+500=82500
نمایش نسخه قابل چاپ
+500=82500
روزن جان لطفا مارو از حال عزیزمون بی خبر نزار...ممنونیم ازت اگه تورونداشتیم باید چیکار میکردیم.
82500+500=83000
83000+500=83500
83500+1000=84500
خدایا همه ی مریضارو شفا بده
خدایا شادی رو به سلامتی کامل برسون
اللهی امین
روز عاشورا شاد عزیز یا امام حسین شفا بده
بچه ها امروز یه اتفاقی افتاد، هم ناراحت کننده بود هم عجیب، من که خیلی تعجب کردم، امروز صبح همسر شادی به دکترش گفته بوده اگه حالش مساعده پس میشه بردش انگلیس، دکترش هم گفته بوده که مشکلی نداره، الان میتونه، همسر شادی هم از اتاق میره بیرون که با دوستش تماس بگیره تا برای اولین فرصت بلیط جور کنه، همین که تلفنش تموم میشه و بر میگرده می بینه دوباره حال شادی بد شده، مثل سه روز پیش! دکترش گفته بوده مثل اینکه خانمتون نمیخواد بیاد!
آره واقعا شادی نمیخواد بره، میخواد اینجا بمونه، اون همه چیز رو می فهمه، مطمئن هستم شاهد همه محبتهای شما هم هست.
دوباره حالش بد شده، دیروز توی همین سایت فکرکنم موضوع (واقعیتهای سخت زندگی) بود که میخوندم یک خانمی در مورد برادرش نوشته بود که 7 سال توی کما بوده، خیلی میترسم، نکنه شادی هم مدت زیادی اونجا بمونه!
این دفعه که حالش بد شده اصلا خوب نیست، دکترش می گفت مقاومت بدنش کم شده، اگه به وضعیت قبل می موند (یعنی دیروز و پریروز) امکان اینکه تا یک هفته دیگه برگرده زیاد بود اما الان باید دید چه اتفاقی میفته، آخه اون داشت خوب میشد چرا باید دوباره حالش بد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
حتما يه حكمتي تو كاره عزيزم !! حق داري كه اينقدر بي تاب شادي جان باشي !!! ما كه نه ديديمش نه باهاش زندگي كرديم اينه حال و روزمون .
كاش خبرايه بهتري ازت بشنويم ، ههمه ما منتظره شنيدن بهبودي حال شادي عزيز هستيم و داريم براش دعا ميكنيم
من مطمئنم خدا اينقدر رئوف و مهربونه كه ديگه اينهمه دعايي رو كه ظرف اين چند روز برايه شادي جان به درگاهش شده رو بي پاسخ نميذاره .
دوستان من توی مسافرت همش به فکر شادی عزیز بودم.دیروز خیلی اتفاقی رفتم یه مجلس عزاداری امام حسین خیلی واسه شاد دعا کردم.نمی دونم ولی همش به یادشم!نمی تونم از فکرش بیرون بیام
امروز اومدم سایت بیشتر به خاطر اینکه ببینم از شاد چه خبره..
خدایا به حق این ماه بزرگ هر چه صلاح بندگانت هست براشون مقرر بدار
خدایا شفای شادی عزیز رو از خودت می خوایم
خدایا همه اعضای این سایت همه کسایی که شاد رو می شناسن دارن واسش دعا می کنن خدایا جوابشون رو بده
سلام روزن عزيزم...
خسته نباشي .... وقتي خبرهاي شاد عزيز رو ميخونم اشك امونم نميده....
خداي مهربون رو به دلهاي پاك شما دوستاي گلم قسم ميدم كه اونو به ما برگردونه....
دلم براش تنگ شده.... روزن جان احساس ميكنم اين موضوع رو كه شاد دلش نميخواد بره واسه همين هم حالش تغيير ميكنه درست باشه.... راستش اولين باري كه نوشتي ميخوان ببرنش خارج همين احساس بهم دست داد ... با خودم گفتم اگه شاد كمي بهوش بود قبول ميكرد ببرنش خارج؟؟ بهرحال خداي مهربون بهتر ميدونه صلاح همه چيه عزيزم!....
خدايا كمكمون كن....روزن جان پدر و مادر شادي عزيز هم اين اعتقاد رو دارن؟؟ همسرش چطور؟؟
خدايا به شاد كمك كن تحمل كنه.... دلامونو سپرديم به صاحبش..... الهي به اميد تو....
گردآفريد عزيز ممنون از پيشنهاد خوبتون... روز عاشورا... همه با هم ...
اميدوارم تا اون موقع شاد عزيز خوب شه و روز عاشورا همه دسته جمعي از خداي مهربون تشكر كنيم....:72:
روزن عزيز مواظب خودت باش...