-
سحر بهاری ، نیایش خیلی زیبایی بود ...واقعا دعای جوشن کبیر بی نظیره :72:
درددل من با خدا :
خدایا تو آفریدگار مایی... تو بر همه چیز آگاهی داری و قدرت همه ی امور به دست توئه ...
خدایا روزگاری شده که ما آدما واقعا تنهاییم و هیچ یار و یاوری و هیچ کسی نیست که حرف دل ما و حال و روز ما رو جز تو بفهمه ... خدایا تنها به خودت توکل میکنم یا ارحم الراحمین .
تو بزرگوار و بخشنده ای .... مارو بی نیاز کن از غیر خودت و با حکمت و قدرت و آگاهی که داری عاقبت همه ی ما را ختم بخیر کن و حاجات دل هممون رو اجابت فرما .
:72: اللهم صلّ علی محمد و آل محمّد و عجّل فرجهم :72:
-
خدایا من خوبم تو خوبی
خدایا با من بازی میکنی اره
از دوست داشتن زیادته میدونم
منم دوست دارم تو خدای خوب منی
خیلی منت داری سرم
حس میکنم دیگه آخراشه....نه؟
عجیبه که گریه نمیکنم...
.خودت یِ کاری کردی گریه ام نمیاد
وگرنه دردم و اشتباهی ترجمه میکردن...
تازه همه رو هم من اروم میکنم میخندونم
بلاها سر من میاد اونها بهم میپرن!!
بلای حسنه البته...حسم خوبه بهش....حس گران بهاییه
پ.ن.
بچه ها بلند بلند با خدا حرف زدم که شمام بشنوید
که بعد برام دعا کنید بگید خدایا البته خودت صلاح میدونی
ولی یِ ذره هم تو هم باهاش حرف بزن....خیلی واضح...اخه یکم دیر میگیره:203:
-
خدایا ،،
آن دل که به یاد تو نباشد دل نیست
قلبی که به عشقت نتپد، جز گل نیست
آن کس که ندارد به سر کوی تو راه ،،
از زندگی بی ثمرش حاصل نیست
خدایا ،،
ما را به خودمان ، وامگذر :72:
-
1 فایل پیوست
-
و خداوند به موسی فرمود : از دو کار بنده م خنده ام میگیرد کاری که من بخواهم بشود و او تمام تلاشش را میکند تا نشود و کاری که من نخواهم بشود و او تمام تلاشش را میکند تا بشود .
خداوندا همه چیز و همه چیز به اختیار توست ٬ نگذار مرا غروری دچار شود که تو را فراموش کنم . خداوندا من را به هرچه خواسته ام رسانده ای ٬ پس چگونه در مقابل حکمتت سر تسلیم فرو نیاورم
-
خدایا!
عمریست در یلدای فراق یار لحظه می شماریم و گره ها را سرگرمیم به امید گشایشی در خور سهم ، تا آید روزهای گرم و دراز حضور آنکه به سر انگشتان تدبیرش بند از پای بندگیمان گشوده شود و در هوای آزادی از منیت و عنایتمان که جهانی را درگیر تزاحمها و دردهای پر رنج و کاهنده ساخته ، نفسی از سر شوق از اعماق همت برکشیم و دست بکار شویم و سردی شب یلدای هزار و اندی ساله غیبتش را با گرمی پر خروش خود بالندگی و جهان سازندگی بزدائیم.
الهی!
پای همتمان را در این یلدای انتظار ، قوی در راه آماده شدن و آماده ساختن روز با صفای ظهورش ساز و افتخار مان ده که از عاقلان عاشق مسلک این دوارن باشیم نه از غافلان به تصور دوری از منظر نظرش .
مارا در خلوت و جلوت این روزگاران آخرالزمانی چنان هدایت گری کن که در پس پرده چون نظرمان می کندف موجب رضایت صبرش باشیم و خشنودی قلبش
یاریمان کن تا عملمان برکت توفیق در مسیر قریب سازی حضور عینی اش یابد
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
جان بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی
-
ای نامت از دل و جان ، در همه جا ، به هر زبان جاری،
عطر پاک نفست ، سبزو رها از آسمان جاری ،
نور یادت همه شب بر دل ما چو کهکشان جاری
-
« فَمَنْ كانَ يَرْجُوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا يُشْرِكْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَداً» [۱]
« پس هر كه به لقاى پروردگارش اميد دارد، بايد كارى شايسته انجام دهد، و هيچ كس را در عبادت پروردگارش شریک نكند.»
خداوندا، همه راه ها اگر به لقای تو نیانجامد، مرا چه حاصلی است؟ اگر لقای تو اصل است و باقی همه فرع، پس این چه نفس است؟
یا رب من، اگر تو ای همه اصل، صراطم بده مستقیم به لقایت.
دلی بده که زتو جز تو نخواهد.
راهیست دراز تا مخلِص شدنمان، خوشا به سعادت مخلَصان.
معرفتی بده تا بانگ زنیم بر این نفس قداره کش که گویی شریکی است با آن همه صغر وجودیش در مقابل عظمت و جلال کبریایی ات.
-
چقدر امروز قشنگ و رویایی بود. این برف و سرمای مطبوع باعث شد تا همین یکساعت پیش هیچ دردی توی قلبم حس نکنم.
دلم خونه از دستت...
- - - Updated - - -
چقدر امروز قشنگ و رویایی بود. این برف و سرمای مطبوع باعث شد تا همین یکساعت پیش هیچ دردی توی قلبم حس نکنم.
دلم خونه از دستت...
-