من بازم اومدم بگم خوشبختم و خدا رو شکر می کنم :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
من بازم اومدم بگم خوشبختم و خدا رو شکر می کنم :72:
سلام منهم خیلی خوشبختم. بی مشکل نیستم یعنی اول زندگی همه مشکلهست! ولی ارامش دارم هر وقت به شوهرم نگاه میکنم ( منهای مواقع طوفانی...!) قلبم باز میشه بعد از 3 سال هنوز هم وقتی میبینم اسمش رو گوشیم افتاده واسه برداشتن گوشی دستپاچه میشم!!!! هنوز روزی 10 بار بهش زنگ میزنم وبهش میگم چه قدر دوسش دارم و دلم براش پر میکشه( اگه دیر کنم اون زنگ میزنه ) و خلاصه پرپرشم!
من هم باز اومدم بگم خیلی خیلی خوشبختم تازگی ها جایی که شاغل هستیم یه قرارداد هم با معلولین بهزیستی داریم وای نگین که چه بچه هایی را می یارن. وقتی میرم خونه و دختر مثل مهتابم را می بینم هزار مرتبه خدا را شکر می گم.
من خوشبختم و شاکر خدای خوبم.
سلام بر همه شما
من هم باز اومدم كه به یك نكته كلیدی اشاره كنم. یادآوریش خیلی مهم هست.
مواظب باشیم خوشبختی ما وابسته به چیزی بیرون از وجود خودمون نباشه.
وابسته به پول، مدرك، موقعیت اجتماعی،همسر ، فرزند، سلامتی، پدر ومادر، دوست ،و .....
چون هر كدوم اینها زمان انقضاء دارند، یا دائمی نیستند، یا فراز و نشیب دارند و به هر حال در كنترل ما نیست كه آنها را همین طوری حفظ كنیم. پس با تغییر آنها ما هم خوشبختی امان دچار نوسان می شود.
در همین تالار افراد زیادی هستند كه می گویند «من تا همین چند وقت پیش خوشبخت بودم»، اینها بی مشكلی را با خوشبختی مساوی گرفته اند و خوشبختی خود را به چیز دیگری گره زده اند.
خوشبختی مراتب دارد و همیشه ما در این سلسله مراتب باید جلو برویم و رشد كنیم. اما در هیچ یك از این مراتب این اشیاء و اشخاص دیگر نیستند كه خوشبختی ما را تعیین كنند. آنها فقط ممكن است مشكلاتی ایجاد كنند، رنجهایی را به ما بدهند و ....، اما اینكه ما چقدر بتوانیم از ظرفیت خود برای بهره برداری كامل از توانایی خود استفاده كنیم دست خود ماست.
لذا باز هم به همه شما خوشبختان عزیز تبریك می گویم.
و به شما ؛[name] هم به خاطر اینكه حوصله به خرج دادید و این پست مرا خواندید خدا قوت می گویم و تشكر می كنم :72:
ممنون آقای سنگتراشان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
کاملا درست فرمودید. حرف هاتون بسیار بسیار زیبا و به جاست.
دقیقا درسته. خدا رو شکر همدردی خیلی به من کمک کرد تا دیدمو تغییر بدهم و مسائل رو طور دیگه ای ببینم و الان تونستم خیلی بیشتر از قبل به خودم مسلط باشم.
