-
خطبه غدیر
در ادامه خطبه غدیر پیامبر (ص) به مساله امامت می پردازند خلاصه مواردی که مطرح می کنند به این ترتیب است:
5-اهمیّت مسأله امامت
خداوند عزّوجلّ و من از او (علی بن ابیطالب) راضی و خوشنودیم.
هر جا که خداوند مؤمنین را مخاطب قرار داده، در درجه نخست، نظر به او داشته است.
آیه مدحی نیست مگر آنکه در مورد اوست
و بهشتی که در سوره (( هَل أتی علی الانسان یاد شده، برای اوست، و در نزول آن دیگری جز او منظور نشده
**ای مردم! علی(ع)، ناصر دین خدا و حامی پیامبر خداست، اوست پارسای پرهیزگار و طیّب و طاهر و رهنما و ره یافته.
**پیامبرتان، بهترین پیامبر و وصیّ او بهترین وصیّ و پسرانش بهترین اوصیاءاند.
**ای مردم! ذریّه و نسل هر پیامبری از صلب خود اویند امّا ذریّه و نسل من از صلب علی(ع) هستند.
-
RE: این فرخنده روز بر شما مبارکباد(ویژه ولادت و اعیاد مذهبی)
سیدای تالار خودشون معرفی کنند
می خوام بیام روبوسی ، حالا اگه هفت تا هم نشدید اشکال نداره یه سید رو :228::228::228::228::228::228::228:
عید همه دوستای خوب همدردی مبارک :104::73::180::)
-
نازد به خودش خدا که حیدر دارد
دریای فضائلی مطهر دارد
همتای علی نخواهد آمد و الله
صد بار اگر کعبه ترک بردارد
عید غدیر همه یاران مبارک باد
-
میلاد با سعادت امام پنجم ، باقرالعلوم حضرت محمد بن علی(ع) بر شما دوستان عزیز مبارک:72:
نذر كردم تا سرودي پنج بندي را سرايم
بند بندش را ببندم بر دلم بهر خدايم
پاكبازيها كنم با بيت بيتش در خفا
نذر دارم تا كنم تقديم مسموم جفا
بيت اول ياعلي آمد كنار قافيه
ناخود آگه شد رديفش نام زهرا شافيه
بيت دوم جان ز تن شد ، زخم هاي مجتبي
بغضهايم ، دردهايم ، زخمهايم شد دوا
سومين بيت از شراب ِ شعر من
مست شد از نام آن شير ويَن
يا حسين و ياحسين و ياحسينم شد بيان
دست بردم سوي شاه كربلايم ، الامان
در پس چارم سروده عشق بازيها ببين
سر راز با خدا بودن ، سجود آتشين
گفتمش تبريك از قلب و دلم سجاد را
بوسه دادم تا به دستانش رساند ، باد را
بيت پنجم شعر ميلاد امام باقر است
تحفه ميعاد تقديم امام حاضر است
-
-
دوستان عزیزم
عیـــــدتون مبــــــــــــــارک
میلاد حضرت رسول اکرم (ص) موسس کاملترین دین خدا و فرزند عزیزشون امام جعفرصادق(ع) موسس مذهب تشیع بر سرورمون حجة بن الحسن(عج) و همه شما هم تالاریهای عزیزم تبریک و تهنیت باد.
التماس دعــــــــــــــا
-
ولادت حضرت امام محمد باقر مبارك باد
ولادت حضرت امام محمد باقر مبارك باد:72::72::72:
-
میلاد با سعادت باقرالعلوم ، امام محمد تقی (ع) بر شما دوستان عزیزم مبارک:72:
ملتمس دعای همه شما عزیزان هستم:323:
بر اهل ولا عید مویّد شده امشب
در جلوه رخ داور سرمد شده امشب
لبخند عیان برلب احمد شده امشب
میلاد همایون محمد شده امشب
امام باقر(ع) فرمودند:
هر کس با خانواده اش خوشرفتار باشد ، بر عمرش افزوده می گردد . بحارالانوار ، ج ۷۵، ص (۱۷۵)
خداوند دنیا را به دوست و دشمن خود می دهد ، اما دینش را فقط به دوست خود می بخشد . بحارالانوار ، ج ۲ ، ص (215).
-
RE: ولادت حضرت امام محمد باقر مبارك باد
آقای ابراهیمی قرار شد تو تاپیک زیر میلاد ائمه(ع) و جشنها رو تبریک بگیم
این فرخنده روز برشما مبارک
-
RE: مولود حضرت رسول اکرم (ص) مبارک - عیدتان مبارک
اي ان كه ز حق مي طلبي راه نجات
خواهي كه نصيبي ببري از بركات
انگه به مراد دل رسي كز دل و جان
در شان محمد بفرستي صلوات
-
منم تبریک میگم عید مبعث رو
من دو سال پیش حاج خانم http://www.hamdardi.net/imgup/21505/...88ceca3308.gifشدم
ان شاا... خدا زیارت مسجد النبی و مسجدالحرام رو قسمت همه مون بکنه
نوشته های بالا رو خوندم دلم پر زد به اون سمت
کاش حال و هوای اونجا بودن رو بچشید
حیف که قدر اون روزا رو ندونستم حیف
http://www.hamdardi.net/imgup/21505/...1afc5d18b5.jpg
:72::72::72:
-
دلم را گره می زنم و با آن دخیل می بندم به منبع نور به امید چراغانی لحظه ها و درک حکمت حقیقت وجود نازنینش .
-
عید مبعث بر همه شما مبارک باد
-
ولادت با سعادت منجی بشریت و خاتمه دهنده پلیدی و ظلم و ناراستی و مهدی خیر و سعادت ،
امام عصر والزمان حضرت حجت بن الحسن مهدی موعود بر شما عزیزان
مبـــــــــــــــــــــــ ــــارکـ بــــــــــــــاد
-
RE: ولادت حضرت امام رضا بر شما مبارک باد
ای دور از نظرها ای نگار فاطمه
میدانم آدینه ای خواهی آمد وسحرگاهانش سوای همه سحرهاست
وخورشید شادمانه ترین طلوعش را خواهد داشت
امشب را به یاد حضوروظهورت در جوار مولای هشتم احیا میکنم .
باز هم متولد خواهم شدوباردگر نجواخواهم کرد
یابن الحسن متی ترانا ونراک
دوستان خوب همدردی میلاد امام رضا را به همه تبریک عرض میکنم
دعا برای ظهور مولایمان راامشب فراموش نکنیم .
-
سلام
من هم میلاد با سعادت امام رضا ع را به شما دوستان خوب همدردی تبربک عرض میکنم :72::72::72::72:
-
*-*-*-*-**-* -*-*-**-* -*-*-**-* -*-*-*
میلاد با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت غریب الغربا علی ابن الموسی الرضا را به تمامی شیعیان - خصوصا اعضای محترم همدردی- تبریک و تهنیت عرض نموده و ملتمس دعای خیر در این روز مبارک هستیم.
امیدوارم دوستانی که در حرم امام حضور دارند، (شیرین جون) نایب الزیاره ما هم باشند.
اَللّهُمَ صَلِّ عَلي عَلي ابنِ موسَي الرِّضَا المُرتِضي
الاِمامِ التَّقي النَّقي وَ حُجَتِکَ عَلي مَنفَوقَ الاَرضِ
وَ مَن تَحتَ الثَّري الصِّدّيق الشَّهيدِ
صَلوهً کَثيرَهً تامَهً زاکِيهً
مُتِواصِلَهً مُتَواتِرَهً مُتَرادِفَهً
کَافَضلِ ما صَلّيتَ عَلي اَحَدٍ مِن اَوليائِک
رضاآمد، رضا آمد ***** رضا آمد، رضا آمد
بشارت ميرسد برما ******* كه اي اهل ولا برپا
سپاس مقدم مولا ******* امير جان ما آمد
رضا آمد *******رضا آمد
جهان شد غرق نور از او ******* منورتر ز طور از او
خلايق در سرور از او ******* شه ملك ولا آمد
رضا آمد ******* رضا آمد
سرور شيعيان باشد ******* كه شاد از او جهان باشد
مفرح انس و جان باشد ******* كه عطرش با صفا آمد
رضا آمد******* رضا آمد
زيمن مقدمش يكسر ******* جهان شد غرقه در زيور
كه ما را آمده دلبر ******* به بزم ما صفا آمد
رضا آمد ******* رضا آمد
بود ايران ما خرم ******* نمايد فخر بر عالم
از اين مولد از اين مقدم ******* كه از لطف خدا آمد
رضا آمد *******رضا آمد
-
:72::72:رضا جانم، رفیق لحظه های من، میلادت مبارک.:72::72:
سال پیش بعد مدت ها رفته بودیم حرم.یه لیست برداشته بودم از همه آرزوهام!! دونه دونه بهش گفتم و ازش قول گرفتم اولین آرزوم رو تا سال دیگه که دوباره می ریم برآورده کنه.بهش گفته بودم خدا هوات رو حسابی داره.تو وساطت ما رو بکن.
5شنبه هفته پیش رفتیم حرم. می دونستم امام رضا بدقولی نمی کنه. می دونستم مرده و قولش. قبل این که بریم مشهد خدا آرزوم رو برآورده کرد اونم خیلی معجزه وار.
حسابی با هم مچ شدیم. شده رفیق لحظه هام.
میلاد امام رضا(ع) رو به همه شما دوستان خوبم تبریک می گم.
-
RE: سا لروز ازدواج حضرت علی ع و حضرت زهرا ع
رو ز قشنگیه
منم به سهم خودم این رو ز به همه مسلمانان و شیعیان تبربک میگم:72::72::72::72:
برای سلامتی مدیر همدردی اعضا ی خوب تالار صلوات
اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم
-
RE: عید سعید قربان مبارک با د
عید قربان ، پر شکوهترین ایثار و زیباترین جلوه ی بندگی در برابر خالق یکتاست
روز اوج بندگی و تجلی ایثار ابراهیمی مبارک.
زندگیتان به زیبایی گلستان ابراهیم و پاكی چشمه زمزم
-
همزمــان با عيـــــــــــد قربـــان
¤دلــها را قربانـــــــے،عــــــشق،م ــحبت،صــداقت،رفـــاقت و مـهـربـانـــــــے کنید¤
~عيد مبـــــارک~
-
-
بخشهائی از ششمین فراز از خطبه گهر بار غدیر :
دوستان علاقمند می تونن به صفحات قبلی همین تاپیک مراجعه کنند و خلاصه ای از فرازهای 1تا 5 رو ببینند:
هان مردمان! نور از سوی خداوند در جان من، سپس در جان علی ابن ابیطالب آنگاه در نسل او تا قائم مهدی - که حق خدا و ما را می ستاند – جای گرفته، چرا که خداوند عزوجل ما را دلیل و حجت قرار داده ...
هان مردمان! اینک جانشینی خود را به عنوان امامت و وراثت به امانت به جای می گذارم در نسل خود تا برپایی روز رستاخیز و اکنون مأموریت خود را انجام می دهم تا برهان بر هر شاهد و غایب باشد و نیز برهمه ی آنان که زاده شده یا نشده اند.پس بایسته است این سخن را حاضران به غایبان و فرزندداران به فرزندان تا برپایی رستاخیز ابلاغ کنند.
هان مردمان! همانا خداوند مرا فرمان داده و بازداشته و من نیز به دستور او به علی امر و نهی کرده ام، پس دانش امر و نهی در نزد علی است.
فرمان او را بشنوید تا سلامت مانید و اطاعتش کنید تا هدایت شوید و از آن چه باز می دارد خودداری کنید تا راه یابید و به سوی مقصد او حرکت کنید و هرگز راه های پراکنده شما را از راه او باز ندارد. (انعام/153)
عیدی فرا می رسد که همه انبیاء .و اولیاء مسرورند، همه فرشتگان و ملائکه خدای متعال شادند و عیدی است که همه مؤمنین عالم از ابتدای تاریخ تا انتهای قیامت چشم دل به این عیدالله الاکبر دارند .
عید اعلام ولایت امیرالمؤمنین از طرف رسول خدا – صلی الله علیه واله – به همه عالمیان. روز معرفی شخصیتی که رسول اکرم می فرماید: به برادرم علی فضائلی داده شده است که از فراوانی به شماره در نمی آید. پس هر کس فضیلتی از فضائل او را یاد آورد در حالی که بدان اعتراف دارد خداوند گناهان گذشته و آینده او را ببخشاید و هر که فضیلتی از فضایل او را بنگارد مادامی که نشانی از این نگارش باقی است فرشتگان برای او طلب غفران کنند و هر کس به فضیلتی از فضایل او گوش سپارد خداوند برگناهان شنیداری او پرده عفو کشد و هرکه به نگاشته ای در فضایل او نظر بیفکند خداوندگناهان چشم او را ببخشد
این حدیث و دهها حدیث مشابه که ذکر فضایل و مناقب امیرالمومنین است گویای این واقعیت است که امیر المؤمنین(علیه السلام) تنها یک شخصیت تاریخی نیست که یک روزی به دنیا آمدند و عمر مبارکشان 63 سال بود و روزی هم به شهادت رسیدند و با شهادتشان پرونده وجودشان بسته شد. امیر المؤمنین(علیه السلام) از ابتدای خلقت امیر المؤمنین اند و تا روز قیامت امیر همه مؤمنان هستند . پیامبر – صلی الله علیه و اله – دستور می دهند آنچه در خطبه غدیر راجع به ایشان می فرمایند، حاضرین به غائبین بگویند، نسلها زبان به زبان به آینده برسانند که ایشان مولا هستند نه فقط مولای مؤمنین زمان خودشان بلکه مولای همه متقیان و مولای همه مؤمنین عالمند.
-
http://www.hamdardi.net/imgup/5306/1...06ba0484e7.jpg
این روزها همه جا سخن از نام مولایمان علی علیه السلام است.
آری.... نامی آشنا که از هر نامی با آن آشناتری؛ چندان که شاید به یاد آوردی که هنوزنمی توانستیم پدر و مادرمان را صدا بزنیم یا حتی اسم خود را درست تلفظ کنیم که این نام را شناختیم .
چه می دانم؟ .... شاید نام خودت هم علی باشد؛ نامی که پدر از سر عشق به مولا بر تو گذاشته و چه بسا که مادر- در لالایی هایی که برایت داشته- با زمزمه علی بذر محبتش را در دلت کاشته باشد.
یادت می آید که در همان خردسالی و نوپایی ، هرگاه بر زمین می خوردیم ، پدر یا مادر یا حتی پدربزرگ و مادربزرگمان – با هزاران شوق و عشقی که به آموختن نام او به کودکش داشتند- می گفتند یا علی؛ بگو : یا علی و بلند شو!
.... و ما چنین برخاسته و بلند شدیم و با یاد و عشق علی علیه السلام بالیدیم و بر همه می بالیدیم که: مولایمان علی است.
اما!
آیا سخن پیامبر در خطبه غدیر را مبنی بر بیان مطالب این خطابه
"فَلْیُبَلِّغِ الْحاضِرُ الْغائِبَ وَالْوالِدُ الْوَلَدَ إِلی یَوْمِ الْقِیامَةِ"
"حاضرین به غائبین بگویند، نسلها زبان به زبان به آینده برسانند"
به سایرین انجام می دهیم؟ آیا خود این خطبه را خوانده ایم که بتوانیم به فرزندانمان منتقل کنیم؟
دوستان بیائید در این ایام خجسته این خطابه را تهیه کرده و بخوانیم و در سراسر سال هم گوشه هائی از آنرا برای خانواده مرور کنیم.
-
* آقا جان امامتت مبارک *
سلام اهالی همدردی
امروز آغاز امامت و ولایت آقا امام زمان (عج) هست و روز فرخنده و عزیزی برای همه ما
بهتون تبریک میگم و از خدا میخوام به حق این حجتش همه مون رو به راه راست هدایت کنه و ما رو به سمتی ببره که در نهایت از یارانشون و اگه لیاقتمون کمتر بود حداقل از کنیزان و خادمان و غلامانشون باشیم
نمیخواید به امام عزیزموم تبریک بگید ؟؟؟
دوستانی که نمیتونن اینجا پست بذارن همین که پای پست دیگران رو تشکر بزنند یعنی اینکه دارند تبریک میگن و تو شاید ما شریکند:310:
پس ، بسم الله
-
RE: * آقا جان امامتت مبارک *
سلام آقا جان
یک سال دیگر هم گذشت و هنوز هم ما آماده نشدیم که بیایید و هنوز هم دل شما خون از دست ما
آقا جان می ترسم ! می ترسم از این که نامه بنویسم که بیایید و بشود مانند نامه اهالی کوفه و نامه شان به جدتان
آقا جان من از این که اهل کوفه باشیم می ترسم!
آقا جان مبارک باشه انشاء الله روزی همین نزدیکی به خودتان تبریک بگوییم
-
RE: میلاد حضرت رسول اکرم ومیلاد حضرت امام جعفر صا دق علیه السلام مبا
میلاد خاتم المرسلین محمد مصطفی(ص) و رئیس مذهب تشییع بر دوستان عزیزم مبارک:72:
-
RE: ولا دت امام محمد تقی ع مبارک با د
http://www.firooz.com/upload/images/...xbbxe9efoo.gif
اين عيد بزرگ رو اول به پدر بزرگوارشون و بعد به مولا صاحب الزمان وبعد به همه دوستان تالار تبريك ميگم:72:
يا جوادالائمه ادركني
-
مبعث رسو ل اکرم ص عید مبعث به تمام دوستان در تالار همدردی تبربک عرض می کنم عیدتان مبارک:72::72::72::72:
-
خدایا! تو رو به حق صلوات بر محمد و آل محمد(ص) قسمت میدم که مشکلات همه ی ما جوون ها رو حل کن!:323:
اللهم صل علی محمد و آل محمد!:323:
-
RE: ولادت حضرت امام حسين بر شما مبارك باد
ولادت حضرت امام حسین ع به تمام دوستان در تا لار همدردی تبربک عرض می کنم عیدتان مبا رک :72::72::72::72:
-
RE: ولادت حضرت امام حسين بر شما مبارك باد
آقای ابراهیمی عید شما هم مبارککککککککککککککککککککک !:72:
-
RE: ولادت حضرت امام حضرت عباس بر شما مبارك باد
ولادت حضرت عباس ع به تمام دوستان در تا لار همدردی تبربک عرض می کنم عیدتان مبارک:72::72::72::72:
-
RE: ميلاد امام عصر حضرت مهدي عج مبارك باد
میلاد امام عصر حضرت مهدی عج به تمام دوستان در تا لار همدردی تبربک عرض می کنم عیدتان مبارک:72::72::72::72:
-
-
-
تو مگو ما را بدان شه بار نیست
با کریمان کارها دشوار نیست
:72::72:میلاد کریم اهل بیت ، امام حسن مجتبی (ع) رو به شما دوستان عزیز تالار تبربك عرض مي كنم .:72::72:
موعظه امام حسن مجتبى (علیه السلام) به جناده :
«خود را براى سفر آخرت آماده نما و پیش از آنکه مرگت فرا رسد، زاد و توشه این سفر را تهیه کن.
بدان که تو دنیا را میطلبى و مرگ نیز تو را طلب مى کند. غم و غصه روزی که نرسیده را بر امروزت بار مکن. بدان که بیش از آنچه قوت و روزى توست، مالی به دست نمى آورى؛ مگر آنکه آن مال را برای دیگرى اندوخته میکنی.
و بدان که (در روز قیامت) درباره حلال مال دنیا مورد حساب و بازخواست قرار میگیری و در مورد حرام آن، کیفر و عقاب میشوی و در مورد شبهه ناک آن نیز عتاب و سرزنش خواهی شد. پس دنیا را به منزله مردارى قرار ده (که فقط در مورد اضطرار و ناچارى از آن برگیرى) و از آن به مقدارى که برای تو کفایت کند، برگیر.
براى دنیاى خود به گونه اى کارکن که گویا همیشه در آن زندگى مى کنى. (پس اگر یکی از کارهای دنیوی به تأخیر افتاد، بعدا فرصت داری که آن را انجام دهی.) و براى آخرتت به گونهای کار کن که گویا فردا خواهى مرد (به صورتی که فرصت برای انجام کار اخروی بسیار تنگ است). و اگر میخواهی به راهی جز حسب و نسب و عشیره، عزتى کسب کنی و بزرگى و هیبتی به غیر از راه سلطنت به دست آوری، خود را از خوارى و ذلت نافرمانى و معصیت خداوند، به عزت و بزرگى اطاعت پروردگار عز وجل درآور.
هرگاه ناچار شدی با مردان همنشینی کنی (و ناچارشدى تا با کسی دوستى نمایی)، با کسى نشست و برخاست کن که:
- چون همنشین او گشتى، (مصاحبت او) تو را بیاراید و زینت بخش تو باشد (نه آن که سبب شرمسارى تو گردد.)
- هر گاه خدمتی به او کردى، از تو محافظت کند.
- اگر کمکى از او بخواهی، کمکت کند.
- اگر دستت را به امید احسانی به سویش دراز کردی، تو را کمک کند.
- اگر شکستى در کار تو پیدا شد، آن را برطرف سازد.
- اگر کار نیکى از تو دید، آن را به حساب آرد.
- اگر (در هنگام نیاز) سکوت کردی، او (ابتکار عمل را بهدست گیرد و) خود اقدام کند.
- اگر برای تو رویداد ناگوار و دردناکى پیش آمد، تو را همراهی کند.
- (و با کسی همنشینی کن) که از ناحیه او سختی و ناراحتی به تو نرسد.
- و در درستیها و حقایق تو را تنها نگذارد.
- اگر بر سر تقسیم چیزى با هم اختلاف پیدا کردید، تو را بر خویشتن مقدم دارد.»
«برگرفته از کتاب بحار الانوار، جلد 44، تألیف: "مرحوم علامه مجلسی(ره)"»
منبع: http://www.roshd.org
-
میلاد با سعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی ع بر شیعیان مبارک باد:72::72::72::72:
-
من هم به نوبه خودم؛ میلاد امام حسن مجتبی(ع) کریم اهل بیت رو تبریک میگم!
خدایا! تو رو به کرامت امام حسن (ع) قسمت میدم که به همه ی ما جوون ها برای پیدا کردن راه درست، کمک کن!:323:
الهی آمین!
-
RE: عید فطر مبارک
عید سعید فطر بر همه مسلما نان مبارک باد:72::72::72::72: