میگم خانم بیدل فکر کنم زیادی کل کل کردین به جای این که برید زیر یه خم ضربه فنی شدید رفت! :311: آخه شما اومدین کلی تهدید کردین کهاما هر چی ما صبر کردیم خبری نشدا :)نقل قول:
هنوز دقیقا نفهمیدم چه دسته گلی به اب داده انشا الله سر فرصت میام میخونم.
نمایش نسخه قابل چاپ
میگم خانم بیدل فکر کنم زیادی کل کل کردین به جای این که برید زیر یه خم ضربه فنی شدید رفت! :311: آخه شما اومدین کلی تهدید کردین کهاما هر چی ما صبر کردیم خبری نشدا :)نقل قول:
هنوز دقیقا نفهمیدم چه دسته گلی به اب داده انشا الله سر فرصت میام میخونم.
این متن رو با لحن اون خانم صدا قشنگا هستااااا تو بیمارستانا یا فرودگاها بیج میکنن، بخونین:
خانم بیدل به اتاق کل کل
خانم بیدل به اتاق کل کل
نازنین خواهش میکنم..تو میتونی..تو میتونی..قوی باش دختر.من فیلمتو دیدم.باور کن سخته اما شدنیه.نقل قول:
دوستام من نمی دونم چرا متوجه نیستم اینجا مخصوص کل کل هست!
خیلی دلم می خواد متوجه شم ولی اصلا نمیشم :(
روزی صدبار این ذکرو بگو نتیجشو میبینی...الاچیق برای کل کله..الاچیق برای کل کله...الاچیق برای کل کله.
..................................................
نمیدونم جدیدا قسمت شده سوار اون مینی بوس ابیا که بچه بودیم سرویس مدرسمون بود و سنشون اندازه بابابزرگمونه بشید یا نه؟؟؟
دیروز توفیق داشتیم و سوار شدیم..چشمتون روز بد نبینه..من اسم یه راننده رو شنیده بود که دس فرمونش افتضاحه..دیروز تا سوار شدم شصتم خبردار شد که خودشه...
اقا به گناهای نکردمون اعتراف کردیم و گفتیم خدایا غلط کردم..به جوونیم رحم کن..به ارزوهام
صاف میرفت تو ماشین جلویی شاخ به شاخ میشد یهو میپیچید به راست..ما هی جیغ و ویغ اون اصلا انگار نه انگار..شصت بار نزدیک بود تصادف کنیم.:302:
خداییش اگه تو ماشین لباسشویی یا مخلوط کن هم مینداختنمون اینجوری دل و رودمون بهم تاب نمیخورد..
خیر سرش اهنگ گذاشته..صدای قان و قان و تِپ و تِپ ماشینش از صدای اهنگه بیشتر بود..نصف راهم با بغل دستیش حرف میزد..با ترمز هم که اصلا میونه ای نداشت..ما به جای ترمز از ذکر یا ابوالفضل،خدایا به دادم برس،وای خدا مردیم استفاده میکردیم..و خداییش همینا ما رو زنده رسوندن.
خبر رسیده امروزم قراره اون ماشینه قسمتمون بشه:302:
خدایا غلط کردم:316:
موفق باشید
[quote=بهار.زندگی]
نقل قول:
خبر رسیده امروزم قراره اون ماشینه قسمتمون بشه:302:
نقل قول:
پیشنهاد میکنم آبجی امروز که رفتی با خودت یه جعبه میوه ببر.
تا پیاده بشی آب میوه شده نوش جان میکنی .:311::311:
چقد این بهار زندگی جیگره :228: البته ببخشیدا.ولی صفتی بهتر از این پیدا نکردم.خیلی دوست داشتنی هستی بهار جون
وایییی.الان سر و کله ی بی دل پیدا میشه :223:
بهار کلی خندیدم از دستت.هم برای پست بالا هم برای صندلی داغ
کلا تو و فرهنگ بیاید اینجا کل بندازید خیلی با حال میشه :311:
چقدر تمرکز زدایی سختههههههههههههه
شما مطمئنی الان داری تمرکز زدایی میکنی؟:311:
کلا از هر نوع کل کل استقبال می شود! :)
و از هر نوع تمرکز ابراز برائت:311:
خانم بیدل من گفته باشم نگذاری من شارژم تموم بشه بعد بیای کل بندازی نتونم جواب بدم!
اره فک کنم.
دیگه اون قضیه شده "اسمشو نبر":311:
من رفتم تا شنبه .
بچه ها چشم بابا بزرگ رو دور نبینید بزنید سرو کله هم.
بچه های خوبی باشید تا پدر بزرگ بیاد .
اومدم. براتون قاقا میارما .
آفرین
آفرین
بقول نادیا .:311:
عجب . بقول نازنین 1:311:
وای بزار شنبه بیام.
تکه کلامهای بچه هارو همه شو مینویسم. الان برم .افطار .
:58::58::58::58::58: