همه چیز تغییر خواهد کرد
برای همگان تغییر خواهد کرد ....
....
امتحان سختی است !
نمایش نسخه قابل چاپ
همه چیز تغییر خواهد کرد
برای همگان تغییر خواهد کرد ....
....
امتحان سختی است !
هنوز خبری از شاد عزیز نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من شد 1300 تا
1000تا
1500تا
بچه ها بخاطر شاد کمک کنید
بلوم عزيز و اقاي سورنا
با اينكه سر كارم اما زيارت عاشورا خوندم
منم الان شرکتم ولی از فکر شاد بیرون نمی یام طراوت جان
خدای من
هر حکمتی تو این قضیه داری به بهترین شکلش به انتها برسون.
واقعا شکه شدم،همدرد ترین عضو سایت و سنگ صبور بقیه سرشار از درد بوده!!!
من هم شرکت هستم. 1200تا
خدایا خودت کمکش کن . خودت بهش نیرو تا بتونه مبارزه کنه . خدایا اون بنده خوبه تو . خدایا به جونیش رحم کن . خدایا هنوز کسانی هستن که به راهنماییهاش نیاز دارن . خدایا طاقت دوریش سخته . خدایا...................
من 1800تا
ببینید، اوضاع زیاد مناسب نیست، بیمارستانش رو عوض کردن، بردنش بیمارستان خصوصی، دوستان عزیز، ممنون که همه به فکر کمک به شادی هستین اما نمیشه از کمک شما دوستان استفاده کرد.
یک اتفاقی افتاده که معلوم نیست چیه، اونروز که شادی حالش بد شد، خونه تنها بود، شاید یه اتفاقی افتاده، یه خبری، یه تلفنی، آخه قبلش خوب بود!
دیشب پدر و مادر همسر شادی اومده بودن خونشون مثلا عیادت ولی پدر همسرش انقدر تیکه پروند که پدر شادی طاقتش تموم شد و یه دعوای درست و حسابی با هم کردن. نمیدونم این مرد چرا اینجوریه، به هیچ وجه اطرافیانش رو درک نمی کنه.
وای خیلی ناراحتشدم امیدوارم شاد عزیز هر چه زودتر به جمعمون برگرده منم زیارت عاشورارو برای سلامتیش میخونم
کار ما هم همین شده، دوستان من معذرت میخوام چون زیاد نمیتونم وارد تالار بشم، همونطور که گفتم این کامپیوتر شخصی شادی عزیزه که به من اجازه داده بود هر وقت کاری داشتم ازش استفاده کنم، این چند روزه هم یا بیمارستان هستم یا دارم دورو بر مادر شادی می گردم، اونم اصلا حالش خوب نیست، توی این چند روزه تازه دیشب رفتم خونه خودمون.
به همسر شادی میگم این کار رو بکنه اما اون این چند وقته انقدر بغض کرده که یا صداش در نمیاد وقتی هم در میاد که از شدت عصبانیت داره داد میزنه، با این برنامه ای هم که دیشب پدرش اجرا کرد، شرمندگی هم به باقی حالاتش اضافه شده.
2000تا
روزن عزیز یعنی هیچ تغییری نکرده نسبت به دو روز پیش ؟؟
روزن خانوم یعنی چی حالش بد شد؟ مگه ایشون کما نیستند؟ امکانش نیست شما با یکی از خانومهای این تالار در ارتباط باشید ایشون اخبار سلامتی شاد رو از شما بگیره؟
ممنون می شم شفافتر کل قضیه رو بگید.
دکترا در مورد وضعیتش چی گفتن باید عمل بشه ؟؟ممکنه کماش طولانی باشه ؟؟
با خوندن مطالب اخیر در مورد shad
فقط اشک از چشام میاد.باور کنید مثل یه بچه ...
سکوت مطلق روی لبهام نشسته
وفقط وفقط ندای قلبی.ندا از ته دل؛ درخواست از خالق
.خدایا خواهرم رو به جمعمون برگردون.
خدایا:خدا خدای من و هزاران خدا خدای دیگه همه در این تالار امید به تو داریم ، همه سلامتی شادی رو از تو خواهانیم .
انشاء الله که ختم به خیر میشود .
خانم روزن یواش یواش همه چیز را دارید باز گو میکنید ...
کمی آرام تر باشید ...
لازم نیست همه چیز را همه ی ما بدانیم ....
و در آخر متشکریم از شما به خاطر خبر دادن به همه ی دوستان نگران
دوستان عزيزم
ازتون يه خواهش دارم ، ميدونم همه ناراحت هستيم و همه دلمون مي خواد كه شاد عزيز هرچه زودتر به جمع ما بپيونده و با حضور سبزش اين فضا رو از تنهايي در بياره !!! ميدونم خيلي تنها شديم هممون .....
اما ... يه خواهش از همتون دارم و اونم اينه كه سعي كنيم همه براش دعا كنيم كه زودتر حالش خوب شه ، شاد هنوز زنده اس چرا بعضي هاتون سعي مي كنيد فعل هاتون ماضي كنيد !!!! من عرض كردم همه ما به نوعي با اينكه شاد عزيز رو نديده بوديم اما چقدر بهش وابسته شده بوديم و الان همه به خاطر نبودش حالمون گرفته اس ... پس تا اومدن شاد عزيز بيايد انصافا عشقمون و در حقش تموم كنيد و براش سنگ تموم بذاريم .
يا علي
خانم ماندگار
دوستان گویی صلوات نذر کرده اند
پس همگان آن را با شمارگانش به سوی شاد عزیز روانه کنیم
دوستان كار بسيار تا بسيار خوبي كرده اند .
به اميد حضور سبز شاد مي مانيم
و همه براي تو يك دنيا خوبي و عشق ، آرزوي سلامتي ميكنيم
مطئننا پدر همسر شاد روزی تقاص تمام انچه بر سر این دختر اورد رو پس خواهد داد ...
نزدیک اذان مغرب هستیم ......
وقت خوبی است که به سوی خداوند برویم و با محبوب خود برای دوست خوبمان دعا کنیم ....
خانم نازنین غ ، کمی صبور باشید . همه ما می دانیم هر کار اشتباهی را باید بهایش را پرداخت .
خدایش کمک کند به او !
امین. بار الهی ...
من منظورم روز عید غدیر هست، حالشون بد شده بود رسوندیمشون بیمارستان ایشون یه روز به حالت نیمه بیهوش توی بیمارستان بود و بعد به کما رفت. من موبایل ندارم، اگه بخوام این کار رو بکنم باید تلفن منزل شادی رو بدم که میدونید درست نیست. مطمئن باشید شما رو بی خبر نمی زارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
سلام
من یه پیشنهاد دارم 120000 ذکر "الله الصمد" رو همه با هم ختم کنیم یه مقدار اولیه به اسم "تعداد" تعریف می کنیم که الان مقدار اولیه اش صفره هر کی هر تعدادی که فرستاد با این مقدار جمع کنه و توی سایت بنویسه من خودم شروع کردم
تعداد=0+1000
لطفا هر کسی خواست همکاری کنه بعد از اینکه ذکرو گفتش بیاد و مثل بالا با تعداد جمع کنه
هر ذکر رو هم با آرامش و به یاد شاد عزیز بگیم
تعداد=1000+1000=2000
به امید بهبودی کامل شاد عزیز
bloom خانم فعلا تغییری نکرده، عمل براش خطرناکه، خانواده اش ترجیح میدن به این صورت در کنارشون باشه تا ریسک یه عمل با 10 درصد شانس برگشتن رو بپذیرن.
سلام دوستان اگه این عددا مربوط به ختم "لله الصمد" هستش من یه تاپیک به اسم "دعا برای شفای شاد عزیز" ایجاد کردم لطفا اونجا تعدادو وارد کنین
فرمت وارد کردنتونم به صورت زیر باشه که جمعشون مشخص باشه
تعداد جدید=تعداد قبلی +تعداد ی که شما وارد کردین=تعداد
پس لطفا دوستایی که این ذکر و گفتنو اینجا وارد کردن دوباره توی اون تاپیکم واردش کنن ممنون
یک مقدار صبوری پیشه کنید .
خانم روزن هم که تقریبا هر روز در تالار تشریف می آورند .
پس این فضای تالار را برای باز نمودن فضای حقیقی اشخاص جای مناسبی نیست .
پس کمی حد تعادل را رعایت فرمایید .
منتشکرم از شما دوستان عزیز
1000 ذکر
امیدوارم خواهر بزرگوارخودمون رو زودتر ببینیم.
روزن عزیز
وهرش چه کار میکنه؟ ÷در شوهرش دیگه چیزی تگفته؟
من سر نماز واسه سلامتیش دعا کردم
خدا خودش هر چی مصلحته انجام بده
آمین
چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lord.Hamed
امیدواریم..
من هم 1000 تا
برای سلامتی شاد عزیز
همسرش خیلی به هم ریخته اس، تازه داره می فهمه کی کنارش بوده و با کی داشته زندگی می کرده، اصلا حال خوبی نداره. داره همه تلاشش رو می کنه که شادی رو بیاره خونه، نمی دونم چی میشه.
پدر همسرش هم که خبری ازش نیست، فقط مادرش تماس گرفت و کلی معذرت خواهی کرد و کلی گریه کرد، این چند روزه همسرش همه اش اینجاس، اصلا خونه نرفته، با این برنامه ای هم که پیش اومد فکر نکنم حالا حالاها بره خونه.
خواب ها ، به افکار روزانه نیز بر میگردد ....
نمی توان تمام و کمال خواب ها را تصدیق کرد .
خانم روزن ، شما باید کمی آرامش به خانواده تزریق کنید .
روحی ها را عوض کنید . فضا را تغییر دهید تا همه بتوانند از جمله شما به شاد عزیز کمک کنند .
آقای sorena_arman ، متشکرم از همکاری شما دوست عزیز و گرامی
روزن بهش بگو بره کنارش و باهاش حرف بزنه
این تو بهبودیش موثره