RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
سلام اقای کنجکاو عزیز سو ا ل از شما
1ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
2ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
3ـ احسا سا نتون رو چگونه مدیریت می کنید
4ـ او لین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
مدیر همدردی
فرشته مهربان
خانم انی
محمد ابراهیمی
دختر مهربون
خانم بلو اسکای
اقای حامد
اقای خار پشت
خانم سا را
خانم با لهای صداقت
خانم شادی
5ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
6ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری
7ـ منطقی ترین فرد توی تا لار رو معرفی کن
8ـ با لوله کتاب زرشک یک جمله بسا ز
9ـ یک نمونه از زییایی های معنوی رو بگید
10ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی
11ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید بر ان کنتر ل پیدا کرده اید چیست
12ـ چه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود
13ـ چه رشته ورزشی دوست دارید
14ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
15ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
16ـ بزرگترین کار خوبی که کردی چی بوده
17ـبه یاد موندنی اهنگی که شنیدین
18ـ یک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده مفید بوده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید
19ـ ایا به ارزو های دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید
20ـ چه غذایی دوست داری
21ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
22ـ نظرتان درباره سری صندلی داغ چه است
23ـ تا لار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا
24ـ یک بیت شعر قشنگ بگو
25ـ یک جمله زییا درباره ماه رمضان بگوید
26ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
27ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
28ـ او ل برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگو شادمون کن
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
1ـ ایا تا لار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری?
(تو رو قران اروم تر رگباری سوال میپرسی محمد) اره تالار اولین اصلی که به من یاد داد مثبت نگری امید و صبر بود این چیزایی بود که من تو تالار خیلی باهاش مواجه بودم و کم کم یاد گرفتمشون. ولی هنوزم راه دارم تا به تکامل بیشتری برسم.
2ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه؟
خالصانه باشه و از ته ته ته اعماق دل ادم باشه:
3ـ احسا سا نتون رو چگونه مدیریت می کنید؟
نمبدونم منظورت از این سوال چیه ؟ ولی همیشه سعی میکنم عشقم و دوست داشتنم رو ابراز کنم و عصابیتم رو تا حد امکان بخوابونم . هر چندکه شما میدونید من ادم خوش اخلاقیم کمتر کسی میتونه منو به راحتی عصبی یا ناراحت کنه ولی اگه عصبی بشم کنترلم واقعا سخته.
4ـ او لین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
مدیر همدردی ( سیاستمدار)
فرشته مهربان ( نظم )
خانم انی (خیلی وقته ازشون خبری ندارم )
محمد ابراهیمی ( دوست قدیمی ) ( یار مهربان)
دختر مهربون ( تازه باهاشون اشنا شدم )
خانم بلو اسکای ( چیزی به ذهنم نرسید )
اقای حامد ( یه حامد قدیما داشتیم مدیر بود با اون اشتباه گرفتمش اول که تو تالار اومدم)
اقای خار پشت ( واقعا هیچ اشنایی با ایشون ندارم )
خانم سا را (یاد خانم دکتر میوفتم دوست قدیمیم ) rsrs رو میگم
خانم با لهای صداقت ( مهربان )
خانم شادی ( .......)
5ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست؟
وقتی با دوستام هستم و و قتی با جمعی هستم که همه با هم شادن.
6ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری؟
کسی که حرف درست بزنه که مقداری با عملش هم بخونه.
7ـ منطقی ترین فرد توی تا لار رو معرفی کن؟
خیلی سخته ؟ ( شاید خود مدیر )
8ـ با لوله کتاب زرشک یک جمله بسا ز؟
وقتی کتاب میخوندم یه لوله دیدم توش بجای اب، محبت عبور میکرد گفتم ::: زرشک:311:
9ـ یک نمونه از زییایی های معنوی رو بگید؟
جوونی که خودش راهشو پیدا کنه و تا قبل از اون بی اعتقاد بوده باشه. این زیبا ترین چیزیه که من با دیدم و شنیدنش یه حس زیبای معنویت رو احساس میکنم.
10ـ بهترین هدیه ای که تا حا لا گرفتی؟
هدیه ای که بوی سوپرایز رو میداد. بلیط هواپیمایی رفتن به مشهد از خالم که خیلی غیر منتظره و شادی اور بود برام ولی بلافاصله سر جریاناتی لغو شد. و کلی حالم گرفته شد.
11ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید بر ان کنتر ل پیدا کرده اید چیست؟
همین اینترنت که فکنم همه هم تو خانواده بدونن که اگه اینترنت رو از من بگیرن من جون میدم یعنی خیی وابسته به نت بودم ولی الان نه خیلی اینطور نیست هم با برنامه تر پیش میرم هم منظم تر شدم و روی خودم کنترل بیشتر شده.
12ـ چه مطلب یا پستی در تا لار برای شما خنده دار بود؟
یه پست یبود چند سال پیش یه نفر به نام shemale توش مشکلاتش رو میگفت . تمام حرفاش خنده دار بود اینگار یه ملتی رو سرکار گذاشته بود من که فقط به حرفاش میخندیدم هر کی هر چیز میگفت اون یه چیز دیگه میگفت کلا اون fun بود برام.
13ـ چه رشته ورزشی دوست دارید؟
الان یه 2و 3 سالی هست که هفته ای دو سه بار میرم سالن فوتبال بازی میکنم. و خیلی هم دوستش دارم. یه جورایی ورزش اول منه مثله همه پسرا.
ولی به شخصه با والیبال هم حال میکنم.
14ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید؟
سلطان پاپ محسن یگانه به قدری دوسش دارم که پسترش توی خونمون روی دیوار وجود داره.( دلیل دوست داشتنم هم اینه که تو مصاحبه اش گفته من از روریشادمهر عقیلی فهمیدم که میتونم بخونم و چون من شادمهر رو دوست داشتم اینم شاگرده اونه و ته صداش شبیه اونم و حتی من میگم بهتره. بخاطر همین دوسش دارم.
15ـ بهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید؟ ( تو پست قبلی جواب دادم)
16ـ بزرگترین کار خوبی که کردی چی بوده؟
حرف یه جایی رو از جایی دیگه به جایی نبردم که اگه میبردم باعث جدایی دو نفر میشد از هم. حرفرو نمیتونم بگم .
17ـبه یاد موندنی اهنگی که شنیدین؟ دلقک از اصفهانی
18ـ یک جمله که در زندگی برایتان جا لب یا اموزنده مفید بوده یا از ان ا لهام گرفته اید بیان کنید!
اولین جمله ای که برای من تاثیر گذار بود و خیلی در زندگی من تغییر ایجاد کرد جمله ی جادویی ( یا به اندازه ارزو هایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت ارزو) به نظرم این فقط یک جمله نیست یه دنیا حرفه.
19ـ ایا به ارزو های دوران کودکی خود رسیده اید اگر رسیده اید ان را بیان کنید/؟
تا حدی رسیدم و تا حدی هم نه بابا من هنوز جوونم راه دارم . صبر کنید شاید رسیدم.
دوست داشتم همه دوستم داشته باشن و همه بگن فلانی خیلی باحاله و مورد احترام و قابل ارزش باشم.که حس میکنم اینطوری هم هست.
20ـ چه غذایی دوست داری؟ جواب دادم تو پست قبلی
21ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد؟
متین باشه چون دوست جدیدم تو تالاره کلی سوالای جور واجور دادرم ازش البته فکنم قبلا حضور داشته تو لیست اخه اسمش بود .کس دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
22ـ نظرتان درباره سری صندلی داغ چه است؟
سری جدیدشم مثلا قبلی ها خوبه ولی خیلی بوی نویی میده و شاید اگر قدیمی ها بیشتر اینجا بودن رنگ و بودی صندلی هم عوض میشد.
23ـ تا لار همدردی چه هدفی را دنبا ل می کند چرا؟
به صورت نا محسوس در پست قبلی اهداف تالار رو گفتم اگه دقت کنید میفهمید.
24ـ یک بیت شعر قشنگ بگو
اگر حواستو بکنی جمع کم کم می تونی غصه هاتو بکنی کم
اینو از خودم همین الان گفتم میدونم زیاد قافیه نداشت ولی من عاشق بدائه گویی ام.25ـ یک جمله زییا درباره ماه رمضان بگوید؟
ماه رمضان ، ماه استراحت جسم از پرخوری .
26ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است؟
علم رو خیلی بهش توجه میکنم منطق رو هم خیلی میپذیرم و کلا منطقی ام و حرفای با منطق رو حتی اگه غلتم باشه یهو میپذیرم . معنویات رو یکم توش ضعیفم ولی دوسش دارم به ادم ارامش میده. 27ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی؟ بالا بهش اشاره کردم
28ـ او ل برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگو شادمون کن
یارو میره ادامسه relax بخره پولو میده به مغازه دار بقیه اش رو میخواد پس بده میدونی چی میده بهش ؟ : : : :: ادامس شیک
میدونم لوس بود خودمم اصلا نخندیدم ولی من حافظه جکیم ضعیفه .
چقدر اینجا یخ کرده بابا دختر مهربون کجایی ؟ ول کن اون بچه رو ؟
خواهرشوهرم خواهر شوهرای قدیم
تو رو چه به بچه داری ؟
محمد بگیر اون سرشو ، یه خرده بنزین با هر بدبختی بود جور کردم
کی رو صندلی نشسته ؟
اقای عزیز بیا بشین سرجات اینقدر ورجه وورجه نکن
هی روزگار یه زمانی کت بسته بچه ها میشستن رو صندلی
ماه رمضونه همه لاجون شدن
د محمد چیکار کردی محکم بگیرش همه رو ریختی مگه تو سحری نخوردی
زود تند سریع ده تا از اقلام خوراکی رو که رو سفره افطار میذارن بگو
پنچ مورد از تفاوت های اصولی سفره سحری و افطار رو بگو (حالا میز یا سفره فرقی نمیکنه )
تا حالا چند بار کوفته تبریزی خوردی ؟ (اگه نخوردی نصف عمرت بر باد فناست )
ایه 138 سوره بقره رو با ترجمه و تفسیر و نظر خودت بنویس (این سوال رو ارشاد مطرح کرد ، بخشنامه شد عینا بذاریمhttp://www.kolobok.us/smiles/artists..._cupidgirl.gif )
اسم دو تا فیلم ایرانی رو بگو که نقش اول مرد توسط نقش اول زن تا حد مرگ کتک میخوره ولی زنده میمونه (بگو اشکال نداره فیلمه دیگه !)
اگه مرز بین مردی و نامردی انجام یه فعل خاص باشه ، به نظر تو اون کار چیه ؟
چیه راه انداختی نمیشناسم نمیشناسم ؟؟!!
مثل اینکه شمایی که یه سال نبودی نه ما
رزومه بدیم خدمتتون ، خب پاشو برو تاپیکامون رو بخون ، تا بشناسی !
خب حالا با همین شناخت کمی که از جناب خارپشت داری ، دو تا از مشکلات خارپشت رو که تو تاپیکاش مطرح کرده با اخرین راه حل های پیشنهادی بنویس (میخوام ببینم واقعا کنجکاوی یا نه )
چرا وقتی بارون میگیره همه عاشق میشن ؟(مخصوصا مجردا )
بهترین و مطمئن ترین روش شناسایی ، غافلگیری و انهدام سوسک ، مارمولک و موش رو جداگانه بررسی کن
دو تا از اینا رو انتخاب کن
زن خوب ، خونه خوب ، بچه خوب ، ماشین خوب
(لازم به ذکره در صورت نداشتن خونه خوب زن خوب کمی به جونتون غر میزنه و بچه خوب بدون ماشین خوب دیگه خیلی خوب نیست ! نمیدونم خودت یه جوری حلش کن )
پنچ تا از محسنات فضای فیس بوک و دو تا از مضراتش رو بنویس
به نظرت چند درصد از مردم ایران توش صفحه دارن
"من بیکارم هدف درسی یا کاری خاصی ندارم و فقط برای سرگرمی میخوام تو اینترنت و فضاهای چت حضور داشته باشم ممکنه پنچ شش ساعت در روز رو صرف اینکار بکنم ، خودمو یه پسر جا زدم خیلی وقتا سنمو بالا پایین گفتم چرت و پرت نوشتم و در کل چندین بار خیلی هارو به نظر خودم سرکار گذاشتم ، اما هیچوقت روابط مجازی که داشتم تبدیل به رابطه حقیقی حتی از نوع تلفنیش نشده "
دختر مورد علاقت این مسائل رو تو جلسه خواستگاری میگه ، مشروح نظرت رو بنویس ؟
به خانومی که از شوهرش جدا شده میگن مطلقه به اقایی که از زنش جدا شده میگن ؟
یه نثر منظوم راجع به دختر مهربون بنویس و از واژه های عمه ، صندلی ، مدیریت ، اتش و خارپشت استفاده کن (شما هم که در قافیه سازی دستی داری ببینم چیکار میکنی )
تموم شد
تقصیر محمده که همه رو ریخت !!http://www.hamdardi.net/images/smilies/biggrin.gif
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
چقدر اینجا یخ کرده بابا دختر مهربون کجایی ؟ ول کن اون بچه رو ؟
خواهرشوهرم خواهر شوهرای قدیم
تو رو چه به بچه داری ؟
محمد بگیر اون سرشو ، یه خرده بنزین با هر بدبختی بود جور کردم
کی رو صندلی نشسته ؟
اقای عزیز بیا بشین سرجات اینقدر ورجه وورجه نکن
هی روزگار یه زمانی کت بسته بچه ها میشستن رو صندلی
ماه رمضونه همه لاجون شدن
د محمد چیکار کردی محکم بگیرش همه رو ریختی مگه تو سحری نخوردی ///....
می خواهید بکشیدمنو ولم کنید بابا .....
زود تند سریع ده تا از اقلام خوراکی رو که رو سفره افطار میذارن بگو؟
سبزی، زولبیا ، بامیه ، چایی، ابجوش ، نون کنجدی ، نون ساده ، نون تافتون ، نون لواش
پنیر ، خرما ، اب، شکر، قند، و و و و چند تا هم به عشقت زیاد تر گفتم
پنچ مورد از تفاوت های اصولی سفره سحری و افطار رو بگو (حالا میز یا سفره فرقی نمیکنه )
سفره سحر پرو پیمون و چرب تره حداقل برا ما که اینطوره ولی سفره افطار برعکس
سفره افطاری خیلی رنگو وارنگه ولی سفره سحری برعکس
سفره افطار همه بهش حمله ور میشن البته بلانسبت بهتون بر نخوره ولی سفره سحری هیچکس حال نداره چشماشو باز کنه البته من اینطوری نیستم واقعا.
تا حالا چند بار کوفته تبریزی خوردی ؟ (اگه نخوردی نصف عمرت بر باد فناست )
کوفته جات زیاد خوردم تبریزی و غیر تبریزیشو نمیدونم اکثرا مامانم درست میکنه ما فقط زحمت خوردنش رو میکشیم.
ایه 138 سوره بقره رو با ترجمه و تفسیر و نظر خودت بنویس (این سوال رو ارشاد مطرح کرد ، بخشنامه شد عینا بذاریمhttp://www.kolobok.us/smiles/artists..._cupidgirl.gif )
ولمون کن بابا اصلا حس پای قران رفتن ندارم می خواهی درجه معنویت منو بسنجی ؟ من تسلیم اغرار میکنم به بی دینی ؟ کافیه تا این تن مبارک رو نکشم اینور و اونور .
اسم دو تا فیلم ایرانی رو بگو که نقش اول مرد توسط نقش اول زن تا حد مرگ کتک میخوره ولی زنده میمونه (بگو اشکال نداره فیلمه دیگه !)
فیلم ایرانی کم میبینم ولی اگه فیلمی اینطوری کسی بخواد میگم فیلم های تهمینه میلانی رو ببینه.
اگه مرز بین مردی و نامردی انجام یه فعل خاص باشه ، به نظر تو اون کار چیه ؟
سبیل ؟ ؟ ؟ :311::311:
چیه راه انداختی نمیشناسم نمیشناسم ؟؟!!
مثل اینکه شمایی که یه سال نبودی نه ما
رزومه بدیم خدمتتون ، خب پاشو برو تاپیکامون رو بخون ، تا بشناسی !
خب حالا با همین شناخت کمی که از جناب خارپشت داری ، دو تا از مشکلات خارپشت رو که تو تاپیکاش مطرح کرده با اخرین راه حل های پیشنهادی بنویس (میخوام ببینم واقعا کنجکاوی یا نه )
من اسم مسئله شما رو مشکل نمیزارم و دوست ندارم از این لفظ استفاده کنم بجاش میگم دغدغه.
چون ازدواج که مشکل نیست و این لفظ یکم هم منفی هست.
دغدغه های شما با ریحان خانم کاملا قابل فهم بود کامل مطالعه کردم.
اگه راه حل هایی اخری هم یادتون رفته چرا به من میگید برید تاپیکو باز کنید و بخونید.
مطمئن باشید من کل تاپیکتون رو خودنم اگه لازم بشه خلاصش رو مینویسم.
دومیشم بیخیال شو خواهشا من کنجکاوم ولی یکم تنبل محور اصلی فعالیت هام سرگرمی و شادی و و و و خنده و و و غیره میباشد تو این جور چیزا جونمم میدم.
و یا شیطونی هر چی باشه پایم تو این مسائل قابلیت فکر کردن و راه حل دادنم دارم ولی حسش نیست فعلا .
چرا وقتی بارون میگیره همه عاشق میشن ؟(مخصوصا مجردا )
چون یه حسیه که قابل توصیف نیست. ولی پافشاری کنید سعی خودم رو میکنم
بهترین و مطمئن ترین روش شناسایی ، غافلگیری و انهدام سوسک ، مارمولک و موش رو جداگانه بررسی کن
سوسک ؟ حشره کش پودری گاهی هم مگس کش
مارمولک کم بهش بر خوردم و اصلا نمیدونم چطوری باید بکشیش خیلی تیز ناقلا فکنم حشره کش بدردش بخوره فقط
موشم فقط از این پودر ها
دو تا از اینا رو انتخاب کن
زن خوب ، خونه خوب ، بچه خوب ، ماشین خوب
(لازم به ذکره در صورت نداشتن خونه خوب زن خوب کمی به جونتون غر میزنه و بچه خوب بدون ماشین خوب دیگه خیلی خوب نیست ! نمیدونم خودت یه جوری حلش کن )
من ترجیحا زن خیلی خوب رو به همه چیز ترجیح میدم چو ن ادم با زن خوب میتونه به همه ی خوبی های بعدی برسه زن خوب میتونه بچه خوب تربیت کنه و میتونه تو سختی و مشکلات اینقد محکم پشتت وایسته تا یه ماشین خوب و یه خونه خوب هم بخری..
چرا اینطوری فکر نمیکنی داداش خارپشت.
پنچ تا از محسنات فضای فیس بوک و دو تا از مضراتش رو بنویس
تو فیس بوک من بیشتر با اقوام دورمون خیلی رابطه داریم و از نظر من خیلی صمیمی و جالبه و ما اون جا با هم اید ه هامون رو تبادل میکنیم. وتو فیس بوک یه فضایی مثل دوستیابی جهانی هم هست مثلا من خودم چندین دوست خارجی دارم که کاملا با فضای اسلامی بیگانن و این خیلی جالبه به نظرم خاطراتمون رو به هم مبگیم کلا خوش میگذره.
مضراتشم راستش نمیدونم چه جور ضرری میتونه داشته باشه ولی فکنم خیلی ها عکس ها و فیلم ها و اطلاعاتشون رو صادقانه گذاشتن اونجا که از لو رفتنش واقعا نمیدونم نمیترسن؟ من خودم اطلاعات و عکس های واقعی رو گذاشتم البته.
به نظرت چند درصد از مردم ایران توش صفحه دارن
فکنم خیلی ؟؟؟؟؟؟ شاید بین 37 و 38 تا 45 و 49 درصد ایرانی ها شایدم بیشتر نمدونم ولی ایرانی خیلی هست. حالا خوبه ما فیلترینگم داریم واقعا مردمون ایران هر کاری که بخوان میکنن قربونش برم vpn که ترکونده.
"من بیکارم هدف درسی یا کاری خاصی ندارم و فقط برای سرگرمی میخوام تو اینترنت و فضاهای چت حضور داشته باشم ممکنه پنچ شش ساعت در روز رو صرف اینکار بکنم ، خودمو یه پسر جا زدم خیلی وقتا سنمو بالا پایین گفتم چرت و پرت نوشتم و در کل چندین بار خیلی هارو به نظر خودم سرکار گذاشتم ، اما هیچوقت روابط مجازی که داشتم تبدیل به رابطه حقیقی حتی از نوع تلفنیش نشده "
دختر مورد علاقت این مسائل رو تو جلسه خواستگاری میگه ، مشروح نظرت رو بنویس ؟
چون من خودمم این کارا رو دوران جاهلیتم میکردم خوب درکش میکنم با این که میدونم فضای چت و نت فضای داغون و بیخودیه ولی اگه مثل من ادم شده باشه و فقط برای سرگرمی و فان اونجا بوده باشه من اینو میپذیرم و خیلی راحت از کنار این مسئله میگذرم.
به خانومی که از شوهرش جدا شده میگن مطلقه به اقایی که از زنش جدا شده میگن ؟
خیبلی سوالت باحال بود واقعا دمت گرم:104: کلی تو فکر رفتم ( اینم میگن مطلقه خوب تو الفبای ایرانی که نمیتونی این تفاوت ها وجود نداره ) مثلا توی خارج بگی اون پشت دره میفهمی اون مذکره یا مونث ولی تو ایرانی بگی اون پشته دره همه نگاه میکنن ببینن اون کیه ؟ اگه مذکره که هیچی اگه مونثه چند دقیقه با نگاه همراهیش کنن.:311:
یه نثر منظوم راجع به دختر مهربون بنویس و از واژه های عمه ، صندلی ، مدیریت ، اتش و خارپشت استفاده کن (شما هم که در قافیه سازی دستی داری ببینم چیکار میکنی )
روزی روزگاری دختر مهربون که نامش پر اوازه باد در این مرزو بوم خارپشت را دید که در اتش است دختر مهربون که از اتش گریزان بود راهی جز این نداشت که عمه را صدا کند که ای عمه بیا و صندلی بیار که با ان بزنیم تو سر خارپشت نجاتش دهیم از این اتش هولناک ای خدا عمه که باهوش تر از این بود با مدیریت تمام بجای صندلی اب اورد و خاک سپس ....دیگه نمیدونم وواقعا چی بگم خدا بگم چیکارت کنه خیلی باهوشی ها اگه نثر منظوم رو نمیگفتی دوسوت یه جمله برات میگفتم ولی اینطوری کارم سخت شد.(شعر رو فقط با لهجه همون نثر سعی کند بخونید اگه بد شد بزارید پای جساب خارپشت اخه کلماتش هیچ ربطی به هم نداشت کشتم خودمو تا نوشتم)
تموم شد
تقصیر محمده که همه رو ریخت !!http://www.hamdardi.net/images/smilies/biggrin.gif
میگم آقای کنجکاو خوب حال می کنی بااین صندلی خنک؟
تقصیر خودته ،بس که گفتی هیچ کی رو نمی شناسی کسی نیومد سوال کنه!
برادر من شما بعد یکسال اومدی وشاهد اعضاء جدید هستی درحالی که تعداد خیلی
کمی دوستان قدیمی درحال حاضر درتالارحضور دارند.پس شما حکم تازه وارد رو دارید و
برای شناخت بهتر باید تایپیک ها روبخونید.این جرم یک سال غیبته!
1- به نظرت اگه یه دختر عاشق بشه بایدچیکارکنه؟
2- اگه می تونستی یه کلمه رو ازاین دنیا پاک کنی اون یه کلمه چی بود؟
3- فکر کن آخر دنیاست.بهت می گم یک ساعت وقت داریم ودیگه دنیا تموم میشه.چه حالی داری؟
4- می تونی کسی روکه قلبت رو شکسته ببخشی؟
5-خودت چی؟تاحالا قلب کسی رو شکستی؟
6- فرد مورد علاقه ات توی تالار کیه؟
7- بهترین تایپیک این سایت؟لینکش روبذار.
8- بهترین پستی که دیدی؟ لینکش روبذار.
9- بهترین عضو به نظرتون؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
میگم آقای کنجکاو خوب حال می کنی بااین صندلی خنک؟
تقصیر خودته ،بس که گفتی هیچ کی رو نمی شناسی کسی نیومد سوال کنه!
برادر من شما بعد یکسال اومدی وشاهد اعضاء جدید هستی درحالی که تعداد خیلی
کمی دوستان قدیمی درحال حاضر درتالارحضور دارند.پس شما حکم تازه وارد رو دارید و
برای شناخت بهتر باید تایپیک ها روبخونید.این جرم یک سال غیبته!
با این حرفت موافقم داملا جون کاملا منطقیه حرفت. . .
1- به نظرت اگه یه دختر عاشق بشه بایدچیکارکنه؟
اگر هدف این است که با جلب نظر پسره زمینه برای ازدواج فراهم بشه ،لازمه پیش از ابراز عشق و علاقه خویش، با دقت و حوصله کافی در مورد شایستگیهای پسر تحقیق بکنه تا خصوصیات اخلاقی، روحی و فکری، نیز میزان صداقت، امانتداری و پایبندیاش به وعدهها و ایمان و اعتقاداتش معلوم بشه.
همچنین از اصالت خانوادگی و اقوام نزدیک و دوستانش اطلاعاتی کسب بکنه. بهتر است تحقیق به وسیله اعضای خانواده یا یکی از اقوام و آشنایان نزدیک انجام بگیره. پس از احراز صلاحیت و شایستگی وی برای تشکیل خانواده، میتونه به کمک یکی از اعضای خانواده یا اقوام و آشنایان خودش با خانواده یا دوستان یا با خود پسر رابطه برقرار بکنه و با فراهم نمودن زمینه مناسب برای گفتگو، بحث ازدواج مطرح شود.
اگر قصد ازدواج داره، ویژگیها و خصوصیات دختری که میخواهد با او ازدواج کند، پرسیده شود. وبعد پس از مقدمات لازم بدون ذکر نام شما، بگوید دختری را میشناسم که این ویژگیها را دارد. اگر مایل است در مورد شما تحقیق کند آدرس داده شود و در غیر این صورت شخصیت دختر دم بخت تحقیر خواهد شد ،زیرا ممکن است پسر فعلاً قصد ازدواج نداشته باشد، یا دوست دختری داشته باشد که بخواهد با او ازدواج کند و قصدش برای ارتباط صرفاً کامجوی و لذت و هوس باشد.
2- اگه می تونستی یه کلمه رو ازاین دنیا پاک کنی اون یه کلمه چی بود؟
دورویی ( اگرم کلمه رو میگید ..... نمیدونم من یه رفتار به ذهنم رسید)
3- فکر کن آخر دنیاست.بهت می گم یک ساعت وقت داریم ودیگه دنیا تموم میشه.چه حالی داری؟
مثلا باید برقصم خوب معلومه ناراحت میشم افسرده میشم میگم ای کاش بهم نمیگفتن حداقل این یک ساعت رو خوش بودم.
4- می تونی کسی روکه قلبت رو شکسته ببخشی؟
[b]یکم سخته .. ولی تجربه اش رو داشتم و شدنیه ! پس میتونم چون اصولا از دست کسی ناراحت بشم تمام تلاشم رو میکنم تا دلیل ناراحتی یا دل شکستگیم رو بهش بگم و معمولا هم به لطف خدا موفق شدم.[/b]
5-خودت چی؟تاحالا قلب کسی رو شکستی؟
قلب کسی رو که نه ولی دل کسی رو شکستم ولی بلافاصله یا روز بعد خیلی سعی کردم با جنگولک بازی و دل جویی از دلش در بیارم چون خیلی حس بدی پیدا میکنم وقتی یکی ازم ناراحته خیلی حالم بد میشه . بیشترین فاصله دلجویی که انجام دادم یک هفته بود اونم بخاطر شرایط بود که هفته ای یک بار طرف رو میدیدم.
6- فرد مورد علاقه ات توی تالار کیه؟
محمد ابراهیمی دوست مورد علاقه منه چون حس میکنم تنها کسیه که خودشه و با روح پاک خودش توی تالار حضور داره.نه که بقیقه خودشون نیستنا ولی خوب این ادم نمیدونم به دلم میشینه ....
7- بهترین تایپیک این سایت؟لینکش روبذار.http://www.hamdardi.net/post-139892.html#pid139892
8- بهترین پستی که دیدی؟ لینکش روبذار.
پست های اعضای گل اکثرا تو لینک زیر که در بدو ورودم مواجه شدم باهاش مخصوصا دوست عزیز متین حرف هایی زد که نسبتا با منطق خودم جور در میومد
http://www.hamdardi.net/post-153527.html#pid153527
9- بهترین عضو به نظرتون؟
بهترین عضو ، عضوی که در اهداف همدردی حرکت کنه و حرف بزنه چون ادم هر جایی با قانون اونجاست که میتونه به راهش ادامه بده. اسم هم نمیارم.چون کدورت ایجاد میشه.
1ـ شخصیت کارتونی مورد علاقه ات کی بود چرا
2ـ وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید
3ـ پرسیولیسی هستی یا استقلا لی
4ـ از وقتی با تا لار اشنا شدی چه تغییراتی کردی
5ـ به نظرت چه کسانی می تونند بهترین استفاده رو از تا لار ببرند
6ـ یکی از مهم ترین تصمیم هایی که تا الان گرفتین رو برامون بگین
7ـ یه خاطره از شیرین از دوران کودکی تون برامون میگین
8ـ چه میزان از مهارتهای زندگی را از فضای تا لار کسب کرده ای
9ـ چه خصوصیت خوب و یه خصوصیت بد خودتون رو بگید برامون
10ـ چقدر تالار در بهبودی روند زندگی ات موفقیت ایجاد کرده
11ـ را ز موفقیت در دید اقای کنجکاو چیست
12ـ با شمع جوجه ماشین یک جمله بسا ز
13ـ چه غذایی خوب درست می کنید
14ـ دوست داری رو زی کارشناس افتخاری تا لار باشین
15ـ راجع به نگاهتون به عشق مختصر برامون بگین عشق زمینی
16ـ کدوم سو ا ل بیشتر داغت کرد
17ـ صندلی داغ مجازی چه حسی بهت میده
18ـ بهترین فیلمی که دیدی
19ـ یک جمله درباره مادر پدر بگوید
20ـ یک ضرب المثل بگوید
21ـ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا
جنگ
صندلی داغ
فرشته
موفقیت
تحصیل
تا لار
22ـ میزان توجه شما به علم و منطق و معنویات چه قدر است
23ـ بهترین مجری تلویز یونی ورزشی بگوید
دوباره سلام
به نظرتون چرا داره خودکشی میکنه؟:223:
کنجکاو درکل چه جورشخصیتی داره؟
کنجکاو چراهیچ پستی برای راهنمایی باهمدردی نمیذاره؟
تااونجایی که شناختم کنجکاو آدمی شوخ وشیطون هست وتوخرابکاری وسرکارگذاشتن مهارت داره.نظرت چیه؟
روزه می گیری؟چرا؟
تو این چندروزی که برگشتی هرکی رو شناختی یا میشناسی براش یه شکلک بذار.
سلام به آقای کنجکاو،
ما هم با اجازه بزرگترها چند تا سوال بپرسیم.
1- چرا وقتی بعد از چند ماه برگشتی همدردی و دیدی که کسی از اعضا برایت پیغامی نگذاشته، اینقدر ناراحت شدی؟
مگر خودت در این مدت حالی از دوستانت پرسیدی که انتظار داشتی اونها حالی ازت بپرسند؟
سوال داغه ها! :)
2- فرق فضول و کنجکاو چیه؟
3- خارپشت چرا اسمش رو جوجه تیغی نگذاشت؟ :)
4- چرا بعضی ها پرسپولیسی می شوند و بعضی ها استقلالی؟ این انتخاب اصولاً روی چه حسابی صورت می گیره؟
5- اگر قرار باشه خدایی ناکرده یکی از حس های پنجگانه ات رو ازت بگیرند، کدوم رو حاضری از دست بدی؟
6- رمضانه. برای همه اعضا یک دعا بکن!
بچه ها 4 روزمن تموم نشد سوختم وایییییییییییییی:302:
قبل از این که جواب شما رو بدم یه چیزی باید بگم زمونه ما اون قدیم ندیما مدیر هم تو این تاپیک میومدن میخوندن سر میزدن سوال میکردن الان پول دار شدن یا خیلی با کلاس شدن دیگه نمیان اینجا ؟
سوالاتون خیلی باحال شده ها من حرفم رو پس میگیرم که میگفتم کسانی نیستن که جای ما رو بگیرن حالا به جرات میگم حتی از ما هم خلاق تر و باهوش تر و شیطون تر وجود داره.