RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
با آقای مدیر کاملا موافقم .
شاید الان همسر شما انقدر که نشون میده از رفتن شما ناراحت نشه اما همین که ببینه شما چقدر برای حرف اون ارزش قائل هستید لذتی واسش داره که بیا و ببین :D
شما همین که بگی نه شما راضی نباشی نمیرم ولی کاش میشد با هم می تونستیم بریم مطمئن باش که همسرت هم ته دلش ناراحت میشه از این که دوست داشتی بری اما به احترام اون نرفتی و خودش به فکر جبران خواهد افتاد .
اگر هم نتونه کارش رو چند روزی تعطیل کنه که برید مشهد مطمئن باش این لحظه که چقدر راضیتش برای شما مهم بوده رو از یاد نخواهد برد .
نگران نباش رضایت خدا هم در همین هست که با رضایت همسرت بری .
5شنبه مامان و بابام از مكه برميگردن:227:اين يه ماه زندگيم مثل ماماني شده بود كه بايد هم به بچه ي بد اخلاق و اخموش ميرسيد هم درس ميخوند هم به شوهرش.......هم...هم......واي خيلي سخت بود:303:
ديگه انرژيم تموم شده اوضاع جسميم هم بهم ريخته ...سرما خوردگي وحشتناكي گرفتم:302:چون از آمپول هم ميترسم طول ميكشه تا خوب بشم....دلم ميخواد مثل بچه هاي بزنم زير گريه و مامانمو بغل كنم:54:
ممنونم از جناب سنگ تراشان و باران عزیز
چشم می مونم پیش همسرم ممنون از راهنمایی های خوبتون
و اما غزاله جونم
خانومی این یکماه فرصتی بود تا یکم سختیه خونه داری به همراه درس و کار و همسر داری رو بچشی تا وقتی رفتی سر زندگیت یهو هنگ نکنی
زندگی همینه خانومی نباید به این زودی خسته بشی
خانه داري بايد جزو "مشاغل سخت" باشه...اينطور نيس؟:302:
اگر سخت بگیری سخت میشه ..... :72:
نگران نباش اولش شاید برات سخت باشه چون عادت نداشتی اما اگر سخت نگیری و سعی کنی از همه چیز حتی کار لذت ببری آسون میشه .
به هر حال زندگی مشترک مسئولیت های خاص خودش رو داره و باید مسئولیت ها رو پذیرفت .
این موقعیتی که برات پیش اومد یک تمرین بود . وقتی بری تو زندگی ممکنه شرایط پیش بینی نشده ی زیادی به وجود بیاد..........
اما تو زندگی مشترک تو یک انگیزه قوی میتونی داشته باشی اونم عشق به همسر و زندگی که میتونه همه چیز رو برات لذت بخش کنه .
جالبه كه توي اين يه ماه بيشتر خودمو شناختم....وسواس عجيبي براي تميز بودن خونه دارم!!!!اين وسواس باعث ميشه بلافاصله بعد از هر وعده ظرفهارو بشورم.....هر روز كف اشپزخونه رو تمز كنم و خونه رو جارو كنم!!
البته يه عاملي هم هست اونم اين كه نميوخاو كسي فكر كنه حالا كه فلاني نيست ببين خونش چه وضعيتي داره .......در واقع تمام سعي مو ميكنم تا خونه طبق روال موقعي كه مامانم هست اداره بشه....اين تقليد براي خودم هم خيلي جالب و البته عجيبه!!!!:D
فكر ميكنم چند روزي بايد استراحت كنم تا حالم بهتر بشه:shy:
به علت نبود مادر!!به خانه مادر مادر ميرويم تا استراحت كنييييييييييييم:D
مواظب خودتون باشين سرما نخورين!!:72:
سلام
دوستان کسی از آقای arash خبر نداره ؟
با سلام خدمت همه دوستان
دوست عزیزم mamfred من هم با اجازه با مدیر همدردی موافقم ؛ مطمئن باش رضایت همسرت و جلب اعتمادش برای خداوند مهمتر از رفتن به زیارت آقایی است که اگر از همینجا هم بطلبه در دل دعا کنی برآورده می کنی و نیازی نیست برای زیارت به دیدار نزدیکش بری چون اونهاهمه جا هستن در مقابل تو حی و حاضر پس به امر خداوند عمل کن تا هم رضایت آقا امام رضا رو داشته باشی هم رضایت خدا و هم همسرت راضی باشه که مطمئنا بهترین روش رو انتخاب خواهی کرد
به امید اینکه همه سلامهات زیارتی باشه بر حضور امام رضا
یا حق
سلام دوستان گلم :72:
من یه خبر خوب دارم کی میخواد بدونه ؟:104:
اگه گفتین چیه ؟
مطمئنم هر کی بشنوه خوشحال میشه :D