مامفرد خانومی خیلی خوشحال شدم که حس کردم بازم برگشتی! امیدوارم که امسال همگی بتونیم با اطلاعات بیشتر و سعی بهتر زندگی بهتری رو داشته باشیم!:46:
نمایش نسخه قابل چاپ
مامفرد خانومی خیلی خوشحال شدم که حس کردم بازم برگشتی! امیدوارم که امسال همگی بتونیم با اطلاعات بیشتر و سعی بهتر زندگی بهتری رو داشته باشیم!:46:
سلام
من هم به یاد شما بودم و خیلی خوشحالم که ما رو از احوال خودت باخبر کردی دلمون تنگ شده بود برای مامان مهربون :72:
سلام
دیروز وقتی داشتم تاپیکم رو میخوندم خیلی خاطرات برام زنده شد خیلی هاشون اشکمو درآورد و خیلی هاشونم منو آروم کرد خوندن اینا باعث شد بیام و یه سری به تالا رو بچه ها بزنم
در مورد خودم و زندگیم باید بگم که مثل همه زندگی ها خوب یا بد داره میگذره
باران هروز شیطون تر از روز قبل میشه و همه میگن این سن تموم بشه خوب میشه راحت میشی ولی هرچی بزرگتر میشه شرتر میشه :316:
احسانم خوبه هنوزم مردسالاریشو داره :324:هنوزم برنامه ی نود هوویه منه :325: هنوزم بعضی وقتا دلم می خواد این لپ تاپشو از طبقه چهارم پرت کنم پایین :227: ....
بازم mamafred داره غر میزنه :163:
اومدم بگم من فعلا هستم :72:
خوشحالم که هستی و همچنان مثل من؛ مثل خودت و مثل همه ی خانواده ی بزرگ همدردی داری زندگی میکنی؛ برای اینکه زندگی کنیم و لذت ببریم و شکرگذار باشیم.
و به این فکر کنیم که زندگی با تمام پستیها و بلندیهایش خواهد گذشت و آنچه ما رو به ادامه ی راه ترغیب و تشویق خواهد کرد، فکرهای زیبا و امیدهای لذت بخش و افکار ماست.
دوست عزيزم
ما زنا افراد احساساتي هستيم و مردا منطقي با هم فرق داريم اونا فقط ميخوان كارا راه بيفته بهت پيشنهادميكنم حتما كتاب( مردان مريخ زنان ونوس چگونه روابط زناشويي خود را بهبود بخشيم نويسنده جان گري) را مطالعه كن كتاب جالبيه حرفاش به دل ادم ميشينه و بيشتر در مورد افكار مردا ميفهميم يه نممونه مثال از اون كتاب برات مينويسم
ميگه وقتي يه زني به شوهرش ميگه سرم درد ميكنه انتظار داره شوهرش بگه بميرم برات چرا عزيزم
اما مردا فقط دونبال راه حل اند ميگن خوب يخچال استامينوفن است برو يكي بخور خوب ميشي
اون موقع است كه ما زنا ديونه ميشيم
موفق باشي
ممنونم پاییز خزان عزیزم
کتابی رو که گفتی یه کمی ازشو خوندم ولی میدونی مشکل چیه اون لحظه که ما دچار مشکل میشم با شریک زندگیمون انقدر آشفته ایم که خودمونم از یاد میبریم
چه برسه به زنان و مردان مریخی و ونوسی :227:( شوخی میکنم )
می دونی وقتی ادم تمام روزو منتظر تا همسرش از سرکار بیاد کلی خودتو میکشی خونه رو مرتب میکنی و به خودت میرسی و شام درست میکنی و ...
بعد حضرت شوهر از در وارد میشه و با کلی اخم یه سلام میکنه و میری جلو با بوسه ازش استقبال میکنی و حالش و می پرسی میگه
دارم از خستگی میمیرم اینم شد زندگی همش داریم سگ دو میزنیم و ال و بل و یه سری به همه ی موجودات روی زمین گیر میده و بعدش خودش به خودش گیر
میده و یه نیم ساعتی واسه خودش ولو میشه و چایی میخوره:82: و یکم که روبه راه شد تازه یادش میافته که یه موجودی به نام همسر و یه موجودی به نام بچه هم درون خونه وجود دارن
و فقط بهت نگاه میکنه که اگه موردی برای گیر دادن داشتی بهت گیر بده بعدش نوبت به لپ تاپ میرسه از اون لحظه تا نیمه شب یارو همدم و هم صحبتشون :325:
اگه دوتا کلمه هم حرف بزنی حواسشون خدایی نکرده پرت میشه شبشون خراب میشه :160:
حالا این ور قضیه بعد از چایی شام رو سرو می کنی بعد میوه بعد بچه رو ساکت نگه دارم که اولیا حضرت حوصله شلوغ بازی ها رو ندارن
بعد از 60 بار صدا کردن برای شام سر میز جلوس میکنن و ....
تازه تو نباید خسته بشی و بگی خستم چون میگن خستگی سرکارتو آوردی خونه
نباید ناراحت بشی و بگی چرا دو کلمه با من حرف نمی زنی چون دوساعت که خونست میخواد مال خودش باشه :310:
بعدشم میره لامپ روشن میکنه میبینه که برق روشن شده میگه باز تو سرخود رفتی سرپیچ عوض کردی نمیگی برق میگیردت به حای دستت درد نکنه
و تو نمی تونی بگی بابا یک ماهه دارم میگم سر پیچ لامپ خرابه و اصلا انگار نه انگار :324:چون باید درک کنی که وقت نمیکنه
.
.
.
این مردان مریخی ما واقعا برای خودشون دنیای قشنگی دارن نه؟؟؟
:227::227:
ممفرد عزيزم سلام...
نميدوني چقدر خوشحال شدم از خوندن پست جديدت...خوشحالم كه مشكلاتت حتي به قدر اپسيلوني رفع شده و اوضاعت بهتره...
الاهي كه هميشه خوش و خندون باشي...:46:
سلام مامفرد جونم
خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم اومدی تالار
همیشه شاد و سربلند باشی
باران جان و اقا احسان هم سلامت باشند
راستی اگه این مشکلات کوچیک نباشه به نظرم زندگی خیلی بی نمک میشه ها http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...fef004a813.gif
ولی نباید بذاریم زندگیمون شور بشه:305:
توی این مدتی که با تالار آشنا شدم دست پخت زندگیم هم خوب شده ها!!!!:311:http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...4f86c5b984.gif
ممنون از لطفی که به من داشتی عزیزم:46::43::72:
سلام
غزاله جونم منم خوشحالم که تو رو اینجا میبینم خانومی
:72::72::72:
بال های صداقت عزیزم
بابت همه ی اتفاقای خوبی که برات افتاده خوشحالم
:72::72::72:
به به! مثل اینکه مامفرد با خودش بوی گل و پروانه و غزاله و بالهای صداقت و این جور چیزها رو آورده!:311:
سلام مامفرد عزیز:72:
امروز از صبح چند بار به اینترنت وصل شدم و ماجرای شما رو تا اینجا خوندم.
افرادی پر انرزی و عاشق همسر و زندگی ادم و به وجد میارن. چقدر خوبه خانمهایی مثل شما که این همه به زندگشون علاقه دارن و به خاطرش از همه چیز می گذرن. واقعا بهم انرزی مثبت دادی.
چند وقت پیش خانمی برام صحبت می کرد که با وجود داشتن همسری بسیار مهربان و دلسوز اما ایشون متاسفانه چند بار دوست پسر داشته و از اینکه در کنار همسر با مردای دیگه هم دوستی می کنه بسیار خوشحال بود و این جوری توجیه می کرد که کمتر به همسرم گیر می دم. خیلی ناراحت شدم متاسفانه حرفام هیچ تاثیری نداشت. از این موارد زیاد دیدم و باهام حرف زدن. سراسر موج منفین این ادما.
اما تو و زندگیت بد جور بهم موج مثبت فرستادی. خوش به حال اقا احسان که چنین همسری نصیبش شده منتها مردا این و به زبون نمیارن. همسر منم دقیقا رفتار و اعمالش مثل همسر شماس خیلی بخواد بهم لطف کنه در جواب دوستت دارم من می گه منم همین طور اما چند وقت پیشا مریض شدم و یه کم مریضیم جدی شد و دیدم که چقدر نگرانه.
من کاملا موافق این حرفم که مردا شکارچی هستن ودوست دارن که لحظات شیرین با همسر و شکار کنن نه مفت و مجانی بدست بیارن.
از انرزی مثبتت ممنون دوستت دارم
موفق باشی :72:
ممنونم عزیزم
خوشحالم تونستم به یه نفر انرژی مثبت بدم
راستش خودمم از حرفای شما انرژی مثبت گرفتم
:46:
هر آدمی تو مسیر زندگی یه روش و الگوی اخلاقی داره . شاید همسرت اصولا همینطوری بار اومده . یعنی کمی سردو بی احساس باشه . ولی این دلیل بر بد بودن اون نیست من خیلی ها رو میشناسم که شوهراشون بهشون زیاد توجه نمی کنن. اونام میگن حتما نمی خواد بهم رو بده . ولی نظر من اینه که شاید در خانواده ای رشد کرده که آدمای عاطفی و پر محبتی نبودن . حالا زیاد خودتو ناراحت نکن . به اهداف خودت فکر کن . به خواسته هات تو زندگی و سعی کن به اونا برسی.
به نظر من شوهر شما خیلی شما رو دوست داره اما خودشو بدجوری توی چهاردیواری درونش حبس کرده، انگار این مرد عهد کرده هرگز احساساتشو بروز نده و این عهدشو به این آسونی ها نمی خواد بشکنه
ایشون به نظر میاد افراطی نکته سنج و کمال گرا باشن و یک چیزی رو باهات شرط می بندم از درون خیلی خجالتیه و زیاد اعتماد به نفس نداره. ظاهرش شاید برعکس باشه ولی از ابراز احساسات خجالت می کشه و براخودش کسر شان می دونه و اصولا نیازی نمی بینه احساسشو بگه، من بازم تاکید دارم خجالتیه چون نسبت به عکس العمل دیگران خیلی حساسه که دیگران چی میگن. مثلا فکر میکنه من زنگ بزنم به همسرم همکارام متوجه می شن و ...
این عادت تومردهای سنتی بیشتر دیده میشه و خوب به نظر مرد شما هم از درون سنتیه که میگه مثلا فلان لباس سوسولیه
مردهای سنتی با تمام وجود عاشق خانواده هستند و بند بند تنشون می لرزه واسه خانواده شون، مسئول هستند ولی جرئت ابراز احساسات ندارن
این هم که میگین موقع سکس زبونش باز میشه ناشکری نکنید همینم خودش غنیمته و انگار روزنه ایه برای اینکه شما به دنیای نفوذ ناپذیر این مرد نفوذ کنید. سعی کنید با زیرکی از این نقطه ضعف استفاده کنید
خوشبختانه من مشکل شما رو قابل حل می دونم ولی صبر و حوصله زیادی می طلبه
باید یه جورایی کلید ورود به دنیای ایشونو پیدا کنید
موفق باشید و خوشبخت و ما رو هم دعا کنید
سلام به همگی
امروز اومدم چون خیلی دلم براتون تنگ شده بود
از اونجایی هم که تنهام دلم گرفته بود
راستش احسان رفته خارج از کشور و یه مسافرت یک ماه داره
اولش که داشت میرفت فکر می کردم چند ورز میره از دست غرغراش راحت میشم ولی الان که دوهفته گذشته دلم براش خیلی تنگ شده خیلی خودمم باور نمیشه مثل دوران دوستیمون دل تنگی میکنم
بخصوص بارانم هی سراغ احسانو میگیره من بدتر میشم
دیدم اگه نیام اینجا از دل تنگی میمیرم گفتم یه سری به تالار بزنم شاید دلم باز شد
وقتی کنار همیم هی تو سر هم میزنیم و باهم دعوا میکنیم وقتی هم که دور میشیم دلمون واسه هم تنگ میشه
وقتی زنگ میزنه کاملا معلومه دلش تنگ شده ولی اصلا به زبون نمی اره فقط هم میکه اینجا اصلا خوش نمی گذره
اگه خدایی نکرده بکه اینجا بدون تو اصلا خوش نمیگذره از مردونگیش کم میشه
با زمن دارم غر میزنم میدونم خودم :163:
ولی بخدا دلم خیلی براش تنگ شده :302::302::302:
ولی بین خودمون بمونه
دوستتون دارم
مامفرد خانومی فقط یه چیزی رو می دونم که شما هیچ وقت نباید بخاطر رفتارهای آقا احسان از اون چیزهایی که از ته قلبت بهشون اعتقاد داری و باورشون داری؛ دست برداری! تو سرشار از انرژِی هستی و مطمئن از اینکه دلت برای همسرت تنگ شده و عاشق این هستی که بهش بگی؛ پس بگو و خودت؛ خودت رو سرشار از عشق بکن؛ بدون اینکه به احساس و حرفاش فکر کنی!
احسان تو کاملا کاملا مردونه عاشق توئه! و فقط از تو می خواد که اینو درک کنی!:72:
خوشحالم که هستی!:43:
سلام به شما دوست عزيزم
اين مسائل و رنجشها و حساسيتها رو همه باهاش يه جورايي دست و پنجه نرم ميكنن و توي زندگي همه هست اينقدر همه چيز رو سخت نگير و در مورد مسائلي كه فكر ميكني با انجام دادن اون كارا آروم ميشي منتظر همسرت نباش كه هميشه آغازگر باشه گاهي اوقات خودت شروع كن گفته بودي كه گاهي اوقات دوست داري بغلت كنه و آروم گريه كني خب اين حس شماست اون كه نميتونه فكر شمارو بخونه كه شما توي اون لحظه چه حسي داري و چي دوست داري ، پس سعي كن خودت پيش قدم بشي به همسرت نزديك بشي البته اين رو هم بگم كه اين پيش قدم شدن هم زمان و مكان خاص خودش رو نياز داره مثلا فرض كن همسر شما به فوتبال يا هربرنامه ي ديگه اي خيلي علاقه داره و با هيجان زياد مشغول تماشاكردن اون برنامه ست ، خب هم من و هم شما خوب ميدونيم كه اصلا اون لحظه زمان مناسبي براي اينكار نيست پس بدنبال يه فرصت خوب باش تا خودت رو به همسرت نزديك كني انتظار نداشته باش به محض نزديك شدن بغلت كنه پس با مهربوني سرت رو روي شونه هاش بذار و بهش بگو دوستش داري هرچند اون لحظه به نظرت خيلي بي مورد باشه ولي بهش بگو ، بگو كه دوستش داري ، از بودن در كنار همسرت لذت ببر وقتي كنارش هستي به چيزائيكه خودت علاقه داري فكر كن و اهميت بده فقط به اين فكر نكن كه من بايد حرفي بزنم يا كاري انجام بدم كه همسرم خوشش مياد البته منظورم اين نيست كه با همسرت رفتار خوبي نداشته باشي منظورم اينه كه خودت رو هم در نظر داشته باش ولي منظورم خودخواهي نيست ، از كاري كه انجام ميدي لذا ببر نه فقط به خاطر همسرت ، به اين فكر نكن كه چون همسرم دوست داره آرايش ميكنم يا هميشه مرتب و منظم هستم بلكه به اين فكر كن كه خودت هم با انجام اون كارا يه روحيه اي ديگه پيدا كني و خودتم راضي باشي . اميدوارم در كنار همسرت خوب و خوش باشي و بهترين لحظات در انتظارتون باشه
سلام به همگی
دلم واستون خیلی تنگ شده
مامفرد همیشه به یاد هم تالاری هاش هست
یه زمانی یه چیزی میشنوم یا چیزی میبینم یا بچه های تالار و حرفاشون میافتم کلی دلم تنگ میشه
دوستتون دارم
دلم واسه غزاله، گل مریم، بالهای صداقت، آنی عزیزم، آقای بیبی، جناب کیوان، مدیر همدردی و... خیلی تنگ شده
:72::72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام به همگی
سال نو مبارک امیدوارم سال خوبی برای تک تک دوستان و هم تالاری ها باشه
برای همه آرزوی موفقیت میکنم
دوستتون دارم
Mamfred