-
RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
سلام بچه ها
ابراز محبتتاتون واقعا شرمنده ام کرد
من اون روز حالم خیلی بدبود (مشکلی پیش اومده بود که خدارو شکر حل شد)و به استراحت نیاز داشتم
فکرنمی کردم که به این زودی حل بشه و............
شرمنده همه هم تالاریهای گل
ولی همچنان تو جنگل هستم البته با حسی خوب
-
سلام خانم گل مریم دوست خوب مهربان دلسوز به تالار بر گشتی خیلی خوشحال شدم تالار به شما نیاز دارد به تالار خوش امدید امیدوارم همیشه سلامت باشید:72::72::72::72::72:
-
سلام.
از پنجره روزگار به درخت عمر که مینگرم؛خوشتر از یاد عزیزان ثمری نیست
دوستان عزیز هم دلمان برایتان تنگ شده؛ هم قصد دارم یادی از شما بکنیم
bloom, estar7،mke،pooarot؛صبا_2009,mohajer؛گرد آفرید و تمامی عزیزانی که خدمت آنها ارادت داریم؛
آرمان26 هم که گه گداری نشانی از او در" تالار "میبینیم.
-
اولین باری که اینجا چیزی می نویسم .
عشق اینقدر کثیفه که .....
-
Lord.Hamed جان
چه اتفاقي افتاده كه به اين نتيجه رسيدي ؟اشتباه نمي كني ؟!
-
لرد حامد عزیز، چی شده که به همچین نتیجه ای رسیدین؟
:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lord.Hamed
اولین باری که اینجا چیزی می نویسم .
عشق اینقدر کثیفه که .....
آری لرد حامد عزیزم....""عشق"" بسیار """کثیف""" است.
اما آیا برداشت ما از ""کثیفی"" درست هست؟؟؟
یا اصلا برداشت ما از خود ""عشق""؟؟؟
از کدامین ""عشق"" حرف می زنی....عشق من و تمام اعضا تالار به تو.......یا عشق محدود یک چیز و فرد به تو....!!!یا و یا تو به او!!!
لرد حامد عزیز مردی ابهام آلود و باوقار است....نکند منظورت این است که ما این جمله را کامل کنیم::
""عشق اینقدر کثیفه که ..... (کامل کنید)!!!
-
درود
همیشه عاشق سه حیوان هستم و ترتیبشان برایم بسیار مهم است :
اول : گرگ / دوم : شیر / سوم : ببر
- همیشه به افکار خود مسلط بودم . همیشه همه چیز در اختیارم بود ...
اما در یک لحظه شاید همه چیز مثل آب خوردن از دستم خارج شد ....
قدرت فکر رو از من گرفت .... قدرت هام رو کم کرد و حقیر شدم .... ( حقارت نه از باب زمینی بود که از بعد دیگری سرچشمه می گرفت )
می خواست من رو از پا در بیاره اما کور خونده بود .
فکر میکرد با گفتن اینکه : " من خودکشی کردم " ، من به دخترک در باغ سبز نشان میدهم ....
نمی دونم این کار رو کرده یا نه ! اما وقتی موضوع رو با پدرم در میان گذاشتم ، تجاربی گفت که برایم جالب بود و برای پسران آینده ترسناک اما کاملا عبرت آموز .
آنی عزیز ، اشتباه کردن من ، کمک های بود که از سر دلسوزی برای دخترک کردم که به این نتیجه رسیدم کسی که لایق چاه است باید یک لگد به او بزنم تا سریع تر وارد چاه شود نه اینکه کمکش کنم چون او من را با خود خواهد برد ...
شاد عزیز ، کثیف بودن عشق ای که گفتم مربوط به آن دخترک .....است . که با خریت عاشق ها را طرز دیگری نشان می دهد اما من این اشتباه را نخواهم کرد چون این کار او مختص به خودش است و بس !
نقاب عزیز ، نمی خواهم کاملش کنی ، چون توی این مدت ، دیگر همه مدلش را دیدم و کامل شده اش را برایم خوانده اند .
من شده ام دختر ! همه عاشق من می شوند .... راستی کسی نیست عاشق حامد خانوم بشه ! ؟
.......
کاری ندارم که چه شد و چه گذشت ....
اما این سرماخوردگی مزید بر علت شده و دردهایم را بیشتر کرده اما من اگر زمین هم بخورم می ایستم ، هر چند که کور خوانده باشد که من را زمین بزند !
از بخش مهم این داستان ، درس عبرتی سخت برایم بود که در گوش هایم فرو رفت !
و متشکرم از خداوند که این لطف را در حق من کرد .
خداوندا متشکرم ، متشکرم ، متشکرم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lord.Hamed
آنی عزیز ، اشتباه کردن من ، کمک های بود که از سر دلسوزی برای دخترک کردم که به این نتیجه رسیدم کسی که لایق چاه است باید یک لگد به او بزنم تا سریع تر وارد چاه شود نه اینکه کمکش کنم چون او من را با خود خواهد برد ...
چه خاطره جالبي را براي من تداعي كردي . وقتي خيلي جوان بودم شايد به سن و سال تو روزي از زمانه و ديگراني كه بي علت دلم برايشان سوخته بود و به آنها فرصت ستمگري داده بودم ، گله كردم ، پيش همان دوست سي ساله ، آن روزها شايد دوستي ما 7-8 ساله بود يك حرف قشنگي به من زد كه هنوز كه هنوزه آويزه ي گوشهايم شده .
اما يك اعتراف من لايق چاه نبودم ، من لايق بهترينها بودم . اما بلد هم نبودم كسي را به درون چاه بيندازم . من حكم همان آدم مظلومي را داشتم كه ناخواسته ديگران را به سمت ظالم بودن مي برد و هدايت مي كرد ،از حقوق خود دفاع نمي كردم . .شايد تنها و بزرگترين و بدترين گناه من هما ن مظلوميت و بي آزاري ام بود كه ديگران را به سمت سو استفاده مي كشاند .
او كه 4 ماهي هم از من كوچكتر است به من گفت : اگر قرار شد فرد يا افرادي توو خوبي هايت رانفهمند وتو را به داخل چاهي پرتاپ كنند حتما و حتما دستت را دراز كن و چند نفري را با خودت پائين ببر كه آنجا تنها نباشي . آن روز حرفهاي مرجان براي من حكم كيميا را داشت چرا كه هيچوقت نمي توانستم مثل او فكر كنم . حال تو آنقدر پخته و دقيق هستي كه خود به اين نتيجه رسيده اي و پيش دستي مي كني . آفرين . به وجود نازنين ات افتخار مي كنم . نسل جواني كه همه چيز را خوب مي فهمد و داراي تحليل خوب و درستي است .
مطمئن باش عشق خيلي باشكوه است
-
سلام دوستان:72:
کسی از خانم دکتر مهربونمون خبر نداره؟ چند روزیه که نیومدن. و مدتی بود که ...
امیدوارم هرجا هستند سلامت و شاد باشند، و به زودی شاهد حضور سبز و پرنشاطشون باشیم.
-
[align=justify]صبای عزیزم،
دلم برای اسمت، برای آواتارت، و برای کلماتت تنگ شده. برای حضورت که مثل نسیم سبک بود و نشون از قلب آرومت داشت.
تا کی بیام تالار و تو نباشی؟! بیشتر از این منتظرم نذار هانی.:72:[/align]
-
سلام ....
دوستان خوب من ..میدونم فیلوسارای عزیز قبلا مطرح کردن ....
اما.....
واقعا هیچ کس خبری از خانم دکتر نداره ؟؟؟:302::302:
حتی اگه فقط بدونیم حالشون بهتر شده خوشحال میشیم :203:
-
سلام:72::
ممنونم دوستان ..من مسافرتی بودم .... خوب هم فکر کردم....
با اجازه همه شما برای مدتی به مرخصی میرم..
نمی دونم بازگشتی هست یا نه ولی برای تک تک شما دوستان ارزوی بهترین روزها را در تالار همدردی دارم.....
خدانگهدار
پابرجا باشید......:72:
-
در این روزها و ماه های مبارک.... دلم بسیار تنگ شده است.
دلم تنگ است برای افرادی که روزی در تالار بودند
دلم تنگ است برای افرادی که از هر کلمه و سخن آنان هزاران پیغام خوب بیرون کشیدم.
چه سخت است دلتنگ باشی و نتوانی بگویی و کسی نشنود. اما باید گفت و خود را خالی کرد::
""گردآفرید"" ....استاد عزیز کجایی؟؟
""سورنا"" ....برادر عزیزم کجایی؟؟
دلم تنگ است!!!:203:
چه خوب که "استار7"" خواهر بزرگوارم که خود همینک در تالار حضور ندارند این تاپیک را ایجاد نمودند وگرنه ما از دل تنگی می مردیم.
-
[align=justify]سلام دوستان:72:
من هم اومدم فرم مرخصی پر کنم!
متاسفانه به تالار معتاد شدم!! اون هم چه اعتیادی!!
امروز اومدم دیدم بازم کلی حرف دارم، برای همین تصمیم گرفتم کلا بی خیال شم و فعلا ازتون خداحافظی کنم که بتونم روی مسائل خودم تمرکز کنم و پس فردا نیام تند تند تو انجمن "اختلاف زن و شوهر" تاپیک بزنم!
خواستم بهتون اطلاع بدم که من تو ترکم که باز وسوسه نشم و برگردم!
اگه قبل از یک ماه برگشتم بندازینم بیرون، باشه؟
دوستتون دارم.:72:[/align]
-
سلام
به نظرم تصمیم به جایی گرفتی ، چون من این حسی که خودت داری رو در موردت پیدا کرده بودم ، اما اجازه دخالت به خودم نمیدادم که بگم ، اما به نظرم خیلی خوبه از عادت و اعتیادهای چنین دوری کردن ، چون من این رو تجربه کردم و نتیجش شیرین بوده ،حاصلی چون تسلط بر خود شیرینه نه ؟. به قول نقاب نباید دچار مسئولیتهای خود ساخته شد که کمترین عوارضش از دست دادن فرصت امورات دیگر و حتی لازم است .
موفق باشی سارای عزیز
-
چكامه
مرتضي
آذر
گرد افريد
استر
سورنا
نمي دانم
خانم دكتر
آرمان
قلب سپيد
سارا خانم كه در ترك هستي
دلم براي همه ي شما تنگ است
-
خانم مثل من
خانم ارزو
اقای ارمان
قلب سپید
مرتض
چکامه
سورنا
گرد افرید
چشم بارانی
خانم شیلا
خانم دکتر
خانم مینا 22
دلم برای همه ی شما تنگ شده است
-
اقا سلام من حالم خوبه ها کسی یه وقت نگرانم نشه دلتنگم نشه من بسیار سالم و سلامتم الحمد الله
:D:D:D:73::104::227::300::302::305:
:223::223::223:
-
تمام امروز هر بار كه آنلاين شدم شما را زيارت كردم و با خود گفتم چه خوب كه كنجكاو جان آنلاين است و از حال و حوصله درست و حسابي براي طرح جدول و چيستان و بيست سئوالي برخوردار است . برادر اين كارها دل و دماغ چاق مي خواهد برا ي همين گمان كردم حالتان خوب است .
حالا
كنجكاو كجايييييييييي؟!:302:
دلم برايت تنگ شده ؟! دل و دماغ ات چاق است ؟! :72:
بيست سئوالي طرح كرده اي ؟!:P
حال صندلي داغ ات چطور است ؟!:shy:
جدول را كسي حل كرد ؟! :82:
حال مامان وبابا خوب است ؟! :72:
خانواده و همسايه هايتان خوب هستند ؟! :D
برادر اينقدر دل نازك نباش.:203:
-
سلام
الهي شكر كه سالم و سلامتي !الهي زنده باشي !
هميشه خوش خبر باشي!:180:
لطفا يه توضيح در اين باره بده!
