امید ببین چیکار میکنی .
الان خانها سرو کلشون پیدا میشه میان حسابی کتکمون میزنن. :163:
خانمها خانهما دست نگهدارید باورکن من منظورم شما نبودیدا .
شما گلید خوبید فرشته هستید. انقدررررررررررررررررر مهربونیدا. حرف ندارید . :104:
با اجازه تون من مرخص بشم.
یا الله...
و سپس سلام
دیدیم هر کسی در این سرای ( آلاچیق کل کل) ادبیاتی برای گفتمان برگزیده، گفتیم که شاید رسم و سنتی هست در بین اهالی آن، فلذا باید این را حرمت داشته باشیم و آن را گرامی بداریم، پس ما هم چنین کنیم.
همچنین عذر تقصیر می خواهیم که بی اذن وارد گود شدیم و این نیز بدان جهت بود که پرسش هایی در مورد چارپایه ی پر حرارت ذهن ما را فرا گرفته بود، دیدیم حواشی آن را اینجا بیان می کنند ما هم تبعیت کردیم.
جناب محمد خان ابراهیمی از سرداران آن صندلی معلوم، قوانینی وضع کردند بس سختگیرانه، و مجازاتی در نظر گرفتند بس سنگین تا بدان مجرمین را از ارتکاب عمل پشیمان و نادم و مایه ی عبرت دیگران سازند.
ما هم بعد از فهم این قوانین و مجازات ها لرزه بر تنمان افتاد و تصور کردیم باید لقای حضور در مقام پرسشگر را به عطای پاسخ های مهمان ببخشاییم.
اما دیدیم که بانوی گرامی، نازنین اول و سپس جوان خوشنام امید شصت و پنجم همچو شیر ژِیان، بی ترس از هر مجازاتی، جان بر کف، هیمنه ی قوانین را در هم شکستند.
لذا،
آیا می توان پرسش هایی پرسیده شوند که در حوزه ی علم و فنون و فن آوری نبوده باشند؟
اصولا علمی بودن سوال به چه معناست؟
باید از دائره المعارف پرسش هایی اسخراج گردد؟
باید از فیزیک و شیمی و زیست شناسی و زمین شناسی و تاریخ و جغرافی و مثلثات و هندسه فیثاغورثی و نظریات بطلمیوس و اظهارات گالیله و اکتشافات ماژلان و ... پرسیده شود؟
آیا باید از آخرین جستجوهای علمی و پژوهشی و آخرین یافته های دانشمندان که در معتبرترین و بنام ترین نشریات علمی در سطح بین المللی به ثبت رسیده پرسش هایی مطرح گردد؟
اگر چنین باشد، آیا سوالات باید به زبان اصلی مطرح گردد یا می توان به زبان شیرین پارسی آن را برگرداند؟
اگر قرار باشد به زبان شیرین پارسی برگردانده شود آیا خودمان می توانیم چنین کنیم یا حتما می باید توسط مترجمینی رسمی که از سوی سازمان ثبت اسناد کشور معین شده اند اقدام گردد؟
یا آیا می توان روال سابق را ادامه داد؟
یا که چی؟
چی میگی داداشarash1348
چیه یه کتاب گذاشتی روبه روت هی داری مینویسسسسسسسسسسسسسسی.
بابا راحت باش این کلمات چیه . یه محمد کم داشتیم. یکی دیگه هم پیداش شد:311:
باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااورر ررررررررررررررررررررررررر ررککککککککککککککککن من اصلا متوجه نشدم راجبع چی حرف زدی.
فکر کنم من آی کیوم پاینه .:311:
................................................
خانم بهار..........زندگی هم حرفهاتو متوجه نشدم. خیلی قاراش موش بود. یک کلام انتقاد از بی دل میکردی چرا ناز میکنی .
برداشتی یک صفحه نوشتی . یک بیت نصف شم. قرمز میکنی آدم سرش گیج میره .:311:
سلام بنده دیگر شوخی نمی کنم چون چند نفر اعضا تالار دوست ندارد بنده در این تاپیک شوخی کنم
اسم چند نفر اعضا تالار نمی برم بنده شوخی کردن در این تاپیک معاف هستم ممنون
:72::72::72:
چند نفر اعضا تالار اسم نمی برم دوست ندارد بنده مدیر صندلی داغ باشم باشه امیدوارم مدیران تالار مدیر جدید صندلی داغ انتخاب کند
نقل قول:
خانم بهار..........زندگی هم حرفهاتو متوجه نشدم. خیلی قاراش موش بود. یک کلام انتقاد از بی دل میکردی چرا ناز میکنی .
شما عجالتا انگشتت رو از رو دکمه نقطه بردار..نصف اسمم رفت ته تالار...تا بعدا
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash1348
باید از دائره المعارف پرسش هایی اسخراج گردد؟
باید از فیزیک و شیمی و زیست شناسی و زمین شناسی و تاریخ و جغرافی و مثلثات و هندسه فیثاغورثی و نظریات بطلمیوس و اظهارات گالیله و اکتشافات ماژلان و ... پرسیده شود؟
یا آیا می توان روال سابق را ادامه داد؟
یا که چی؟
سلام آقا آرش
به باغ همدردی خوش آمدین.
اوووووووووووووووه آقا آرش چقدر سختش کردین؟
اول بگذارین باغ رو معرفی کنم. این باغ چند قسمت داره.
یک قسمتش مخصوص تفریح و سرگرمی و صفاسیتی و محبته. یک قسمتش مال دل نوشته های طنز
یا غیر طنزه که ادبی نیست و فقط دل گویه هست. یک قسمتش مال وقایع الاتفاقیه که برامون افتاده
هست که در مجال تاپیک "حال و احوال یاران همدردی" نمی گنجه و باید اینجا نوشته شه و قسمت
آخرش هم "آلاچیق کل کل" هست که توش افرارد با هم کل کل دوستانه می کنن و البته باید خیلی دقت
کنین تا به کسی بر نخوره یا بی احترامی نشه. خود من زیاد از این آلاچیق استفاده نمی کنم و بیشتر در
بخش صفا سیتی و نوشته های طنز که برام اتفاق افتاده یا تعامل مثبت با اعضا هستم.
در پاسخ سوالاتتون باید فقط بگم هر چه می خواهــــــــــــــــــد دل تنگــــــــــــــــــــــ ـت بگــــــــــــــو! :)
اجازه هم نمیخواد ورود اینجا برای عموم آزاده خوشحال میشیم شما به جمعمون وارد شین.
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام بنده دیگر شوخی نمی کنم چون چند نفر اعضا تالار دوست ندارد بنده در این تاپیک شوخی کنم
اسم چند نفر اعضا تالار نمی برم بنده شوخی کردن در این تاپیک معاف هستم ممنون
:72::72::72:
چند نفر اعضا تالار اسم نمی برم دوست ندارد بنده مدیر صندلی داغ باشم باشه امیدوارم مدیران تالار مدیر جدید صندلی داغ انتخاب کند
الهی محمد جان چیشده کی تورو اذیت کرده .بگو خودم. حسابشو برسم. منظور از حساب کتابشه ها . نه اون حساب فیزیکی.
تو اصلا اینجا نباشی صفا نداره.
..........
بیا خانم بی دل رو همه گی بهش پیام بدیم. که بشینه رو صندلی داغ.
در جای خانم بی دل گفتند که اگر جواب ها مانند فرهنگ رو دوستان قبول میکنند حاضرهستند .
برن صندلی داغ .
.............
بی دل ما قبول میکنیم. تک جوابی هم باشه اشکال نداره. شما برو بشین . حالا.
حتی حرف اول کلمه رو هم بنویسی کافیه .الباقیش رو خودمون مینویسی.
اینجوری .ب=بله .