-
RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
سلام
چرا جدیدا تالار با بنده سر ناسازگاری داره؟
مرتب منو میندازه بیرون!!!!
n مرتبه باید login شم از نو!!!!!!!
اهه:161:
همین الانم چندین باره که داره میگه شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید:97:
پیام خصوصی هامم نمیذاره چک کنم!
بابا یکی بیاد به داد ما برسه:324:
الان خواستم این متن را به ادامه پست قبلی اضافه کنم بازم گفت "نمیشه"
تازه وقتی میخوام برم سراغ تاپیک حال و احوال "حال گیری اساسی اونجاست"
منو صاف میبره صفحه اول تاپیک!
به هزار زور و التماس میبره صفحه آخر اما پستهای آخر را نشون نمیده. از اینجا به بعد دیگه التماس و قسم و قرآن هم دیگه فایده نداره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط **leili**
با سلام وخداقوت ::72:
تاپیکی با عنوان ««آیا مردانی که خیانت میکنند اصلاح میشن »» با نام کاربری sayeh15
به اشتباه در تاپیک آقای LARG.62 با عنوان «« آیا کارم درست بوده یا.......؟؟؟؟؟ »»
قرار گرفته .که در این صورت مشکل sayeh15 بی پاسخ خواهد ماند.ومیدنم که این کاربر محترم امروز هم یه سر به تالار زده .ونا امید برگشته . اگر امکان داره لطف کنید واین مشکل پیش اومده را بر طرف نمایید.
ممنون .:72:
با سلام و با تشکر از شما
تاپیک ایشون تحت عنوان :
آیا مردانی که خیانت می کنند اصلاح میشن؟
تفکیک شده و به انجمن چند همسری و تعدد زوجات . ... .منتقل شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
سلام
چرا جدیدا تالار با بنده سر ناسازگاری داره؟
مرتب منو میندازه بیرون!!!!
با سلام
به نظر میرسه مشکل برای مرورگرتان باشه.
لطفا از فایرفاکس استفاده کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
منو صاف میبره صفحه اول تاپیک!
به هزار زور و التماس میبره صفحه آخر اما پستهای آخر را نشون نمیده. از اینجا به بعد دیگه التماس و قسم و قرآن هم دیگه فایده نداره!
با سلام
کنتور تاپیک ها رفرش کردم. تصور کنم مشکلتون باید حل شده باشه
-
آآآآآآآهان! پس کنتورش پریده بوده!
به هر حال از حضرتعالی کمال تشکر را دارم که در این وانفسای نیمه شب مشکل بنده را حل نمودید.
از خدمات 24 ساعته تون مزید امتنان را دارم.
-
مشخصات لیست اعضا
سلام و عرض تشکر چندین باره بخاطر ایجاد تالار پربار همدردی
یک پیشنهاد دارم در رابطه با آیتم "لیست اعضا" ی تالار همدردی که چنانچه قابل عملیاتی شدن باشد، می تواند مفید باشد.
در حال حاضر "لیست اعضا" بر اساس شاخصهای؛
1- نام کاربری
2- تاریخ عضویت
3- آخرین بازدید
4- تعداد ارسالها
5- معرفین
تنظیم شده است. چنانچه دو شاخص دیگر؛
- تعداد تشکرهای از کاربر (که این آیتم در پروفایل کاربر هم قرار ندارد)
- رتبه
هم به این لیست اضافه شود، فکر می کنم بسیار پربارتر و مفیدتر باشد. چراکه اطلاعات جامع تری از اعضای تالار می دهد. و برای کسی که می خواهد با کاربران و هم تالاری ها و میزان فعالیت و محبوبیت آنها آشنا شود بسیار سودمند خواهد بود.
-
RE: مشخصات لیست اعضا
blue sky جان رتبه كه در پروفايل هست! درست ميگم؟
-
RE: مشخصات لیست اعضا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
blue sky جان رتبه كه در پروفايل هست! درست ميگم؟
منظورم "این قسمت" هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
در حال حاضر "لیست اعضا" بر اساس شاخصهای؛
1- نام کاربری
2- تاریخ عضویت
3- آخرین بازدید
4- تعداد ارسالها
5- معرفین
تنظیم شده است. چنانچه دو شاخص دیگر؛
- تعداد تشکرهای از کاربر (که این آیتم در پروفایل کاربر هم قرار ندارد)
- رتبه
با سلام
با تشکر از پیشنهاد شما. بررسی می کنم از نظر فنی اگر مقدور بود انجام می شود.
اما فعلا شما تا اطلاع ثانوی می توانید میزان تشکر از اعضاء را در همان صفحه اول مشاهده کنید:
در مورد رتبه هم می توانیدکسانی که در تعامل با شما پست می زنند یا تاپیکی ایجاد می کنند، از طریق کنترل پنل آنها به رتبه اشان دسترسی داشته باشید.
-
سلام
نمیشه از شارژی که اعضاء دارند خودشون به کسانی که می خواهند اهدا کنند؟
مثلا یه پستی که خیلی نکته آموز هست رو با دادن رتبه قدردانی می کنیم اگه بشه از شارژمون هم مقداری هدیه کنیم ؟:72:
-
یه پیشنهاد دارم نمی دونم میشه عملیش کرد یا نه ؟
تو تاپیکهائی که یه مدت زمانی ازشون گذشته مثلا بعد از یکی دو سال ایجاد کننده تاپیک اومده و بیان میکنه مثلا زندگیشون که دو سال پیش مشکل داشته با انجام یه سری کارها بهبود یافته و یا خدای ناکرده به جدائی کشیده شد.
حالا من می خوام ببینم در اون شرایط من چه توصیه ای بهش کرده بودم ( تا بتونم عملکرد خودم رو ارزیابی کنم ) حالا پیدا کردن ارسال من در 10 صفحه کار سختیه ،
سوال : آیا امکان داره بتونیم از طریق جستجو در یه تاپیک ارسالهامون رو پیدا کنیم؟
-
منم یه سوال دارم : اسپم یعنی چی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
منم یه سوال دارم : اسپم یعنی چی ؟
با سلام لطفا لينكهاي ذيل را مطالعه فرماييد:
اسپم
اسپم در ايميل
اما معني ساده مورد استفاده در انجمن ها:
آن چيزي كه با خواست ما (در انجمن ها يعني هدف تاپيك) ، همخواني نداشته و براي اهداف ديگري مثل تبليغاتي، سرگرمي، و ... ارسال مي گردد.
مثلا ميان يك تاپيك يك مقاله جدي هست ، پستي از روي شوخي و بي ربط ارسال كنيم. يا نكته اي غير مرتبط با مقاله مطرح كنيم. يا ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
یه پیشنهاد دارم نمی دونم میشه عملیش کرد یا نه ؟
تو تاپیکهائی که یه مدت زمانی ازشون گذشته مثلا بعد از یکی دو سال ایجاد کننده تاپیک اومده و بیان میکنه مثلا زندگیشون که دو سال پیش مشکل داشته با انجام یه سری کارها بهبود یافته و یا خدای ناکرده به جدائی کشیده شد.
حالا من می خوام ببینم در اون شرایط من چه توصیه ای بهش کرده بودم ( تا بتونم عملکرد خودم رو ارزیابی کنم ) حالا پیدا کردن ارسال من در 10 صفحه کار سختیه ،
سوال : آیا امکان داره بتونیم از طریق جستجو در یه تاپیک ارسالهامون رو پیدا کنیم؟
با سلام
من خودم تا حالا به اين مورد بر نخوردم.
اما يك راه مي تونه اين باشه شما از طريق كنترل پنل تعداد پستهاي هر صفحه را مثلا روي 50 قرار دهيد.
حالا براي جستجو ديگر لازم نيست مثلا 100 پست را در 10 صفحه ببيني. بلكه در 2 صفحه پست قرار مي گيرند.
اگر در هر صفحه Ctrl+F بزني مي تواني با جستجوي اسم كاربريت (BABY) پستهايت را پيدا كني.(البته تشكرهايت رو هم پيدا مي كني:311:)
حالا بررسي مي كنم اگر راه ساده تري هم بود اطلاع مي دهم.
-
سلام
الان داشتم آخرین پست خانم شیدا حاتمی رو می خوندم، با یه نگاهی به مشخصاتشون واقعاً ذوق زده شدم.
کمتر از دو ماه عضویت در سایت
فقط 33 ارسال
و 199 تشکر
و 17 رتبه
این واقعاً عالیه و نشون دهنده مقبولیت نظرات و راهنمایی های ایشون هست،. در صورتی که برای یک مراجع تازه وارد ایشون فقط یک "عضو عادی" هستن.
فکر می کنم در صورتی که از نظر فنی مقدور باشه، بد نباشه که معیارهای رتبه دهی و امتیاز دهی افراد بر واحد تعداد ارسالهاشون اعلام بشه. یعنی در زیر اسم کاربری اعضا تعداد تشکرها بر واحد تعداد ارسالها و همینطور تعداد رتبه ها بر واحد ارسالها نوشته بشه.
هر چی تعداد تشکرها تقسیم بر تعداد ارسال ها بیشتر باشه نشون می ده که عضو پست های با کیفیت تری داشته و بعداً هم به راهنمایی ها و نظراتش بیشتر می شه تکیه کرد.
با این کار اعضا ترغیب می شن که ارسالهای های با کیفیت تری داشته باشن و اولین چیزی که به ذهنشون میاد رو در جواب مراجع ننویسن و با تفکر بیشتری بنویسن که باعث افزایش کیفیت راهنمایی های تالار و تخصصی تر شدن تالار می شه.
الان شاید اولین چیزی که به چشم یک مراجع تازه وارد می رسه ستاره های عضو باشه، در صورتی که این ستاره ها فقط نشون دهنده تعداد ارسالهاست و مشخص نمی کنه که کیفیت و یا مقبولیت ارسال ها چقدره. اگه این ستاره ها با توجه به "تعداد تشکر ها یا رتبه های عضو تقسیم بر تعداد ارسال ها" به عضو داده بشه به نظر میاد که معیار بهتری به مراجع می ده که به کدام راهنمایی ها بیشتر تکیه کنه.
برای نمونه تعداد تشکر ها بر واحد ارسالها برای خانم شیدا حاتمی 6.03 و برای من 2.67 هست. که نشون می ده که نظرات من از مقبولیت کمتری برخوردار بوده.
و می شه تعداد ستاره ها رو بر حسب این امتیاز به اعضا داد.
-
green گرامی
پیشنهاد بسیار خوبی است و من هم بسیار به این موضوع فکر کرده بودم و دوست داشتم چنین معیاری برای ارزیابی نویسنده هر پست وجود داشته باشد، اما چند اشکال در این راهکار وجود دارد که نمی دانم امکان مرتفع شدنش چگونه می تواند باشد:
1- معمولا فردی که خود مشکل دارد، پستهایش بدون تشکر می باشد. و این شاید مانع شود که دوستان (و بخصوص اعضای قدیمی تر) بدون کمترین نگرانی مشکلشان را بیان کنند. و صرفا تبدیل شوند به راهنما و مشاور و لذا ناراحتیهایشان را در دل بریزند و اینجا هم ابراز نکنند.
2- بسیاری از تشکرها مربوط می شود به پست هایی است که حالت طنز و شوخی و احوالپرسی و ... دارد. و فردی که صرفا پست های مشاوره ای دارد و کسی که صرفا در اینگونه پستها شرکت دارد، قابل ارزیابی صحیح نیستند و چه بسا نفر دوم تشکرهای بسیار بسیار بیشتری دارد.
3- ممکن است دوستان به سمت ارسال نظراتی بروند که عامه پسند باشد و از ابراز نظر واقعی خود امتناع کنند و این باعث می شود که مورد تشابه سازی عکس العمل فردی که فرضا با او مشکل داریم با اعضا و نیز آگاهی از نقطه نظرات مختلف از بین برود. شاید پستی هیچ تایید (تشکری) نداشته باشد، ولی همان نزدیکترین تفکر به فردی باشد که بنده نوعی با او مشکل دارم.
-
با سلام
علاوه بر مطالبي كه blue sky بيان داشتند، از نظر فني هم ما محدوديت هايي براي اجرايي كردن ابتكاراتمان داريم.
بحث شناسايي افراد بر اساس كيفيت كارهايشان از روز آغاز تالار همدردي دغدغه دست اندركاران همدردي بوده و هست.
يكم: رتبه اعضاء يكي از معيارهاي مهم تشخيصي هست. هم از نظر تعداد رتبه و هم از نظر كساني كه به فرد رتبه داده اند مي توان تا اندازه اي به كيفيت پستهاي فرد پي برد.
(در اينجا باز هم مانند قبل اعضاء را تشويق مي كنيم كه علاوه بر تشكر نسبت به پستهاي سازنده افراد رتبه اي به او بدهند تا در دراز مدت اينگونه اعضاء را بتوانيم متمايز كنيم.)
دوم :معرفي بعضي اعضاء با توصيفي در ذيل نام كاربري اشان از طرف همدردي
مثلا
كارشناس افتخاري
عضو سازنده
عضو پيشرو
مديران همدردي
سوم: تشكر اعضاءقديمي ، مديران همدردي ،و اعضاءسازنده و اعضايي با رتبه بالا از پستها ، منجر به متمايز شدن آن پست شده و نشان از مفيد بودن آن دارد.
-
جناب سنگ تراشان ، ظاهرا رتبه هایی که تو فیلد کاربری اعضا وجود داره ، از طریق " تشکر " ها به دست میاد و اگه این رتبه ها از نظر شما و انجمن اهمیت دارن ، به نظرم باید چهارچوب خاصی براش تعریف بشه. به عنوان مثال من بارها و تو تاپیک های مختلف دیدم که فقط به خاطر ارسال یک شکلک : " :104: " کلی تشکر ازش شده و یا یک کلمه "باهاتون موافقم". اما کسی اومده 10 ، 15 خط خیلی فنی هم نوشته ، اما هیچکسی زیر ارسالش تشکر نزده و ظاهرا افرادی که همدیگر رو می شناسند زیر تمام ارسال های دوستانشون تشکر می زنند و این یک کم اهمیت رتبه ها رو زیر سوال می بره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط montana
جناب سنگ تراشان ، ظاهرا رتبه هایی که تو فیلد کاربری اعضا وجود داره ، از طریق " تشکر " ها به دست میاد و اگه این رتبه ها از نظر شما و انجمن اهمیت دارن ، به نظرم باید چهارچوب خاصی براش تعریف بشه. به عنوان مثال من بارها و تو تاپیک های مختلف دیدم که فقط به خاطر ارسال یک شکلک : " :104: " کلی تشکر ازش شده و یا یک کلمه "باهاتون موافقم". اما کسی اومده 10 ، 15 خط خیلی فنی هم نوشته ، اما هیچکسی زیر ارسالش تشکر نزده و ظاهرا افرادی که همدیگر رو می شناسند زیر تمام ارسال های دوستانشون تشکر می زنند و این یک کم اهمیت رتبه ها رو زیر سوال می بره.
خیر montana
رتبه ها را خود اعضا به یکدیگر می دهند.برای مثال شما به پست من نگاه کنید.در کنار دکمه ی تشکر یک دکمه ی دیگر است که مربوط به افزودن رتبه است.
به علاوه شما می توانید با کلیک روی عدد رتبه ی من در فیلد کاربری دقیقا ببینید که چه کسی و به چه منظوری به من رتبه داده هست
همچنین در یک روز هیچ کس جمعا بیشتر از 2 رتبه نمی تواند دهد
حالا برای این پست مفیدم شما هم علی الحساب یک رتبه 2 به من بدهید:):72:
-
[split]
چرا نمی توانم از طریق گزینه "جستجو" ی تالار، و برطبق "جستجو بر اساس کلمات کلیدی" و فرضا روی "عناوین"، عنوان تاپیک مورد نظرم را جستجو کنم؟
همواره این پیام می آید:
متاسفیم، نتیجهای برای جستجوی شما پیدا نشد. لطفاً برگردید و عبارات مورد جستجوی خود را تغییر دهید.
حتی جهت اطمینان عنوان تاپیکی که خودم ایجاد کرده ام و در حال حاضر در تالار وجود دارد را سرچ کردم ولی باز پیغام فوق ظاهر شد!
-
RE: آموزش استفاده از تالار
من اومدم تست کنم ببینم مشکل از کجاست گفت باید بین دو جستجو 360 ثانیه فاصله باشه !
