RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام اقای کنجکاو عزیز سو ا ل از شما
سلام دوستم بفرمایید....
1ـ شخصیت کارتونی مورد علاقه ات کی بود چرا
ملوان زبل، چون هر وقت اسفناج میخورد هر کاری میتونست بکنه من ذوق مرگ میشدم.
2ـ وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید
میرم توی زیر زمین خونمون که یه جای نسبتا دنج و ارومه یه تختم داره میپرم روش تا میتونم گریه میکنم ولی کم پیش میاد دلم اونطوری بگیره.
و به بهترین کسم اس ام اس میدم که برام خیلی عزیزه و حالم اروم میشه.
3ـ پرسیولیسی هستی یا استقلا لی
به اون معنا طرفدار تیم خواستی نیستم و اصولا فوتبالای ایرانی رو دوست ندارم سبک دیمی بازی میکنن اینگار سیستم ندارن ولی به معنای رنگ قرمز رو بیشتر میپسندم هیجان اوره برام
دروغ نگم به خاطر عشقم علی کریمی پرسپولیس رو نگاه میکنم و جویای کامل مسائل فوتبال ایران هستم ولی نه این که بخوام لیگ رو دنبال کنم و 90 دقیقه از وقتامو پاش بزارم البته چند تا بازی اخر رو میبینم استقلال پرسپولیسم میبینم .
ایرانم با هر جا بازی داشته باشه میبینم وطن من ایرانه اخه.:311:
4ـ از وقتی با تا لار اشنا شدی چه تغییراتی کردی
تغییر خاصی نکردم یه سری چیزا یاد گرفتم ولی من همون حسین قدیم هستم
5ـ به نظرت چه کسانی می تونند بهترین استفاده رو از تا لار ببرند
کسانی که دورغ نگن و عین مشکلشون رو بنویسن و واقعا مشکل داشته باشن حتما به جواب میرسن.
6ـ یکی از مهم ترین تصمیم هایی که تا الان گرفتین رو برامون بگین
تصمیم گرفتم برای مدت یک سال از عشقم جدا باشم برای یه کاری که ایندم رو رغم میزد
7ـ یه خاطره از شیرین از دوران کودکی تون برامون میگین
یه بار همه با هم رفتیم یه مسافرت خیلی توپ با این که سنی نداشتم کل سفر و وقایعش یادمه.
8ـ چه میزان از مهارتهای زندگی را از فضای تا لار کسب کرده ای
هیچی. مگه تالار مهارتم یاد میده :311: شوخی کردم
مهارت که یاد نگرفتم ولی یه سری چیزا رو تونستم بهتر بفهمم و یکم به تکامل فکری برسم.
9ـ چه خصوصیت خوب و یه خصوصیت بد خودتون رو بگید برامون
خیلی شادم اکثرا
وقتی خواب هستم کسی کوچکترین حرکتی بکنه من عصبی میشم از خواب میپرم بدوبیرا بهش میگم.دارم رو خودم کار میکنم البته
10ـ چقدر تالار در بهبودی روند زندگی ات موفقیت ایجاد کرده
همون طور که گفتم تونستم یه سری نکات رو فقط یاد بگیرم که تو زندگی گاها به دردم خورده
11ـ را ز موفقیت در دید اقای کنجکاو چیست
فقط تلاش ، تلاش و تلاش و البته کمی پشتکار
12ـ با شمع جوجه ماشین یک جمله بسا ز
با یه دسم شمع روشن کردم با یه دست دیگم جوجه رو که بابام برام خریده بود از تو ماشین برداشتم بابام گفت : حسین چند تا کار با هم میکنی
13ـ چه غذایی خوب درست می کنید
ماکارونی، نیمرو ، خاگینه ، املت ، تخم مرغ ، برنج، خیلی شد بسته دیگه ( خوشبحاله زنم واقعا):311:
14ـ دوست داری رو زی کارشناس افتخاری تا لار باشین
اصلا دوست ندارم، چون سعی ندارم تو چیزی که تخصص ندارم دخول کنم ولی تا همون حدی که مطالعه داشتم و دارم می تونم راهنمایی کنم و نقطه نظراتم رو از روی برداشتم بدم ولی کارشناس شدم به من نیومده ولی م پست مدیریت بخش ( گسترش....) رو دوست دارم
15ـ راجع به نگاهتون به عشق مختصر برامون بگین عشق زمینی
عشق یعنی دلبستگی و وابسته شدن به شخصی که خودت هم نمیدانی چطور شکل گرفت وقتی به ان فکر میکنی تعجب میکنی که این منم یا ان منم واقعا خودت را هم با او اشتباه میگیری شاید فکر میکنی اون بخشی از توست و او همان نمیه گمشده ی است که خداورند برای تو قرار داده عشق واقعی و زمینی غیر از انکه دل تو را قلقلک میدهد عاری از هوس است و فقط بخاطر خود معشوقت هست که به او دلبسته ای.
16ـ کدوم سو ا ل بیشتر داغت کرد
یه خصوصیت خوب و یه خصوصیت بدت رو بگو برام جالب بود فکرمو درگیر کرد تا راجع به خودم ریز بینانه تر فکر کنم حداقل برای دقایقی.
17ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
حس میکنم همسر ایندم داره ازم سوال میپرسه:311:
18ـ بهترین فیلمی که دیدی
چون نگفتی ایرانی یا خارجی من خارحی مثال میزنم ( فرار از زندان و لاست ) خیلی برام هیجان اور بود. چند تا دیگم هست که مشکل اخلاقی داره یه دفعه میان سانسورمون میکنن.:311:
19ـ یک جمله درباره مادر پدر بگوید
مشخص نکردی مادر و پدر با هم ؟ یا جدا ؟ جدا ؟
مادر همچون مونس تنهایی های من است و پدر یارو غم خوار من است. ( منم با هم میکسش کردم)20ـ یک ضرب المثل بگوید
از کوزه همان برون طراوت که در اوست ( درست بود ؟ )
21ـ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا ( بخشنده )
جنگ ( کشته ، زخمی )
صندلی داغ ( هیجان انگیز )
فرشته ( مهربونشو دوست دارم)
موفقیت ( بدنبال تلاش )
تحصیل ( تا تهش بریم خوبه )
تا لار ( عروسی ) 22ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
من یادمه تو ریاضی یه علامت داشتیم بهش میگفتیم کوچیک تر بزرگ تر ...
علم>منطق> معنویات
البته گاها معنویاتم جای خودش رو با منطق عوض میکنه ای بابا اینم سواله تو میکنی.
23ـ بهترین مجری تلویز یونی ورزشی بگوید(فقط عادل ) باهوش زیرک ، رک ، دست نامردا رو رو میکنه ، لازم بذکره 99 درصد از برنامه هاشو می بینم ، چون نقد ورزشی بیشتر از خود ورزش برام حائز اهمیته.
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
دوباره سلام
به نظرتون چرا داره خودکشی میکنه؟:223:
از بس خنگه ( اخره خطو دیده احتمالا)
کنجکاو درکل چه جورشخصیتی داره؟
برون گرا ، هیجان پذیر ، شوخ که نه ولی شاد ، اینقدر از من شوخ تر ها هست که ما جوجوییم پیش اونا، جینگول ، اهل جنگولک بازی ، عاشق تفریح ، عاری از هر گونه عقده برای ازار دادن دختر ها علارغم خیلی از پسرای دیگه. و همین فکر نمیکنم بیشتر از این بوده باشم. اها خلاق یاد رفت البته نه تا اون حد کمتر از اون حد.
کنجکاو چراهیچ پستی برای راهنمایی باهمدردی نمیذاره؟
توی جواب محمد پست قبل گفتم ولی بازم میگم .
اولا : خیلی جاها از روی مطالعه ای که داشتم یه چیزایی که بلد بودم گفتم ولی نه به صورت تخصصی ثانیا چون تو مسائلی که در موردش مطالعه نداشتم و اگاهی ندارم دوست ندارم نقطه نظر بدم و متنفرم از بعضی ها که ندونسته یه حرفی رو هوا میزنن. و هر پستی که دیدی مشکلی بود و من نبودم بدون بلد نبودم چی بگم و ترسی هم ندارم از بیان این حرف ادم تو بعضی از چیزا امکان داره سر رشته نداره.
مثلا یه دختری میاد میگه بابام کتکم میزنه مامانم فحشم میده هر روز با یه نفر میاد تو خونه جلوی من عشق بازی می کنه داداشم میشینه جلوم تریاک میکشه . منه کنجکاو ( حسین ) وقتی سررشته ندارم نباید بی خودی برم حرف بزنم حتی اگر کوچیک ترین حرفی از روی نا اگاهی بزنم امکان داره توی روحیه ی حساس اون تاثیر بزاره و منجر به خودکشی اون بشه. البته در همین مورد های خاص دخالت نمیکنم مگرنه توی کارای دیگه دخول میکنم گاها و نظر میدم حتی اگرم نظرم مشکل داشته باشه ولی ما باید یاد بگیریم همدردی پر شده از درصدی از ادم های مشکل دار و نباید بی خودی ..... و این نظر منه شابد شما اینطور فکر نکنید .
و باور داشته باشبد اگرم تو پستی حرفی زدم اثر مطالعه ای هست که دارم و یا تو یه پست که همدری اومده مشکلش رو بیان کرده اگر اطلاعاتم دچار نقص بوده ساعت ها سرچ کردم تا به یک جواب حالا نه خوب نه بد برسم واونو بزارم که حداقل اگر کمک نکرد ضرر نرسونه. سرتو درد اوردم خواهر گلم.
تااونجایی که شناختم کنجکاو آدمی شوخ وشیطون هست وتوخرابکاری وسرکارگذاشتن مهارت داره.نظرت چیه؟
تبریک میگم شما منو درست شناختید ولی تو مورد اخر شک دارم ، سر کار گذاشتن:311:بلدم ولی تمایلی به انجامش ندارم و مهارتم توش ندارم انصافا .
روزه می گیری؟چرا؟
:316:صد بار گفتم سوالای معنوی نکنید من کم میارم:316:
بله عزیزم روزم میگیرم البته هزار تا بی دینی دیگه میکنم ولی خوب روزه و نمازم سعی میکنم ترک نشه!
چرا نداره گلم ، چون اعتقاد دارم.
تو این چندروزی که برگشتی هرکی رو شناختی یا میشناسی براش یه شکلک بذار.
حرفت خیلی سخته ولی باشه از جدیدا میزارم ( از خودت شروع میکنم )
داملا:72::303::43:
خارپشت :303:
حامد :303::311:
بقیه اش روحال ندارم فعلا همینا رو میشناسم نسبتا
قبل از اینکه ادامه بدم باید بگم یه چیزی توی صندلی داغ مرسومه که هیچکدومتون انجامش نمیدین
دوستان شما اجازه این رو دارید که سوالاتتون رو یکم کشش بدین
مثلا میپرسید مثال همین پست بالا ": یعنی چی که سواله معنویتی از من نپرسید ؟ البته اینو از من نپرسیدا مثال بود:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام به آقای کنجکاو،
ما هم با اجازه بزرگترها چند تا سوال بپرسیم.
1- چرا وقتی بعد از چند ماه برگشتی همدردی و دیدی که کسی از اعضا برایت پیغامی نگذاشته، اینقدر ناراحت شدی؟
مگر خودت در این مدت حالی از دوستانت پرسیدی که انتظار داشتی اونها حالی ازت بپرسند؟
سوال داغه ها! :)
خوب اخه نمیدونم :302:...............
2- فرق فضول و کنجکاو چیه؟
فضول از کاری که بهش ربطی نداره میخواد سر در بیاره ولی کنجکاو کاری که براش جالبه رو دنبال می کنه.
3- خارپشت چرا اسمش رو جوجه تیغی نگذاشت؟ :)
شاید جوجه تیغی تیغ داشته دردش میگرفته
4- چرا بعضی ها پرسپولیسی می شوند و بعضی ها استقلالی؟ این انتخاب اصولاً روی چه حسابی صورت می گیره؟
والا نمیدونم شاید هر رنگی برای یکی معنایی داره چون جفتشون مثل هم گند میزنن هیچکدومشون خوب بازی نمیکنن.
5- اگر قرار باشه خدایی ناکرده یکی از حس های پنجگانه ات رو ازت بگیرند، کدوم رو حاضری از دست بدی؟
بویایی
6- رمضانه. برای همه اعضا یک دعا بکن!ایشالا همه جوونا و همه همدردا به هدفی که دارن برسن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام به آقای کنجکاو،
3- خارپشت چرا اسمش رو جوجه تیغی نگذاشت؟ :)
من خارپشتم و این افتخاری بس بزرگ است
اساسا کلمه جوجه تیغی واژه ای در جهت استعمار و استثمار گونه خارپشت سانان است و با هدف تخریب وارد واژگان پارسی شده است
اما ایا با جوجه خواندن قومی با فرهنگ و پیشینه خارپشتی میتوان انرا تضعیف کرد ؟؟؟؟
این تهاجات فرهنگی از سوی عناصر خودفروخته روباه صفت دائما هویت خارپشتی را نشانه میرود
به هوش باشید که دشمن تا بدین جا نیز رخنه کرده است و چه بی محابا اتش افروزی میکند
این جمله رو کامل کن
برترین کارها در این ماه (رمضان ) . . . . . است
(این سوال در جهت افزایش غنای معنوی این تاپیک با کمک سوبسید ارشاد مطرح شده ، یکم چشاتو باز کنی میتونی جواب بدی ،یارانه ای خیلی اسونه به خدا )
اسم ده تا از سریالای خونوادگی ایرانی که حول و حوش ده سال پیش از تلویزیون پخش میشدو نام ببر
کیف وکفش و لباست رو از کجا میخری ؟ (ادرس دقیق نمیخواد ، محلشو بگی کافیه )
اسم یه دختر خوشگلو بگو ، اخ ببخشید یه اسم خوشگل دختر بگو ؟(میخوایم واسه برادرزاده ام اسم انتخاب کنیم )
گویا نصفه گمشدتو پیدا کردی پس چرا مجردی شیطون ؟؟!!
خصوصیاتشو و نحوه اشناییتو و برنامه ایندتو برای ازدواج برامون ریز به ریز بنویس
چندکیلویی؟ به نظرم باید اضافه وزن داشته باشی( سفره افطارو . . . )
چرا اینقدر محمدو دوست داری ؟ چون هنرمنده ؟چون نقاشی میکنه ؟چون شعر دوست داره ؟ چون خوشگل مینویسه ؟چرا ؟
حداقل سه تا اهنگ خوب برامون بذار ؟ تنبلی نکن برو بگرد بیار بذار اینجا ، یه خرده حال و هوامون عوض شه
من یه سوتی باحال دادم ، نوشتم یه نثر منظوم !!!!! به حق چیزای نشنیده !!احتمالا منظورم متن منظوم بوده
البته شاعر میگه
سخن دل ز شاعری دور است / نثر منظوم و نظم منثور است
خب حالا راجع به تالار و اعضاشو ماه مبارک یه چند بیت بنویس ،اگه خیلی سختته قافیه نمیخواد ،شعر نو بنویس
فقط عنصر خیال انگیزی و حس برانگیزی داشته باشه لطفا
ببین تو که هیچ حس خاصی نداری چرا قرمزی ، شرم اوره !!
چندتا روپایی بزن ببینم
یه دلیل محکمه پسند برای انتخاب بین دوتایی های زیر بنویس
شیر کاکائو یا شیر قهوه ؟
موزامبیک یا نیکاراگوئه ؟
شمبلیله یا شوید ؟
بوسه ذلت اور یا فحش شرافتمندانه ؟(البته این سوال برای سنجش میزان زذ بکار میره )
سیل یا خشکسالی ؟
با استفاده از کلمات زیر یک متن معنی دار در چهار تا شش جمله بنویسید
( از زیرش در نرو ، فکر کن جواب بده )
دیپلماتیک – فرامنطقه ای – خاورمیانه بزرگ – دستهای پشت پرده – کره شمالی – تهدید جهانی – جی پنچ – شیمون پرز
یه پک سوالات ویژه هم هست که چون دختر مهربون نیست خیلی فاز نمیده ، بمونه واسه نفر بعدی ، خوش شانسی دیگه :301:
سلام به همه دوستان
ضمن آرزوی قبولی طاعات وعبادات،مفتخرم به حضورتان اعلام کنم که اینجانب داملا ازامروزموقتا همکار آقای ابراهیمی درصندلی داغ خواهم بود.گویادخترمهربون بنابه مشغله هایی که داشتندفعلا ازادامه همکاری انصراف
دادند.امیدوارم مرا نیزدرجمع خودتان بپذیربد.
بااجازه دخترمهربون...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
این جمله رو کامل کن
برترین کارها در این ماه (رمضان ) . . همون روزه گرفتنه ( تو این گرما ) . . . است
(این سوال در جهت افزایش غنای معنوی این تاپیک با کمک سوبسید ارشاد مطرح شده ، یکم چشاتو باز کنی میتونی جواب بدی ،یارانه ای خیلی اسونه به خدا )
اسم ده تا از سریالای خونوادگی ایرانی که حول و حوش ده سال پیش از تلویزیون پخش میشدو نام ببر
دردسروالدین،زیراسمون شهر ، پلیس جوان ، شب دهم، پس از باران، خوش رکاب، مسافری از هند، خانه سبز، شب های برره هیییییییییی یادشون بخیر منو بردی تو قدیم ندیما.
کیف وکفش و لباست رو از کجا میخری ؟ (ادرس دقیق نمیخواد ، محلشو بگی کافیه )
اخه من بگم که تو بلد نیستی ؟ یه فروشگاهی تو تهران ( خودت گفتی محل دقیق نگو )
اسم یه دختر خوشگلو بگو ، اخ ببخشید یه اسم خوشگل دختر بگو ؟(میخوایم واسه برادرزاده ام اسم انتخاب کنیم )
محدثه رو خیلی دوست دارم.
گویا نصفه گمشدتو پیدا کردی پس چرا مجردی شیطون ؟؟!!
نه نه اشتباه متوجه شدی. ولی ... بگذریم.
خصوصیاتشو و نحوه اشناییتو و برنامه ایندتو برای ازدواج برامون ریز به ریز بنویس (این سوالو نمیتونم جواب بدم دلیلشم نمیتونم بگم که چرا نمیتونم جواب بدم .ولی خواستی تو پیام خصوصی بهت میگم.
چندکیلویی؟ به نظرم باید اضافه وزن داشته باشی( سفره افطارو . . . )
اره اضافه دارم ولی نه اونقدر من قدم 178 هست و وزنم 78 و 79 بالا پایین میره ولی چون بهش اهمیت میدم تقریبا هر شب تو باشگاه چک میکنم وزنمو.
چرا اینقدر محمدو دوست داری ؟ چون هنرمنده ؟چون نقاشی میکنه ؟چون شعر دوست داره ؟ چون خوشگل مینویسه ؟چرا ؟
چون سادگی و صداقت توش موج میزنه.
حداقل سه تا اهنگ خوب برامون بذار ؟ تنبلی نکن برو بگرد بیار بذار اینجا ، یه خرده حال و هوامون عوض .. پیوست میکنم دوست گلم ولی فقط یکی الان اصلا حالم خوش نیست ولی بعدا میام تالار و پر موزیک و شعر و طنز و خنده و تصویر میکنم چه میدونی شاید شدم هووء خودت
من یه سوتی باحال دادم ، نوشتم یه نثر منظوم !!!!! به حق چیزای نشنیده !!احتمالا منظورم متن منظوم بوده
البته شاعر میگه
سخن دل ز شاعری دور است / نثر منظوم و نظم منثور است
خب حالا راجع به تالار و اعضاشو ماه مبارک یه چند بیت بنویس ،اگه خیلی سختته قافیه نمیخواد ،شعر نو بنویس
فقط عنصر خیال انگیزی و حس برانگیزی داشته باشه لطفا
ماه رمضونه فصل خزونه تو این فضای مجازی گاهی غم تو دلمونه گاهی قند تو دلمونه
همه بچه های ما تلاش میکنن برا خوبی ، برا نیکی ، برا دوستی
صداقت تو تالار موج میزنه بچه ها صمیمین با این که اینجا مجازیه ولی همه چی عالیه.
خیلی خوب نشد حالم خوش نبود اینو مینوشتم.
ببین تو که هیچ حس خاصی نداری چرا قرمزی ، شرم اوره !!
چندتا روپایی بزن ببینم من نگفتم به فوتبال حس خاصی ندارم اتفاقا من فوتبالیستم ( نه حرفه ای ) من تو پست هام اگه خونده باشی گفتم فوتبال ایران فوتبالی نیست که حس هیجان منو بر بیانگیزه ولی بحث رنگ بشه قرمزو دوست دارم البته یکم بیشتر این لیگو دنبال میکنم چو عزیز دلم علی کریمی برگشت به پرسپولیس برام خیلی مهم و عزیزه.
سر روپایی هم خواستی با هات کل میندازم به ازای هر چند تا ازت بیشتر زدم یه هزاری ناقابل باید بهم بدی من اهل شرطم پایه ای ؟ :311:
یه دلیل محکمه پسند برای انتخاب بین دوتایی های زیر بنویس ( سوالات خیلی سخته ها)
شیر کاکائو یا شیر قهوه ؟شیر کاکائو در دست رس تره
موزامبیک یا نیکاراگوئه ؟اصلا نشنیدم اینا چیه نوشتی ؟
شمبلیله یا شوید ؟هیچکدومشون رو انتخاب نمیکنم دلیلی هم ندارم
بوسه ذلت اور یا فحش شرافتمندانه ؟(البته این سوال برای سنجش میزان زذ بکار میره )
فحش شرافتمندانه ( عزت نفس ادمی )
سیل یا خشکسالی ؟خشکسالی ، چون میشه قبلش چاره ای اندیشید و یا ازش فرار کرد ولی سیل نه.
با استفاده از کلمات زیر یک متن معنی دار در چهار تا شش جمله بنویسید
( از زیرش در نرو ، فکر کن جواب بده )
دیپلماتیک – فرامنطقه ای – خاورمیانه بزرگ – دستهای پشت پرده – کره شمالی – تهدید جهانی – جی پنچ – شیمون پرز
چون از سیاست سر در نمیارم خیلی با ، روش بازی کردن با این کلمات وارد نیستم فقط در حد دونستن معنی بعضی از این کلمات میتونم اغرار کنم و فقط مطالعه ای اندک از سیاست دارم و از سیاست فرار میکنم و بیزارم بحث سیاسی و فرامنطقه ای و دستهای پشت پرده و جی پنج و شیمون پرز و تهدید جهانی و کارهای دیپلماتیک و این حرف ها رو هم اگه بخواهی بزنی جناب سنگ تراشان میانو هر دو مون رو تبعید میکنن کره شمالی میدونی که تو این خارو میانه بزرگ جاهای زیاده دیگه ای هم هست که ما رو تبعید کنه.
خوب من جمله رو ساختم اینم یه جورشه دیگه :311:
یه پک سوالات ویژه هم هست که چون دختر مهربون نیست خیلی فاز نمیده ، بمونه واسه نفر بعدی ، خوش شانسی دیگه :301:
خب دوستان عزیز نوبت آقای کنجکاو هم به پایان رسید وآقای کنجکاو به زیبایی به سوالات پاسخ دادند.
همین جا ازشون تشکرمی کنیم.
نفربعدی صندلی داغ روبه زودی اعلام خواهیم کرد.
ببخشید این شعر جا مونده بود
مثل اینکه ضمیمه کردن خراب شده نمیدونم تقصیر من نزارید
http://dl.melidownload.com/media/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Kash.mp3
از اینجا دانلود کنید
دوستان عزیز سلام
ازامروز به مدت 4 روز آقای sci روی صندلی داغ هستند.درهرچه داغ تر شدن صندلی ایشان مارایاری فرمایید.
درضمن خیلی دوست داریم که این دوستان رانیز برروی صندلی بنشانیم:
ani
بالهای صداقت
kamran 2007
blue sky
baby
pardis81
parnaz
آویژه
بی دل
رهایی
شیدا
سری اول سوالات رو شروع می کنم تا دوستان هم سرنخ رو بگیرند پیش بروند.
آقای sci
1- شما تازه واردیداماخیلی سریع رشدکردیدوکارنامه قابل توجهی دارید.نظرخودتون چیه؟
2- ازاینکه انقدر دلسوزانه به دوستان راه حل میدید چه حسی بهتون دست میده؟
3- اهل مهمون بازی هستید؟یعنی هی مهمونی بدید وهی مهمون دعوت کنید؟
4- به نظرتون همسرتون چندتادوستتون داره؟
5- یه پیشنهاد به جوونای این دور وزمونه؟
6- دوستان زیررونقدشون کنیدلطفا؟
فرشته مهربان،سابینا،حامد65،دخترم هربون،داملا،سرافراز
7- خیلی وقتهادیدم شب بیداری هایی توی همدردی داشتیدبااین شرایط کسری خواب ندارید؟
(سوالات اختیاری/اگه دوست داشتیدجواب بدید)
8- دکتراتون درچه زمینه ای هست؟
9- چندسالتونه؟
10- شرکتتون چه نوع فعالیتی داره؟
سلام دوستان...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
سری اول سوالات رو شروع می کنم تا دوستان هم سرنخ رو بگیرند پیش بروند.
آقای sci
1- شما تازه واردیداماخیلی سریع رشدکردیدوکارنامه قابل توجهی دارید.نظرخودتون چیه؟
احساس خوبي دارم... اما براي كارنامه و رشد اينجا نبودم و نيستم...اما اگر بتونم به كسي كمك كنم كه احساس بهتري در زندگي داشته باشه، خوشحال خواهم شد
2- ازاینکه انقدر دلسوزانه به دوستان راه حل میدید چه حسی بهتون دست میده؟
شما به من لطف داريد... هميشه اين كه به كسي كمك كنم احساس خوبي داشتم..هر چند اين كمك من ناچيز باشه و فقط يه همدلي كوچيك باشه...
3- اهل مهمون بازی هستید؟یعنی هی مهمونی بدید وهی مهمون دعوت کنید؟
نه... معمولا كم مهموني مي رم و كم مهمون داريم... شايد گاهي تعدادي از دوستان دور هم جمع شوند و من هم باشم
4- به نظرتون همسرتون چندتادوستتون داره؟
خيلي زياد
5- یه پیشنهاد به جوونای این دور وزمونه؟
با ظرافت زندگي كنند... وقت زيادي نداريم!
6- دوستان زیررونقدشون کنیدلطفا؟
اوه! نه خداي من... نقاد خوبي نيستم! اما چشم ... سعي خودم رو مي كنم
فرشته مهربان
بانوي مهربان و دقيقي هستند و وقتي كه مي گذارند بسيار با ارزش هست... هر چند گاهي احساس مي كنم در بعضي موارد عجله مي كنند... و گاهي صراحتشون رو دوست دارم و گاهي نه.. دوست ندارم! بي شك تمام كارهاي ايشون دلسوزانه است...
سابینا
كمالگرا، صادق، صميمي، پرشور و اين روزها كمي غمگين! سابينا اين روزها غمگينه و من احساس مي كنم خيلي سياه و سفيد مي بينه...
حامد65
از مطالبي كه مي نويسه خوشم مي اد... نگاه نقادانه اي ندارم به ايشون...
دخترمهربون
دختر مهربون واقعا با اسمش هماهنگه... نگاه نقادانه اي به كارهاش ندارم! اما خيلي مواقع از اينكه از رضايتش از زندگي 30 تا 40 درصد بيشتر نيست فكر مي كنم... انتظارم بيش از اينهاست!
داملا
بانوي پرشور... گاهي اين پرشوري كار دستش مي ده! من از خيلي از آدمها حس زندگي مي گيرم... داملا يكي از اون آدمهاست... حضورش براي بچه هاي تالار همدردي خيلي واجبه... احساس مي كنم تو زندگي خيلي انگيزه داره... بايد رفتار جرات مندانه رو تقويت كنه! و يك سري مهارتها رو...
سرافراز
دختر بسيار خانوم و مهربان، خيلي از مواقع تمام تلاشش رو مي كنه كه به كسي كمك كنه... گاهي مي بينم كه يكي كه داره تو مرداب غرق مي شه سرافراز يه چوب دستشه و بهش مي گه سر چوب رو بگير... فكر مي كنم خيلي بايد مراقب خودش باشه! و تو اين امر يه خورده كوتاهي مي كنه!
7- خیلی وقتهادیدم شب بیداری هایی توی همدردی داشتیدبااین شرایط کسری خواب ندارید؟
نه بابا... خواب ندارم كه!!! من شبها معمولا دير مي خوابم... و البته صبحها زود بيدار مي شم! گاهي شده فقط سه ساعت خوابيدم... و اگر بپرسيد بيشتر چي كار مي كني... بيشتر مطالعه مي كنم... و گاهي هم فقط فكر مي كنم
(سوالات اختیاری/اگه دوست داشتیدجواب بدید)
اوه... سوالات سخت!
8- دکتراتون درچه زمینه ای هست؟
تخصص من در زمينه مرتبط با دارو است... مثل فارماكولوژي/ مدتهاست در زمينه روانشناسي هم كار مي كنم
9- چندسالتونه؟
نمي دونم چقدر حدس مي زنيد... اما بيش از 34 سال سن دارم! ريش بلند و سفيدم رو تو آواتارم نديدي؟ :305:
10- شرکتتون چه نوع فعالیتی داره؟
شغل من ابعاد گوناگوني داره... يعني تو زمينه هاي مختلفي كار مي كنم ... اما براي نكه جوابي داده باشم يكي از شركت هام در زمينه دارو فعاليت مي كنه... اگر خواسيتد ابعاد ديگه اش رو بپرسيد بگم!