سلام روزن جان
خیلی خوشحال شدم.میخواستم بگم که مادر دوست من هم که مشکل شادی رو داشت ،خطر از سرش رفع شده
و دکترا خیلی امیدوار شدند
من احساس میکنم که شادی هم به جمع ما برمیگرده
روزن جان تو هم مواظب خودت باش
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام روزن جان
خیلی خوشحال شدم.میخواستم بگم که مادر دوست من هم که مشکل شادی رو داشت ،خطر از سرش رفع شده
و دکترا خیلی امیدوار شدند
من احساس میکنم که شادی هم به جمع ما برمیگرده
روزن جان تو هم مواظب خودت باش
خدا رو شکر خدا رو شکر خدا رو شکر
منم ظهر عاشورا رو هستم جناب گردآفرید البته ایشاالله که تا اون موقع حال شاد خوب شده و به جای دعا خدا رو شکر کنیم.
70500+10000= 80500
از اینکه خوشحالی رو توی جمع شما میبینم خیلی بهترم، میدونید این چند روزه به هیچ وجه نمی تونستم افکار مثبت داشته باشم، امروز مثل دیروز بوده، تغییر نکرده اما باز جای شکرش باقیه که بدتر نشده، فقط یه مشکلی هست، دکتر گفته اگه برگرده امکان داره یه مدتی نتونه صحبت کنه، گفت باید زمان بگذره.
امیدوارم شا د عزیز ماه محرم یا امام حسین شا د شفا بده
بچه ها خواهش می کنم، دعا کنید تا برگشتن شادی عزیز، پدر همسرش هم اصلاح بشه، دعا کنید دست از این برخوردهای بد و زشتش برداره، دعا کنید بفهمه انسانیت یعنی چی، دعا کنید رفتارش درست بشه. بیمار واقعی اونه، این چند وقته خیلی بیشتر خودش رو نشون داده، من به شخصه ازش متنفرم، دعا کنید دست از این رفتارهای خودخواهانه و متکبرانه اش برداره.
روزن جان خدارو شکر ان شاءالله که هر چه زودتر به سلامت کامل می رسه
اللهی آمین
روزن جان مرسی عزیزم
80500+1500=82000
خدایا همه ی مریضا رو شفا بده
خدایا ما شادی رو دست تو سپردیم
خدایا شکرت
من هم هستم روزی رو که مشخص کردید به من هم اطلاع بدید
حالم کمی بهتر شد وقتی شنیدم شاد حالش بهتر شده
به امید اون روزی که شاد خبر سلامتیش رو خودش بهمون بده
روز زن عزیز خودت را بخاطر پدر شوهر شاد آزار نده این بیماریها روحیه ، وطمئنم شادی عزیز با تجربه این وضعیت زمانی که برگردد دیگه اون حساسسیتهای قبل رو نداره ، و ارزش زندگی رو بیشتر درک میکنه فعلا مهمترین مسئله برگشت شادیه