RE: لوح تقدیر و سپاس از دوست خوبم .....
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااای
چقدر قشنگه این تاپیک کلی کیف کردم وقتی دیدم از هم بخاطر زحمات همدیگه تشکر کردید:104:
منم به نوبه خودم گرچه میدونم ناچیز و کمه میگم:
بخاطر تمام زحمات دوستان و همدردی با هم کمال تشکر رو دارم و امیدوارم که در هرچه بهتر شدن تلاش کنید.:72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم انی
بدینو سیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگرددامید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی وتوقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان اعضا تا لار همدردی
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم ها له نو
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تا لار گفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستا نتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سر بلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان اعضا تالار همدردی
سلام
واقعا منو غافگیر کردید. کاری نکردم که لایق تشکر کردن باشم اگه کاری بوده از روی دوست داشتن و لذت بردن از جمع با این گرمی و اشتیاق بوده. بهر حال ممنون و تشکر از لطفتون. انشاالله لایق این محبت باشم
:72::72::72::72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم ها له نو
بدینوسیله به پاس حضور ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم داملا
بدینو سیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و بزرگوار جناب اقای سنگ تراشان
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
خیلی ناقلایی محمد! خوشمان آمد:311: به این میگن یک تکنیک روانشناسانه در حد المپیک:311:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و بزرگوار جناب اقای حامد
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
ازین موقعیت استفاده می کنم و از بهار شادی عزیز به خاطر کمک های بی دریغش تشکر می کنم
این گلا رو هم تقدیمش می کنم.
http://www.wallcoo.com/flower/Romant..._photo_001.jpg
لوح تقدیر و سپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم نازنین 1
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات ومحبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و برادر گرامی اقای مهاجر بی نشان
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات و محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
نمی دونم چرا اقای ابراهیمی به این تاپیک سر نمی زنند چون خیلی ها هستند که در تالار تلاشهای زیادی می کنند...
با اجازه آقای ابراهیمی من می خواهم به نمایندگی از دوستان همدردی یکی از دوستان رو معرفی کنم.
لوح تقدیر و سپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم maryam123
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات ومحبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق روز افزون شما را از خداوند متعا ل مسالت داریم
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم نازنین 1
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالار گفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سار ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سربلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72:
به نمایندگی از دوستان اعضا تالارهمدردی
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز وخواهر گرامی خانم نادیا 7777
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالارگفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سر بلندی و توقیق رو ز افزون شما را از خداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72::72::72::72::72:
لوح تقدیر وسپاس
دوست عزیز و خواهر گرامی خانم رویای صداقت
بدینوسیله به پاس حضو ر ارزشمندتان در تالارگفتگوی همدردی و زحمات محبتهای بی دریغ شما برای دوستانتان در این تالار لوح تقدیر به شما اهدا میگردد امید است در سایه سا ر ا لطاف حضرت احدیت همواره پیرو ز سربلند باشید سلامتی و سر بلندی و توقیق رو ز افزون شما را ازخداوند متعا ل مسلت داریم:72::72::72::72::72::72::72: