سلام دختر بی خیال جان و صالحه جان :72:
فدای سر هردوتون که قبول نشدین! :43: شما دو تا از بهترین های تالار هستین و واقعا پستهاتون را هممون خیلی دوست داریم و مشخصه که هر دو خیلی باهوش و توانمند هستین!
و این مساله که براتون پیش اومده طبیعی هست و اصلا نشون نمی ده که شما از بقیه توانمند تر نبودین!
چه می دونم انگار کنکور یه سری ریزه کاری داره که خیلی هم به هوش و توانمندی ربطی نداره! مخصوصا کنکور فوق لیسانس اینجوریه! باید جزوه خوبی داشته باشی اونم حتما از استادی که این کاره است!
من مطمئنم هر دوتون سال بعد جزء نفرات برتر کنکور می شین. یک ذره هم شک ندارم! شما اراده کنید حتما می تونید! شما ها قبول نشید پس کی قبول بشه؟!!!
چند تا پیشنهاد براتون دارم:
1) کتاب زبان کنکور لزگی را بخونید.(اگر وزارت بهداشتی هستین). روز های آخر هر روز یک آزمون زبان بدین. Passageزدن یک فن داره که از برنامه فرصت برابر یاد گرفتم. اگر خواستین بهتون بگم.
2) به دانشگاه خوب مراجعه کنید و نفر برتر اونجا را پیدا کنید و ببینید چی خونده؟ اگر کلاس رفته همون کلاس را برید و اگر اجازه داد جزوه اش را بگیرید.
3)دفتری داشته باشید که فقط و فقط نکاتی که همیشه یادتون می ره و قاطی می کنید را توش بنویسید و شب کنکور و حتی روز کنکور اون دفتر را مرور کنید! من خودم این کار را کردم و اگر نمی کردم دوباره اشتباه تست می زدم!و یادم می رفت!ولی با این کار تونستم این مشکل را حل کنم!
4)تستهای 5 سال آخر کنکور را دقیق بخونید.کلا برای همه رشته ها اینجوریه که چند تا سوال کاملا شبیه سوال 5 سال آخر میاد.تو هر درسی! پس چند تا سوال مفت و رایگان می تونید اینجوری بدست بیارید! تازه خیلی سوالات هم شبیهه.
ان شاالله سال دیگه رتبه برتر بشید!
شما دو تا هیچی از بقیه کم ندارین! هیچ چی!
از ته دلم براتون آرزوی موفقیت می کنم! :72:
- - - Updated - - -