اون قدیم ندیما تالار با مشکلاتی برمی خورد که به علت request های زیادی که میومد سروری که سایت را هاست می کرد با مشکل سی پی یو مواجه می شد و سایت سرورشون را می خورد اونا هم که بلد نبودند سایت را محدود کنند عذر جناب سنگتراشان را می خواستند و می گفتند سایت شما سرور ما را دچار مشکل می کنه به همین خاطر سایت مجبور شد با هزینه های گزافی سرور vps بگیره
اما برنامه mybb که این سایت مبتنی بر اون ساخته شده مشکلاتی داره و من یکی که اصلا ازش خوشم نمیاد به هر حال امکانی مثل جستجو می تونست توسط افرادی که می خوان خرابکاری کنند مورد استفاده قرار بگیره و با فرستادن request های متوالی سایت را دچار مشکل کنند بنابراین مدیریت سایت ترجیح داده بی خیال سرچ سایت بشه و سرچ گوگل استفاده کنه و اون باکس جستجوی پیشرفته این کار را می کنه یعنی با استفاده از موتور جستجوی گوگل سایت را جستجو می کنه
-
با سلام
كاربران گرامي شب گذشته تالار به نسخه بالاتر ارتقاء يافت.
اعضاء گرامي اگر به خاطر اين ارتقاء تالار ، مشكلاتي را مشاهده كردند سريعتر در همين تاپيك گزارش كنند.
با تشكر
-
سلام
در تاپیک هایی که تعداد صفحات زیادی دارند، ترتیب شماره صفحات که بالا و پایین صفحه نوشته شده به هم ریخته.
-
با سلام
ضمن تشكر از گزارشي كه كرديد، نقص مذكور بر طرف شد.
-
سلام و خسته نباشید
ظاهرا تعداد ارسالها افزایش یافته است(!)
تا دیروز تعداد ارسالهای من 490 و اندی بود و امروز متوجه شدم که بالغ بر 520 ارسال شده است.
علت چیست؟
-
با سلام
هر چند وقت يكبار توسط نرم افزار تالار براي رفع عيب هاي احتمالي در شمارش پست ها، تاپيكها و .... دوباره شماري انجام مي شود. ديروز هم دوباره شماري تعداد موضوعات و پستها انجام گرديده و آمار تصحيح گرديده اند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
سلام و خسته نباشید
ظاهرا تعداد ارسالها افزایش یافته است(!)
تا دیروز تعداد ارسالهای من 490 و اندی بود و امروز متوجه شدم که بالغ بر 520 ارسال شده است.
علت چیست؟
البته الان هم پستهاي شما را همان 490 و اندي مي بينم:303:
-
آقای مدیر بخدا راست می گمممممممم! :324: دیروز که اون پست قبلی رو زدم تعداد پستام دقیقا 523 شد! :302::302:
من فکر کردم آی دی ام هک شده و یکی بنام من و به کام خودش 30 تا پست زده :163: :327: :33:
البته همین الان هم مطمئنم که تعداد پستهام از تعداد واقعشون یه کوچولو بیشتره. (چون تعداد پستهایی که اصلا تشکر نداشتم توشون 390 - 499 بیشتر شده. من حساب کتابشون رو دارم.)
-
خانم بلو اسکای این مساله ای که گفتید احتمالا به خاطر این پیش میاد که زمانی که پستی را ارسال می کنید تعداد پست هاتون در دیتابیس تالار یکی افزایش پیدا می کند اما با پالایش تالار توسط مدیران و حذف پست های غیر مرتبط تعداد پست های شما در دیتابیس تغییر نمی کند نتیجه این که تعداد پست های موجود و تعداد پست های ارسال شده متفاوت است که علت بازشماری پست ها هم باید همین جور مسائل باشد.
بنابراین مساله جدی ای به وجود نیامده است و می توانید اون را نادیده بگیرید!
-
با عرض سلام و احترام
من دوباره اومدم انتقاد كنم :D
يكي نيست بگه آخه بچه تو چه قدر پرر...
آقا اين آواتارها رو بزرگتر نشون بدين خيلي سايزش كوچولوئه. من هي مي خوام يه تصوير زيبا بذارم اينقدر كوچيكه كه اصلا از تصوير هيچي ديده نميشه :302:
-
با سلام و تشکر از عیدی های سال 90
من امروز تا این ساعت به هیچ کس رتبه ندادم ولی نمی دونم چرا وقتی می خواهم رتبه بدهم پیغام میده "حداکثر رتبه را در این روز داده اید"
ممنون میشم پیگیری کنید
-
با سلام
با تشکر از بالهای صداقت و arix که موارد مذکور را گزارش کردند، از طریق پشتیبانی فنی تالار پیگیری کرده و نتیجه را اعلام می کنم.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
با تشکر از بالهای صداقت و arix که موارد مذکور را گزارش کردند، از طریق پشتیبانی فنی تالار پیگیری کرده و نتیجه را اعلام می کنم.
بالهای صداقت و arix گرامی مواردی که مطرح نمودید اکنون حل شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
با سلام
با درخواست شما مبنی بر تخفیف 50 درصدی حق عضویت در انجمن آزاد، به عنون عیدی ( <strike>چهارم نه </strike> )، عیدی پنجم موافقت شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
فکر می کنم در صورتی که از نظر فنی مقدور باشه، بد نباشه که معیارهای رتبه دهی و امتیاز دهی افراد بر واحد تعداد ارسالهاشون اعلام بشه.
با سلام
با تشکر از اعضاء محترمی که با پیشنهادات خود در راستای ارتقاء کیفی تالار همدردی مساعدت می کنند، بدینوسیله اعلام می شود در قسمت آمار تالار که در پایین صفحه اول تالار قرار دارد، آمار بیشترین رتبه ها و آمار بیشترین دانلودها گنجانده شد.
-
سلام:
ممنونم مدیر محترم..عالی شد ..من که رفتم عیدی هامو بگیرم!!!:310:!!!
مدیر جان حالا که شما آنقدر مهربونید من یک چیز دیگه هم بگم؟؟؟
ضمن تشکر از طراح سازنده سربرگ کنونی ولی سربرگ قبلی که طراحش یاسا بود خیلی بیشتر انرژی مثبت داشت و بوی عید می داد به نظر من این سربرگ خیلی بی روحه و آدم رو کسل می کنه..البته ببخشیدا من فقط هدفم شادی و نشاطه و سلیقه شخصی ام رو گفتم هرجور خودتان صلاح می دانید...:316:
-
با سلام
سربرگ ها انشاء الله نوبه ای عوض می شود.
ماشاءالله شما زیر این سربرگ اینقدر هیجان در تالار وارد می کنید که کسی اصلا سربرگ رو نمی بینه:311:
-
با سلام خدمت اقاي مدير :72:
سال نوتون هم مبارك :72:
ببخشيد من شارژم تموم شده بود اصلا هم شارژ نكردم اما نميدونم چرا دوباره پررنگ شدم. :310:
شايد اشتباه شده باشه.
خيلي ممنون
-
سلام،
یک سوالی داشتم.
چرا اسم بعضی از کاربران قهوه ای رنگ هست؟
البته منظورم کارشناسان نیستند.
دو کاربر معمولی دیدم که قهوه ای بودند.
همینطوری برایم جالب شد که آیا این تفاوت رنگ معنی خاصی دارد؟ :)
با تشکر
-
Hamed65 گرامی
اعضائی که رنگ نامشون قهوه ای است ، حق عضویت انجمن آزاد را پرداخته اند . به عبارتی رنگ عضویت در انجمن آزاد رنگ قهوه ای هست .
این دوستان از تخفیف عیدانه مدیر ، بهره برده اند و برای انجمن آزاد شارژ کرده اند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
1 -
دسترسي مشاهده و ارسال پست و تاپيك در انجمن آزاد فقط براي اعضايي امكان پذير هست كه قبلا فرم حق عضويت را پر كرده و هزينه دسترسي به انجمن آزاد را پرداخت كرده باشند.
5 - کسانی که به انجمن آزاد دسترسی دارند به سایر انجمن های همدردی هم دسترسی دارند. اما اعضایی که اکنون به انجمن های همدردی دسترسی دارند به این انجمن وقتی دسترسی پیدا می کنند که حق عضویت خاص این انجمن را بپردازند.
-
با وجود اینکه مدت زمان 20 دقیقه ای در ارسال پست ها رعایت میشه تا دو پست مجزا ارسال بشه اما به انتهای پست قبلی اضافه می شود و هنگامی که قصد اصلاح آن را داریم پیام می دهد فرصت 20 دقیقه شما به پایان رسیده است