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.hamdardi.net/imgup/12/125...c8e62e1c36.jpg
((ادمیت دارد از بین میرود این ان است که کنجکاو را نگران میسازد))
-
اعضا قدیمی در تالار نیستندجا در تالار خالی است دلم برای اعضا قدیمی در تالار نیستند تنگ شده است
-
سلام سلام صدتا سلام خدمت دوستان محترم و عزیزم در تالار همدردی
طاعات و عباداتون قبول درگاه حق، مهمونی خداوند بهتون خوش گذشته؟
انشالله که حاجت روا باشید در این روزهای پربرکت.
چه خبرا همه که به امید خدا خوب هستند؟
از جمله: اقای سنگتراشان مدیر محترم و سختکوش ، خانم آنی بزرگوار مادر خوش قلب و با تجربه بچه های تالار، خانم طاهره با هوش و عزیزم، خانم دانه مهربون و گل، آقای کیوان صادق و پرتلاش ، آقای نقاب مهربون و نابغه، خانم شاد صبور و پاک،آقای لرد حامد پر انرژی، خانم صبای ناز گلم، خانم فیلوسارای هانی، آقای محمد ابراهیمی صاف و ساده، آقای کنجکاو داغ و خستگی ناپذیر ... همگی خوب هستید؟ خدا قوت می گم و امیدوارم از خودتون راضی و خشنود باشید.
دل تنگتون بودم مهربونا تابستون خوش گذشته؟ منم به لطف شماها خوب خوبم. خداروشکر
-
سلام
estar7خانم
احوال شما ؟ كجا بودي ؟
خيلي غيبت خوردي .
بايد با ولي خودت بياي و غيبتها را موجه كني . :D
دل ما هم براي مهرباني ها و خوش زباني هايت تنگ شده بود . چه مي كرده اي خانم ؟!
-
سلام
عبادات شما هم مقبول درگاه حق انشاء الله:203:
خانم estar 7 داشتیم ؟ همه رو یاد کردین جز من !
حالا فرض می کنم اسم منو هم بردین ...........من خوبم خواهر جون ممنون ! شما چطورین ؟ کجا بودین تا حالا ؟
-
استار عزیز، جات خالی بود، امیدوارم همیشه پرانرژی و شاد باشی عزیزم..
-
اي كاش گرد افريد ،سورنا ،ارمان،.......وبقيه بچه هايي كه رفتن زود برگردن ،دلم واسه همه اونايي كه رفتن تنگ شده
-
چه عجب....
صاحب امتیاز خود تاپیک هم تشریف آوردند:227::73: خوش آمدی استار عزیز
حالا اول بفرمایید یک جایی نشون جان کنید..البته بعد افطار ...تا آماده باشید با انرژی کامل و مثل همیشه در تالار حضور پیدا کنید::
بفرمایید>> :82::82:
حتما توی این مدت تقلب کردید و رفتید کلی کتاب :303: خوندید تا ...............:58::58:
من هم مدتی در استراحت ذهنی بسر می برم و کم کم فعالیتم را شروع خواهم کرد...:103:
انشاالله تمام اعضای تالار همدردی چه اعضای قدیمی که در پیش ما نیستند چه اعضای کنونی که در خدمتشان هستیم و چه اعضایی که در آینده به جمع ما می پیوندند همیشه شاد و خرم باشند
-
سلام
خیلی ممنون از احساسات پاک شما دوستان عزیزم.
منم خوبم به لطف شما.
... راستش من تو این مدت که از شما عزیزانم مثلا دور بودم ... سعی کردم به خودم نزدیک شم. تغییراتی کردم... مثلا دیدم را به زندگی + کردم. خداییش مقاله هایی که از قدیم از سایت همدردی ذخیره کرده بودم و انبار کرده بودم و گذاشته بودم یه روزی روزگاری بخونم بالاخره خوندم و همینا بودن که کمک اساسی به من من کردند...
دیگه حسابی ورزش کردم... زبان انگلیسی خوندم که این واقعا عالی بود خودمم راضیم... مقاله نوشتم...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++
الانم رفتم یه پری خوردم! تو تالار و چه خبرایی دستم اومد!
از جمله خبرای خوش. خدا رو شکر.
یکیش ازدواج خانم النا بود. تبریم می گم دوست خوبم. چه جالب ... چند وقت پیشا بودا شما از بخت ... شکایت کرده بودید. مبارکت باشه، امیدوارم خوشبخت شید.
ایشالله همه مجردای تک و تنهای تالار به زودی زود طعم متاهل شدن و خوشبختی جدید را بچشند،
دومیش مامان شدن روزن جون بود. چه خوب. قدم نو رسیده تالار مبارک
سومیش حال خوش شاد عزیزم بود. الهی شکر ایشالله که تا ابد افسار زندگی در دستت باشه و کاملا مسلط بر همه جوانبش مثل همیشه 20 باشی.
چهارمیش ماشالله به این روحیه بالا و + و تحسین برانگیز آنی عزیز. امیدوارم همیشه استاد بمونید. شما باعث افتخارید واسمون...
پنجمیش لرد حامد عزیز که جمعی را از نگرانی درآورند و از دنیای حقیقیشون گفتند. که در سن کم تونستند کارهای بزرگ انجام بدن. آفرین تا باشه از این گرفتاری ها و موفقیت ها
ششمیش؟ نمی دونم شما بگید. نکنه خوشحالی ها و موفقیت هاتون را تنها تنها جشن بگیرید؟ باور کنید ما هم خوشحال می شیم و از همین پشت مانیتور واستون کف می زنیم و تو دلمون جشن می گیریم...
معذرت خواهی می کنم از دوستان عزیز و بزرگواری که می دونم دلشون انقدر بزرگه که می بخشند فراموش کاری من را بابت اینکه نام زیباشون را نبردم.
(خانم موعود عزیز، خانم گل مریم گل، خانم فرشته مهربون که به حق در این مدت تلاش های شما بود که تالار را زنده نگه داشت دست پر مهرتون را می بوسم.)
برای همه شما دوستان مهربانم خیر و خوشی و سلامتی از خداوند طلب می کنم.
-
بچه ها یه خبراز سورنا
متاسفانه دیگه تالارنخواهد اومد
ویه خبر خوب اینه که مقدمات سفرش جور شده و میخواد بره خارج (هر چند خوشحالم که به ارزوش رسیده ولی خیلی دلم واسه پستای خوبش تنگ خواهد شد
واسش ارزوی موفقیت میکنم
-
سفر به خير برادر سورنا
دوستت داشتيم و داريم و خواهيم داشت . موفق باشي
-
امیدوارم سورنای عزیز، هر جای این زمین خاکی که هست، با دلی پر از امید لحظه ها رو بگذرونه.. من واقعا به ایشون مدیون هستم..
امیدوارم خدای بزرگ در تمام لحظه ها این بنده خوبش رو در آغوش بگیره...
-
سلام
اینکه از حالشون خبردار شدیم خوب بود .اما اینکه می خوان ما رو ترک کنن بد .......ولی چون این خواسته و آرزوی ایشون بوده ، الحمدالله که خداوند مقدمات سفرشون رو فراهم کرده و راهی هستن .ولی من نمی دونستم که می خوان برتن خارج از کشور . برای چی میخوان برن ؟ ادامه تحصیل ، کار، یا چی ؟
اونایی که می دونن لطفا" به منم بگن .
آقای سورنا امیدوارم همیشه و در همه حال در پناه خداوند سالم شاد و موفق باشید .شما هر جا که باشید اول ایرانی هستید و دوم برادر ما در تالار همدردی ....اصلا" همدردی که محدودیت مکانی نداره از اونجا هم میتونید از حالتون به ما خبر بدید و از حال ما اگه بخواید خبر بگیرید ..
همه دوستان همدردی رو حلال کنید
سفرتون به سلامت و بی خطر انشاء الله..........ما رو فراموش نکنید ............ چون شما رو فراموش نمی کنید
-
خانم گل مریم عزیز از اطلاع رسانی شما تشکر می کنم.
سلام و تبریک همه بچه های تالار همدردی را خدمت ایشون برسانید...
از اینکه فرصت پیشرفت علمی برای سورنای عزیز این جوان شایسته ایران زمین فراهم شده خوشحالم.
و برای ایشان آرزوی موفقیت می کنم.
امیدوارم بزرگواری کنند و یه روز خودشون بیان و از موفقیت هاشون بنویسند.
...
سلام
مهربونا خوبید؟
من و خیلی از دوستان خوشحال می شیم از خودتون بگید... از موفقیت های زندگیتون از درسای و تجربه ها، از امتحاناش و از نمره های قبولیتون و از هر چی دوست دارید...
بگید تا با هم دعا کنیم و جشن بگیریم...
* آنی جونم خوب هستید خیلی وقته از خودتون نگفتیدا؟ حال دلتون چطوره؟
میشه لطف کنید از حال خانواده محترم، خصوصا برادر و خواهر بزرگوارتون بنویسید؟ ایشالله که بهتر هستند...
*بچه ها این مدیر نابغه، جوون ما «آقای نقاب» هنوز 20 ساله نشدن؟ خبر بدیدن واسه تولدشون سوپرایزشون کنیم. راستی این روزها یه کمی کم پیدا شدنا میدونید کجان؟ (چی وبلاگ همدردی) خب لطفا بیان یه کمی از حال دلشون بگن که بدجوری دل تنگیم...
*کیوان جون مدیر لایق و شایسته، شما هم خیلی وقته از خودتون نگفتید؟ اگه لطف کنید و ما رو بی خبر نگذارید خوشحال می شیم.
* و طاهره خانم عزیز، کارشناس افتخاری. لطفا یه افتخاری بدن از حال دلشون واسمون بگن...
ممنون می شم از شما عزیزان
-
سلام به همه دوستای گل همدردی:72:
امیدوارم که در بهترین شرایط ممکن باشید:203:
دلم یه عالمه واسه همتون تنگ شده حتی واسه نام کاربری های که همیشه هستن و هیچوقت پست نمیزنند:43:
همه تون رو یه دنیا دوست دارم:72::72:
از سارای عزیزم هم که تو ترک هستند و همیشه به من لطف دارند یه دنیا ممنونم منتظر برگشت پربارت هستیم:43::228:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
راستی این روزها یه کمی کم پیدا شدنا میدونید کجان؟ (چی وبلاگ همدردی) خب لطفا بیان یه کمی از حال دلشون بگن که بدجوری دل تنگیم...
ممنون می شم از شما عزیزان
سلام بر استار عزیز و گرامی....
عجب دوره زمونه ای شده ها ...عوض اینکه شما به ما توضیح بدید که چرا این همه غیبت داشتید ما باید جواب پس بدیم...:D:D:P:P:D
ولی از شوخی گذشته استار عزیز به تمام اعضای تالار لطف دارند...اگه لطف نداشتند که این تاپیک رو باز نمی کردن.
خب استار گرامی چون شما صاحب امتیاز تاپیک هستید...از ما هر سوالی بپرسید به روی چشم جوابگو خواهیم بود.
راستش دلیل غیبتم این بود که اولا از لحاظ فکری بسیار خسته بودم..ماه مبارک رمضان را فرصتی دیدم برای بازسازی خود.
دوما::سرم گرم امتحانات ترم تابستان دانشگاه بود.
سوما::بلاخره ""وابستگی"" آفت ""عشقه"" نه؟ ما هم که عشق بسیاری به تالار و اعضا داشتیم و داریم ولی گاهی نباید این عشق به وابستگی تبدیل بشه.
.....................
ممنون که برای تولد ما هم برنامه دارید...:227:
...................
الان هم که زندگی بنده عالسیت..خداروشکر.......به قول معروف >بهاری ناز مامان.
....................
در ضمن ..شنیدم "سورنا" عزیز به خارج تشریف می برن...داشتیم برادر..بدون اطلاع و خداحافظی میری دیگه...امیدوارم هر کجا که هستند موفق باشند.
.........
تشکر دیگر از "استار" عزیز:72:
-
راستی داداش نقاب ،نگفتی کی متولد میشی ایشالله
:123:
-
استر عزيزم چه خوب كه تو را داريم تا بتوانيم مهارت چاق سلامتي كردنهايمان را افزون كنيم .