خودم هم چند وقت پیش به حرف هایی که الان زدید رسیده بودم. با خودم خلوت کردم و به این نتیجه رسیدم که نباید اجازه بدهم شرایط روی من تاثیر گذار باشه ( مخصوصا بعد از ان اتفاق مالی بدی که افتاد)
باز هم می گم خوشبختم چون خدا واقعا دوستم داره که هر اتفاقی برام می یفته یک حکمت خوب برام توشه . بهترینش آشنایی با همدردی بود. باز هم ازتون ممنونم اقای سنگ تراشان.:72:
من هم احساس خوشبختی البته نسبی می کنم. شرایط مناسبی رو هر زمان که خواستم تونستم برای خودم بوجود بیارم.از بابت شرایط نیست که احساس خوشبختی نمی کنم. از اینکه مسیر من بسیار سخت بوده و با مواردمتعددی (مثل بیماری -دوری چندین ساله از خونواده -تنهایی حتی در شب عید و..- کار طاقت فرسای 14-15ساعته(به خصوص تا 2-3 ماه قبل)-شکست وخیانتهای عاطفی و دوباره اوج تنهایی و... ) طی شده.الان که اینجا هستم احساس می کنم مسیر هیچ وقت سد راه اراده من نشده چه وقتی یک سال خونواده خودم رو نمی دیدم و چه وقتی که ماهها تنهایی تو گوشه خونه شخصیم اشک می ریختم و جلوی بفیه لبخند می زدم. مسیر هیچ وقت من رو نیازمند درخواست و استدعای کمک با منت از کسی نکرده و از این بی نهایت راضی هستم.من زندگی ندارم که کسی آرزوشو داره . ولی از خودم راضی هستم. این برای خوشختیم کافیه
شاید دوستان صحبتهای من رو در مورد ازدواج و منتفی دونستن اون (البته برای خودم) نشونه ناامیدی من بدونند.
اگر در اون زمینه حرص وجوش می خورم به این خاطره که نمی خوام به خاطر موضوع پوچی به اسم مسئله جنسی ازدواج کنم و درعین حال نمی خوام نیازهامو خارج از ازدواج بهشون برسم و این شده یه دوراهی و چون تا حالا دلیل قانع کننده ای برای بر هم زدن شرایط نسبتا مناسب فعلی خودم" تلاش عاطفه نصفه و نیمه ای که هنوز مونده و یه مقدار وجدان که هنوز سد راهم هست تا نذاره خطای جبران ناپذیری رو مرتکب بشم .. " ندیدم نسبت به ازدواج دید مناسبی ندارم.
ولی هیچ الزامی رو نمی بینم که خوشبختی رو در داشتن همسر وحتی عشق به این مفهوم تعریف کنیم.چون به نظر من وجود یا عدم وجود یک نفر دوم در زندگی به هیچ عنوان تاثیری در بهبود شرایط ندارد. ضمن اینکه من به دنبال خوشبختی از طریق شخص دیگه نیستم. آقای مدیر ممنونم. من راضیم.
خیلی خوشحالم که احساس خوبی دارید آقای سورنا :72: امیدوارم به زودی دو نفره بشین تا این احساس خیلی خیلی بیشتر بشه :72::72:
منم خوشبختم چون هنوز خدا رو دارم
و خوشبختتر میشوم اگر او به من بیشتر کمک کنه و تنهام نذاره
مخصوصا الان که بهش خیلی محتاجم
:72::16:« خدايا به داده و نداده و گرفته ات شكر : كه داده ات نعمت است و نداده ات حكمت و گرفته ات امتحان» :72:
کاترین و 1 مریم جمله زییا و عالی بود
با عرض سلام و احترام.
متشکرم که به مشکلات بچه ها اهمیت می دین . من همیشه زمانی که از خدا دور شدم در اون بازه زمانی احساس کردم خوشبخت نیستم و نمی دونم چرا باز هم برای رفع این احساس به بیرون متوسل شدم و بعد از اینکه یک دوره سختی رو طی می کنم دوباره پناه می برم به خدا . خیلی بده که یه بنده از خداش رو بگردونه و من با اینکه همیشه می دونم باید همه چی رو از خدا بخوام و فقط اون می تونه دوای دردم باشه ولی بازم بعضی وقتا از خدا توقعم زیاد می شه و گاهی ناراحت میشم و با خدا قهر می کنم . ولی می دونم که احساس خوشبختی من به مقدار ایمانم عمیق می شه .
خدایا به داده ات شکر و به نداده ات شکر.
