-
سلام ترنم عشق عزیز :72:
امیدوارم حالت خوب باشه دوست خوبم .
ممنونم بایت تاپیک خوبی که ایجاد کردی ، ان شاءالله بقیه ی اعضای تالار هم شرکت کنند.
این موقعیت سعادتی هست که بتونم قرآن را شروع کنم به خوندن .
من هم یه حاجت قلبی دارم .
من به مدت چهل روز ، روزی 50 آیه از ابتدای قرآن شروع میکنم به خوندن .
فقط ترنم جان توضیح بیشتری میدین که مثلا این چهل روز اعمالی که انجام میدیم به نیت چه حاجتی باشد؟
-
سلام هفت عزیزم:43: خوبی خانم گل؟
عزیزم هر حاجتی داری نیت کن.
وقتی نوبت به شما رسید برات دعا میکنیم عزیز دلم
اگر بازم سؤالی داشتی بپرس ازم خواهری:43:
-
ممنونم ترنم جانم :43:
منظورم این هست که اعمالی را که در این چهل روز انجام میدیم برای حاجت خودمون هست یا بقیه ؟
-
سلام
من هم خیلی التماس دعا دارم...
خیلی وقت ندارم به اینجا سربزنم ولی ممکنه منو دعا کنید؟ من سعی می کنم 40 روز یه عملی را انجام بدهم.
حاجت من: سلامتی پدر شوهرم(سکته مغزی کردند)سلامتی مادر شوهرم(خیلی اوضاعشون بده) سلامتی پدر و مادر خودم. یه فرزند سالم و صالح برای برادرم(بچه دار نمی شن) و یه فرزند سالم و صالح برای خودم هست.
دوستان من دلم خیلی گرفته هست.گاهی حس می کنم بعضی مسائل از طاقت من خارجه.از طرفی خودمو در مورد همه چی مسئول می دونم و همه کار می کنم.و نمی تونم کاری نکنم و تو ذات من اصلا ایستایی نیست و وقتی بدون فعالیت باشم اصلا هزار بار بدتره!!! و نمی تونم بی تفاوت باشم...
نگرانی زیاد دارم.ولی همش سعی می کنم به همه آرامش بدم. مخصوصا همسرم...
اما اما اما کسی نیست به من آرامش بده. می دونم باید توکلم فقط به خدا باشه اما گاهی توکلم کم میشه. احساسات منفی در من تجمع می کنه و می خواد از یه جا بزنه بیرون
تو این شرایط نمی دونم چه کنم.گاهی صدای آشنایی لازم دارم باهاش حرف بزنم... اما قدغن کردم برای خودم...
نمی دونم با صدای نا آشنا اینجا درد و دل کردن چه طوریه... ولی این چند خط درد و دل من بود که گریه نمی ذاره ادامه بدم.....
-
خدایا همیشه به من یاداوری کن که همه چیز در دست توست!
تا من احساس نکنم که همه کاره هستم!
تا مستاصل و مضطرب نشوم!
خدایا خودت کمکم کن...خودت پشتیبان من باش... من همه چیز را می سپارم به دستان قدرتمند و مهربان خودت... فقط به قلبم آرامش بده مثل همیشه:72:
-
سلام
من شدیداً مضطر هستم و هر چند که سالهاست که این اضطرار وجود داره و اگر میخواست با دعا رفع بشه تا حالا نفس حقی یکی از بندگان خوب خدا بالاخره جواب می داد.
اما حالا ازتون میخوام دعا کنید خدا مسیر صحیح رو بهمون نشون بده، چند تا مساله گره خورده به هم و همش هم دو راهی هست که تهش معلوم نیست چی میشه. لطفا دعا کنید خدا توی تصمیم گیری کمک مون کنه. که شرمنده وجدانمون نباشیم.
فکر میکنم اجابت چنین خواسته ای برای خدا هم راحتتر باشه تا اینکه بخواد مشکل ما رو حل کنه.
-
سلام
ازخدا میخوام همه ی کسانی رو که مشکل دارن ونگاهشون به خداست رو حاجت روا کنن به خصوص دوستان عزیزم درهمدردی.
برای آرامش همیشگیم ازتون میخوام دعا کنید.
چون میدونم که امکان داره بعضی روزها گرفتارباشم یافراموش کنم ذکر سنگین انتخاب نمیکنم.اگه خدا قبول کنه روزانه یک بار سوره قدر وده صلوات رو میخونم.امیدوارم که همگی حاجت روا بشید به ویژه بانی این تاپیک ترنم عشق عزیز.
-
اسامی شرکت کنندگان
هفت
تولد آرزو
ستاره آشنا
صبا
پاییزه
ترنم عشق
-
سلام
دوستان تعدادمون خیلی کمه متأسفانه و با عرض معذرت نمیتونیم دعای گروهی رو برگزار کنیم
با تشکر از حضورتون
حاجت همه ی دردمندان روا ان شاءالله
-
بااینکه تعدادمون به حد نصاب نرسید ولی من چهل روز به نیت بچه هایی که شرکت کردند ذکر امن یجیب رو میخونم امیدوارم خدا کمکتون کنه بهترین ها براتون رقم بخوره