RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
چکامه خانم خیلی معذرت می خوام که اینو می گم ولی شما هم خیلی گیری ها!!! بابا ول کن حالا پیشت نخوابه، خیلی حساس نشو! بزار یکم آزاد باشه...
شوهر منم پیشم نمی خوابه، اولها تا قهر می کرد، جای خوابشو عوض می کرد و من حرصم می گرفت که اون با من قهر کرده! آخرین بار بعد از آشتیمون ازش نخواستم بیاد سرجاش! حالا خوبیش اینه که وقتی قهر هم می کنه نمی تونه جاشو عوض کنه و بعارتی دیگه نمی تونه کاری کنه که معلوم شه اون قهر کرده و سرم منت بذاره که من با تو قهر کردم!!!
خوشحالم چکامه جان که میبینم زندگیت روز به روز داره بهتر میشه .
خدا رو شكر چيزي به عيد نمونده و تو داري زندگي ات ر و به دست مي آري موفق باشي
چکامه جان امروز از اول تا آخر پستت رو خوندم باور کن چشمام درد گرفت واقعا بهت تبریک میگی شوهرت به داشتن همسری مثل تو افتخار میکنه من مطمئنم از این همه تلاش تو برای زندگی لذت برده و حالا بیش از پیش تو رو دوست داره ولی غرورش بهش اجازه نمیده هیچ راهنمایی برات ندارم جز اینکه از دور صورت ماهت رو میبوسم به تو میگن یک زن و یک عاشق واقعی مطمئن باش خداوند پاداش صبرت رو بهت میده حتما پستت رو دنبال میکنم و امیدوارم روزی رو ببینم که همسرت تو رو میستای و به خاطر تمام سختیهات ازت عذر میخواد در آینده اگر بچه هات بدونند چه مادر محکمی دارند بهت افتخار میکنند تو مثل یک آهن نرم توی کوره مشکلات آبدیده شدی و به یک فولاد محکم مبدل شدی که دیگه هیج کس به راحتی نمیتونه بشکنت موفق باشی عزیزم
چکامه جان اوضاع رو به راه است خانمی ؟! انشالله همیشه دل تان خوش و لبهایتان خندان باشد .
چکامه جان کجایی چه خبر ؟ اوضاع چطوره؟
الهي من قربون چكامه جونم برم چكامه جون از اول تا اخر پستات كه ميخوندم همراش گريه ميكردم انگار براي خودم اتفاق افتاده بود من به خونوادت تبريك ميگم اخه ايول دختر چه صبري داشتي افرين گلم ادم به خاطر زندگيش بايد غرورشو بذاره كنار :46: چكامه جون تو حتما موفق ميشي ما با بچه ها همه برات دعا ميكنيم :203: [/size]
راستي چكامه جون كمرت بهتر شد؟چرا ازت خبري نيست اخه كجايييييييييييييييييييييي يي من دارم ميميرم از بيخبريت پس كجايي؟
به عنوان یک مرد بهت می گم. این ره که تو می روی به ترکستان است. تو از روانشناسی مردها بی اطلاعی. حال شوهر تو رو تنها یک جدایی یکساله خوب میکنه تازه اگه بکنه. بعضی از عکس العمل های مثبتش هم مقطعیه و نمی شه دلخوش کرد. ولی خوب شما یه زن پر عشق و احساسی و حرفهای تلخ و نا امید کننده ی من ممکنه به مذاقت خوش نیاد. من خیلی امیدوارم پیش بینی من غلط از آب در بیاد اما با تجربه ی اندکم فکر می کنم دیدم به موضوع واقع بینانه باشه. براتون آرزوی موفقیت می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
تو از روانشناسی مردها بی اطلاعی. حال شوهر تو رو تنها یک جدایی یکساله خوب میکنه تازه اگه بکنه.
سلام
من به شخصه خيلي مايلم كه بيشتر در اين مورد توضيح دهيد تا آگاهيمان بيشتر شود. يعني به نظر شما بي محلي كردن جواب مي دهد؟!