-
RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید
با تشکر از کنجکاو عزیز به خاطر نوبتی که به بنده دادن.
وتبربک به مناسبت تولدشون و ی سال با تجربه تر شدنشون :72:
1-از اينكه توي اين ركود بازار شغل آزاد داري راضي هستي يا آرزو مي كردي يه مهندس حقوق بگير بودي؟ و اين همه تنش رو متحمل نمي شدي؟
دوست من .من حدود 2 سال توی یکی از ادارات دولتی بسار خوب کارمند بودم اما توی این کار ی سری مسائلی هست که با من جور نبود مثل شیرینی و.. .الان هم خدا رو شکر بیشتر زحمت میکشم و تنش بیشتری رو متحمل میشم اما راضیم که نون حلال در میارم
خوشحالم كه بالاخره نشستين روي صندلي مي شه بپرسم يكي از جوابها گفتيد كه داشتم متأهل مي شم اما ... اين سه نقطه يعني چي
ممنون.ای روزگار :302:نمیدونم آخه این دنیا چی داره که این همه دروغ میگیم واسه بدست آوردنش.تو این مدت کوتاه خیلی به من دروغ گفتن هم خونوادشون هم خودش اما من که فهمیدم باهاشون صحبت کردم و گفتم مهم نیست همه چی رو فراموش میکنم به شرط عدم تکرار.اما باز هم تکرار و تکرار و تکرار و پنهون کاری و ی سری رفتار بسیار ناپسند از طرف ایشون. حتی این پنهون کاری که طرف یه بار نامزد کرده(توی ی شهر دیگه که مدتی ساکن بودن و دوباره به خاطر همین موضوع برگشتن) و نامزدش هم که اتفاقا از دوستان خودم در اومد(آخه ما با این خانوم هم دانشگاهی بودیم و نامزد قبلی ایشون از از بچه های شهرستانی دانشکده خودمون بود. تا اینکه پس از مدتها تو ی سفر اتفاقی ایشون رو با خونوادشون دیدم و بعدش قضیه رو با خونوادم مطرح کردم و تحقیقات و مسائل دیگه رو بخودشون سپردم...)واسه همین قضیه بهم زده بود.اما من هی گذشت کردم. اما بی نتیجه بود. بخدا حتی گفتم نامزدی قبلیشون اصلا برای من اهمیتی نداره و من این قضیه رو کلا فراموش میکنم و دیگه هم نمیخوام راجع بهش صحبتی بشه. اما.....پس دیدم بهترین کار همینه که اول راه ی فکر درس بکنم و ی عمر پشیمونی نکشم. وحتی در آخر بهشون گفتم من لیاقت دخترتون رو ندارم.درسته شاید بگین تحقیق اما باور کنین حتی بستگانشون هم این قضیه رو پنهون کردن خوب خواست خدا این بود که....منم به خودم میگم شاید ی روزی ی جایی به ی کسی خوبی کردم و خدا به حق همون خوبی خواسته ی عمر با ریا و دروغ و تزویر زندگی نکم اونم از طرف کی از طرف کسی که داری زندگیت رو عمرت رو و و و. رو میدی بهش و همه چی تو داری باهاش تقسیم میکنی.
دوست عزیز اگه جوابا ی خورده این ور و اونور بود منو ببخش چون دوباره بهم ریختم آخه خیلی سخته به یکی دل ببندی و باهاش مثل کف دست صاف و صادق باشی اما این بلا روسرت بیاره و بنایی رو که هنوز داری پیش رو میریزی یهو فرو بریزه.بخدا خیلی وقتا شنیده بودم میگفتن فلانی دلش شکسته . یا... اما میگفتم بابا اینا همش حرفه اما حالا میفهمم چه دردیه چقدر سخته با آدم چها میکنه.باور کنین اونقدر روحیم بهم ریخته که باور کنین تو این چن روزه نزدیک به 10 کیلو وزن کم کردم و تموم غذای روزانه منو جمع بزنین 10 تا قاشق نمیشه.
منو ببخشین ی هویی هوای درد و دل به سرم زد اونم با شماها دوستای تالار. که با اینکه همو ندیدم اما همه مون با هم یرنگ و صادقیم.به خدا بعد از این مدت اولین کسایی که دارم باهاشون صحبت میکن شماهایید.
ببخشید فعلا دیگه نمیتونم چیزی بنویسم و چیزی بگم ...........................
-
سلام fafa1360
امیدوارم هیچوقت دلشكسته نباشید.
با این پستی كه زدی ،من دلم نمی آید كه دیگه روی صندلی داغ بنشینی، اگر اجازه بدهی روی صندلی سرد بنشونمت :58:
1 - هنوز هم احساس تنهایی دارید؟
2 - آیا الان می توانید به راحتی در مورد خواستگاری یا دختر دلخواه احتمالی ات با خانواده ات صحبت كنید؟
3 - قشنگ ترین روز كودكی ات را به یاد داری؟! چرا به یادت مونده؟!
4 - نقش جودو در رابطه زناشویی را چگونه ارزیابی می كنی؟
5 - یه فیلم كمدی نام ببر كه واقعا برایت خنده دار بود و از دیدنش لذت بردی؟
6 - (ببخشید) مسخره ترین صورتكی كه در ادیتور ارسال پاسخها می بنینی را برایمان انتخاب كن و قرار بده.(لطفا روی صورتك های بیشتر هم كلیك فرمایید)
7 - فكر می كنید هدف از آفرینش انسان چی بوده (در صورتی كه اعتقاد به این هدف وجود داشته باشه!؟)
.
.
.
.
سئوالات داغ و جدی اولی را كم كم خنك كردم، تا یك باره سرد و گرم نشوید.
سئوال آخر هم كلی و گرم مطرح كردم، تا فكر نكنی همیشه روی این صندلی خنك می تونی بشینی :58:
-
ممنون مدیر همدردی عزیز.
1 - هنوز هم احساس تنهایی دارید؟
باور کنین الان بیشتر احساس تنهایی میکنم.
2 - آیا الان می توانید به راحتی در مورد خواستگاری یا دختر دلخواه احتمالی ات با خانواده ات صحبت كنید؟
[color]بله با راهنماییهایی که کردید کلا برنامه زندگی مو عوض کردم و نه تنها در این مورد بلکه در هر موردی به راحتی حرفامو میزنم و خواسته هامو میگم و قبلا تا اسم ازدواج و ... میومد رنگا وارنگ میشدم اما الان نه اینو ی حق طبیعی میبینم و به راحتی در مورد این مسائل صحبت میکنم.[/color]3 -
قشنگ ترین روز كودكی ات را به یاد داری؟! چرا به یادت مونده؟!
[color]روز اولی که رفتم مدرسه رو هیچ وقت فراموش نمیکنم و همیشه جلو چشمم مخصوصا روز چشن شکوفه ها(روز اول کلاس اولیا) که میشه کلی به خودم میخندم آخه روز اول با اون قد نیم وجبیم از هر راهی میخواستم در برم و حتی ی بار از روی شیر آبخوری حیاط خودمو روی نرده های مدرسه رسوندم و منو دستگیرم کردن.[/color]4 - .:P
نقش جودو در رابطه زناشویی را چگونه ارزیابی می كنی؟
[color]دوست من این حرف منو دلیل بر تعریف نذارین اما ورزش جودو به دلیل سختی و سنگینیش استقامت و پایداری و ی جور افتادگی و تواضع رو به آدما میده حتی در این مورد قبلی من خیلی گذشت و تحمل کردم اما...........[/color]5
- یه فیلم كمدی نام ببر كه واقعا برایت خنده دار بود و از دیدنش لذت بردی؟
[color]بیشتر رلر و هاردی[/color]6 -
(ببخشید) مسخره ترین صورتكی كه در ادیتور ارسال پاسخها می بنینی را برایمان انتخاب كن و قرار بده.(لطفا روی صورتك های بیشتر هم كلیك فرمایید)
:301:
7 - فكر می كنید هدف از آفرینش انسان چی بوده (در صورتی كه اعتقاد به این هدف وجود داشته باشه!؟)
[color]نشانه عظمت و قدرت خدا.چون انسان کاملترین مخلوق خداست.[/color].
.
.
.
سئوالات داغ و جدی اولی را كم كم خنك كردم، تا یك باره سرد و گرم نشوید.
[color]ممنون که هوامو دارین:73:[/color]
سئوال آخر هم كلی و گرم مطرح كردم، تا فكر نكنی همیشه روی این صندلی خنك می تونی بشینی :58:
[/quote]
[color]ما کوچیکه همه دوستانیم صندلیشون هم چه سرد چه گرم چون امر کردن میشینیم[/color]
بخدا تو این یکی دوروزه که باهاتون دارم حرف میزنم روحیم خیلی عوض شده حتی امشب رفتم باشگاه و ی تکونی به خودم دادم.
باز هم هر امری بود در خدمتیم.فرمائید:...................... ......................
-
آقاي فافا واقعا كه .
آن طرف ما منتظر شما هستيم تا بياييد و به بازي ادامه بدهيم ،آقاي فافا تشريف آورده اند و روي صندلي ولرم آقاي سنگ تراشان نشسته اند و احساس تنهايي هم مي كنند !!!
آنجا كه خوب آتيشي مي سوزونيد !!!:D
نظرتان در مورد بازي كردن چيست ؟!
چقدر با بازي كردن احساس خوشحالي مي كنيد ؟!
آيا از بازي كردن خجالت مي كشيد ؟!
آن طرف كه به من خيلي خوش مي گذرد به شما چطور ؟!
به نظر شما بازي را ما مي بريم يا شما آقايان محترم ؟(البته جواب از قبل معلوم است ولي خوب شايد اميدوار به برد باشيد !)
ببخشيد سرم خيلي شلوغ است .بايد بروم ، ببينم تيم دخترا چكار كردند و بازي به كجا رسيد .شرمنده .
-
نظرتان در مورد بازي كردن چيست ؟!
بسیار عالی و 100% موافق بازی کردن.
چقدر با بازي كردن احساس خوشحالي مي كنيد ؟!
[color]بسیار بسیار زیاد[/color]
آيا از بازي كردن خجالت مي كشيد ؟!
[color]نه چرا آخه مگه بازی کردن خجالت داره من حتی توی مهمونیا با بجه های کوچیک هم بازی میکنم خیلی باحاله[/color]
آن طرف كه به من خيلي خوش مي گذرد به شما چطور ؟!
[color]من ی سر اومدم جالبه[/color]
به نظر شما بازي را ما مي بريم يا شما آقايان محترم ؟(البته جواب از قبل معلوم است ولي خوب شايد اميدوار به برد باشيد !)
[color]بله ما پسرا میبریم من ی بار عدد اضافه کردم بازم میشه یانه؟[/color]
بازم مثل همیشه پسرا برنده میشن
-
فافا مرسي از پاسخ هايتان
بله مي شود باز هم تا بي نهايت بازي كنيد . بفرما ئيد . قدمتان براي باخت سر چشم :P
-
خوب دوست من کنجکاو عزیز ::72:
دیگه ساعت 12 شب 22اردیبهشت شد و فکر میکنم وقتمکم کم داره تموم میشه تا الان پای تایپیک نشستم که اگه دوستان سوالی دارن جواب بدم حالا اگه سوالی از طرف دوستان نیست دیگه من برم کنار تا حق نفر بعدی ضایع نشه.در هر صورت امر امر شماست بگین بمون میمونم بگید برو هم میرم و منم میشم بازپرس صندلی داغ.:P
-
خوب دست شما درد نکنه
خسته هم نباشید میدونم جواب دادن به سوالات این همدردان خیلی وقت گرفت ولی بازم به معلومات اعضا اضافه شد.
حالا
از سایه ماه عزیز خواهش میکنم صندلی را با حضور خود گرم کنند.
مهلت ایشان 23و 24 اردیبهشت یعنی 4 شنبه و 5شنبه است.
در صورت حجیم بودن سوالات تا جمعه ساعت 12 ظهر یا لغایت 12 شب وقت دارید.
بازم متشکرم.
سلامت وتندرست باشید:104:
-
سلام
چرا سايه ماه ؟چه چيزي در ماه وجود دارد كه شما و انديشه تان را تسخير مي كند تا به آنجا كه چنين نامي را براي خود انتخاب مي كنيد ؟!
-
اول از همه سلام به همه دوستان ببخشيد از صبح تا الان كه ساعت يك ظهر روز چهارشنبه است مشغول انجام كارهاي شركت بودم الان اومدم توي سايت و از دوست عزيز كنجكاو بخاطر آگاهي كه دادند ممنونم ...
چرا سايه ماه ؟چه چيزي در ماه وجود دارد كه شما و انديشه تان را تسخير مي كند تا به آنجا كه چنين نامي را براي خود انتخاب مي كنيد ؟!
سلام آني عزيز
اين سوال فقط شما نيست روزي كه اين اسم را براي آدرس ايميل و بعد كاربري هام استفاده كردم شرايط روحي خوبي نداشتم
آيا تا به حال توي يه شب مهتابي كه ماه قرص كامل هست به ماه نگاه كرديد؟ از روي پشت بام يا حياط خانه ...
مي توني يكسري لكه هاي سياه و سرد رو روي ماه ببيني كه علتش را بدرستي نمي دوني/ اشاره ام به نقاط نامشخص وجود افراد بود كه شايد هركسي به اون توجهي نداره ولي هست چيزهايي از شخصيت و زندگي ات كه از ديگران مخفي و پوشيده است
اينكه چه چيز در ماه هست : زيبايي ماه منو هميشه مفتون خودش كرده كلا از آسمون در شب لذت زيادي مي برم چيزهايي كه در روز هم هستند ولي هرگز در روشنايي روز ديده نمي شن و فقط اين تاريكي شب هست كه ديده ما را به روي اون باز مي كنه
ببخشيد كه طولاني جواب دادم ممنون از صبرتون
-
سلام دوست عزیز:72:
چه ورزشی دوست دارین.اصلا اهل ورزش هستین یا نه و چی؟
رشته و مدرک تحصیلی؟
شغل؟مجرد یا متاهل؟
شغل و محل کار؟
بزرگترین هدف زندگی؟
ی نصیحت سازنده به من؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fafa1360
عليك سلام
من عاشق ورزشم ، شنا، كيك بوكس ، تكواندو ، دوميداني ، بدنسازي ، فعلا به انتهاي كار بسنده كردم و البته دوچرخه سواري را خيلي دوستدارم و همينطور رزمي ولي ...
رشته و مدرک تحصیلی؟
اگر ديپلم هم هنوز جزو مدارك تحصيلي به حساب بياد علوم تجربي ... دارم سعي مي كنم كه رشته حسابداري قبول بشم اگر خدا بخواد
شغل؟مجرد یا متاهل؟
كارمند بخش بازرگاني در يك شركت خصوصي (بازرگاني) مجرد
شغل و محل کار؟
شغل را دوبار پرسيدين ها يادتون باشه و محل كارم حدود 2 ساعت از محل سكونتم فاصله داره شهرش زيبا و به ياد ماندني تا پيش از امسال با آثار تاريخي فراوان (اگر منظورتون شهر بوده)بزرگترین هدف زندگی؟
رضايت و خشنودي خداوند و اينكه زندگي را اونطور كه ميخوام بسازم و ...ی نصیحت سازنده به من؟
خودمون محتاج نصيحتيم برادر ولي بعنوان يه دوست ميگم صداقت خوبه نه حماقت
خدايي من اينهمه سوال پرسيده بودم ازتون :302: (شوخي)
-
سلام به همه باز پرس های صندلی داغ و سایه ماه
بزرگترین پست دنیا که دوست داری از ان تو بشه چیه؟
دوست داشتی مدیر همدردی باشی؟
اگه اره چرا اگه نه چرا؟
اگه بودی چکار میکردی ؟
یه ایده نو درباره تالار ارائه میدی؟
متشکرم:73:
-
سلام.
شیرینترین و تلخترین لحظه زندگیتون؟
تا حالا عاشق شدین؟
بزرگترین درسی که از زندگی گرفتین؟
بامزه ترین جوکی که تا حالا شنیدین؟
موفق و سربلند باشید.
-
خودمون محتاج نصيحتيم برادر ولي بعنوان يه دوست ميگم صداقت خوبه نه حماقت ??????
:305:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
سلام به همه باز پرس های صندلی داغ و سایه ماه
بزرگترین پست دنیا که دوست داری از ان تو بشه چیه؟
من دوست ندارم كه بزرگترين باشم ترجيح مي دم كه كوچك باشم اما مفيد (مادر )
دوست داشتی مدیر همدردی باشی؟
نه ترجيحا ،
اگه اره چرا اگه نه چرا؟
دوست دارم رييس جايي باشم كه با اعضا ارتباط رودر رو داشته باشم
اگه بودی چکار میکردی ؟
چون نمي خوام باشم خوب جوابي هم ندارم :227:
یه ایده نو درباره تالار ارائه میدی؟
اگر قراره توي يه محيط خوب باشيم به حقوق هم احترام بگذاريم و آزادي بيان و قدرت پذيرش داشته باشيم ... در مورد اين مورد بايد زياد فكر كنم ...آهان
كسي را نفرستيم پي نخود سياه (بازي آقايون و خانمها ) شوخي مي كنم
متشکرم:73:
ارادتمنديم كنجكاو عزيز
-
صداقت خوبه نه حماقت :305:??????????????????????????????????
-
نظرت در مورد این عکس چیه؟؟
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...om/6ey0ois.jpg
و همین طور این عکس؟؟
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...3g42e4fwov.jpg
دوست داری 100 ساله بشی؟چرا؟
نظرت در مورد تعامل اجتماعی چیه؟
دوست داری یه .ویلا داشته باشی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fafa1360
رشته و مدرک تحصیلی؟
شغل؟مجرد یا متاهل؟
شغل و محل کار؟
بزرگترین هدف زندگی؟
ی نصیحت سازنده به من؟
من تکواندو کار می کنم
صنایع دستی خوندم
مجردم
من جواهر سازم و کارگاه دارم ...
هدفم در حال حاضر بیشتر کاریه . خیلی دوست دارم یک آتلیه هنری داشته باشم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eferia
سلام.
شیرینترین و تلخترین لحظه زندگیتون؟
شیرینی و تلخی به اون شکل نبوده زندگی همه لحظاتش خوبن... اما اگر منظور خاطره است شاید اون لحظه ای که با احساس عشق آشنا شدم و تلخترینش زمانی که دیدم همه اونچه ما ادمها ادعا می کنیم هیچه و در لحظه ای که می خواهیم هیچ کاری از ما برنمیاد
تا حالا عاشق شدین؟
عاشق هم بودم ولی امروز روز دارم معشوقه بودن را در برابر خدا تجربه می کنم و واقعا احساس خوبیه
بزرگترین درسی که از زندگی گرفتین؟
اینکه بجز خدا به هیچ کس اعتماد نکنم و از هیچ کس کمک نخوام و بگذارم اونقدر که میخواد عاشقانه مارو دوست داشته باشه و هر کاری که میگه بی چون و چرا انجام بدیم چون این عدالت و حق و حقیقته و ضرر درش نیست البته این آخری را اخیرا از طریق یکی از دوستان بهش رسیدم که جاش اینجا خالی نباشه
بامزه ترین جوکی که تا حالا شنیدین؟
اینو یکم ترس دارم که کسی ناراحت بشه جوک زیاد بلدم به یکی بسنده می کنم (یکروز یه آقای ... کلاس رقص باز می کنه ورشکست می شه ، تحقیق می کنن می بینن که سرکلاس شاباش می داده) موفق و سربلند باشید.
شما هم شاد و پیروز باشید و البته یادتون باشه که تا عاشقی چون خدا هست عشقهای فانی بیفایده و بی ارزشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
نظرت در مورد این عکس چیه؟؟
wowwwwwwwww
و همین طور این عکس؟؟
that's great این عکس دوم بسیار جای تامل داشت ...
دوست داری 100 ساله بشی؟چرا؟
من به هر قدر عمری که خدا بهم بده راضی ام چه ده سال چه صد سال این انتخاب از من نیست که دلم بخواد یا نه ولی اگر از خودم باشه با وجود اینکه با عشق خدا زندگی ام را دوست دارم دلم میخواد تا لحظه ای که سلامت کامل جسم و عقل را دارم و به قولی سربار کسی نیستم زندگی کنم شماره اون بسته به زمانه نه عدد
نظرت در مورد تعامل اجتماعی چیه؟
نمی تونم نظری بدم البته با عرض شرمندگی
دوست داری یه .ویلا داشته باشی؟
هر کسی اینو دوست داره اما جاش مهمه که نگفتید اول جاشو مشخص کنید تا بگم
دوست عزیز فافا من منظور خاصی از بیان این جمله نداشتم به خود نگیرید و ناراحت نشید فقط یه جمله دوستانه و عاشقانه برای دوستان از زبان خداوند که هرگز حماقتهامونو به جای شهامت و یا صداقت نگذاریم با اینحال اگر رنجیدید ببخشید
این روزها لحظاتی را دوباره دارم تجربه می کنم که سالها ازش دور بودم و در کسوت معشوقگی این از خودباختگی ها عادی است ای کاش می دونستید که خداوند عاشق ماست و این عشق می تونه ما رو به هر جایی که می خواهیم برسونه به شرطی که باهاش صادق باشیم و بگذاریم دوستمان داشته باشه و راه درست را همیشه بهمون نشون بده و در اون گام برداریم
-
نه عزیزم ناراحت نشدم خواستم ی کم واسم بازترش کنی.
ممنون:72:
-
بازم سلام گرم منو پذیرا باشید
:73:
دعوت میکنم از استار جون تا بیان تکیه کنن نه به من به صندلی داغ.
متشکرم
estar جون شما 2 روز وقت دارید شنبه و یک شنبه. 26 و27 اردیبهشت
-
سلام
ممنونم از دعوتتون ولی یکم دیر شد...چرا؟(شوخی بود)
کنجکاو جون من ester هستم نه estar.....
من در خدمتتون هستم شما سئوالاتونو بفرمایید و دیگر دوستان...:72:
-
رشته و مدرک تحصیلی؟
شغل و محل کار؟؟مجرد یا متاهل؟
چه ورزشی دوست دارین و انجام میدین.اصلا اهل ورزش هستین یا نه ؟
بزرگترین هدف زندگی؟
ی نصیحت سازنده به من؟ :72:
-
سلام فافا 1360
رشته دبیرستانم ریاضی بود و الان مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار میخونم...
مدتی در شرکتی مشغول بودم به خاطر برخورد ساعت کاری و ساعت کلاس های دانشگاه مجبور به انصراف شدم متاسفانه:D
مجرد هستم...
به ورزش خیلی علاقه دارم...البته فعالیتم گسترده بوده...شنا کار کردم...(بسگتبال کار کردم والیبال تا حدی و ایروبیک)در حال حاضر به شکل مستمر بدنسازی کار میکنم شنا هم به صورت تفریحی دنبال میکنم...البته پیادروی هم خیلی دوست دارم...تا جایی که امکان داشته باشه مسیر رفت و امدم رو طوری انتخاب میکنم که پیاده روی کنم...رشته رزمی هم دوست دارم اما فکر میکنم الان دیگه برای شروع دیره...
بزرگترین هدفم اینه زندگی کنم!
توصیه به شما:
وقتی فردا کار دارین توی مسابقه(خانوما کم کنن و آقایون اضافه) برای لج کردن:D وا نستید برید تا فردا بتونید کارتون انجام بدید:D
شوخی بود)
نصیحت نمیکنم چون خودم بیشتر به نصیحت نیاز دارم اما توصیم اینه دروغ نگید....
-
ممنون حالا ی سوال دیگه:
چرا تو مسابقه دو تا دو تا کم میکنین:P
(استار جون بدو بریم زیر 300 تا کسی نیست.........)این هم همدستتون:P
عزیزم من تو زندگیم از چیزی که خیلی بدم میاد دروغه و حتیاز این عمل ناپسند ضربه هم خوردم متاسفانه ی خورده بالاتر رو بخون ارسال 161............
مدتی در شرکتی مشغول بودم به خاطر برخورد ساعت کاری و ساعت کلاس های دانشگاه مجبور به انصراف شدم متاسفانه
از کار یا دانشگاه؟دانشگاه رو انصراف ندی که خیلی حیفه بخدا
انشاالله که موفق و شاد باشی و شوخی های منو هم تو مسابقه به دل نگیری عزیزم.
-
از کار انصراف دادم:D
دانشگاه رو من 2 سال پشت کنکور بودم تا این رشته رو قبول شم هر چند الان میفهمم اصلا با روحیم سازگاری نداره و خیلی خشکه و اگر خودمو شناخته بودم و به استعدادم پی می بردم زودتر از الان موقع انتخاب رشته معماری رو انتخاب میکردم:D
از خوندن اون موضوع متاسف شدم ولی چه جالب دقیقا همچین مسئله ای برای من پیش اوم فقط با این تفاوت که خواستگارم خیلی دروغ گفته بود:D جالبه اخر ماجرا هم گفتن:منو حلال کن که بهت دروغ گفتم:D من هم اولین بار که فهمیدم گذشتم اما بار دوم..... که بعدش فهمیدم بلللللللللللللللللللللله دروغی دیگه هم گفتن!
بابت شوخی هم خواهش میکنم... امیدوارم شما هم از شوخیه من ناراحت نشده باشین:D
تو مسابقه هم من 2 2 تا کم نکردم کیبورد اشتباهی میزنه!
-
سلام بر دوست عزیز....
شما که رابطه ای با استار ندارید؟؟؟(شوخی)
با اجازه سوال:::(لطفا فقط به گزینه ها جواب دهید ممنون)
1>>>>صندلی داغ ....چه وقتی بیشتر داغ می شود؟
الف)پرسیدن سوال های دشوار ب)پرسیدن سوال های شخصی ج)پرسیدن د)نپرسیدن
2>>>>بالاترین هدف از عضویت خود در تالار را چه می دانید؟
الف)کسب تجربه ب)انتقال تجربه ج)راهنمایی در حد توان د)گزینه الف و ج
3>>>>اگر فردی در عین خود کشی باشد مثلا بخواهد خود را از روی ساختمانی پرت کند و شما بتوانید به او نزدیک شوید اولین جمله ای که به زبان می آورید چیست؟؟
الف)سلام...آرام باش. ب)می خواهی خودت را بکشی واقعا ارزش را دارد ج) اگر جرات داری بپر د)سکوت می کنید و به چشمانش خیره...
4>>>>کدامیک از شکلک های موجود در زیر را می پسندید؟؟
الف):227: ب):228: ج):16: د):72:
5>>>>اولین ملاک شما برای انتخاب همسر چه بوده و چه خواهد بود؟؟
الف)پاکی ب)صبر و استقامت ج)ظاهر زیبا د)هیچ کدام(در صورت انتخاب این گزینه معیار خود را توضیح دهید)
6>>>>اگر ازدواج کردید و خدای ناکرده ...صاحب فرزندی نشدید ! آیا حاضر هستید کودکی را به فرزندی قبول کنید::
الف)بله ب)نخیر ج)بهش فکر نکردم د)بستگی به شرایط زندگی دارد
7>>>>>مشکل اصلی اغلب جوانان امروزی چیست؟
الف)عدم صبر ب)پر توقع ج)راحت طلب د) مشکل خاصی ندارند
8>>>>>کدامیک از جملات زیر را صحیح تر می دانید؟؟؟
الف)هیچ گاه به هدف تغییر رفتار کسی با او وارد زندگی مشترک نشویم
ب)مبادا با هدف تغییر دادن رفتار کسی ...وارد زندگی مشترک با او شویم
ج)ایا به هدف تغییر رفتار کسی...با او می توانیم وارد زندگی مشترک شویم؟
د)بهتر است با هدف تغییر رفتار کسی ...با او وارد زندگی مشترک شویم
9>>>>در شعر زیر منظور از کلمه های :"رنگی"" و ""ننگی"" چیست؟
شعر::عشق هایی کز پی رنگی بود....عشق نبود عاقبت ننگی بود.
الف)ثروت...مشکلات ب)زیبایی....تباهی ج)رنگ خاص...رسیدن به مقام د)هیچ کدام
10>>>>تالار گفت و گوی همدردی در کدامیک از موارد زیر بهتر عمل کرده است؟
الف)پرداختن به مشکلات جوانان ب)وظایف همسران نسبت به یکدیگر ج)ترویج ازدواج
د)مسائل و مشکلات روان شناسی و فردی
و در اخر با تشکر از پاسخگویی شما....برایتان ارزوی موفقیت دارم...
-
سلام به نقاب عزیز....
استر اسم شخصیت زن کتاب زهیر هست و به دلایلی من این اسمو برای خودم انتخاب کردم....
1)پرسیدن سئوالهای شخصی و همین طور نپرسیدن در هر 2 صورت داغه:D
2)اول کسب تجربه بود ولی بعد مدتی انتقال تجربه هم هدفم شد(اگه قابل باشم)...
3):D هیچ کدام...: میخوای خودتو بکشی اخه چرا؟؟؟؟؟؟
4)شکل دوم...
5)
ببخشید نقاب جان خدا شناس بودن اولین ملاکه.... یک به این دلیل فردی که خدا شناس باشه خیانت نمیکنه دروغ نمیگه پنهان کاری نمیکنه مثلا اگر جایی همسرش باشه کار خاصی انجام نمیده و اگر نباشه هم هر کاری دوست داشته باشه نمیکنه چون خدا شناس هست و دلیل کارهای انجام داده یا ندادش فقط و فقط وجود خداست نه وجود یا عدم وجود همسرش....خیلی از مسائل دیگه رو توی زندگی رعایت میکنه..... در ضمن بعضی چیزا هست که در زندگی من داشتم دوست دارم با فردی آشنا بشم که بتونم صادقانه برای او باز گو کنم اگر خدا شناس باشه اون مسائل رو در زندگی برای من پتک نمیکنه دائم به خاطر ش سرزنشم کنه .....(میتونه اصلا وارد زنگی مشترک با من نشه چون حق انتخاب داره اما وقتی شنید و پذیرفت اگر خدا شناس باشه مشکلی که گفتم پیش نمیاد ولی اگر نباشه چه طعنه ها که نزنه و دل منو بشکونه.....).....
6) بله...(خیلی هم این کارو دوست دارم آقای نقاب از صمیم قلبم میگم یک ارزوی قشنگ هست برای من که از خیلی وقت پیش داشتم)...( راستش تصمیم دارم چه بچه دار بشم چه نشم این کار رو انجام بدم دوستان دعا کنید من به این ارزوم برسم)
7)همه موارد:D (هم عدم صبر هم پرتوقعی و هم راحت طلبی)....
8)الف...
9) گزینه ب... زیبایی ظاهری(مال و مکنت و زیبایی صورت بدونه زیبایی سیرت) و تباهی...
10) به نظر من گزینه د....
در اخر هم از شما ممنونم نقاب عزیز انشا الله همیشه موفق و شاد باشی ....
-
اولين جمله اي كه با خواندن اين كلمات به ذهن تان مي رسد چيست
خدا
جنگ
صندلي داغ
زندگي
خوشبختي
تحصيل
فيلم
شروع
معمار ي
تخيل
تالار
مرسي عزيزم
-
سلام دوست عزيز
چرا اين اسم رو انتخاب كردي
چرا مي يايي تالار از روي عادت يا انگيزه اي تو رو به اين سمت مي كشونه
دلت مي خواد توي چند سالگي روي سرت نقل بريزن:73:
اولين سوالي كه به خواستگارتون مي گيد چيه روتين يه چيزهايي رو مي پرسي يا...
اولين جايي كه براي مسافرت (براي آرامش ) به ذهنت مي رسه كجاست (لطفا فكر نكن)
موفق باشي:72:
-
من يه گله اي بكنم
چطور شدن دوستان تالار تا نوبت مابود مشغول بازي بودن اما حالا سر به اين پست زدند مارو لايق نديدن يا اين صندلي براي ديگران گرمتر از ما بوده
استار عزيز به تلاشت ادامه بده
نظرت در مورد عشق چيه؟ تجربه اش كردي؟ خوب حالا نظرت را درباره عشق خدا بگو و بهم بگو كه در اين زمينه فكر مي كني عاشق خدايي؟چطور فهميدي اين رو اگر جوابت مثبته ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
من يه گله اي بكنم
چطور شدن دوستان تالار تا نوبت مابود مشغول بازي بودن اما حالا سر به اين پست زدند مارو لايق نديدن يا اين صندلي براي ديگران گرمتر از ما بوده
ببخشید از همه که موضوع را به حاشیه کشاندم....
سلام سایه ماه عزیز....بله حق با شماست.....کوتاهی از بنده بود...ولی من اصلا متوجه صندلی داغ نبودم....و دیروز متوجه ادامه ان شدم.....چون پیگیری مسابقه و بررسی پست های اشتباه امانم را بریده بود.....به هر حال دوست عزیز مرا ببخش.....حق با شماست..
امیدوارم این کوتاهی مرا بخشیده باشید...موفق باشی.
-
ببخشيد البته همگي دوستان از اينكه در حين سوالات مطرح شده از دوست عزيزمون مطالبي را زدم :72:
دوست عزيز اينها چيزهاي پراهميتي نيستند كه ناراحت بشم يانشم كه اصلا مهم نيست مهم اينه كه خداونداز ما راضي باشه اگر گفتم بخاطر اينكه ببينيم چيزهاي با ارزشتري هم براي پرداختن بهش هست كه اي كاش از اونها غافل نشيم و البته چه دوستاني كه از ما بخاطر قصورمون رنجيدند و رفتند
شما هم بخاطر راه اندازي شمارش نخود سياه بايد تبريك بگم (شوخي ) :72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اولين جمله اي كه با خواندن اين كلمات به ذهن تان مي رسد چيست
خدا
جنگ
صندلي داغ
زندگي
خوشبختي
تحصيل
فيلم
شروع
معمار ي
تخيل
تالار
مرسي عزيزم
حق
مصیبت
لبخند:D
جنگ
شور و نشاط
سختی
تفریح
نگاه تازه
حس من
ester:D
ani:D:46:
ببخشید دیر شد ani عزیز و مهربون و بزرگوارم....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
سلام دوست عزيز
چرا اين اسم رو انتخاب كردي
چرا مي يايي تالار از روي عادت يا انگيزه اي تو رو به اين سمت مي كشونه
دلت مي خواد توي چند سالگي روي سرت نقل بريزن:73:
اولين سوالي كه به خواستگارتون مي گيد چيه روتين يه چيزهايي رو مي پرسي يا...
اولين جايي كه براي مسافرت (براي آرامش ) به ذهنت مي رسه كجاست (لطفا فكر نكن)
موفق باشي:72:
سلام به N.delnazنویسنده موفق:D
ester اسم شخصیت زن داستان زهیر هست چون زن شجاعی بود و راه دلشو رفته بود....
هم عادت هم انگیزه....از وقتی تالار میام دیدم نسبت به زندگی اللخصوص زندگی مشترک تغییر کرده و احساس میکنم خیلی بهتر شده ..... واینکه اگر راه کاری به نظرم میرسه به دوستانم بگم شاید استفاده کنن ....
:D خجالت کشیدم n.delnaz جون...راستش دوست دارم در جوانی ازدواج کنم ولی بیشتر مهمه با کسی ازدواج کنم که با هم احساس خوبی داشته باشیم روحیاتمون نزدیک باشه و دوست دارم شبیه هم باشیم....
اولین صحبتم اینه:من امادم که صحبتهای شما رو بشنوم:D اول دوست دارم طرفم صحبت کنه بعدش خودم....
راجب مسائل اعتقادی و دینی.....راجب علایقشون....توقعش از زن آیندش...دوست داره زنش چه طوری باشه؟...سعی میکنم بیشتر در لابه لای حرفاشون خودم به خیلی از مسائل پی ببرم...خیلی سئوالای کلیشه ای نمیپرسم...
کوهستان ...اگر زمستون باشه یک جایی که برف اومده باشه...اگر تابستون باشه یک منطقه سردسیر...:D
قربونت برم عزیزم شما هم موفق باشی:46:
-
:43:سلامesterعزیزم:72:
ممنون میشم پاسخ بدی به این سؤال ها:72:
چقدر خودتو خوش شانس میدونی؟
از گذشته ات چقدر راضی و چقدر پشیمانی؟
آینده ات را چطور می بینی؟
آیا به رشته تحصیلیت علاقه داشتی؟
از شهری که داری توش زندگی میکنی راضی هستی؟
چی عصبانیت میکنه؟
اگه تو یه بحثی کم بیاری و بفهمی حق با تو نیست چقدر شجاعت داری اشتباهت رو بپذیری؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasi_m
:43:سلامesterعزیزم
ممنون میشم پاسخ بدی به این سؤال ها
چقدر خودتو خوش شانس میدونی؟
از گذشته ات چقدر راضی و چقدر پشیمانی؟
آینده ات را چطور می بینی؟
آیا به رشته تحصیلیت علاقه داشتی؟
از شهری که داری توش زندگی میکنی راضی هستی؟
چی عصبانیت میکنه؟
اگه تو یه بحثی کم بیاری و بفهمی حق با تو نیست چقدر شجاعت داری اشتباهت رو بپذیری؟
سلام به یاسی خانوم گل:72::46:
بعد تلاش برای رسیدن به اونچه که خواستم داشته باشم تا حدی هم شانسم خوبه:D
گذشتمو تا 75% راضیم و 25% هم ناراضی...
آیندمو خیلی خیلی روشن میبینم و میبینم که روزهای شادی انتظارمو میکشه.... اما عزیزم بیشتر ترجیح میدم الان و حال زندگیم رو خوب تلاش کنم به آینده هم دید مثبت داشته باشم و نگرانش نباشم که چی میشه.... من همه تلاشمو میکنم برای آینده ای بهتر و زیبا تر انشا الله همینطور هم میشه...
علاقه داشتم و دارم اما کمی خشکه با روحیم سازگار نیست البته تا حدی:D
شهرمو دوست دارم البته زادگاهم شهری نیست که درش زندگی میکنم (تهرانه) اما شهر ی که درش بزرگ شدم و عمرمو تا الان گذروندم دوست دارم....
دروغ گفتن و زود قضاوت کردن....
پیش اومده که وسط بحث متوجه شدم من اشتباه کردم و گفتم که:نه شما درست میگید من اشتباه کردم:D
:72::72:
-
دوستان من همین شکلی نشستم روی این صندلی سئوالی هم نمیپرسید!!!! آب میوه هم که ندارید:D
صندلی داغ یک لیوان آب پرتغال داشت به چه بزرگی:D
-
سلام دوست عزیز
اولین بار که به جنس مخالف علاقه مند شدی چند سالت بود ؟اولین جمله ی عاشقانه ات را با چه لحنی گفتی و چه بود؟
فیلم مورد علاقه ات؟
فرض کن رئیس جمهوری .........چیکار میکردی؟.....خواهشا شعار نده که فقر و از بین میبرم وایجادکار و مسکن میکنم و اعتیاد و................!
بازم بپرسم؟
در اخر میزا ن داغی صندلی که دوستان برایت درست کردن را میپرسم :
در حد اتش کبریت.قلیان ویا کوره ی ذوب اهن اصفهان؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سپیده ی عشق
سلام دوست عزیز
اولین بار که به جنس مخالف علاقه مند شدی چند سالت بود ؟اولین جمله ی عاشقانه ات را با چه لحنی گفتی و چه بود؟
فیلم مورد علاقه ات؟
فرض کن رئیس جمهوری .........چیکار میکردی؟.....خواهشا شعار نده که فقر و از بین میبرم وایجادکار و مسکن میکنم و اعتیاد و................!
بازم بپرسم؟
در اخر میزا ن داغی صندلی که دوستان برایت درست کردن را میپرسم :
در حد اتش کبریت.قلیان ویا کوره ی ذوب اهن اصفهان؟
عجب داغ شد.....:D
21 سالم بود...عصبانی بودم:D....
فیلم لسی بود...ماجرا هم این بود که لسی اسم سگی بود که نقش اول فیلم بود:D صاحبش یک پسر بچه بود که به خاطر فقر مالی مجبور به فروختنش شدن و صاحب جدید سگ رو به اسکاتلند میبره از اونجا که لسی پسر بچه رو خیلی دوست داشت از اسکاتلند تا لندن رو فرار میکنه و برمیگرده پیش پسر بچه....
سایت همددی رو حمایت می کردم:D.... نمیدونم دوست عزیزم بهش فکر نکردم چون دوست ندارم رئیس جمهور بشم.
فندک:D