بالهای صداقت
ممنونم از خوش آمدگوییت:72:
امیدوارم دوست خوبی براتون باشم و کاری نکنم از دستم ناراحت بشید:163:
نمایش نسخه قابل چاپ
بالهای صداقت
ممنونم از خوش آمدگوییت:72:
امیدوارم دوست خوبی براتون باشم و کاری نکنم از دستم ناراحت بشید:163:
سلام چند وقت خانم شادی خانم روزن اقای لرد حامد اقای نقاب خانم موعود اقای بی بی چند وقتی تو تالار نیستند امیدوارم زودتر به تالار بر گردد:72::72::72::72:
سلام ستایش بارن
بالاخره ستایش بارانی یا بارن؟:325:
امروز صبح اومدم دیدم خبری ازت توی تاپیکت نیست ...
جذبت کردم اومدی یه خبر دادی و رفتی :72:
خوشحالم از اینکه روند خوبی رو در پیش گرفته ای
از خدا می خوام توی راهی که قدم گذاشته ای همراهت باشه که صددرصد هست
ستایش عزیزم :46:
از اینکه اینقدر تغییر کرده ای به اینکه دوست تو هستم خوشحالم
آنچه را که آموختی به دیگران نیز بیاموز:43:
سلام بر اهالی مهربون همدردی:43::72:
راستی یه هفته ای هست آنی عزیز پیداش نیست ، کسی خبری ازش داره ؟؟؟:324:
آنی جان امیدوارم هرجا هستی خوش و خرم و سلامت باشی ، اما بد نیست از حال و احوالت به ما خبر بدی ، :303:خوشحال میشیم .
بی دل هم که چند روزی دل ما را خوش کرد و دوباره غیبش زد .
شاد هم که خیلی وقته نیومده تالار ، همچنین ، مامفرد ، بلوم ، روزن ، ........ ستاره هم که ستاره سهیل شده ، که تو این هوای ابری زمشتونی نمیشه پیداش کرد .
ستاره جون دلمون واسه تاپیک و پستهای قشنگت تنگ شده بابا :43::72::72:.
بی بی هم نیستش ، حالا که خیلی مونده تا خونه تکونی و در خدمت خانم بودن :311: ... نمیدونید کجاست ؟؟
از انی و بی بی خبر دارم که حالشون خدا رو شکر عالیه
بیبی هر وقت از در خدمت خانم بودن خلاص شد میتونه اینجا هم یه سر بزنه:311:
بلوم هم خوبه ،احوالش رو از مامفرد گرفته ام
ما هم که زیر سایه معبود حق لحظه ها را به شادی و با عشق می گذارنیم
سلام سلام ، صد تا سلام
من اومدم ، بخونید فرار کردم ، بالاخره اینقد خواهش تمنا کردم تا یه چند روزی مرخصی گرفتم ، تازه هنوز فرشها و مبلها و پنجره و .... مونده (قابل توجه اونائی که خوششون میاد از این جمله ها بشنون !!)
خدائیش خوشم میاد این نسوان محترمات اگه هیچی ندارن ، اعتماد به نفسشون خوبه ، یه سره تو توهم و تصور و ... غرقن:311:
گفتم تا شایعات زیاد نشده ، یه خودی نشون بدم.
گذشته از شوخی دلم برا همگی تنگیده بود، اما داشتم تمرین صبر می کردم (یکی از تمرینات مدیریتیه) -- کممممممممممممممک:104::104:
سارا بانو ، چه عجب بالاخره دلبندو رو راحت کردی و از توبغل مبارک تشریف اوردین پائین :311:شایدم اون خسته شد و زمین گذاشتتون :311: طفلکی کمر ممرش له و لورده شد ، گمونم بعد از عروسی تا حالا رو دستش داشتتون ، بنظرم خوب کاری کردین اعتماد نکردین ، مردا همینن دیگه یهو ....!!!
.
.
.
.
.
آواتار جدید مبارکه !!
کمرشون شاید درد کرده باشه ولی جناب شوهر المبارک سارا جون هیچ وقت ممرشون درد نکرده تا حالا:311::311:
گل مریم جان ، نیومده باز دارین یه جورائی طرفداری میکنین ها :302: بابا همین کارا را میکنید تو تالار که مردا حاضر نیستن بیان تو ..... آی ایها الناس ، آی مدیران مرد! سایت ، بیائید یه کم این فضای تالار رو درس کنید همش بوی فمنیستی میده!
بنده همه اون مقدمات رو گفتم که یه تبریکی به دکتر گفته باشم برا آواتار جدیدش ، وگرنه خدای ناکرده منظورم این نبود که مفهوم آواتالار قدیمیش این بوده که عروس خانوم رو دست داماد باد کرده !!!!! :311::311:
اقا ما رفتیم یه 40 -50 روز دیگه میایم !!!:227::310:
چقدر این آقای BABY با نمک هستند:311::311:
من که خستگیم در رفت:72:
امیدورم همیشه خندان باشید و در کنار همسرتون خوشبخت:43::72:
سلام و احترام
به اعضای خوب تالار من حق عضویت تمام شود چند وقت به مرخصی می روم دوباره به تالار بر می گردم دلم برای مدیران خوب تالار تنگ می شود دلم برای تالار خیلی تنگ می شود دلم برای مدیر خوب همدردی دوست داشتنی خیلی تنگ می شود براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
به امید دیدار