گل مریم عزیز کجا
دلیل رفتن شخصیه یا از چیزی در تالار دلخوری؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
گل مریم عزیز کجا
دلیل رفتن شخصیه یا از چیزی در تالار دلخوری؟؟؟؟
گل مریم عزیز کجا ؟
چرا انقد بی مقدمه ؟
ولی اگه واقعا" فکر میکنی احتیاج داری به استراحت ، امیدوارم هر جا میری و هستی خدا باهات باشه و هیچوقت تنهات نذاره . همیشه تندرست و موفق باشی در کل امورات زندگیت.
تو هم ما رو حلال کن مخصوصا" منو که گاهی با هم بحث میکردیم .
این گلهای زیبای مریم تقدیم به دوست خوبم : گل مریم عزیزم
(به خدا اشکمو در آوردی)
گل مریم جان صندوق پستیت رو خالی کن زود باش
سلام گل مریم عزیز
گاهی ""سکوت"" بهترین و در عین حال بی صداترین واژه ای است که می توان استفاده کرد.
همه اعضاء به استراحت فکری و خودسازی نیاز دارند همانند خود من که مدتی در مرخصی بودم.
بنده ""خداحافظی"" شما را قبول ندارم و می گوییم به امید دیدار....بعد از اتمام مرخصی.
خدمات "گل مریم" گرامی و تلاش های ارزنده ایشان همگام با دیگر اعضاء تالار هرگز فراموش شدنی نیست.برای یادآوری بخشی از تلاش های ایشان به تاپیک جشن تولد مراجعه شود.
گل مریم عزیز اگر مشکلی هست همه ما منتظر هستیم تا بشنویم شاید کمکی از دستمان برآید ولی اگر هدف استراحت فکریست.... ما هم حرفی نداریم و کماکان در انتظار برگشت شما خواهیم ماند.
و البته چه خوب هست که اعضایی مانند "گل مریم"" وابسته تالار نمی شوند و این خود ویژگی خوبیست.
با سپاس:72:
گل مریم زود برگردی ها
من منتظرت می مونم
چشم انتظارم نذار
من هیچ مشکلی ندارم وفقط خسته ام ،روحم فرسوده هست واینطوری هیچ کمکی به تالار نمی تونم بکنم
برگشتنم بستگی به شرایط اینده ام داره ،ببینم چی پیش میاد انشالله
ممنونم از الطاف کریمانه همه دوستان:46:
عزیزم چرا روحت فرسوده است
چرا خسته ای یه لیوان چایی می خواهی:82:
نوش جونت خستگیت در اومد
حرف بزن گل مریم
حرف بزن
خداحافظی گل مریم حسابی حال منو گرفت :302:
میخواستم خبر خوبمو بگم ها
گلهای نیلوفر برای اینکه به گل بشینن باید مدت زیادی رو در سکوت برکه به انتظار بشینن
عزیزم گل مریم جان نمیپرسم چرا روحت خسته و فرسوده است اما میدونم اگر این کلمه را هر روز و هر روز برای خودت تکرار کنی تنها نتیجه اش رسیدن به افسردگی و خستگی روحی است ولی بدون خانمی برای رسیدن به مقصدی که داری در راهی که انتخاب کردی حتما باید با انرژی و نیرو و امید قدم برداری اگر بگذاری خستگی در تو نفوذ و در روحت تسخیر کنه در راه متاسفانه خواهی ماند برای همین میگم که این فکر را از ذهنت بیرون کن که فکر کردن به نور تو رو به نور می رسونه پس نگذار تاریکی شب در تو نفوذ کنه
امیدوارم زود زود پرانرژی ببینمت :73:
سلام؛
برای تو مینویسم!
همیشه بودن در فریاد نیست،
حضور تو؛همیشگی است؛
ما را فراموش نکن؛
یکی از دوستان من، در هر وداعی،شعر زیر را میخواند؛ و در هر خداحافظی بنده هم او را یاد میکنم و هم شعر او(دست کاریش کرده:D)
دلا این عالم فانی به یک ارزن نمی ارزد
به دنیا آمدن بر زحمت رفتن نمی ارزد
اگرصد سال در دنیا تو شهد زندگی نوشی
به لحظه تلخ وداع دوست نمی ارزد
سعی کنید از این فرصت استفاده کنید ؛تا خودتان را پیدا کنید و به قولی دریابید
منتظر سلام دوباره شمائیم
اینم خبر خوب بنده:72:
دوستان عزیزم میخوام تا گل مریم نرفته مرخصی خبر خوبم رو بهتون بگم چون مطمئنم گل کریم هم خوشحال میشه .
خواهر خوبمون خانم « سایه های ماه » که چند وقت مرخصی بودند .با اینکه سر کار میرفتند و تا دیر وقت کار میکردند ، اما با توکل به خداب بزرگ درس خوندن و درس خوندن و درس خوندن تا اینکه به یاری خدا و امداد آقا امام زمان (عج) ( به گفته خودشون ) بعد از چند سال که دیپلم گرفته بودن و فاصله افتاده بود بین تحصیلش ، دانشگاه قبول شد.
خودش میگه کار مهمی نگرده اما من میدونم بعد از شرکت و با خستگی زیاد رو کتابهاش خوابش می یرده ، این کار مهمی نیست که بعد از چند سال فراغت از تحصیل دوباره ادامه بدی و بری دانشگاه اونم با وجود کار زیاد ؟
حالا خودم اول از همه بهش تبریک میگم.:104:
خواهر خوبم موفقیتت رو صمیمانه بهت تبریک میگم و برات آرزوی موفقیت روزافزون دارم .:72:
انشاء الله کارشناسی ارشد