سنگینی باری که خدا بر دوش ما می گذارد آنقدر نیست که کمرمان را خرد کند , آنقدر است که ما را برای دعا به زانو در آورد ...
ممنون آقای مدیر راستش دارم تمرین میکنم که اول خودم باشم بعد همسر شوهرم و مادر دخترم البته اینارو از حرفای شما یاد گرفتم و مطالب فوق العاده ی سایتتون . اجرتون با خدا
سلام وصدها سلام به دوستان خوشبختی
من سعی میکنم برای خوشبخت شدن به درونیترین وجود خودم برم وقتی خیلی چیزا رو در وجودم کنار میزنم اون موقع خوشبختی رو با تمام لطافتش حس میکنم
گوش کن ای دل صدای آشنا را بشنوی
بار دیکر عشق یاری حلقه بر در میزند
روز وشبها شکوه میکردی ز تنهایی ولی
با تو میگفتم که :عشق آخر بما سر میزند
من خوشبختم چون تونستم نسبت به چند ماه پیش خیلی بیشتر روی رفتار و افکار خودم تسلط داشته باشم و اجازه ندهم محیط تاثیر گذار بر فکر من و احساس من باشه.
من خوشبختم چون خدا واقعا هوامو داره و همیشه نشانه هایی از طرف خودش برای من فرستاده می شه تا من حضورش رو به عینه ببینم... ( بارالهی شکر)
من همیشه خوشبخت بوده ام و هستم و میمانم ، چون خدا را دارم
همین یک جمله برای خوشبخت بودن به اندازه ی تمامه دنیا کافیست و بس
من خوشبختم چونكه يك انسانم و خداوند از خودش در من دميده.
من خوشبختم چونكه خداوند من را آزاد آفريده.
این همه جواب دادن هرچند همشو نخوندم اما تا اینجا که خوندم بهترین جوابو دادی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط siamak
من خوشبختم چون لایق خوشبختی هستم و می خواهم که خوشبخت باشم .خوشبختم چون توانا هستم .خوشبختم چون جاریم . خوشبختم چون قدرت تفکر خلاقانه دارم .
من نیز خوشبخت بوده و هستم وخواهم ماند چرا که هنوز خدا مرا لایق میداند . چند وقته لحظاتی که به یاد مشکله اخیرم میافتم و احساس یاس میکنم به خودم میگویم واقعا همینه اون صبرو استقامتی که ازش دم میزنی. مگه همیشه نمیگی خدایا ما را آنی به خودمان وامگذار پس لیاقته استجابته این دعاتو نشون بده .مگه نمیخای بزرگ بشی مگه نمیخای خدارو بیش از بیش احساس کنی پس طاقت بیار. نبین آدمای سرخوشی که تو خوشبختی دنیویشون غرق شدن وو به همین راضین . اگه میتونی مثله اونا به دنیا راضی بشی خوب بگو به تو هم دنیارو بدیم و بریم سراغ کسایی که لیاقته آخرتو دارن.
باور کنین همین جملات ,عجیب آرومم میکنه احساس میکنم هنوزم وجودم ارزشمنده . هنوزم خدا فراموشم نکرده .
خدایا ملتمسانه درخواست میکنم توان رویارویی با مشکلات را در من دوچندان کن .خدایا مشکلات دنیارو از من نگیرو در مقابل هر آنچه که لایقم در آخرت به من عطا کن.
سلام آقای سنگتراشان عزیز
راستش وقتی وارد این تاپیک شدم و خطابش رو به خودم یافتم یکدفعه شکه شدم..ولی واقعا تاپیک معرکه ای باز کردید..راستش اتفاقی اومدم اینجا..ولی از انجایی که هیچ اتفاقی بی علت نیست ،ایمان دارم که اومدم اینجا تا به جمع شما عزیزان بپیوندم و با صدای بلند فریاد بزنم که بله من هم خیلی خوشبختم..اینقدر که دیگه نمی خوام و بهتر بگویم نباید اجازه بدم هیچ کس مانع داشتن این احساس زیبا بشه...راستشو بخواهید با حالت درماندگی اومدم اینجا ولی امیدوارم که بتونم این احساس را برای همیشه با خودم حفظ کنم....و همین جا از همه ی شما خوبان می خوام که برای من دعا کنید که همیشه خوشبخت باقی بمونم...خدایا عاشقتم..خدایا دوستت دارم.و می دونم که تو هم من را خیلی دوست داری..خیلی دوستتان دارم...
تحمل تنهايي از گدايي دوست داشتن اسان تر است.تحمل اندوه از گدايي همه ي شادي ها اسانتر است.سهل است انسان بميرد تا انكه بخواهد به تكدي حيات برخيزد.واگر ما مي توانستيم ايمان به تقدير را مغلوب ايمان به خويش كنيم.انگاه ما هرگز نفرين كنندگان امكانات نبوديم
خوشبختی هر روز یکبار در منزل را میزند ولی بد بختانه صاحب خانه در ان موقع به دنبالش در منزل همسایه است و صدای در را نمیشنود.(برناردشاو)
مثلث جان
ما خيلي خوشحاليم كه به جمع ما پيوستي و چنين احساسي داري. يادت باشه بزرگترين انفجارها با كوچكتربن جرقه ها به وجود مي آيند. اميدواريم كه اين جرقه كوچك باعث ايجاد يك انفجار و دگرگوني بزرگ در زندگيت باشه، فقط يادت باشه كه خودت هم بايد تلاش كني و نا اميد نشوي.
فكر نكن ما خوشبختيم چون مشكلات نداريم، بلكه ما خوشبختيم چون با وجود همه مشكلات و سختي هاي زندگي هيچ وقت نا اميد نمي شويم و هميشه شادابيم، چون مي دانيم كه اين نيز مي گذرد و اين بزرگترين خوشبختيه.
براي رسيدن به هدف منتظر امكانات نباش، چون ممكنه هيچ وقت اين امكانات فراهم نشه، از كوچكترين امكاناتت بيشترين استفاده را ببر. خوشبختي هم همينطوره، منتظر خوشبختي نباش، بلكه از كوچكترين چيز ها در زندگي لذت ببر. حتي از خوردن يك ليوان آب يا ديدن پرواز يك پرنده در اسمان يا بازي كودكان.
خوشبختي يعني همين.
سلام من دیروز اتفاقی اینجا اومدم . دو ماهه که احساس خوشبختی میکنم ... نه هیچ اتفاق خاص و منحصر به فردی تو زندگیم نیفتاده فقط ایمانم و اعتمادم به خدا قوی تر شده و دیدم نسبت به زندگی کاملا تغییر کرده . هیچکدوم از مشکلاتم حل نشده چون الان فهمیدم مشکل فقط خودم بودم ... و خوشحالم که با شما آشنا شدم ... بیشتر مطالب رو کپی کردم تا بخونم و یه کمشم خوندم اما چون بهمن کنکوره نمیتونم زیاد بیام . اسفند میام میترکونم . ممنونم از همتون خیلی حرفاتون قشنگه
جناب آقای مدیر همدردی سلام
بی زحمت به جای اینکه بشینی اینجا آمار ملت رو بگیری:305: که کی میاد و کی میره بیا اون طرف توی روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی به دادم برس:302:
راستی اینجا خیلی با صفاست :73::43::122:، اصلا یه جور دیگه ست با حاله
محض اطلاع عرض کنم که بنده به شدت خوشبختم:227:
سلام به همه دوستان خوشبختم.:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
من چند بار به این تاپیک اومدم. اولین بار که اومدم واقعا شوکه شدم خواستم چیزی بنویسم مشکلی پیش اومد...
اینجا به آدم انرژی میده. اون قدر نوشته های دوستان قشنگ است که نخواستم با نوشته های خودم فقط تاپیک رو طولانی کنم.
منم خوشبختم. چون همیشه حضور خالقم را در کنارم حس کردم. خوشبخنم چون همیشه خدا یه قدم جلوتر از منه...
خوشحالم که بین این همه آدم های خوشبخت هستم.:73:
خوشبختی چیزی نیست که به آن برسیم .ما از همان لحظه که به دنیا میایم خوشبختیم.فقط باید آن را خود پیدا کرد ونه در جای دگر. اینچنین خوشبختی جاودانه میشود.من خوشبختم.چون او(خدا) را دارم و او لایتناهی و همیشگی است ؛خوشبختی که از او آید همچو خودش بی پایان است......او را بیابید........
تا او هم شما را دریابد.
سلام دوستان خوشبختم
اومدم ببينم آخرين حرفاي خوشبختا چيه.
منم الان احساس خيلي خوبي دارم. حس خوشبختي!
سلام دوستای عزیزم اجازست منم بیام تو جمعتون، خیلی ممنون از مدیریت محترم همدردی و شماها که پر از انرژی های مثبتین
راستی منم دارم خوشبخت می شم. یعنی قبلا هم بودم اما تازه فهمیدم چقدر خوشبخت بودم.خداروشکر
خیلی خوبه مهتاب گرامی که مستقل از همه چیز و همه کس خوشبخت باشی . این خوشبختی واقعیه
خوشبختم چون خدا رو دارم.:203::72:
خوشبختم چون خانوادم تو هیچ شرایطی منو تنهام نمیذارن.:72:
خوشبختم چون خیلی از دوستان تو این تالار به من کمک کردن.:227:
خدا رو شکر.:203::203::203:
سلام آقای سنگ تراشان عزیز و مهربون، انتظار نداشتم اینقدر مورد توجه قرار بگیرم لطف کردید. فکر کنم درست اومدم اگه امکان داره من رو تو جمعتون بپذیرید تا از محضر شما و سایر دوستای خوشبخت و با انرژیم استفاده کنم و با اجازتون همین جا موندگار شم.
خدا قوت
درود برهمه شما از به جای آوردن آداب خوش آمد گویی شما بسیلر خرسندم .من خوشبختم چرا؟
چون با مشکلات زیادی در زندگی روبرو شدم بگذارید چند تا شو براتون بگم:فوت پدرم (بهترین دوست زندگیم)-بیماری بسیار کشنده خواهرم که سیستم پیشرفت بیماری دکترها را هم درمانده کرده بود(با وجود بیش از 11 بار عمل جراحی در طول 8 سال هنوز ادامه داره ولی کنترل شده تر)-مشکلات پسر کوچولوم وقتی به دنیای ما پا گذاشت که مصداق هردم از این باغ بری میرسدبود-تنهایی هام چون از اولین روز ازدواج با بهترین همسر دنیا به خاطر شرایط شغلی ازخانواده هامون دوربودیم و........ترسیدم حوصلنون سربره
حالا خودم رابه مدد نیروی عشق وحس پر برکت خوشبختی بر فراز تپه ای حس میکنم که ارتفاع اون به من این اجازه رو میده که به هر سختی از بالا نگاه کنم و مشکلات یارای رسیدن به این ارتفاع رو نخواهند داشت.
-انسان به خدا گفت :به من همه چیز بده تا از زندگی لذت ببرم.خدابه او گفت:من به تو زندگی دادم تا از همه چیز لذت ببری!!!!!!!
سلام مدير همدردي خوبين از اينكه شما هم جزء خوشبختها هستين خوشبختم
منم خودم را جزء خوشبختا ميدونم چون هميشه خدا با منه يه شوهر دارم كه دوستش دارم و دوستم داره و يه فسقلي كوچولو موچولوي بامزه كه دختر چها ماهه است هميشه در كنارشون احساس خوشبختي مي كنم
خوشبختم چون سايه پدر و مادرم بالاي سرمه
خوشبختم چون خودم و اطرافيانم تن سالم داريم
خوشبتم چون مادر شوهر خوب و فداكاري دارم
من همیشه خوشبخت بودم. الان خوشبخت ترم چون بالاخره بهترین تصمیم زندگیمو گرفتم... :72:
[/color]وقتی 8 ساله بودم چون مادرم کارمند بود من باید از دو خواهر 6 ساله و4 ساله ام نگهداری می کردم .اون موقع نمی فهیمدم چکار می کنم .فقط وظیفه مو انجام می دادم .با بچه ها عشق می کردیم ، بازی می کردیم ، گریه می کردیم وبعضی وقتها هم دعوا مون می شد .ولی خیلی احساس خوبی داشتم .یادم می آد بعضی وقتها با بچه ها نماز می خوندیم .شاید نمی فهمدیم .نمی دانم .بعد ها که بزرگتر شدم دیگه از اون احساس خوب خبری نبود .خسته شده بودم ، اضطراب داشتم ، چون باید از مدرسه سر وقت می رسیدم خونه که خواهر بعدی بره مدرسه وهزارتا مشکل دیگه که شاید چند سال پیش هم اونها رو داشتم ولی اونارو زیبا می دیدم .چون احساسم یک احساس لطیف بچگی بود ودر لحظه زندگی می کردم .کمی بزرگتر شدم ، حالا از خدا گله می کردم که چرا من این همه مشکل داشته باشم .از بچگی باید کارهای یک زن خانه دار را انجام می دادم ،بچه داری می کردم و......
ولی حالا از خدا ممنونم که در زمانی که خیلی از بچه ها با یک عروسک بیجان بازی می کردند .عروسک های من زنده بودند .غذا می خواستند ومن باید بهشون غذا می دادم .خودشونو کثیف می کردند ومن باید تمیزشون می کردم .واقعاً گریه می کردن وگاهی منم با آنها گریه می کردم .عروسک های من می خندیدند یعنی باهم می خندیدیم .چه عروسکهایی داشتم خدایا ممنونم .من هنوز عروسکهامو دارم حالا اونا هم مثل من بزرگ شدندو اونا رو خیلی دوست دارم .با هم می خندیم ، گریه می کنیم ، نماز می خونیم ، مریض که می شن به دیدنشون می رم وبهشون کمک می کنم .اگه یکی غمگینه ، شادش می کنم .
خدایا ازعروسکهایی که به من بخشیدی تو را سپاس ..
خدایا از اینکه این احساسو به من دادی که بدانم در همه لحظه ها می توان خوشبخت بود ، متشکرم . [color=#FF0000]:
و از شما مدیر محترم همدردی هم بسیار متشکرم .
سلام ، ممنون از شما جناب ، اما به نظر من با اینکه کلی تو این دنیا غم و غصه دارم ، اما هدفم اینه که خوشبخت باشم ، به نظر من خوشبختی داشتن دوست داشتنی ها نیست بلکه دوست داشتن داشتنی هاست ، به هر حال هیچ کار خدا بی حکمت نیست ، اما من مطمئنم که یه روز خوشبخت ترین آدم دنیا میشم ، چون به خدا اعتماد دارم و امیدوارم همه این حاله منو پیدا کنن ، تا بفهمند که خدا هیچ وقت بنده هاشو تنها نمیزاره ، ممنون از شما ، خیلی خیلی ممنون .
سلام.:72:
آری ....من همیشه خوشبخت بوده و هستم.:72::43::72:
امروز حس خيلي خوبي دارم :43:
، چون يه لحظه فکر کردم اين امکان پذير بود که امروز اصلا "وجود" نمي داشتم. اما هستم وبايد بهترين بهره رو ببرم.
خدايا به خاطر ارزاني نعمت وجود تورا سپاس مي گويم.:203: