RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
8-تا حالا شده از ترس برخورد احتمالی با یه اقا از کنارش بلند شی ؟ شده تابلو بشه ؟اون طرف چه عکس العملی نشون داده ؟
بله البته با توجه به اوصاف جناب آقا احتمالش خیلی بالا بود!
بله فکر کنم تابلو شد:)
یه نگاه همراه با پوزخند!(هموطن بودن ایشون)
9-وضعیت ازادی در ایران چه رابطه ای با صندل داره ؟(چرا بدون جوراب دانشگاه رات نمیدن ؟؟؟:302:)
اصولا وضعیت آزادی در ایران نه به صندل نه به من نه به شما و نه به تالار ارتباط نداره!:)
قسمت دوم سوال:والا بنده بی اطلاعم
10-شده به خاطر پوششی که داری تحقیر یا توهین یا چیزی شبیه به این رو با درجات مختلف متحمل بشی ؟
بله البته طرف مست بود
تحملش تو ایران سخت تره یا اونجا ؟
اینجا , اینکه یه آدم مست به آدم توهین کنه تحملش راحت تر از توهین یه هموطنه اونم با کلی ادعا
11-اگه کسی بدون نیت اطاعت از خداوند و به دلایل شخصی یا حتی از روی اجبار پوشش مناسبی داشته باشه و امکان گناه رو از خودش و دیگران سلب کنه
ایا بابت سختی که به خاطر حفظ حجاب تحمل کرده در اون دنیا ماجوره ؟(نظر شخص شما رو میخوام !)
بستگی داره ممکنه یه آدم به اصطلاح مذهبی نباشه و کاری به دستورات دینی نداشته باشه ولی بر اساس پایبندی به یه سری چهارچوبهای اخلاقی یه چیزایی رو رعایت کنه این به نظر من خیلی با ارزشه
ولی یه وقت هست طرف فقط ظاهر داره صرفا از روی اجبار و هیچ باور و نیت درستی نداره حتی گاهی هم برعکسه (این جور افراد معمولا حجاب رفتاری ندارن بهشون نزدیک بشی معلوم می شه) این به نظر من قابل قبول نیست
12- اگه دوباره برگردی ایران چادر سرت می کنی ؟ اگه اره چرا مگه بدون چادر حجاب نداشتی ؟
بله
محیط خیلی فرق می کنه متاسفانه من با پوششی که اینجا دارم ایران شاید بعضی وقتا راحت نباشم
13-شما عقلت تو چشته ؟ اگه نه پس کجاست ؟
نه سمت شمال غربی/شرقی چشممه :)
14-شده مجبور بشی از غذایی که خوردنش شرعا ایراد داره استفاده کنی ؟
آقا حالا نمی شه این روز آخری در ملاعام از من اعتراف نگیرید؟
بله متاسفانه شده:316:
15-چجوری میشه که یه ظرف دمایی بیشتر از مظروفش رو داشته باشه ؟ ایا در عالم واقع یه همچین چیزی ممکنه ؟
ایا نباید حداکثر ظرف و مظروف هم دما باشن ؟ پس چرا من داغ تر شدم ؟(گفتم شما رو صندلی نشستی لابد بهتر درک میکنی !!!)
باور کنید چند بار خوندم , الان چی شد؟ شما مظروفی , من صندلیم , اونوقت کی ظرفه؟
شما از چی داغتری؟:311:
16-تا حالا شده بیشتر از اینکه پول بدی اش بخوری ؟
بله من آش مجانی هم خوردم:311: دیگه بالاخره گاهی این دنیا واسه آدم خوب میاره
البته آش مال کسی نبودا!
به این سوالات جواب کوتاه نده :
17برلوسکونی واقعا خوشتیپه یا فکر میکنه ؟
حالا آدم قحط بود؟ :) سوال بعدی!
18اوباما واقعا رییس حمهور ایالات متحده است یا فکر میکنه ؟
آمریکا؟ اوباما؟ اوباما کیه ؟ کیههههه؟ کییهههههههههههههههههههههه ههه؟(کشیدم جواب کوتاه نباشه:))
19-احمدی نژاد واقعا خادم ملته یا فکر میکنه ؟
اتفاقا چه سوال خوب و بجایی!
یه لجظه!... بله؟...بله از اتاق فرمان به من اشاره می کنن که یک میان برنامه براتون آماده کردن این میان برنامه رو با هم می بینیم بر می گردیم در خدمتتون هستیم:)
20-مرکل واقعا در معادلات جهانی تاثیرگذاره یا فکر میکنه ؟
آقا واسه ما شر درست نکن بذار امروز بخیر بگذره ما به سلامت از روی این صندلی بلند بشیم!:311:
21-اسرائیل یه کشوره یا فکر میکنه ؟
ماماااااااااااااان :302: این خارپشت منو اذیت می کنه!
22-هدیه گرمش شده یا فکر میکنه ؟
فکر می کنه؟ نه واقعا؟!
4 روزه دارم با دارم جلز ولز می کنم :311:
23-واسه خارپشت شکلک نذاشتی یا فکر میکنه ؟
فکر می کنه:311:
گذاشتم , شکلکتون دید آقا حامد بنده خدا از درخت آویزونه رفت یه کمکی نردبونی چیزی بیاره نمی دونم چرا دیر کرد بشین الان پیداش می شه:311:
24-دبیر کل حزب الله کیه ؟ بارز ترین ویژگیش چیه ؟ بزرگترین هدفش چیه ؟
سید حسن نصرالله
خوشحال شدی فکر کردی می خوام جواب بدم؟:)
باور کن می خواستم بلد نبودم این یکیو
25-چرا با یه گل بهار نمیشه ؟ به نظرت گلی هست که با اومدنش بهار بشه ؟
شاید چون بهار وقتی حس می شه که همه درختا جوونه بزنن و همه جا سبز بشه از یه گل بر نمی یاد
جواب قسمت دوم شاید خیلی کلیشه ایه ولی بله می شه : گل نرگس:72:
26-اخرین بار کی ، کجا ، برای چی ، کی رو( زدی ؟ بوسیدی ؟ اذیت کردی ؟ با گریه صدا زدی ؟ )
زدی: پریروز - توی اتاق - چون وز وز می کرد - مگسو :311: زدم توی سرش
بوسیدی: چند روز پیش - توی اتاق - دلم می خواست - دوستمو (حالا من هیچی ولی این سوالو اینجوری نمی پرسن نباید بگی آخرین بار بذار هر کدومو می خوان بگن , مردمو وادار می کنی دروغ بگن!)
اذیت کردی: چند روز پیشتر- توی خونه - همین جوری بخندیم - برادرمو
با گریه صدا زدی: 2روز پیش - باز هم توی اتاق - نمی شه بگم :) - خدارو:72:
27-بدترین و بهترین ویژگی خارپشت چیه؟[/
بدترین: گاهی به نظرم میاد با احساساتش خودشو اذیت می کنه به جای اینکه تعدیلش کنه شعله ورتر می شه البته شاید نوشته هاتون اینجوریه چون دارین درددل می کنید ولی بار احساسیش زیاده من این سر دنیا پای لپ تاپم وقتی می خونم گاهی دلم یه چیزی توی دلم می پیچه!
بهترین: وجدانش براش مهمه , صندلی داغش هم خیلی با مزه بود :)
به به شکلکتون هم رسید [img]http://dl7.glitter-graphics.net/pub/1147
/1147477zy1e2pq72a.gif[/img]
این دیگه چیه؟! مگه نرفتی نردبون بیاری؟
البته اینم کارمونو راه می اندازه
به نظر زرافه مهربان و فهیمی هم هست:311:
دختر مهربون گفت بله می شه...
هدیه جون این لیست سوالهام... دیر شد اما بپذیر
1.فکر می کنی چند درصد از مردم ایران زیر خط فقر هستند؟
2.چند درصد متوسط؟
3.چند درصد بالای متوسط؟
4. به نظرت چرا آدم وقتی عصبانیه فکرش کار نمی کنه؟:311:
5.چرا پسرها به دخترها تیکه می ندازن؟ واسم جالبه بدونم... دیگه با خودته چه جوری می خوای جوابم رو بدی.
6.خودت چیکار می کنی؟ (فقط خواستم سوال پرسیده باشم!!!):163:
7. به نظرت حق با تامه یا جری؟:46:
8.آیا رابطه ی تام و جری یه روزی خوب می شه؟ امیدی هست؟:72:
9.به نظرت چند سال دیگه کنکور رو بر می دارن؟:302::316:
10.دیروز کجاها رفتی؟ چی خوردی؟:227::160::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام دوباره،
سلام , دوباره خیلی خوش اومدید
متنی که نوشتی خیلی جالب بود! :)
ممنون بعدا ویرایشش کردم تازه خوشگلترم شد
اگه دوست داری، باز هم کلمه بگم، داستان بنویسی :311:
دیگه اگه دلتون میاد من حرفی ندارم شما که دیدید آقای خارپشت چه به روز من آورد:302:
ما هم یکی دو تا سوال بپرسیم...
1- سیاسی هستی؟
اگه منظور فعالیت یا علاقه است نه
ولی دلمم نمی خواد خیلی از دنیا بی خبر باشم , یه حداقل اطلاعاتی به هر حال لازمه
اطلاعات لزوما به معنی وارد شدن به سیاست نیست گاهی برای وارد نشدن باید یه چیزایی دونست!
2- به نظرت اکثر اتفاقاتی که در دنیا می افته، از جمله به هم ریختگی ها در کشورهای مختلف، حملات تروریستی، تظاهراتها و غیره همه تحت کنترل یک گروه خاص هستند؟!
سریالو دیدید؟!
به این شکل نمی شه گفت ولی به هر حال این به هم ریختگی ها برای عده ای آب گل آلوده
3- تا به حال در رابطه با سفر انسان به کره ماه مقاله خوندی؟ یا فیلم مستند دیدی؟
یک عده ادعا می کنند که انسان در اون زمان اصلاً از نظر تکنولوژی توانایی این رو نداشته که بخواهد به کره ماه سفر کنه. نظرت چیه؟ به هر حال اون فیلمی که اون زمان پخش شده، می شه یک فیلم ساختگی باشه. البته من خودم این فکر رو نمی کنم. به نظر من سفر به کره ماه از نظر علمی یک کار بسیار بسیار بزرگ بوده، هر چند که این پیشرفت در اثر کشمکش ها و قدرتنمایی بین آمریکا و شوروی به دست اومده
راستشو بخواید هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم هر چیم بگم از خودم در آوردم!:311:
4- دقت کردی در طول تاریخ قدرت بین تمام قاره ها (به جز اقیانوسیه) دست به دست گشته؟ آفریقا (مصر)، اروپا (یونان و روم)، آسیا (ایران باستان)، آمریکا...
فکر می کنی قدرت تا کی در قاره آمریکا بمونه؟
:) تا وقتی بررسه به دست اونی که قراره!
آیا چین و ژاپن می توانند حرف اول رو تو دنیا بزنند؟
نه, البته من برای اظهار نظر در این مسائل همچین یکم سوادم کمه!:)
5- نمی دونم متوجه شدی یا نه، روح الله داداشی که یکی از قویترین مردان ایران بود، به دست یک پسر 17 ساله کشته شد. خبر دردناکی هست. ظاهراً با هم تصادف می کنند و یک دعوا صورت می گیرد و آقا پسر با چاقو می زنه و این بنده خدا رو می کشه.
به نظرت چه چیزهایی باعث می شه که چنین اتفاقی بیفته؟ چرا یک تصادف ساده در کشور ما باید با چاقو کشی و قتل به پایان برسه؟ چرا یک پسر 17 ساله که شاگرد نانوایی بوده باید چاقو همراه خودش داشته باشه و چرا باید دست به چنین کاری بزنه؟
به هر حال مرگ خبر نمی کنه. آقای داداشی شاید از نظر قدرت بدنی حریف 10 تا مثل اون پسر بود، ولی به احتمال زیاد اصلاً انتظار این رو نداشته که پسره با چاقو به او حمله کنه...
واقعاً متاسفم.
بله متاسفانه شنیدم
برای خیلی ها پیش میاد که موقع عصبانیت کاری بکنن که بعد پشیمون بشن ولی چاقو کشی!
نمی دونم چرا مردم زیاد با هم مهربون نیستن هر کی می خواد حقشو از حلقوم اون یکی بکشه بیرون! آستانه تحملشون اومده پایین. شایدم می دونم چرا!
پسر 17 ساله ای که شاگرد نانواییه خوب از نظر مالی وضعیت مناسبی نداره نمی دونم ممکنه علتش ارتباط بین فقر و بزهکاری باشه
6- اگر می توانستی یکی از کارشناسان همدردی رو ببینی، به دیدن کدوم می رفتی؟
فرشته مهربان یا خانم آنی
7- از بین این 3 کشور، کدوم کشور رو بیشتر از همه می پسندی؟ فرانسه، آلمان، ایتالیا :311:
:311: آخه من الان چی باید بگم در جواب این سوال!
8- تا حالا دوست مجازی (چتی) داشتی (بیشتر منظورم دختر هست)؟ اگر آره، چه مدت با هم دوست بودید؟ آخر سر هم دیگه رو دیدید؟ چه احساسی داشتی؟
نه
کسایی که باهاشون چت می کردمو می شناختم همونم ترک کردم:)
9- اگه بچه ات بخواهد روزی 2 ساعت چت کنه و کلی دوست توی اینترنت داشته باشه، چی کار می کنی؟
دستم درد نکنه!
سعی می کنم حداقل بفهمم این دوستای اینترنتی چه جورین
بعدم با عزیزم جانم یه جوری بالاخره کمش کنم
اگه نشد اونوقت من می دونم با اون ور پریده!
10- اگر برای یک روز مدیر همدردی بشی، چی کار می کنی؟
می رم توی هر چند تا تاپیکی که بتونم پست می ذارم
به همه شارژ می دم
پیام خصوصیو برای همه باز می کنم
بعدم تا مدیر قبلی نیومده فرار می کنم:311:
ادامه دارد...
11- قهوه تلخ رو دیدی؟ به نظرت اصلی ترین پیامش چی هست؟
بله
هر چی که هر کی تعارف کرد آدم نمی خوره:)
12- کارهای مهران مدیری رو بیشتر می پسندی یا رضا عطاران؟
مهران مدیری
13- می گن دختر مهربون زیر آب شیدا حاتمی رو زده، خودش رفته پستش رو گرفته، راست می گن؟ :311:
البته شوخی می کنم :)
به هر حال این مقام ها به کسی وفا نمی کنند! :)
نه بابا !
دختره مهربونو کلی واسطه فرستادن تا اومد:)
14- اگه یک روز بیای ببینی دیگه همدردی نیست، چه احساسی بهت دست می ده؟
حس خیلی بد
حس جای خالیه یه چیز خوب
15- سه نکته مثبت و سه نکته منفی از همدردی بگو.
مثبت: جو خوبی داره - مدیریت و کارشناسا حضور دارن (هر چند کم شده:)) - آدم چیز یاد می گیره
منفی: کارشناسا کم میان - بعضی تاپیکها همین جور می مونه صاحبش می ره یکی دیگه باز می کنه!(البته راه حل ندارم) - این شکلکهای اینجا کمه
16- اگه تافل ندادی، پس چه امتحانی دادی؟ :)
:311: حدس بزنید , کلی راهنمایی کردم
17- یک داستان جنایی بگو که شخصیت هایش من و خارپشت و آریکس و دختر مهربون و خودت باشیم. آخرش خارپشت به قتل برسه، دختر مهربون به طرز عجیبی بشه مدیر صندلی داغ، من بشم پادشاه ایران، آریکس هم بعد از یک مدت طولانی از سفری طول و دراز برگرده. خودت هم هر کاری دوست داشتی بکن.
:311:
خدایا تو شاهد باش اینا چی به سر من میارن (مخصوصا یکیشون!)
نمی شه جای شما و خارپشتو عوض کنم؟ هر چند واقعا انتخاب بینتون سخته:311:
آخه من اصلا روحیه ام به جنایی می خوره؟
آن شب خیلی هوا سرد بود خیابان خلوت بود و یکی دو نفر عابری که بیرون بودند به سرعت به سمت خانه هایشان می رفتند بنز مشکی آرام کنار خیابان پارک کرد و دونفر از آن پیاده شدند و به سمت در ساختمان آن طرف خیابان رفتند
از ظاهر ساختمان و نگهبان جلوی در معلوم بود که آنجا محل ملاقات افراد مهمیست
حامد کارت کوچکی را از کیفش در آورد و رو به نگهبان گرفت و به همراه نفر دیگر وارد شدند
داخل سالن سمینار تقریبا همه آمده بودند دختر مهربون , هدیه و چند نفر دیگر
مدتها بود که زمزمه برکناری خارپشت از گوشه و کنار جلسات اینچنینی شنیده می شد و با توجه به موقعیتش انگار همه می دانستند که راه حل نهایی چیست ولی کسی جرات عنوانش را نداشت
2 ساعت بعد افراد یکی یکی محل جلسه را ترک کردند و حامد به سمت دفتر کارش حرکت کرد ملاقاتی مهمتر از جلسه ساعت قبل انتظارش را می کشید
خوب می دانست که این کار فقط از یک نفر ساخته است
آریکس را به واسطه یکی از دوستان قدیمیش می شناخت شخص عجیبی بود هر بار چند ماه ناپدید می شد و باز ناگهان سر و کله اش پیدا می شد این بار هم بعد از مدتها از سفر طول و درازی برگشته بود و کاملا به موقع!
ساعت از نیمه شب گذشته بود که آریکس از دفتر حامد بیرون رفت.
حامد پشت میز دفترش نشست و به فکر فرو رفت
خیلی ها با این تصمیم موافق بودند مدیریت صندلی داغ پست وسوسه کننده ای بود تقریبا همه فکر می کردند که حامد نفر بعدی است
مدیر بعدی دختر مهربون بود با حامد از مدتها پیش توافق کرده بود پادشاهی ایران چیزی بود که حامد آرزویش را داشت و اینبارمطمئن بود آریکس هیچ وقت اشتباه نمی کرد!....
روز بعد خبر قتل خارپشت تیتر اول روزنامه های صبح بود!
وای خدا چقدر بی رحمانه ! آخه این چه کاریه آخه من دلم قد دل گنجشکه :302: اصلا این داستانو دوست ندارم یکی بیاد ورش داره! (کمرنگش کردم کسی نبینه:))
از این پست چت گونه عذر می خوام! ولی هدیه واقعاً باید بری نویسنده داستانهای جنایی بشی! :311: :311:
محشر بود! :311:
گفتم خارپشت کشته بشه، ولی چرا خونش رو انداختی گردن من! آریکس هم که شد یک قاتل حرفه ای! :311:
البته فکر می کنم مدیریت صندلی داغ بیشتر یک حق سکوت بود برای دختر مهربون :311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط matin_female_1988
[b]دختر مهربون گفت بله می شه...
هدیه جون این لیست سوالهام... دیر شد اما بپذیر
سلام بفرمایید
1.فکر می کنی چند درصد از مردم ایران زیر خط فقر هستند؟
والا یکی می گه 12 یکی می گه 50!
2.چند درصد متوسط؟
بالای 50
3.چند درصد بالای متوسط؟
10
همه رو از خودم در آوردم :P
4. به نظرت چرا آدم وقتی عصبانیه فکرش کار نمی کنه؟:311:
البته یکم کار می کنه ها
نمی دونم شاید وقتی فشار آدم میره بالا مغزش خاموش می شه!
5.چرا پسرها به دخترها تیکه می ندازن؟ واسم جالبه بدونم... دیگه با خودته چه جوری می خوای جوابم رو بدی
:) فکر کنم از خودشون بپرسی دقیق تر جواب بدن
احتمالا در تربیتشون کوتاهی شده و دچار عقده های فرو خفته روانی هستند
البته بعضی ها هم جوگیرن
6.خودت چیکار می کنی؟ (فقط خواستم سوال پرسیده باشم!!!):163:
خودم که در خدمت دوستان هستم و دیگه سوال عجیب غریبی نمونده که توی این 4 روز از من نپرسیده باشن و دیگه فقط مونده اینجا غزل بگم!:311:
7. به نظرت حق با تامه یا جری؟:46:
موشه کدوم بود؟ جری؟ حق با موشه است
8.آیا رابطه ی تام و جری یه روزی خوب می شه؟ امیدی هست؟
من بعید می دونم خودشونم بخوان بقیه نمی ذارن:)
9.به نظرت چند سال دیگه کنکور رو بر می دارن؟:302:
شاید به نتیجه کوچیکه من و شما برسه
10.دیروز کجاها رفتی؟ چی خوردی؟
رفتم دانشگاه ناهار ماهی خوردم با سالاد :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
از این پست چت گونه عذر می خوام! ولی هدیه واقعاً باید بری نویسنده داستانهای جنایی بشی! :311: :311:
منم از پاسخ به این پست چت گونه عذر می خوام!
نخیر هیچم این وصله ها به من نمی چسبه:311:
محشر بود! :311:
گفتم خارپشت کشته بشه، ولی چرا خونش رو انداختی گردن من! آریکس هم که شد یک قاتل حرفه ای! :311:
شما که کاملا حقتون بود ببین نصفه شبی آدمو به چه کارایی وا می دارن! اصلا همه نقشه ها زیر سر شما بود:311:
از آقای آریکس عذر می خوام چاره ای نداشتم :)
البته فکر می کنم مدیریت صندلی داغ بیشتر یک حق سکوت بود برای دختر مهربون :311:
سعی کردم پای دختر مهربون زیاد به این جریان خشونت بار کشیده نشه:)
خوب من همین جا تشکر کنم از مدیریت محترم صندلی داغ که منو نشوندن روی صندلی
از دوستانی که در این 4 روز منو جزغاله کردن و وقت گذاشتن پست های بامزه و بی مزه منو خوندن خیلی خیلی ممنون :46:
اون معدود دوستانی هم که از من سوال های خیلی آتیشی پرسیدن انشاالله خدا از سر تقصیراتشون بگذره:311:
مرسی از همگی! http://s17.rimg.info/c9956132272703f...435b527661.gif
سلام دوستای عزیزم:72::72:
از امروز نوبت یکی دیگه از اعضای گل این تالار شروع میشه و اون کسی نیست جز
.
.
.
saboktakin عزیز.:72::72:
سوالای داغتون رو بفرمایید و در هر چه داغ تر شدن صندلی ایشون دریغ نفرمایید:72::72:
سلام دوستان.
مثل اینکه امروز یک سری مشکلات به وجود اومده بود که نمیتونستیم به تالار وارد بشیم.
خب با اجازتون من سوالا رو شروع میکنم.
سبکتکین عزیز خوش اومدی.:72::72:
اول یه سری سوالای آسون:)
1) من معنی اسم شما رو نمیدونم. میشه برام بگی؟
2) چه جوری با تالار آشنا شدی؟
3) سبکتکین قبل از اینکه با همدردی آشنا بشه، باسبکتکین بعد از آشنایی با همدردی، چه فرقی داره؟
4)بهترین راهنمات توی تالار چه کسی هست؟
5) بهترین دوستت توی تالار چه کسی هست؟
6) تالار رو به چند نفر معرفی کردی تا به حال؟ اگه معرفی کردی چرا؟ اگه تا به حال به کسی معرفی نکردی چرا؟
فعلاً اینا باشه. ایشالا برمیگردم بازم:72::72:
سلام سبکتکین عزیزم:46::43:
این سوال های بنده:72:
1چرا هر چی به سمت یه آدم می ری ازت فاصله می گیره؟
2چرا هر کاری می کنم نیام همدردی نمی تونم؟ تو هم اینجوری هستی؟
3شخصیت مجازی متین رو توصیف کن, بدی ها و خوبی هاش رو بگو...
4چرا وقتی تا یه جای راه با یه ماشین هم مسیر هستیم هر جا رفت ما هم می ریم بعد یه دفعه به خودمون می یایم می بینیم بیراهه رفتیم؟
5حضور متین تو همدردی فایده ای داشته یا فقط خراب کاری کرده؟
6فکر می کنی اتکاء به خود تو زندگی ما آدمها چقدر اهمیت داره؟
7قوی ترین و ضعیف ترین نقطه ی شخصیتی ت چیا هستن؟
8فکر می کنی آدمها قابل تغییر هستند یا خیر؟ مثلا فلان شخصیتی رو که از بچگی دارم رو می تونم تو سن 23 سالگی تغییر بدم؟
9شخصیت مجازی این افراد رو با شکلک توصیف کن:72:
آریانا
مدیر همدردی
فرشته ی مهربان
محمد
کیوان
خارپشت
دختر مهربون
متین
بالهای صداقت
بی دل
نامدار باشی:72:
GO ON
_بانو سبکستین
شما با اختیار و اراده خویش و با علم به سوزانندگی و حرارت مسحور کننده این مسند بر ان تکیه داده اید
و از عاقبت منکرین عبرت نگرفتید که چگونه در اتش خشم دختری مهربان گرفتار امدند
امید انکه سیاوش وار از بند فتنه این ساحره نجات یابید
که بزرگان گفته اند ان را که حساب پاک است از کرسی داغ چه باک است
_ ..................................
خانوم نوبت شماست حواستون کجاست دیالگتونو بگین !!
...........................
چرا بعضیا با کفش مردونه شلوار جین میپوشن ؟
تا حالا شده دو نفر در گوشی در مورد شما صحبت کنن و شما بشنوی که دارن میگن شما مارموزی
بعد شما برگردی بلند بگی مارموز نه موزمار!!!(خب حالا فرض کن که شده چه حسی داری؟)
وزن و قد و سنت رو بگو(داغه نه ؟!)
اگه دلت بخواد تو گوش دو نفر خیلی محکم سیلی بزنی دومیش کیه ؟
چرا بعضی از خانوما برای مخاطب قرار دادن سروران خویش از واژه ناموزون شوشو استفاده میکنن ؟
دلیل عمده بودنتون در تالار چیه دلایل خردش چیه؟
ده تا داستان رو نام ببر که توش معشوق مرد باشه و به هر دلیلی عاشق طرف مقابل نباشه ؟
چرا وقتی اقای شوهر دست به کمر در مقابل خانومش قرار میگیره و با عصبانیت اون یکی دستشو بالا و پایین میبره و خطو نشون میکشه شبیه افتابه میشه ؟
چرا خانوما وقتی می خندن وقتی گریه میکنن وقتی عصبانین وقتی خجالت میکشن و خیل وقتای دیگه خیلی سریع قرمز میشن ؟(ضمنا خوشگل ترم میشن )
چرا برای اینکه بعضیا مهربون بشن حتما باید افتاب از یه سمت دیگه در بیاد ؟ مگه ما برای محبت کردن چقدر وقت داریم ؟؟!!
از بین صفات غرور، اعتماد به نفس ، جسارت و بی باکی کدوم برای خانوما و کدوم برای اقایون مثبت محسوب میشن ؟
به نظر شما رمز موفقیت سیندرلا چی بود ؟
بهترین تئاتری که تو سه سال اخیر دیدی چی بوده ؟
بدترین اتفاقی که رو سن برات افتاده چی بوده ؟
شنیدم قدمت سبکه مرسی که صندلی داغ مارو منور کردی حالا یه خرده صبر کنی گداخته اش میکنیم
چرا بعضی فراغ ازچارچوب ها و ضوابط رو دلیل بر بی قیدی هنرمندا میدونن ؟
دنیا برات شبیه یه مکعب خالیه یا یه کلاف سر در گم ؟
ایا امکان داره با حذف س ک س و خشونت بازم بشه یه اثر هنری جذاب افرید ؟
ایا شده اونقدر از دست ادما کلافه بشی که ارزو کنی تو یه سیاره دیگه با موجودات فضایی زندگی کنی؟
حسرت کدوم لحظه از زندگیتو میخوری ؟
بزرگترین شانست تو زندگی چی بوده ؟
سوالا درهمه شما مثل بعضیا سمبل نکن توروخدا