حالا من میخواستم کمتربیام مگه میزارن!!!
ماشالا به نفستون...ااااامون بدیدده...
جناب خاله قزی آخه شما ازغیب میگید خوب آدم شک میکنه...:58:
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا من میخواستم کمتربیام مگه میزارن!!!
ماشالا به نفستون...ااااامون بدیدده...
جناب خاله قزی آخه شما ازغیب میگید خوب آدم شک میکنه...:58:
آخی.....دلمون گرفت!!!باپست آرام گرامی که از بی دل یادکرد....واقعا جاشون خالیه..
من اون موقع ها کلی باحرفهاش میخندیدم.اصلا یکی ازانگیزه هام که پست بزارم بعدازیک سال عضویت خودبی دل عزیزبود...اماحیف که تامن اومدم رفت....
اگه بودالان این بوستان واقعا بوستان میشد....کسی حریفش نمیشد...حالاهرچقدرهم مدیریاکاربرپویایی باشی..:311::311::311:
سلام
چه خبر اینجا به خاطر یه وقت اضافه چند صفحه کل کل . مگه قانون گل طلایی تو تصویر ذهنی اجرا میشه که وقت اضافه انقدر مهم شده:311:
بانو دختر بیخیال و بانو پاییز من فکر میکنم نوشته من با دختر بیخیال همزمان بوده ولی چون دست من در تایپ کنده ایشون زودتر ارسال کردن .
و من قصد بی ادبی به شما بانوان کل کل دوست را نداشتم . و احترام تمام بانوان برا من از واجباته .
خوشحالم که انقدر با شور حال کل کل میکنید خدا رو شکر مدیر کم نیاورده هر چند آورده ولی به رو نمیاره شما خانما بدتر از آقایون مو از ماست میکشین . مردا حریفتون نمیشن .
بانو دختر بیخیال خب من تازه واردم و از بانو صالحه شناخت کافی نداشتم ولی پستاشونو دیدم و لذت بردم . تقلبم که درست نیست . ولی آخرین پست بانو صالحه همون به نام شما ثبت شده . مارو بیخیال
خون تو رگاتون جریان پیدا کرده البته با برگشت خاله قزی عزیز و چند تن از بانوان دیگر و صدای خنده از تالار زیاد شنیده میشه و از اون سردی دوهفته پیش درومده . خدارو شکر
خاله قزی یه سقف کاذب در حد اروپایی تو خونت زدی داری حالشو میبری هی به اون اوستا گیر میدی با با اون بدبخت میخواد اون پول حلال تورو بریزه تو حلق زنو بچش هنوز چشت دنبالشه . بگو دستش درست . لذتشو ببر دفعه بعدم اول طی کن تصمیم بگیر بعد بده برات تو سقف عکس خاله قزی با کچ در بیاره :311:
خب یادتون نره اینجا کل کله . خوش باشین
اووووووووووه ، بابا چه خبره ، چن نفر به یه نفر!
اولا زنده باد مدیریت پویا !
دوما زنده باد مدیریت پویا !
سوما مدیریت که همین طوری نیس که هر کسی از راه برسه بیاد یه چیزی بگه ،کلی برنامه ریزی داره ، حساب کتاب ، هان!؟ بنابر این صلاح ویرایش و حذف پستاتون رو ایشون بهتر از شما میدونند ! خیلی مهمه! مدیریت یه تااااپییییییییکه! مدیریت%ج#هانی نیس که مهم نباشه که!!
اینکه امین دیشب رو در مقابل این همه حجمه دلاورانه مقابله کرده و کم که نیاورده هیچ، تازه دشمن رو به عقب رونده، نشون داده که مستحق نشان درجه یک لیاقت و شجاعته!؛ واقعا احسنت! ایشون الگوی ما در این تاپیک هستند! ،من غبطه میخورم! و همین جا پس از اون عقب نشینی استراتژ*یک دو-سه هفته قبلم ،مجددا حاضرم با روحیه ای جدید در مقابل پستهای هماهنگ و فراماسونری این تاپیک ایستادگی نمایم یا بنمایم ،منتها اینبار تحت یک مدیریت داینامیک مطمئنم پیروز خواهیم شد!!
بله ،پیروزی ازان ماست!
راستی ، شما ها خوابتون نمیاد که ساعت 2 صبح یاد کل کل کردن میافتید!
آقای خاله قزی وپارسا که خودشون اعتراف کردن درمقابل خانمها کم آوردن...
اینم ازاعترافنامه ی جناب امین:311::310:
- - - Updated - - -
پس یعنی شکست به معنای واقعی...
مشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
شماادبیات چندمیشدید؟؟؟؟:311:
بیچاره سعدی:47:
پاییزه جان زود قضاوت نکن شاید منظور امین خان از مشت همون مشهدی باشه... مشت عباس مثلا احتمالا تو محل امین اینا بهش میگن مشت امین ... مشت امین آن است ک ببوید...