RE: حالی می فهمم خالی یعنی چه حس و حالی
راستش همسر شادی نسبت به روزهای اولی که این اتفاق افتاده بود خیلی کمتر صحبت می کنه، اصلا معلوم نیست توی فکرش چی می گذره، یا بیمارستانه، یا توی خیابون، یا محل کارش، دیگه زیاد اینجا هم نمیاد، نمیدونم واقعا چه نظری داره اما پدر و مادرش میگن حتما نباید بره این حالاتش بی علت نیست، این دکتری هم که الان داره خیلی خوبه، به قول مادر شادی (نفسش شفاست).
فکر کنم دعایی که آقای گردآفرید پیشنهاد دادن برای شب جمعه این هفته باشه، یعنی پنج شنبه شب، فکر کنم شب جمعه بهتره چون نزدیکتره از عاشوراس، آقای گردآفرید یه تایپیک مخصوص این قضیه باز کردن، اسمش رو الان یادم نیست، من باز به هم ریختم، بازم سردرد دارم، امشب قراره چند تا از شاعرانی که شادی باهاشون در ارتباط بود بیان اینجا..
RE: دعا برای شفای شاد عزیز
خدایا شادی رو شفا بده
اللهی آمین
84500+2500=87000
روزن جان از شادی چه خبر؟
بعدشم نگران نباش امام حسین حتما شادی رو شفا می ده شاید این آقای دکترم وسیله باشن
به هر حال من مطمئنم شادی شفای کامل میگیره مگه میشه ما اینهمه دعا کنیم بعد خدا.... نه نه
امیدوار باش عزیزم
متاسفم . متاسفم که یه نفر هر چند خیلی عزیز ، هر چند خیلی ارزشمند واسه همه مون این قدر فکرمون را مشغول کرده که ...
چرا یه نفر نیامد از غزه و کودکان و بی گناهانی که تلف می شن این جا بگه ؟ چرا یه نفر واسه اون ها دعا نخوند ؟ چرا هیچ کسی حواسش نیست که ...
امام علی می گه " به من خبر رسيده كه مردى از لشكر شام به خانه زنى مسلمان و زنى غير مسلمان كه در پناه حكومت اسلام بوده وارد شد ه، و خلخال و دستبند و گردن بند و گوشوارههاى آنها را به غارت برده ؛ در حالى كه هيچ وسيلهاى براى دفاع ، جز گريه و التماس كردن ، نداشتهاند !
لشكريان شام با غنيمت فراوان رفتند ، بدون اين كه حتّى يك نفر آنان ، زخمى بردارد ، و يا قطره خونى از او ريخته شود ، اگر براى اين حادثه تلخ ، مسلمانى از روى تأسّف بميرد ، ملامت نخواهد شد ، و از نظر من سزاوار است ."
شاد واسه همه کاربرها عزیز بوده و هست ،اما دوستان همه جانبه باشیم، حال و هوای عاشورا هست، كربلای غزه هست. و هزاران نیازمند دیگر هم در این این تالار هم جای دیگر هست. مواظب باشیم جریان یافتن احساساتمان به یك طرف موجب كوتاهی ما در سایر زمینه های مهم نشود. همانطور كه حتی خود shad علیرغم مشكلش به همه جا سر می كشید و با همه همدردی می كرد.
خسته اینجا جایش نیست که اگر بود و فضای لطیفش بهم نمی ریخت بهتر از اینی که خواهم گفت پاسخت را می دادم،اما خود بنده در رابطه با تراژدی غزه موضوعی را در بخش مناسبتها گذارده ام و بسیاری از دوستان نیز در آن چیزهایی نوشته اند.
این را به تو سفارش می کنم که هیچگاه از روی احساسات زودگذر سخن نگو و این را بدان که هر آنچه که برای تو مهم است و یا برایش ناراحتی دیگران ممکن است برایش ناراحت نباشند یا کمتر از دردهای دیگرشان برایش ناراحت باشند یا اهمیت کمتری برای آنها داشته باشد.
باور و نظرت را هیچگاه تنها نظر و باور درست ندان و آرام باش و به همدردی و احساسات دیگران احترام بگذار،هیچکس به تو این اجازه نداده و با هیچ بهانه ای نمی توانی بیایی در این موضوع و به شاد نازنین ما و همه توهین کنی،چی را می خواهی ثابت کنی؟اگر از همدلی و دلسوزی ما بدت می آید،می توانی لطف کنی و اصلاً در یک موضوع یا این موضوع چیزی ننویسی . . . .
دوستان زمان دعا برای تندرستی شاد و نیز همه ستمدیدگان و بویژه مردم غزه چنین شد:
*شب جمعه یا فردا شب*
من توی این تاریخی که شما مشخص کردید دعا می کنم برای شادی عزیز. دعا می کنم که هر چی که براش مفید و خوبه اون پیش بیاد.
منم با شما دستام رو به سوی خدا بلند میکنم و دعا میکنم .امیدوارم هرچه زودتر یه جوون به زندگیش برگرده.خسته جان مثه اینکه خسته ای پس بی خیال. عزیز من احساسات رو نمیشه با معیاری سنجید هرکسی به تبع خلقیاتش روی یه موضوع به خصوص حساسه.ولی این به اون معنی نیست که به مسائل دیگه اهمیت نمی ده ...
اللهم عجل لوليك الفرج
اللهم اشف كل مريض
100+87000=87100
87100+2900=90000
خدایا به شادی شفای کامل و عاجل بده
اللهی آمین