راستی من تو پرهیزم،می خوام وزن کم کنم،اینا برام ممنوعه.می دمشان
به اردیبهشت.
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی من تو پرهیزم،می خوام وزن کم کنم،اینا برام ممنوعه.می دمشان
به اردیبهشت.
نه خوبه ، انگار یه نفر پیدا شد اینجا بچه درس خون نباشه ! :311:
بعدم میدونید که جملاتی که به من میگین بعدا به خودتون برگردونده میشه که!؟ گفتم یاداوری کرده باشم!!
حالا هرچی اصن ، این یه امتحان از دستتون در رفته ؛ من همه رو اینطوری کار می کردم ، بهترین جا برای درس خوندن تاکسیه ، ذهن کوتاه مدت همه چی توش میمونه، بیشتر جزوه باید دو ساعت مونده به امتحان خونده بشه . این یه قانونه !
مثلا اگه امتحان ساعت 9 صبح بود شب قبل موقع خوابیدن یه برآوردی میکردم که چقدر باید خوند. معمولا ساعت 4-5 صبح ساعت شروع خوندن جزوه بود و به هر قیمتی که شده بود باید تا ساعت 9 تموم میشد الیته کلیه ی فرمول ها در ماشین حساب نگهداری میشدن ! آخه چه ارزشی داره حفظ کردنشون ، مهم اینه که آدم بتونه ازشون استفاده کنه ، آخر سرم یه 14- 15 در میومد برامون ( حالا شایدم یه ذره کمتر بعصی وقتام بیشتر :311:) . اینم بگم جزوه هام مال خودم بود دیگه سر کلاسو باید میرفتم . در مقابل بودن افرادی که چند روز میخوندنو سوال حل میکردنو خودشونو میکشتن حالا 2-3 نمره بالا تر میشدن خیلیاشونم پایین میشدن، بعد همونا تو آزمایشگاه ها میومدن مبهوت نگاه میکردن ، هر چی میگفتی آقا پس این همه حفظ کردین چرا الان همه عدداتون غلطه آزمایش کار نمیکنه که پس ؛ و بنده در ازمایشگاهها رفرنس تلقی میشدم و طراحیام همیشه با تئوری ساز گار بود این جاس که میگن به عمل کار براید به سخندانی نیست .خیلیا میگن تئوری با عمل جواب نمیده و ازین حرفا ولی به قول یکی از استادام اگه اینا جواب نده شما باید برین یه مقاله چاپ کنید چون با آزمایشتون همه چیو بردین زیر سوال !! :311:
البته نمیخواستم خودستایی کنم ولی گفتم اینا رو بگم یه وقت فکر نکنید حالا یه درسو این طوری خوندین ، خیلی شق القمر کردین؛ البته یه مساله ایم هست ، دانشگاه با دانشگاه فرق داره مثلا اگه شما میرفتین یه دانشگاه دیگه به جای 17.5 میشدین 1.75 !!!!
خیلی که تو ذوقتون نزدم که !!!؟؟ زدم!؟؟؟ ببخشین خودتون نمیذارین دیگه !!! حالا گریه نکنید! حرصم نخورید!!
کارت تلاشم که ندارین!!
-------------------------
نمیدونم بعد چرا میگن مردا و شکم و ... !
ولی دلم بستنی رو خواست بدجور !! پاشم برم بخرم.
اتفاقا نمره های خیلی خوبیه واقعا برا خود من 10 با 20 هیچ تفاوتی نداره ؛ چرا ؟ اشاره هم کردم چون اولا تاکید باید رو یادگیری و به کار گرفتن باشه ، بعدم شاید اگه دو ماه دیگه همین امتحانو بگیرن شما هیچی یادتون نمونده باشه ولی مهم اینه اگه یه روزی بهش بربخورین بدونید که تو فلان فصل فلان کتاب میتونید این مطلب رو پیدا کنید . البته یه سری چیزا پایه ایند و ادم باید همین طوریم بلد باشه ولی منظورم اون موارد خاص هستند. در واقع باید از طریق به کار بستن یه مطلب در حافظه ثبت بشه مثه رشته های پزشکی که تقریبا بیشتر تحصیلاتشون عملیه، نه مباحثی که کاراییشونو نمیدونیم .نقل قول:
همه روهم قبول شدم بانمره های10_11_12 همه کارتهارودروکردم!!اگه شماتونستی باهمچین نمره هایی این همه کارت بگیری!!http://www.hamdardi.net/images/smilies/311.gif
دلیل بعدی اینکه اصلا آیا مهمه که کس دیگه ای بدونه من چقدر یاد گرفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اون که آزمون می گیره ؛ آیا در حدی هست که اساسا بخواد از من امتحان بگیره که من برای امتحانش وقت بگذارم!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سوال آخرو فکر نکنید من ادم مغروریم، اصلا، ولی این سوال واقعا برام مهمه.
بالاخره امتحاناتم تموم شد :)
از پریشب تاحالا نخوابیدم اما نمیدونم چرا خوابم نمیبره:( انگار یه چیزی گم کردم!
انگار امتحان میخوام:( اومدم پیش خواهریم امتحان داره کمکش کنم:) کمک نخواسته ولی من میخوام بهش کمک کنم اصلا چطوره بجاش برم سر جلسه امتحان:)
انگار بدنم به نخوابیدن عادت کرده :( باورم نمیشه خوابم نمیبره! دیشب تمام بدنم به لرزه افتاده بود،قلبمم تند تند میزد! حتی صبح سر جلسه امتحان دستام میلرزید، فکر کنم پیری زودرس گرفتم:(
شنیده بودم پول از سلامتی مهمتره! میدونید که چرا!
ولی من فکر می کنم ،تحصیلات از سلامتی خیلیییی مهمتره!!!!!!!!!!!!!!!!
نه خود ستایی چیه شکسته نفسی نفرمایید اصلا شما نابغه این .استادین شما:305: . استاد یادگیری .نقل قول:
البته نمیخواستم خودستایی کنم ولی گفتم اینا رو بگم یه وقت فکر نکنید حالا یه درسو این طوری خوندین ، خیلی شق القمر کردین؛ البته یه مساله ایم هست ، دانشگاه با دانشگاه فرق داره مثلا اگه شما میرفتین یه دانشگاه دیگه به جای 17.5 میشدین 1.75 !!!!
حالا مجبور میکنین اسم دانشگاهو بگم؟ بگــــم؟ بگم بد میشه براتون ها . نمیخام یکی از دوستام جلو من سرخورده بشه اصلا خوشم نمیاد به شما فخر بفروشم!!! پس نمیگم.
البته بعید می دونم دانشگاه من به پای واحد کریم اباد سفلی که شما اونجا درس خوندین برسه ها .
ولی جدا درس به حالت تفریح بهتر یاد گرفته میشه.بعضیا خودشونو میکشتن .چرا واقعا؟
و اما
دختر جان وقتی امتحان تموم شد باید برنامه بذاری بری کیف کنی ما دقیقا فرداش تا چند روز برنامه های مفرح و شاد :)))))داشتیم . مخصوصا اون بیچاره ها که دیگه پوست و استخون شده بودن با سبیل های فراوون سی شبم نخوابیده بودن . عجب جونی داشتن ماشالا..
ملودی فکر اون دنت و شکلات و بستنی من رو رها نمی کنه حالا از کجا بیارم ؟؟؟؟
دوستان خواهشا مراعات کنین فکر این کودک درون و برون ما هم باشین :54:
فرهنگ این حرف خشک و خالی نه نون میشه برام نه آب .همش حرفه
یکمم بذارین به کودک درون در دوران مدرسه برسیم :(ناخوداگاه لبخند رو لب و لپ میشینه امتحان کنید)
یادتونه چه کیفی داشت وقتی می گفتن : بی سرو صدا وسایلتونو جمع کنید با صف برید تو حیاط ،امروز معلم ندارین .:)
یادتونه تو نیمکت باید سه نفره میشتیم بعد موقه امتحان نفر وسطی باید می رفت زیر میز
یادتونه؟ نوک مداد قرمز ای سوسمار که زبون میزدی خوشرنگ تر مینوشت؟
یادتونه؟ موقع امتحان باید کیف میذاشتیم بینمون تا تقلب نکنیم؟
یدتونه؟ یه مدت ازین مداد تراشای رو میزی مد شده بود فقط هم این بچه سوسولا ازینا داشتن
یادتونه ؟ پایین دفتر مشقمون نقاشی می کشیدیم بعد تند برگ میزدیم میشد انیمیشن
یادتونه؟ زنگ تفریح که تموم میشد مامورای آبخوری دیگه نمیذاشتن آب بخوریم
یادتونه؟ تو راه مدرسه اگه یه قوطی پیدا میکردیم تا خود خونه شوتش می کردیم؟
وقتی معلم می گفت برو گچ بیار انگار مشعل المپیک دستمون میدادن..
چقدر ساده بود:)))))
اوووو چقدر شما عجله دارید امتحان بدید،مال ما رو تازه 1هفته بردن جلو اواخر دی شد.
خلاصه از هفته بعد شروع می شه.تازه هفته قبل مثل1دانشجو وظیفه دان،رفتم دانشگاه
ولی با کلاس های خالی مواجه شدم.:122:
فرشته من خنده نیومد،البته مقاومت کردم.من می دونم کدوم دانشگاه می ری.
راستش اگه جرأتشو داشتم اگه روم میشد الان میگفتم "بگو بگو" ولی خوشبختانه نیست به تازگی پرونده های قدیمیتونو تو همدردی خوندم، یه جایی ذکر کرده بودین که رتبه لیسانستون چی بوده ، برا همین نمیگم ؛ ضمنا هر وقت امر بفرمایین من اون مدال رو هم تقدیم میکنم خدمتتون! :311: مال خودتونه! هر وقت خواستین فقط کافیه لب تر کنید!!
البته لازم به توضیحه که واحد کالیفرنیاآباد سفلی هم غالبا اساتید دانشگاههای مطرح ایران توش درس خوندند!
من به شخصه اگه به اون مطلب علاقه داشتم به اندازه ای که لازم بود روش وقت میگذاشتم ولی اگه علاقه ای نداشتم صرفا در حد اینکه گیر نیافتم میخوندم که توضیحاتشو تو پست قبلیم دادم!
کلا یه خصیصه یا مشکلی که همیشه دارم اینه که هر چیزی رو فقط باید یه بار بخونم مثلا من تا حالا "دوره کردن" رو تجربه نکردم .
ولی تو کریم اباد سفلی هم بودن ازین دست ، چهار پنج روز درس میخوندن برا یه امتحان، آخرشم بنده خداها به دردسر میافتادن! موجوداتی بودن برا خوشون واقعا! بهتره دربارشون فکر نکنم! حرص میخورم!
کلا حالم از دانشگاههای ایران بهم میخوره خودشونم نمیدونن این همه هزینه رو برا چی میکنن.اگه پول نفت نبود در همشون تخته میشد.من تو یه روزانه درجه دو بودم ولی واقعا نمیدونم اینا هدفشون چی بود. به هر حال دور هم جمعا حضرات!
خیلی خوب بود .
منم یاد یه چیزایی افتادم بیشتر تو فضای دبستان:
با کتاب میزدیم تو سر هم
وقتی معلم میومد تو کلاس پا به زمین میکوبیدیم یا محکم دستامونو رو نیمکت میزدیم.
بند کفش نیمکت جلویی هارو وقتی پاشونو میاوردند عقب یواشکی باز میکردیم
معلم، املاها رو میخواست صحیح کنه یه نفر میرفت پای تخته اِسمای خوب و بدو مینوشت.
نقاشی کشیدن رو نیمکتا.
دوست داشتنی بودن زنگای آخر همین طور آخرین روز امتحانای خرداد .
آخرین روز مدرسه قبل عید و گرفتن پیک نوروزی.
بعدازظهری بودن مدرسه و تعطیل شدن سر ساعت 4.5 عصر به خصوص اگه هوا ابری بود و یه بادیم میومد، چقدر قشنگ بود.
---
راستی فرهنگ یه چیزی؛ نقل قولایی که میذاری تو تاپیک "دلائل عینی منع..." اگه میخوایردی از طرف نباشه ، فقط اسمو بر ندار عدد پست رو هم حذف کن ، چون لینکش به پست فعال میمونه ( همین مربع کوچیکه که سمت چپ نویسنده ی پسته) بعد خیلی راحت میشه فهمید کی این پستو زده ؛
نمیدونم چرا همدردی به من آلرژی داره؟!!! تا میام نتم قطع و وصل میشه :302:
فرهنگ رژیم خاصی دنبال میکنی؟!!!
این نوشیدنی خیلی خوبه ها من امتحانش کردم:
مواد لازم:- 1 دسته جعفری
- 1 لیمو
- 1 لیوان آب
جعفری ها را ریز ریز خرد کنید و با اضافه کردن آب لیمو و سپس آب این معجون را با معده خالی هر روز بنوشید،
اما فقط برای پنج روز. سپس، شما باید یک استراحت 10 روزه به بدنتان بدهید و برنامه را دوباره از ابتدا آغاز کنید.این معجون برای سوزاندن کالری استفاده می شود و ویتامین ها و مواد معدنی را به بدن می رساند،
و علاوه بر این، با استفاده از آن شما می توانید سه کیلوگرم کمتر از پنج روز کاهش وزن داشته باشد.
پاییزه ، فرشته ، فرهنگ ، محمدرضا ببخشید اگر دلتون آب شد :54:
من که همسرم نگهبانی مو میداد چون می ترسید همه ی بستنی رو بخورم !:311: اخه من خیلی حساسم:47: زودی مریض میشم :((
با خوردن هر قاشق بستنی عین معتادی که مواد مصرف میکنه چه جوری شارژ میشه ؟! اون حالتی میشدم !! :)) همسرم نذاشته یه دل سیر بخورم الآن تمام تنم درد میکنه :))
دختر بیخیال سلام به روی ماهت خسته نباشی عزیزم چطوری گلم؟! بهتر شدی؟!:43:
اتفاقن لینکش باید فعال بمونه.تمامشون با لینک فعاله که خواننده بتونه نتیجه
یا راهنمایی های مربوطه رو بخونه.
ملودی رژیمم فقط کم خوردن و زیاد جویدنه با ورزش.
در این صورت حذف کردن یه اسم هیچ توجیهی نداره که ! ، اصلا پس برا چی اسمو حذف میکنین؟، بقیه هم همین کارو میکنن.
اولا اینجا کسی کسی رو نمیشناسه ، بعدم اگه یه درصد احتمال بدیم کسی بتونه فرد رو از اسم کاربریش بشناسه با فعال بودن لینک ، میینه که چه کسی اون پستو زده که ، تازه به تاپیکای دیگشم دسترسی پیدا میکنه و اطلاعات دیگه ایم ازش بدست میاره . خب پس اسم نویسنده دلیلی نداره حذف بشه. :325:
یا مثلا برعکسش ، شرح حالو بخونه بتونه حدس بزنه اون کیه ، بازم دلیلی نمیبینم . :325:
چون میبینم رویه شده تو اون تاپیک همه این کارو میکنن. تعجب کردم.
حالا خیلیم مهم نیست ، حذف کنید :311:
خوش بحالت !نقل قول:
اما
دختر جان وقتی امتحان تموم شد باید برنامه بذاری بری کیف کنی ما دقیقا فرداش تا چند روز برنامه های مفرح و شاد :)))))داشتیم . مخصوصا اون بیچاره ها که دیگه پوست و استخون شده بودن با سبیل های فراوون سی شبم نخوابیده بودن . عجب جونی داشتن ماشالا..
من که باید الان پروژه های عقب مونده و شروع کنم به اتمام برسونم!
اتفاقا الان داشتم فکر میکردم چقدر کار دارم:102::302:
آره بهتر شدم ، مرسی از احوال پرسیت:18:نقل قول:
دختر بیخیال سلام به روی ماهت خسته نباشی عزیزم چطوری گلم؟! بهتر شدی؟!
یکم دکتری کردم ، داروهام و استفاده نمیکردم ، بدتر شده بودم اما الان داروها م و دوباره استفاده کردم ، الان خوب خووووبم:227: