بابا ای ول تا باشه از این خبرا ی خوب:227::227:
اراده به این می گن
سایه های ماه عزیزم
تبریک صمیمانه منو پذیرا باش
اینم کادوی من
http://www.hamdardi.net/imgup/7140/1...8e9419b82e.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا ای ول تا باشه از این خبرا ی خوب:227::227:
اراده به این می گن
سایه های ماه عزیزم
تبریک صمیمانه منو پذیرا باش
اینم کادوی من
http://www.hamdardi.net/imgup/7140/1...8e9419b82e.jpg
سلام,
احسنت ؛ سایه های ماه گرامی؛:104: تبریک میگم:72:
دوستان اگر همه مرخصی های اعضاء تالار اینگونه پر بار است؛ هیچکس نگران غیبت نباشد ؛خودم همه رو حاظر میزنم:58:
من هم به سایه های ماه عزیز تبریک می گویم . اراده ات قابل تحسین است . :73:
:16:گل مریم عزیز امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی و با شادی و نشاط در تالار حضور داشته باشی . امیدوارم زود برگردی و با روحیه ای شاد .:16:
سلام به دوستای خوبم
اول از همه از دوست عزیزم که همیشه باهام بود و خبرای تالار رو در نبودم بهم می رسوند خانم moud تشکر می کنم ؛ راستش باز هم میگم اگر خواست خدا و کمک امام زمان (عج) نبود واقعا هیچ بودم با اینحال از همه شما دوستان ممنونم و البته شرمنده که مدت زیادی نبودم و بیخبر رفته بودم هر چند در بودنم هم کار خاصی نمیتونستم انجام بدم ولی در نبودم برای همه شمادوستان دعا میکردم و این تنها کاری بود که میتونستم انجام بدم امیدوارم که همه موفق و موید باشید
از هم شما دوستان صمیمانه تشکر می کنم تازه ام همه چیز الان شروع شده :P
:D
اراده هاتون سبز باشه؛
سلام من هم به سايه هاي ماه عزيز تبربك مي گويم اراده ات قابل تحسين است:72::72::72:
سایه های ماه عزیز ،
موفقیتت تبریک ها داره .
آرزو می کنم در ادامه هم موفق باشی و مفید .
گل مریم عزیز :
برو عزیزجان ، برو استراحتی عمیق داشته باش ، هم به روح و ذهنت استراحت بده هم به جسمت ، بعد با یه تمدد روحی و برنامه ریزی منسجم ، شارژ و سرحال باز گرد که چشم انتظارتیم .
ما هم برای شما دوستان خوبمون دعا می کنیم که هر کدام در موقعیتهایی که هستید موفق باشید و سر حال و سربلند .
ان شاء الله
سلام دوستان:72::
سایه های ماه گرامی از بازگشتتون خوشحال شدم..جاتون خالی بود و خوشحالم که با دستان پر بازگشتید....
ان شا الله حضورتان مستمر باشد..
گل مریم عزیزم..برو مرخصی..واقعا مرخصی بعضی وقت ها حسابی می چسبه....برو و زود برگرد تا ما هستیم...:227:
دوستان مدتیست از آنی عزیز خبری نیست ؟اطلاعی ندارید؟
لرد حامد هم مدتیست که ندیدم رو لاین باشند؟
دوستی به نام کلبه هم مدتی بودند و رفتند...بحث های خوبی می کردند...
فیلو سارا جان هم که گویا آمدند و رفتند..کاش باز می گشتند ....
ولی من یک گله از مدیر محترم تالار دارم اگر جسارت بنده را به خاطر دخالتم بپذیرند:
در تایکی دیدم غزاله خانم در رابطه با پست هاشون که حذف شده بودند ناراحت بودن و من از پاسخ داده شده با آن همه تحکم تعجب کردم....
من هم می دانم اینجا قوانینی دارد ولی فکر نمی کنم کسی که سوالی جهت رفع ابهام می پرسد باید با وی آنقدر تند برخورد کرد..الان می بینم ایشان نیستند...مطمئنا از این برخورد رنجیده اند....آیا نباید کسانی که نقش در تالار دارند را کمی با لطافت بهتر پاسخ داد...کمی آرام تر بهتر نبود؟
حالا نتیجه شده رفتن ایشان در سکوت..من معذرت می خواهم که دخالت کردم ولی به واقع دلم سوخت چون ایشان با ایمیل با من صحبتی داشتند همان موقع و من از آن برخورد تعجب کردم..پس یعنی کسی حق سوال ندارد یا اگر دارد باید آنقدر صریح و رک با او برخورد شود..به جای آن همه تحکم میشد با یک توضیح ساده و لطیف قضیه را حل کرد..به هر حال من فکر میکنم ( نظر شخصی) ایشان کمی دلخور شدند از آن برخورد کاش از ایشان دلجویی شود..
اینم لینکش:
http://www.hamdardi.net/thread-6998-page-48.html
باز برای دخالتم معذرت می خواهم....
موفق باشید..:72:
با سلام,نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
لازم میدانم؛که در این خصوص مواردی را بیان کنم::
ابتدا لطفا" یک طرفه به قاضی نروید.
دوم:
هر کاربری که در همدردی، اخطار میگیرد یا با او رک و صریح برخورد میشود؛ قبل از آن برخورد مدیران همدردی چند بار تذکر و یادآوری خصوصی وجود دارد، و بسیار هم احترام کاربر مورد نظر محفوظ بوده(و همچنان خواهد بود)؛ این را میتوانید از دوست گرامی gh.sana سوال بفرمایید.
در بسیاری از موارد هم استثناء قائل شده ایم؛
قوانین تالار تنها برای اعضاء نیست شامل مدیران هم میشود،
به هر حال موارد انعطاف و نرم خویی در مورد همه مراجعان عزیز حداکثری هست. اما در مورد رعایت قوانین، کنترل به نحو احسن تالار و حفظ محیط صمیمی آن در چارچوب ضوابط تالار انعطاف پذیری کم و سخت گیری بیشتر است و با کمترین اهمال صورت می گیرد.
ما برای همه کسانی که عضو می شوند طی یک پیام خصوصی به این موارد و قوانین تالار صریحا اشاره می کنیم، تا اگر کسی تمایل ندارد در این چارچوب فعالیت کند رنجشی برایش ایجاد نشود.
در ارسال خصوصی از gh.sana رفع ابهام شده؛
خانم سایه های ماه
من هم به نوبه خود در خوشحالیتون شریک می شوم و بهتون تبریک می گویم از این همه پشتکار و تلاشی که داشتید
امیدوارم دوستان خوبی در تالار برای هم باشیم
یه چیز دیگه منم وسوسه شدم برم کنکور بدم خدا رو چه دیدی شاید زد و منم ارشد قبول شدم:D
اون وقت همتون واسه منم خوشحال میشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:P
سلام دوستان خوبم
حالا دیدید خبر من از اون خبرا بود :303:
آقای صابر شاید این جزء معدود حدسهاتون باشه که درست نبود .اشکالی نداره من که گفتم امکان نداره حتی یک نفر بتونه درست حدس بزنه:305:
یه چیز دیگه یادم رفته بود بگم که سایه های ماه همیشه احوال همه تون رو می پرسید منم خبرهای خوب رو بهشون میگفتم از جمله تولدها رو .و اگه یادتون باشه از طرف ایشون تو تولد آقای صابر و آقای لرد حامد[/color] تبریک گفتم و حتی تو تولد لرد حامد متن ارسالی خودشون رو دقیقا" قرار دادم ........البته اینها وظیفه خواهریم بوده
باز هم برای سایه های ماه آرزوی موفقیت روزافزون و کسب مدارج عالی رو دارم:72: