سلام
حال و احوال من : نیمچه ذوق زدگی‼
چند وقت پیش اینجا پستی زدم و از ارزشمند بودن شغل پزشکی گفته بودم که فکر کنم کائنات بدجوری اون پست من رو با دقت خوندن!
دیشب که میخواستم توی مراسم شب قدر شرکت کنم ، چون اون مسیری که میخواستم برم ترافیک شدیدی بود تصمیم گرفتم بدون ماشین برم و از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنم، وقتی سوار اتوبوس شدم ، چشمم به پوستر تبلیغاتی که روی شیشه اتوبوس نصب کرده بودند افتاد که عنوانی شبیه عناوین مثل "اموزش فتوشاپ در 24 ساعت " داشت ، منتهی در مورد اموزش رشته پزشکی‼ در یک مدت کوتاه بود ، عنوانی شبیه اموزش دوره های پزشکی در زمان کوتاه بود که زیر شاخه های زیادی مثل طب سنتی ، طب اورژانس ، نسخه خوانی و… توی اون دوره ها تدریس میشد ، خلاصه من که بدجور ذوق زده شده بودم بدون اینکه محتوی اون متن تبلیغی رو کامل بخونم سریع شماره های تماس رو یادداشت کردم تا بعد از تعطیلات باهشون تماس بگیرم و اگر دیدم روحیه من با حال و هوای دوره هاشون همخوانی داشت ، توی این دوره ها شرکت کنم و خلاصه از دور دستی بر اتش پزشکی داشته باشم تا بلکه کمی عطش من هم فروکش کنه …
خلاصه اینکه شما میتونید با خیال راحت از این لحظه من رو بجای "محمد 93" ، "دکتر محمد 2014 " خطاب کنید ،:biggrin: و احیانا خدای نکرده اگر دردی ، ناراحتی دارید بگید تا من فقط با یک نسخه درد شما رو درمان کنم ! مدیونید اگه فکر کنید ادم بی جنبه ای هستم ، خوب یکم ذوق زده شدم ‼:biggrin: حالا شاید اخر اون دوره ها یک پزشک حاذق نشم ولی حداقل در اینده ادم میتونه که تزریقات زن و بچه اش رو خودش انجام بده که !:biggrin: