میشه یه خواهش بکنم ؟
ازتون میخوام برام دعا کنید، خواهش میکنم
یه چند لجظه از وقت باارزشتون رو هدیه کنید و برام از ته دل دعا کنید
یه حاجت دارم که خودم تا حالا لایق نبودم ، شاید خدا به دل پاک شماها حاجتمو بهم بده.
ممنون از همه تون:46:
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه یه خواهش بکنم ؟
ازتون میخوام برام دعا کنید، خواهش میکنم
یه چند لجظه از وقت باارزشتون رو هدیه کنید و برام از ته دل دعا کنید
یه حاجت دارم که خودم تا حالا لایق نبودم ، شاید خدا به دل پاک شماها حاجتمو بهم بده.
ممنون از همه تون:46:
سلام خانم فرانک من برای شما دعا می کنم خداوند حاجت براورده کند امین:323::323:
سلام به تمام نازنینان این تالار:72:
امروز میخوام تو این پست صمیمانه و از ته قلبم از تمام کسایی که با حضور خودشون به این تالار،با وجود اینکه هر کدوم دغدغه های خاص خودشون رو دارن،صفا و انرژی میدن تشکر کنم مخصوصا اعضای قدیمی:72::72:
اول اونهایی که نیستن:آقایون نقاب،سورنا،گرد آفرید متفاوت و...آقایون لررد حامد،کیوان،کامران،بی بی،محمد ابراهیمی و...
و خانومای گل:دانه،آنی،طاهره،شاد،بار ن،غزاله خانوم،گل مریم،امریم،فیلو سارا،صبا2009،بالهای صداقت،بی دل،سارا بانو،نیلوفر ،دل،بلو اسکای،psy133و خیلی های دیگه که الان حضور ذهن ندارم:72::72:
این تاپیک فرصتی فراهم کرد تا از تمام این دوستان برا تک تک درس هایی که به من دادن تشکر کنم:72::72:
و یه تشکر ویژه هم از مدیران تالار که عاشقانه و صادقانه برای بهبود هر چه بیشتر تالار تلاش میکنند:72::72:
و از مدیر همدردی متشکرم برا ایجاد این فضای سالم و پر برکت:72:
امیدوارم همچنان شاهد حضور دوستان عزیز باشیم.
سلام به دوستان قدیمی ، حامد و پواروی گرامی . از حضور دوباره شما خوشحال شدم . امیدوارم سایر دوستان غایب هم دوباره در همدردی حضور پیدا کنند .
دوستان عزیزم سلام گرم و بارونی!!!! منو پذیرا باشید..نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
اینجا هوا عالیه ..اونم خیلی زیاد و به لطف شهرداری همه معابر ما رو سیل برده بود!!!
پیرو پست آقای تسوکه اینجانب بدین وسیله به آقای http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...24ea50a90d.gifبی بی یک کیش میدم و بیان می کنم مواظب باشه که با کمک تسوکه خان !! http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...0ae5695add.gifراه پیدا کردن ایمیل خانمشون پیدا شد..و ما در صددیم که این کارو انجام بدیم و ایشان 4 روز فرصت دارند که یا از سرکردگی باند ضد زن استعفا بدن و یا ما به سراغ ایمیل خانمشون خواهیم رفت ...و آنوقت جز پشیمانی راهی نخواهد ماند و ان شا الله مات خواهند شد..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...410ec3887e.gif..:323:
و بدین وسیله از طرف خانم های سایت حضور آقای تسوکه رو در جمع باند طرفدار زن به جامعه زن های همدردی تبریک می گوییم و ان شالله چراغ راه سایر آقایون تالار به خصوص بی بی و کیوان خان جان باشند.http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...4f2696e5d7.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...4f2696e5d7.gif
خب دوستان عزیزم شارژ من بیچاره!!:302: امروز تمام شد و متاسفانه نرسیدم برم بانکی..جایی حق شارز بریزم..فعلا تا اطلاع ثانوی هر خوبی و بدی دیدید از ما حلال کنید :316:و تا زمانی که بنده شارژ بریزم مواظب بی بی باشید که تالارو بهم نریزه..
برای همه دوستان گلم آرزوی بهترین ها رو دارم و خوشحالم که دوستان قدیمی هم توو تالار امودن و شاهد فعالیتشون هستیم.
پاینده باشید ...
سلام هم تالاریهای گلم :72:
همگی تون سلامتید؟
من از امروز صبح تا الان نمی تونستم وارد تالار شم!
فکر کردم یه عدو با یه عملیات انتحاری فاتحه تالار رو خونده! :316::316::163:
از صبح کلی غصه خوردم.:302:
خوب خدا رو شکر که همه اعضا و خود تالار صحیح و سالمند! :310::227:
در ضمن در غیاب ما، چند نفری فارغ التحصیل شدند. :104::104:
فارغ التحصیلی افتخاری BABY, baran68,ani را از کالج همدردی به کلیه دوستان و خانواده گرامیشان و البته خودشان تبریک می گویم. :43:
سلام سارا جان
چرا گریه می کنی، شارژ زندگیت ایشالله تموم نشه . به همسرم یه ایمیل بزن حسابی شارژت میکنه.
یه عبارتی قدیما تو کتاب می خوندم : اولش یادم نیست اما خواب و پنبه دانه و .... اینجور چیزا داشت.
تسوکه که سهله ، به بابای تسوکه و با بابزرگ تسوکه و... همین جوری برو بالاتر ... دل خوش نکن. توصیه های ویروسانه رو هم شماکه دکتری و قاعدتا کارت باید تولید واکسن و اینا باشه نه ایجاد ویروس :311: شایدم دنیا برعکس شده ، اطباء ویروس و میکرب و .... تولید میکنن :227:
آسمان آبی عزیز
ممنون از تبریکات جنابعالی بدینوسیله اعلام میدارم تمامی افراد آنلاین تالار همدردی امشب شام مجازی مهمون من هستن. :D با خانواده و دوستان مجلسمون رو مزین فرمائید.
ما اینیم دیگه دست و دلباز :P
قطعا وقتی اصل مدرک رو هم گرفتم - البته اگه مثل مدارک دانشگاه آکسفورد نبود - شیرینی هم میدم
....
امروز خیلی سرحالم .
به خاطر مدرک مجازی ؟ .... نه !
دیشب به یاری خدا یه زوج رو از طلاق توافقی منصرف کردم :323:. فقط یه مرحله از معرفی شون به دفترخونه مونده بود.
امروز خبرش رو از دادگاه دادن. نمی دونید چه حسی داره وقتی می تونی یه زندگی رو نجات بدی.:310: امیدوارم در مراحل بعدی بتونن با همدیگه زندگی سالمی رو ادامه بدن.
آخه اینا همدیگه رو دوس دارن و یه مشکلاتی شبیه برخی از همین مشکلاتی که اینجا هست داشتند.
همه اینها رو مدیون این دانشگاه مجازی هستم. قبل از این نه در حد مشاوره دادن بودم و نه کسی برا مشاوره خانواده سراغم میومد.
یکی از دوستای خوب (hector عزیز) همدردی به همگی سلام رسونده و خواسته که بنده هم سلامش رو به همه برسونم.
منم فکر کردم که اینجا بهترین جا باشه؛
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hektor
hector عزیز هرجا که هستی براتون آرزوی موفقیت و بهترینها رو دارم.:72:
راستی بچه ها کسی از IVI195 و اندیشه گرامی خبری داره؟
از این دوتا دوست عزیز هم خیلی وقته خبری نیست! امیدوارم هرجا که هستند سلامت باشن.
سلام امشب داشتم کار می کردم خسته شدم اومدم همدردی همینجوری که می گشتم لیست فعال ترین کاربرای تالار را دیدم یاد اونایی افتادم که دیگه الان توی تالار نیستند لرد حامد،شاد،موعود، گردآفرید،عرفان، آرمان 26 و کسای دیگه
اومدم اینجا یادی از اونا کنم امیدوارم هرجا هستند موفق باشند. البته ناراحت نیستم که چرا نیستند! چرا که نشون میده حالشون بهتر از اونه که نیاز به همدردی داشته باشند:310: کسی مثل من که تنهاست و تنهایی خودش را با برنامه نویسی و وب گردی پر می کنه طبیعیه نصفه شبی اینجا علاف باشه اما امیدوارم عدم حضور این دوستان به معنی این باشه که در کنار خانواده با آرامش زندگی می کنند!:72:
سلام به همگی
آهای سارا بانو کجایی چرا یواشکی میای و میری
نمیگی ما هم دل داریم
بابا دلمون برات تنگ شده بیا دیگه . منتظرم بیای :43::46: