-
RE: شب های روشن همدردی(11 پنچشنبه شبها)
سلام دوستان ،
این خیلی خوبه که تو تالار برا همدیگه دعا می کنیم ، امروز اومدم بگم که جا داره برا مولا و آقامون هم دعا کنیم :
آرزوی آمدنش ، آرزو نخواهد ماند!
با قرائت همگانی سوره یاسین ، زیارت آل یاسین و دعای بر فرج ساعت 11 امشب اذن ظهورش را از خداوند متعال مسئلت نمائیم.
-
من که شدیدا پایه هستم
وعده ما امشب ساعت 11
-
-
فردا 5شنبه هست و اولین روز ماه مبارک رمضان
چه بهتره که فردا ،به جای ساعت 11،لحظه افطار برای همه کس و همه چی دعا کنیم
ظهور امام زمان عزیزمون ، برآورده شدن حاجت های دوستان همدردی ، شفای مریضان ،سیر شدن گرسنگان و..........(شما خودتون جای نقطه چین حاجتی رو که به ذهنتون میرسه بذارین)
من هم مخصوص التماس دعا دارم ازتون برای یکی از بهترین دوستام ، که خدا هر چه زودتر حال روحیش رو بهتر کنه و از این ازمایشی که خدا براش در نظر گرفته با نمره خوب ،سربلند بیرون بیاد:323::323::323::323::323:
فردا شب لحظه افطار یادتون نره ،محتاج دعاتون هستم:316::316:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
،معجزه ای بزرگ نشانم ده،امسال دلم معجزه میخواهد، خدایا،آتشم را گلستان کن، نا امیدی و غم،نهگنی است که جوانی ام را میبلعد!درست وقتی که مثل یونس نا امید شدم از دهان این ماهی خلاصم کن، معجزه میخواهم!باشد که امسال شادی از هر طرف به مبارک بادم بیاید ، چون اندوه سابق؛که دیر زمانی او به مبارک بادم می آمد و می آید.
زنبیلت را از معجزه پر کن، و به خانه ام بیا،و حال خوب بیاور که سخت منتظرم.
خدایا
تا اینجای کار با من بود ؛و تا جای که زورم رسید خودم رو جلو بردم,فقط یک قدم مانده این یک قدم آخر با تو ؛
التماس دعا
-
خدایا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم، و مُردنی عطا کن که، بر بیهودگیش، سوگوار نباشم.بگذار تا آن را، خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست می داری
خداجون این برادر من این کیوان همیشه صبور به قول خودش انتخابش رو کرده تا اینجا جلو اومده از اینجا به بعدش هر طور خودت صلاح می دونی کمکش کن.
ما هم دعا می کنیم :323:
کیوان جان انشالله به همین زودی مشکلت حل بشه
.
-
كيوان عزيز باور كن سر قولم هستم و فراموش نكردم ...
دعا ميكنم...دعا ميكنم زنبيل پر از معجزه رو ببيني...:323:
-
سلام
كيوان عزيز ، همش معجزه هست..
البته ممكنه ما تلقي امان از معجزه موضوع خاصي باش.
انشاء كه خدا در اين ماه رحمت، دلت را شاد گرداند.:227::227::227:
-
سلام بر کیوان گرامی
من هم برای شما دعا کرده و خواهم کرد و امیدوارم به حاجتتون برسید . :323:
منتظر خبرهای خوب کیوان تالار هستیــــم
دوستان عزیزم ، همدلان تالار همدردی ، یاران صمیمی
امروز سالروز از دست دادن یکی از عزیزترین کسانم هست . کسی که غم از دست دادنش هیچگاه نه برای من نه خانواده ام فراموش شدنی نیست .
امروز لحظه افطار این عزیز من رو از دعای خودتون بی بهره نگذارید .
التماس دعا
-
کیوان عزیز
امیدوار باش ، من که گفتم دلم روشنه ، البته روشن به تلاشت ( اونچه از دستت براومده ) و توکلت و دعاهای خیر
خدایا به حق مولود این ماه ، ایضاً مقتول این ماه ، میزبانیت در حق این بنده ات ، کیوان خان را تمام کن که زحمتش به نتیجه خیر برسه .
به هدف رسیدی خبرش رو من میدم چون ................ ، باشه ؟
-
کیوان جان ..
منم برات دعا می کنم..
خودت که بهتر می دونی......
بی صبرانه منتظر لبخند بی پایانت هستم.....
سارا:72::323:
-
یاران عزیز همدردی ،:72::72::72:
یه موضوع برام عجیبه و اون اینکه امسال در شبهای قدر اسامی خیلی از دوستان تالار همش تو ذهنم بود ، باورتون میشه حتی مقدم بر دوستان و آشناها و فامیل درجه یک. خواستم بگم برا همه دوستان چه اونها که نام کاربریشون اون لحظات به یادم اومد و چه برو بچه های قدیمی که شاید الان دیگه به تالار سر نزنند ، برا همه دعا کردم و سالی همراه با خیر و خوبی و دلهائی خدائی برا همه آرزو کردم.
از همه دوستان برای مادر خوبم که در CCU هست التماس دعا دارم . واز خدا میخوام برا همه اونهائی که پدر ومادرشون درقید حیات هست عمر باعزت همراه با سلامتی عطا کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
یاران عزیز همدردی ،:72::72::72:
از همه دوستان برای مادر خوبم که در CCU هست التماس دعا دارم . واز خدا میخوام برا همه اونهائی که پدر ومادرشون درقید حیات هست عمر باعزت همراه با سلامتی عطا کنه.
الهی آمین . :323:
بی بی محترم خیلی متاسف شدم و درک می کنم که چه حالی دارید .
امیدوار حال مادر نازنین شما هر چه زودتر خوب شود . توکل به خدا .
-
بي بي عزيز و محترم :72:
خيلي متاسف شدم كه مادرتون بيمار هستند . من هم از صميم قلب براي سلامتي شون دعا مي كنم . :323:
راستش من هم بايد اعتراف كنم كه توي اين شبهاي قدر خيلي به يادتون بودم تك تك اسامي شما تو خاطرم ميومد و براي همتون دعا كردم . :203:
.
-
یا من اسمه دواء و ذکره شفاء
بچه ها هر کسی موافق هست هر چند تا صلوات به نیت سلامتی مادر BABY بگیم
من خودم با 200 صلوات شروع میکنم
خدایا به برکت این شبهای عزیز ،سلامتی مادر آقای بی بی رو برگردون ،
-
سلام اعضاي تالار امشب دست به دعا بر داريم دعا كنيم بيماران دكتر جواب كرده است شفا بده هر كس امشب حاجت دارد خداوند حاجت امشب بر اورده كند امين:323::323::323:
-
سلام اعضا تالار امشب برای خاله خانم بالهای صداقت دعا کنید خدایا تمام بیماران شفا بده:323:
-
سلام به اعضای خوب تالار امشب برای استاد زبان دعا کنید :323: استاد زبان برای من خیلی زحمت کشیدند
امشب دعا کنید همه اعضای قدیمی و جدید تالار همیشه سلامت باشد امشب برای بیماران دعا کنید:323:
-
سلام:302::
دوستان من خیلی ناراحتم..یکی از بهترین دوست هام که تمام دوران دانشکده هم کلاسی و بسیار صمیمی بودیم و همه شیفت هام و کشیک هام و ..با اون بود و تازه هم عقد کرده دچار یک بیماری ناشناخته شده که بسیار نادره و درمان اون هم معلوم نیست..البته طبق کتب خوش خیمه ولی .........
از همتون می خوام تو این شب های عید برام این دوست من و همسرش که خیلی بچه های خوبی هستند دعا کنید که خوب خوب بشه...دعا کنید سالم بمونه ..خیلی نارحتشم و دارم از غصه دق می کنم ..نمی دونم این بیماری از کجا آخه اومده سراغ این دوست گل من...بیش از حد نادره و اصلا تک گیر هست....
براش دعا کنید..خواهش می کنم..:323::302::323:
-
سلام امشب برای تمام اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار و مدیر خوب همدردی دعا کنیم:323::323:
-
سلام دوستان عزیزم..
شرمنده که نمی تونم زیاد توی تالار بیام، همیشه به یادتون هستم و سعی می کنم از طریق دوستان دیگه جویای احوال شما دوستان خوبم باشم :72:
شاید درست نیست که بعد از این همه مدت یه راست اومده باشم سراغ این تایپیک، اما به دعای همه ی شما عزیزان نیاز دارم، نه من یه خانواده و یه عالمه چشم گریون ....
ازتون میخوام برای تنها مهماندار هواپیمای ارومیه که پس از سقوط هواپیما زنده موند دعا کنید، در شرایط خیلی بدی به سر می بره، دختر 25 ساله ای که حتی یک سال هم از ازدواجش نگذشته و چیزی از زیبایی صورتش باقی نمونده.. اما خانواده و همسرش چیزی جز زنده موندنش نمی خوان...
وضعیتش اصلا خوب نیست، خواهش می کنم، هر وقت که با خدا خلوت کردین، برای این بنده اش هم دعا کنید، دعا کنید که هر چی که به صلاحش هست همون بشه و برای خانواده اش هم دعا کنید...
دوستتون دارم و ازتون سپاسگذارم..
:72:
-
سلام دوستان
عجب جایی رو پیدا کردم:310:
ضمن اینکه برای این مهماندار مصدوم دعا میکنیم :
منم خواستم بگم امشب که شب اربعین سید الشَّهداء هست برای همدیگه دعا کنیم و از خدا بخوایم همه مونو به راه راست هدایت کنه و
هرکدوم مریض داریم، شفا پیدا کنه
هرکدوم با شوهرش یا با خانمش مشکل داره ، رابطه وشن صمیمی و عاشقونه بشه
هرکدوم مجردیم و از خدا یه همسر خوب میخوایم ، خدا بهمون همسر خوب بده
هرکدوم متاهل هستند و نی نی میخوان خدا بهشون بچه سالم و صالح بده
هرکدوم محصل یا دانشجو هستن و آزمونی در پشی دارن خدا کمکشون کنه موفق بشن
هرکدوم یه عادت ناپسند و غلط داریم خدا اراده ای آهنین بهمون بده که ترکش کنیم
و خلاصه از خداوند عزیز به حق امام حسین(ع) بخوایم که گرفتاریها و دغدغه ها و مشکلات همه مون رو حل کنه و ختم به خیر کنه
و مخصوصا برای خانم سبکتکین -- بی هویت ---بانو ---آقای ایمان الهی--- دیوید--- و اونهایی که میدونیم وضعیتشون بحرانی تره دعا کنیم.
آمیــــــــــــــــن یا ربَّ العالَمیـــــــــــــــــ ن
-
دوستان خوب همدردی
شاید خودخواهی باشه که اینجا یه پست رو فقط به خودم اختصاص بدم..راستش از پست بالایی فرانک و شاد که برای بقیه دعا کردن خجالت می کشم...
ولی...
ازتون می خوام در کنار همین دعاها برا منم دعا کنید..چند روزیه که مشکلی برام پیش اومده...
شما با قلب های پاکتون برید پیش خدا و وساطت کنید..تا مشکلم حل شه...مرسی.
-
سلام
با گرفتن اين شماره مستقيم و زنده وصل ميشين به روضه منوره رضوي ... به حرم مطهر امام رضا (ع)....
اين شماره: 2003334 كدمشهد 0511 ------
يعني ميشه: 05112003334
اگه وصل شدین ، امشب که شب اربعینه برا سلامتی و صدقه سری صاحب عزا ، مولامون حضرت صاحب الزمان (عج) دعا کنیم.
دعا کنیم گرفتاریهای این والا حضرت حل بشه.
گرفتاریهای خودمون رو هم ارجاع بدیم به او ، بعد این آقای کریم بهتر از من و شما می دونه چطور رفع مشکل از ما بکنه.
سلام من و اون فردی که این شماره رو بهم داده رو هم برسونين
-
مرسی جناب BABY
شماره رو گرفتم...نتونستم چیزی رو که می خواستم رو بخوام..اشکام نذاشت....نمی دونم ته دلم رو خوند یا نه...
یه دنیا ممنون.....حس عجیبی بود که تا حالا تجربه نکرده بودم...
نمی دونین بعدش چقدر آروم شدم.....
-
سلام عزیزان
من برای همه تون دعا کردم
باور کنید از وقتی با اینجا آشنا شدم هروقت دعا کنم واسه همه دعا میکنم
برای کل اعضای تالار همدردی
به قول اقای baby خدا خودش میدونه هرکی چه مشکلی داره و درمانش چیه
امیدوارم شما هم منو فرامو ش نکرده باشید:72:
-
دوستان عزیزم میخواستم خبر بدم حال عزیزی که خواستم براش دعا کنید بهتر شده و از بیمارستان ارومیه به تهران منتقلش کردن، اما هنوز تحت مراقبته، امیدوارم خدای بزرگ دل خانواده زهرا آهویی رو شاد کنه ....
:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
سلام:302::
دوستان من خیلی ناراحتم..یکی از بهترین دوست هام که تمام دوران دانشکده هم کلاسی و بسیار صمیمی بودیم و همه شیفت هام و کشیک هام و ..با اون بود و تازه هم عقد کرده دچار یک بیماری ناشناخته شده که بسیار نادره و درمان اون هم معلوم نیست..البته طبق کتب خوش خیمه ولی .........
از همتون می خوام تو این شب های عید برام این دوست من و همسرش که خیلی بچه های خوبی هستند دعا کنید که خوب خوب بشه...دعا کنید سالم بمونه ..خیلی نارحتشم و دارم از غصه دق می کنم ..نمی دونم این بیماری از کجا آخه اومده سراغ این دوست گل من...بیش از حد نادره و اصلا تک گیر هست....
براش دعا کنید..خواهش می کنم..:323::302::323:
سلام:
دوست من بعد مدت ها این هفته از بیمارستان مرخص شد...
نمی دونید وقتی بهش زنگ زدم و دیدم که بعد حدود 3 ماه موبالش بازه و صداشو شنیدم که می خندید انگاری دنیارو بهم دادن و همش پای تلفن گریه می کردم و خدا رو شکر می کردم...نمی دونید چقدر خوشحالم و قراره همسر عزیزم چون من خیلی دلم برای دوستم تنگ شده این هفته منو ببره شهر دوستم تا ببینمش...خیلی خوشحالم..دوستان از دعای شما هم ممنونم..
ان شاالله همیشه همه سالم و خوشبخت باشند...
هوراااااااااااااا:227::104:
-
سلام
فک می کردم ولنتاین امسال هم یه چیزی باید باشه عین سالهای قبل ولی متفاوت بود...
فرقش غم بود...دو روز پیش بود که دوستم تصادف کرد، 25 اومدم براتون بنویسم که براش دعا کنین، امروزبهتره ولی شما بخواین خدا نه نمی گه ،ازتون می خوام دعا کنین؛
فقط یه چیز از خدا می خوام، این که کاملاً خوب شه...
-
سلام
انقده سخت بود دعا کردن براتون؟
من که چیز زیادی ازتون نخواستم،جز این که ته دلتون بخواین سپیده خوب شه، وقت ندارین؟
تشکرهاتون پای ارسال دلگرمم می کرد که حداقل یکی این کارو کرده...
خیلی بی انصافین...
خداست دیگه... همین کاراشه که اذیتم می کنه، برا بعضی بنده هاش پارتی بازی می کنه اساسی
با خودم گفتم که دوستتون داره، یه سری تون رو بیشتر...
ما رو که هیچ وقت ندید گفتم شما رو می بینه و اگه بخواین سپیده خوب می شه...
جدیداً هر جا می رم نقض قوانین می کنم یکیش هم همین دعا گرفتن های زورکی مه ! :54:
-
سلام
شيدا گرامي
اينجا پنجشنبه شب ها براي دعا مي آيند.
من هم همين طوري از اينجا عبور مي كردم.
خدا انشاء الله همه بيماران را شفا بده به ويژه سپيده دوست شما را :323:
-
شیدای عزیز سلام
عصبانی هستی از دست بنده های خدا
فریاد میزنی.. بر سربنده های خدا... ما کی باشیم .... از اون بالایی بخواه ...
می دونی یکی از شرایط اجابت دعا اینه که از همه کس جز خودش قطع امید کنی ...
خدا میگه شیدا منو ببین و از من بخواه ...
حالا با تمام وجودت فقط و فقط از خودش بخواه هرچی خیر هست همون رو پیش بیاره :323:
-
شیدا جون
دوست خوب و مهربون و دلسوز
خوش بحال دوستت که دوستی مثل شما رو داره که اینهمه به فکرشی
.................................................. .................................................. ....:323:
عزیزم از ته دل از خدا میخواهیم که بهش سلامتی رو هبه کنه ......... :323::323:
تو هم آروم باش نازنین و دعا کن . و راضی به خیر و مصلحت الهی باش .:323::323::323:
.................................................. .................................................. .............. :323::323::323::323:
-
مرسی از همتون و شرمنده دل های همدردتون؛
امروز پیش سپیده بودم بهش می گم یه پست گذاشتم با یه دل عصبانی می گه تو دیوونه ای به خدا!
من حال خوب امروز دوستم رو مدیون هر کسی ام که این پست رو خوند و آمین گفت، به قول دکترش یه کوچولو مونده تا کامل کامل خوب شه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
خدا میگه شیدا منو ببین و از من بخواه ...
راستش یه مدت بود که حس می کردم رهام کرده، دستمو ول کرده، هرچند پشتم به خودش گرم بود ولی...
نمی دونم این اتفاق که افتاد یهو ترس برم داشت، انگار ته دلت خالی شه؛
با خودم گفتم مدتی بود نماز و شکر و امثالهم تعطیل! حالا برم بگم چی؟ خدایا حالا که بهت نیاز دارم فراموش کن دیگه، بیا بشیم همون شیدا و رفیق فابریکش؛
ولی... همیشه یه جوری که تو هم بفهمی بهت نشون می ده که فک کردی فراموشت کردم؟ نه من هستم و مراقبت...
-
دوستان عزیز همدردی
بعضیهاتون منو میشناسید که با مشکل افسردگی شدید همسرم دست و پنجه نرم می کنم و سایر مشکلات
فردا قراره بریم تهران و از چند تا دکتر وقت گرفتیم
میدونم دکتر وسیله س
در میان دعاهاتون با دلهای پاکتون منو فراموش نکنید لطفا
انشالله که نتیجه بگیرم
-
سلام دوستان همیشه همراه و همدرد
بیایید همه مون برای شوهر روزن ( آقا امید ) از ته دل دعا کنیم تا خداوند سلامتیشو برگردونه و شاد و پر انرژی برن سر زندگیشون
خدایا!
به حق این ماه عزیز و متولدین عزیز این ماه شوهر این دوست ما رو شفا بده و عشق و محبت بینشون رو چندین برابر کن و شادی رو به دلهاشون برگردون(آمین):323:
-
خواهش مي كنم امشب دستهاي خود را براي پسر جوان و تحصيل كرده اي بالا ببريد كه ركن اصلي خانواده در روستاي صائين قلعه زنجان است و از پشت بام پرت شده و در كما فرو رفته .
-
اين عزيز مرگ مغزي شد .
دعا كنيد خانواده اش با اهدا اعضا موافقت كنند .
-
سلام ..
دوستان از همتون می خوام امشب برای حل مشکلم دعا کنید....
از همتون خواهش می کنم از خدا بخواید که........................:302:
:323:
:323::323:
:323:
-
آن عزيز بدون اهدا اعضا به دل خاك سپرده شد .
سارا از خدا مي خواهم كه هر چه زودتر مسئله ايي كه به آن مي انديشي به بهترين شكلي كه خودش صلاح مي داند برايت حل بشه نازنين .