ديروز غروب به اتفاق بچه ها و دوستان بچه ها سر اذان براي بابا خيرات داديم و ديشب خواب بابا را ديدم ( حتما زياد به ايشان فكر كردم و روي ايشان تمركز كردم !) و خلاصه كلي در خواب قربان ،صدقه شان رفتم . ( كلي خوش گذشت جايتان خالي ) دلتنگ شده بودم :302:. اما امروز دلت بابا نيستم چرا كه واقعا ديشب حسابي حساب دلتنگي ها رسيدم .:227: پدرم داشتند سيب مي خوردند . گفتم بابا تشنه - گرسنه نيستيد - سردتان نيست ، چيزي لازم نداريد ؟! گفتند : نه بابا ، همه چيز خوب و مرتب است . حالم هم خوب است . اما برو و برادرت را صدا كن كه بيايد كلي با وي كار دارم و.... من هم جيغ و داد كنان به دنبال برادرم مي دويدم و صدا مي زدم و... :160:( از صداي جيغ و داد خودم از خواب بيدار شدم و نتوانستم بفهمم بابا با برادرم چكار داشتند ؟) :302:
هر چه بود خواب خوبي بود . همين . امروز حال و من و برادر م همه خوب است . به قول نقاب عزيز : ناز- مامان - رديف هستيم :D
برادر و خواهر م هر دو خوب هستند . الحمدالله .
برادرم قدري فشار در ناحيه ديدش ايجاد شد كه همه عصبي بود و به دليل گريه هايي بود كه همه بر مي گشت به فشارهاي رواني كه در دوره بيماري و بعد هم فوت بابا متحمل مي شد . اما خداراشكر به خير گذشت و شانه هاي مردانه اش تكيه گاه ما خواهر هاست و ما كه به هم نزديك بوديم ولي با فوت بابا به شكل منطقي سعي داريم بيش از پيش هواي يكديگر را داشته باشيم .
خواهر كوچولوي من هم فشارهاي سختي را تحمل كرد به هر حال او هم بهتر است . از تغذيه خوب بهره مي برد و از اعصاب خود مراقبت مي كند . مامان هنوز هم نمي داند كه بيماري او چيست .
ممنون عزيزم
-
سلام stare عزیز
خوش آمدی و خوشتر که سرحال و قبراق آمدی . واقعاً خوشحالم ،
ممنون از نظر لطفت ، از نظر خودم هنوز کارایی که دلم میخواد رو برای تالار انجام ندادم ، و مدتی است هم مشغله هایی دارم که کمتر در تالار پست و تاپیک می زنم ، گاهی هم به عمد است ، بنا به حرفی از نقاب که گرفتار مسئولیتهای خود ساخته نشیم ، خواستم پیشگیری کنم که مثل سارای عزیز مجبور نشم مدتی مطلق دور باشم و از دوستان جدا ، هم اینکه تأمل رابرای پست و تاپیک زدن بر خود فرض کرده ام که جز مواردی که مطمئن باشم مفیدو مؤثر است و تکرار نیست نداشته باشم .
در هر حال روندیست که فعلاً در پیش گرفته ام .
استار جان
خوشحالم ، این مدت که دور بودی کارهای مفیدی انجام دادی ، ان شاءالله که برکت گذر روزهای مفیدت به تالار نیز برسد .
همیشه شاد و سالم و سربلند و موفق باشی
-
به به....دو تن از اعضای گرامی هم که از حال خود خبر دادند... انشاالله همیشه سلامت باشید:227:
""گل مریم"" عزیز ما زرنگی کردیم تا روز تولد خود را بروز ندهیم ولی شما از ما زیرک ترید..:D
روز تولد بنده درست روزیست که در تالار عضو شدم یعنی روز >>> 1 مهر ماه(یکم)
تورو خدا ....یه وقت اشتباه و خطایی نکنید و تولدم را تبریک بگید ها.....:58::58:
................................
بازهم خوشحالم که تمامی اعضا حالشان خوب است