نخیر نخیر نوبت منه :302::302::302::302:
من صندل داغ رو میخوام.
پارتی بازی ممنوع .
نازنین کجایی بیا حق منو دارند میخورند .
من اصلا گهر همون قهر کردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
نخیر نخیر نوبت منه :302::302::302::302:
من صندل داغ رو میخوام.
پارتی بازی ممنوع .
نازنین کجایی بیا حق منو دارند میخورند .
من اصلا گهر همون قهر کردم.
سلام پدر بزرگ محترم عزیز صندلی داغ نوبت شما است
خانم نازنین نوبت پدر بزرگ محترم در صندلی داغ اعلام می کند
پدر بزرگ محترم منظور من این بود خانم بی دل محترم اصلا در صندلی داغ اعلام امادگی نمی کند اصلا دوست ندارد در صندلی داغ شرکت کند
پدر بزرگ محترم به نظر شما خانم بی دل محترم جریمه کنیم یا نه
:72::72::72:
گهر نکن پدر بزرگ! قول میدم یه صندل پر از ذغال سرغ (بقول آویژه: یاه یاه یاه...) بدیم پا کنی که تا عمق مغزت رو نوازش کنه:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
یعنی من کشته مرده این ادبیات محترمانه و لفظ قلم ات برای انتقامگیری ام. همچین با خورده فرمایش سر میبری:311:
بجه مثبت! می بینم که از همین حالا شکست رو پذیرفتی و شارژت رو تموم شده فرض کردی و رفتی!:163: بابا! یه سیب که از درخت میافته تا به زمین برسه هزار تا چرخ میخوره! خدا رو چه دیدی یه وقت می بینی فردا با چشمهای خواب الود میای پای دستگاه یهو چشمات میشه چهارتا و نمیتونی اونچه رو که می بینی باور کنی! بعله! مدیر همدردی به دلیل خیییییییلی بچه مثبت بودن به شما شارژ رایگان اهدا کرده:227: به هیمن سادگی به همین خوشمزگی:323: ادم که نباید اینقدر زود از رحمت مدیر همدردی نا امید بشه! حالا هم نمیخواد اینطور زانوی دپرشن بغل بگیری! جوون مرگش نباشه ترک که چیزی نیست. تا باشه از این ترکها. من خودم تا حالا سیصد بار ترک کردم. دفعه آخر دو روز و چند ساعت پاک بودم:311:
اعضای خوب تالار اماده باشید از خانم بی دل محترم جریمه کنیم
اعضای خوب تالار من وظیفه بود خانم بی دل در صندلی داغ شرکت کردم ایشان دوست ندارد در صندلی داغ شرکت کند اسم در صندلی داغ خط زدیم
به همکار در صندلی داغ خانم نازنین گفتم به خانم بی دل در صندلی داغ اصرار نکند
ممنون
:72::72::72:
:311: :311: :311:
ای خدا چی بگم از دست این بر و بچ کل کل :311:
دل درد گرفتم :311:
خدا روحتونو شاد کنه که دل منو شاد کردین :316::D
عیدتونم مبارک
بی دل دو ساله داری ناز می کنی...بسه دیگه !چقدر ناز داری والا :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
بی دل خانم من همین جا قول میدم اگه مهمون بشی من اونجا می نویسم از خانم بی دل فقط حداکثر 5 سوال پرسیده شه و خودتم مختاری از تکنیک فرهنگ استفاده کنی....................
:46:
مهربونم که شدی ...اصلا می نویسم فقط 3 تا سوال....چقدر حیف شد این مدت مهربون بودی من وقتم پر بود نتونستم بیام تو آلاچیق جولان بدم :311:
-------------------------------
پدر بزرگ نگران نباش تا من هستم هیچ کی نمی تونه حقتو بخوره ....:)
بی دل رو بعدا می نشونیم
-------------------------------
عیدتون مبارک :72:
بچه ها میگم بیاید lord.hamed رو بفرستیمش پی نخود سیاه بعد دیگه اینجا از این صورتیا هیشکی نیست.آق مدیرم که نیستش.حالشو میبریم :227:
:326:
کی میره این همه راه رو!!نقل قول:
یه چیزی حدود دو سالی میشه دوستان عزیزم به سرکردگی محمد خان ابراهیمی، بنده رو با اظهار لطفشون و دعوتهاشون برای صندلی داغ شرمنده کردند، و بنده همیشه بخاطر کمبود وقت در پاسخگویی به سوالات نفس گیر صندلی داغ شرمنده دوستان شدم
حالا این یعنی چی؟؟؟
دو ساله دوستان که اینطور که بی دل میگه حدود هفتاد هشتاد نفری میشن منهای اونایی که ته قلبشون بعد هر نماز دعا دعا میکنن که بی دل بیاد رو صندلی داغ همینطور فرت و فرت دارن به بی دل پیغومچه میفرستن..و از اونا اصرار از بی دل انکار..که جان عزیزت بیا روصندلی داغ بشین و ملتی رو از غم نبود بیدل برهان..
اما از اونجایی که بی دل خیلی گرفتاره و اصلا هم تو الاچیق پیداش نمیشه فرصت جواب دادن به سوالا رو نداره..علی ایحال تموم کسایی که مشتاقانه منتظر حضور حماسی بیدل در صندلی داغ هستن یه طومار بنویسن و با خون خودشون امضا کنن و به جناب مدیر همدردی بفرستن..که شاید افاقه کنه و بیاد.
بازم علی ایحال بیدل جان:
گفتم غم تو دارم
گفتی غمت سر اید
گفتم که ماه من شو
گفتی اگر براید
یا دوستان عزیز
بیدل گمگشته بازاید به تالار غم نخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور.
فقط یادتون باشه نامه رو با خون خودتون امضا کنید و بفرستید تا افاقه کنه..شب جمعه هم یه سری دعای همگانی برگزار میکنیم..ازخواهران و برادران تقاضا میشه ازته دل و ازاعماق وجودشون دعا کنن بلکه فرجی بشه و بی دل بیاد رو صندلی داغ.:323:
بابا بسه..یکی بیاد این همه کلاس ملاس رو جمع کنه..
ادم این همه واسه خودش دل و قلوه سیخ میکنه؟؟؟
بی دل جان با همه اره..با ما هم اره؟؟؟؟
.................................................. ...........
و اینکه عرضم به حضور شوما...اون گدایی با این گلریزون تومنی صدتا توفیر داره..
تو گداهایی که عینهو چی اویزوون ادم میشن اون پول نازنین ما قراره بره تو جیب جناب گدا اما تو گلریزون ما به یه فرد ابرودار کمک میکنیم..بنابراین این گلریزون چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرق فوکوله.
اینطوری تو به یه فرد ابرودار تهمت زدی..خدا توبه:316:
خدایا منو ببخش..خدایا بیدل گفت..اونو سوکسش کن.
موفق باشید
سلام برو بچ .
من امروز از صبح 3بار ویندوز عوض کردم. سیستمم. با علت گرما فکر کنم. مشکل بر خورده.
فعلا که داره خوب کار میکنه .خداروشکر .
اگر دیر جواب سوالات صندلی خنک رو دادم. بدونید سیستمم مشکل برخورده.
گفتم بگم. نگید پدر بزرگ فرار کرده .
:311:
سلام
خانم بی دل کجا هستی بیا تالارهمدردی سر بزن تولد محمد ابراهیمی است:72::72::72:
خانم بی دل در صندلی داغ دو سا له داری ناز می کنی:311::311: