RE: جشن تولد اقاي لرد حامد عزيز
سلام,
من یه خورده دیر رسیدم!:D
اما غیر حضوری هم تبریک گفتم؛نقاب از طرف من؛:104:
لرد حامد عزیز تولدت مبارک؛
این جمله هم کادو از طرف من
.:::.زندگی چه کوتاه و چه بلند کمال آن وابسته به چیزی است که به خاطر آن صرف گشته.:::.
من که دیروز و پریروز تبریک گفتم
امروز آمده ام عیادت :72:
انشالله بهبودی لرد حامد زودتر حاصل شود :72:. آدم روز تولدش که مریض نمی شود :305:
سلام
این پیام تبریک دوستمون خانم « سایه های ماه » است به آقای لرد حامد گرامی که گفتند من برسونم من هم انجام وظیفه کردم :
با عرض سلام به جناب لرد حامد گرامي
روز بسيار زيبايي روز شكفتن گلها ، روزي زيبا و نو براي شما و هر آنكس كه آرزو اين روز را دارد با رنگهاي زيبا و دل انگيز . روزي نو براي افكار و اعتقادات نو براي داشتن اهدافي نو و براي شما كه هميشه باايده هاي عاقلانه راه هاي نو پيشنهاد مي كنيد و سعي در راهنمايي دوستان داريد با آرزوي بهترين ها براي شما كه مي توانيد و ميخواهيد كه بهترين باشيد
تولدتون مبارك و انشاالله كه هر آن لحظاتي كه در اين زمانه هستيد به خوشي و روشنايي با دلي عاشق به عشق الهي و چشماني باز رو به آينده و فردايي زيبا براي شما
شاد و سرخوش باشيد و عاشق به آنكه عاشقترين است
سلام
دعا می کنم تولد لرد.حامد عزیز با بهبودیش پرکیفیت ادامه پیدا کنه :16:
با این همه ذوق و سلیقه و بیا و برو جا دارد که من همین دم در بشینم مخصوصا اینکه هم دیر اومدم و هم دست خالی
امیدوارم هر روز همه شما عزیزان روز تولدتان باشد و لبخند بر لب داشته باشید. :228:
سلام
آقای سنگ تراشان خوش اومدید :72:.خواهش میکنم بفرمایید .بهترین و عزیزترین مهمون این جشن شمایید دم در چرا ؟ بفرمایید بهترین جای مجلس .در ضمن حضور شخص شما برای ما یعنی یک دنیا محبت که با هیچ کاویی قابل تعویض نیست و مطمئنم که نظر آقای لردحامد هم همینه !
از همه عزیزان + مدیر همدردی متشکرم
فعلا بهترم اما خوب به قول قدیمی ها : درد به خروار میاد به مثقال میره !:D
هنوز یه چند مثقالی مونده !:160::47:
رو به بهبودی هستم و این تاج زیبایی که بر سر انسان های سلامت است را کم کم بر روی سر خویش احساس خواهم کرد.:82:
باز هم از این همه کادو که همش نشانه دوستی شما عزیران است را با هیچ چیز عوض نمی کنم و همیشه از همه شان در کامپیوتر نگه داری میکنم .
ممنون . ممنون و باز هم ممنون :73:
سلام
تولدت مبارک آقا حامد
اینم از کادوی من . دیر که نشده ؟
http://bazinama3.persiangig.com/imag...gfa.Com%5d.jpg