نوشته اصلی توسط
« 7 »
سلام وقتتون بخیر...
سلام - وقت شما هم بخیر :72:
...........................
مدتیه وقتی میام تالار میبینم این تاپیک بالا نیست ... چقدر خوب میشد اگه ادامه پیدا میکرد..
خیلی ناراحتم که اوایل در صندلی داغ بعضی از اعضا نتونستم شرکت کنم :54:
همینجا تشکر میکنم از اعضای محترمی که مدیریت این بخش رو به خوبی انجام دادند ( آقای
باغبان... آقای محمدرضا... آقای خاله قزی)
ممنون خانم 7 - شما لطف دارین - صندلی داغ اگر گرمایی داشت ، به خاطر حضور فعال یاران بود
متشکریم .:72:
.....................................
صندلی داغ رو دوست داشتم :43: اکثر سؤالاتم از بیشتر دوستانی که جلوس کرده بودند ثابت بود
چون برام مهم بودند ، دوست داشتم بدونم بزرگترین درسی که از زندگیشون گرفتن چیه؟ ...بعدا
همه ی این پاسخ ها رو باز برای خودم مرور و بهشون فکر میکنم .
:72::72::72::72::72:
بله - بنده متوجه شدم ، شما در یه زمینه ای دارید تحقیق می کنید - و سئوالای شما واقعا تفکر برانگیزه ، مانند دوستان دیگر
ممنون .
......................................
آقای باغبان یه چند تا سؤال از من پرسیدید که دوست داشتم بدونم چه نکته ای را در بر داشتند..
سئوالاهایی که از دوستان پرسیدم ، سعی کردم هدف دار باشه و مختص به شخص مورد نظر
البته سئوال های زیر سئوالهای تفریحی بود .
و اگر دوست داشته باشید منم جواب میدم .
..........................................
2 ) از این سه جونور محترم ؛ کدام یک را حاضرید در دستانتان بگیرید و نوازش کنید :
(سوسک – موش – مارمولک )
با سوسک و مارمولک میانه خوبی ندارم - هر چند موجودات مورد محترمی هستند
من موش را انتخاب می کنم ( وای مادر جان ) :biggrin-new:
...............................
2.1 ) اگر اغراق داشته باشیم و مثلا فرض کنیم حیوانات هم به ما می تونستند حرف بزنند به سئوالات پاسخ بدید : ( واکنش شما )
این سئوال را چون روانشناسی می خونید ، براتون مطرح کردم !!
* یه مارمولک از کنار شما رد میشه و بهترین دوست شما را مسخره میکنه : نظرات دیگران - اندیشه ها و باورهای دیگران نباید به ما اثر بگذاره ! - یه مارمولک هم آزادِ نظر خودش را بگه به خودم و دوستانم
* یه موش می یاد پیش شما میگه : بیا با هم پنیر بخوریم : چه ایرادی داره - هم دلی و هم بستگی و با هم بودن و در کنار هم بودن - قبول میکنم
* یه کروکودیل می یاد و به شما مگه بیا با هم دردو دل کنیم : کروکودیل با موش فرق میکنه ! باید اول ببینیم این موجود گشنه هست یا نه ! :biggrin-new:
دور از شوخی ، اگر بدترین انسان روی زمین به ما بگه بیا با من حرف بزنید و کمک می خوام ، نباید طردش کنیم .
میرم باهاش درد دل میکنم - البته وصیت خودم هم می نویسم .
* یه رویاه می یاد میگه زود به من بگو مرغ و خروس و خرگوش کجا گیر بیارم ؟ خواهش میکنم ؟ بدجوری گشنمه ؟
خیلی فکر کردم - نمی دونم ، چی بهش بگم
شاید برم براش غذا بیارم ( البته نه مرغ و خروس )
بالاخره قانون طبیعته !
* داری از کوچه رد میشه ، یه مورچه می یا ی میگه ، این دونه برنج خیلی سنگینه ! میشه کمکم کنی ؟ مرسی
بهش میگم کمکت میکنم ولی اول بیا یه خورده با هم حرف بزنیم و درد و دل کنیم و به من بگو چطوری از هدفت دست نمیکشی -
در حالی که میدونی مسافت زیادی را باید طی کنی و بار سنگینی را حمل کنی
این انگیزه را از کجا میاری ؟
1- بزرگترین درسی که از زندگیتون گرفتید؟
من عاشق مرغابی ها هستم – یه جورایی میشه گفت فداکارنند – می دونی چرا؟
مرغابی ها همیشه هم مسیر دلفین ها هستند – چون دلفین ها به سمت سواحل آرام حرکت میکنند .
وقتی بخوان به بچه هایشان غذا بدند کار عجیبی انجام میدند - به صورت عمود بر دریا ها شیرچه میزنند – چون حرکت به صورت سقوط آزاد است و در سقوط آزاد سرعت جسم زیاد میشه
در لحظه برخورد به سطح دریا ها و اقیانوس ها بیشترشان از بین می رنند - ولی همیشه راضی هستند و خدا را ستایش می کنند.
خداوند فرمود عبد در گهواره است و گهواره گاهی به چپ و گاهی به راست میرود
یعنی گاهی فقیر است و گاهی غنی - گاهی مریض و گاهی سالم – گاهی خواب – گاهی بیدار .
بچه را وقتی تو گهواره می زارنند میترسد و گریه می کند . اما وقتی که با گهواره هم ساز شد – اون موقع او را دوست دارد.
یاد گرفتم همانند مرغابی ها باشم - زندگی را دوست داشته باشم ( با تمام سختیها و خوشی هاش ):72:....................................
2- چیزی که داشتید و قدرش رو ندونستید؟
حضرت نوح بعد از 2000 سال تو زندگیشون ، حتی خانه هم نداشت ! - یه سه دیواری داشت – یعنی 4 دیواری نداشت !
دوست عزیزم حضرت عزائیل رفت به استقبال حضرت نوح (ع ) که بگه باید دیگه آماده رفتن بشی
حضرت نوح (ع) در اون لحظه می فرماید : اگر می دانستم عمر این قدر کوتاهست حتی این سه دیواری هم نمی ساختم ! -
خانم 7 – خواهر گلم : سال های عمر باغبان کجا رفت !!!!
آیا خدایش را شناخت ! - آیا امام زمانش را شناخت و یار را درک کرد ؟
گرچه ،برگشتن زعمر رفته نتوان داشت چشم ،،،،،
چشم های عمرم ،،، منتظر یار بماند
.................................................
3- زندگی از نگاه شما؟
به یه اره توجه کنید !
وقتی از اره می خواهیم استفاده کنیم باید اره را جلو و عقب بکشیم ! – یعنی اره گاهی جلو میره و گاهی عقب
یعنی امکان نداره شما بدون اینکار بتونید چیزی را اره کنید ( باید عقب و جلو بره )
زندگی هم همینه ، گاهی زندگی سختی داره ( عقب ) – گاهی زندگی خوشی داره ( جلو) – مثل اره !
باید عقب و جلو باشه که بتونیم میز را اره کنیم !
زندگی قرار نیست همیشه چیزی که ما دوست داریم به ما بده - زندگی می خواد یاد بده باید همیشه با روحیه و با انگیزه باشی
اگر رفتی عقب ! تلاش کن برو جلو !
پیامبر (ص ) می فرمایند : کودکان را خیلی دوست دارم – برای اینکه می سازند و دوباره خراب می کنند – گریه می کنند و اندکی بعد می خندند
با هم دعوا می کنند و سپس دوباره با هم دوست می شوند !
زندگی یعنی : تعهد در مسیر رسیدن به تعالی و سازندگی ، با تمام اتفاقا تش
زندگی یعنی خدا
...................
4- با چه معیاری متوجه میشوید که یک شخص خوب است ؟ ( در کل چه رفتاری را در کسی ببینید متوجه خوب بودن او می شوید؟)
یه روز از استادم سئوال شما را پرسیدم و ایشون فرمودند : از چشم ها !
بعضی ها تو چشم هایشان – یه مهربونی – یه از خود گذشتگی و یه معرفتی دارنند که همه میتونند بفهمنند .
بعضی ها در صحبت کردنشون – در رفتارشون یه آرامشی دارنند .
بعضی با سعه صدر و کنترل خشمشون – بعضی ها با سکوت پر معناشون !
وقتی با کسی صحبت می کنم – وقتی متوجه بشم که داره تو زندگیش غصه دیگران را می خوره – داره تلاش میکنه زندگی دیگران را بسازه
وقتی متوجه بشم حاضزه خودش ببازه و رفقیش برنده بشه - وقتی ببینم غرور و حسدی نداره و مهربان باشه - وقتی خدا را تو زندگیش درک کرده باشه .
ولی سعی کردم با این حال !!! قضاوت نکنم و سعی کنم دید مثبت به دیگران داشته باشم . ( در حد توانم )
......................................
5- موقع دعا کردن اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟
موقع دعا اول از خدا تشکر می کنم برای اینکه بهم اجازه داد در دنیا باشم – اجازه داد باشم ، برای اینکه بندگیش را کنم ( ولی باغبان فراموش کار هست )
از خداوند حلالیت می خوام و می گم خدایا باغبان را ببخش – بهش میگم تا کی باید چشم های قشنگتو برا خطاهای من ببندی !
وقتی این کار را کردم تازه دلم باز میشه برا دعا و میگم :
عاقبت به خیری همه
.......................................
6- به نظر شما جذابیت یک شخص به چه عواملی بستگی داره؟
جذابیت یه شخص برای من :
آرام و مهربان و مومن بودن ( در حد توانش ) - به خودش باور داشته باشد ( اعتماد به نفس ) – پرتلاش و مثبت – پاکیزه و مرتب - زیاد به دنیا نچسبد -
.................................
7- تو این دوره زمونه چی بیشتر از همه کمرنگ شده؟
باور واقعی به خداوند
......................
8- دلتون میخواد چجور زندگی داشته باشید؟
من یه زندگی آروم – زندگی که شرمنده کسی نشم ، دوست دارم تو زندگی مایه آرامشی باشم برای دیگران ( حداکثر توانم )
دوست دارم از حداکثر نیرویی که خداوند به من داده بتونم استفاده کنم ( در مقام انسان )
زندگی آروم منظورم زندگی بدون مشکل نیست !!
دوست دارم این قدر قوی باشم، که با تمام اتفاقات زندگی ، دوست باشم - دوست دارم مسیر زندگیم ، مسیری به سمت ستاره ها باشه !!!
.........................................
9- وقتی دلتنگ و غمگین هستید چی آرومتون میکنه؟
وقتی دلتنگ و غمگین میشم ، دو رکعت نماز می خونم - سپس در حالی که رو به قبله نشستم از سکوت لذت می برم !
بعد به هدف والای خودم فکر می کنم ! و آروم میشم .
بعضی موقع ها به انگشتر تو دستم نگاه میکنم – خیلی بهم آرامش میده
........................
10- چرا آدم دلتنگ میشه ؟
علت های زیادی وجود داره مثلا دلبستگی و وابستگی به دنیا ( از همه نظر : تحصیلات – کار – ازدواج – عزیزانمان )
مثلا به هدف شغلی خودمان نمیرسیم – در عشق شکست می خوریم – اندوه اینکه چرا گذشته این کارها را کردم ( گناه ) - چرا بیشتر تلاش نکردم - چرا از عمرم درست استفاده نکردم و .....
یا یاد یه خاطره ای می یافتیم ، دلمون میگیره
یا یاد مرگ یه عزیزی می یافتیم دلمون میگیره
همه این دلیل ها باعث میشه مثلا ما به یه منظره طبیعت نگاه میکنیم ، و دلمون میگیره
واقعا سخته !
ولی اگر در مقام یه انسان رشد کرده باشیم می توانیم ( من این انسانها را دیدم که به این مقام ها رسیدند)
شدنی هست !
بعضی موقع ها از روی دل پاکی انسان دلش میگره - مثلا چرا باید یه بچه از گشنگی بمیره و .......
بعضی موقع ها ، ما شادی دل را با دل تنگی اشتباه میگیریم !!!
برای رفع این دل تنگی به نظرم باید سعی کنیم خدا را بیشتر بشناسیم – به او اطمینان داشته باشیم – عبادت کنیم و ....
شاد تر و مثبت تر باشیم - .ورزش کنیم و ......گذشته را رها کنیم و به آینده امیدوار باشیم و در زمان حال زندگی کنیم
..............................
11-توصیه به مجرد های تالار؟
من هنوز خودم مجردم ، یکی باید منو نصیحت کنه ،،،، ولی چشم :
کرم ابریشم یه روزی پروانه میشه ،،،، خدای کرم ابریشم میدونه کی اون پروانه میشه
اعتقاد داشته باشید به اینکه یارتان را پیدا میکنید
همسر آینده ما یه جا تو این دنیاست – پس چه زیباست اگر برا سلامتیش دعا کنیم - برای عاقبت به خیریش نماز هدیه بدیم
باهاش حرف بزنید – اون صدای شما را می شنود :72:
.......................................
12- کسی رو تو زندگیتون دارید که راحت باهاش دردو دل کنید؟
بله
خداوند– خودم – یکی از دوستانم - بعضی موقع ها آسمان و ستاره ها
..............................
13- سخن و جمله ای که دوستش دارید....
عاقبت بخیری
.................................................
« امید.وارم عاقبت بخیر باشید »
ممنون از دعای زیباتون - منم برای شما عاقبت بخیری و زندگی ای ، سرشار از آرامش و موفقعیت ، را از خداوند برای شما طلب می کنم
آمین یا رب العالمین :72: