[align=justify]این پست pooarot خیلی آموزنده ست.
خیلی از خانمهایی که شکایت می کنند چرا همسرشون به موضوعات مورد علاقه شون توجه نمی کنه، این مسائل رو در نظر نمی گیرند. البته این در مورد آقایون هم صادقه. :72:
[/align]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooarot
نمایش نسخه قابل چاپ
[align=justify]این پست pooarot خیلی آموزنده ست.
خیلی از خانمهایی که شکایت می کنند چرا همسرشون به موضوعات مورد علاقه شون توجه نمی کنه، این مسائل رو در نظر نمی گیرند. البته این در مورد آقایون هم صادقه. :72:
[/align]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooarot
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نقل قول:
:104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
http://www.hamdardi.net/thread-8621-page-6.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
:104::104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
دوستان قبلا هم چند بار گفتم که این تاپیک جای مطالب زیبا و داستانهای عشقی و مقالات مفید نیست . این تاپیک فقط نظراتی را که اعضای همدردی بیان کرده اند جمع آوری میکند . لطفا همکاری کنید .
از مدیران محترم هم میخوام که پستهای نامربوط را پاک کنند .
مثل من عزیز ؛ ممنون که در تاپیک شرکت کردی .
امیدوارم این تاپیک بتونه مثل یک کتاب خوب بشه البته با همکاری همه دوستان .
دوستانی که میخواهند پستی را در این تاپیک نقل قول کنند لطفا نکات زیر را رعایت کنند:
لطفا تک پست های بسیار مفیدی که در تاپیک ها میبینید را فقط نقل قول کنید . تک پستهایی که به تنهایی و جدا از تاپیک مربوطه هم قابل استفاده باشند . از نقل قول هر پستی که کمی جالب است یا مثلا با نظر شما کمی موافق است خودداری کنید چون اینجا بایگانی نیست !
این تاپیک مربوط به نظرات دوستان در تالار است و تاپیک مطالب جالب و شعر و لطیفه و ... نیست .
لطفا نام کسی که پست او را نقل قول میکنید و آدرس صفحه مربوطه را هم بیاورید .
لطفا از نقل قول پستهای توهین آمیز و نا امید کننده و منفی خودداری کنید .
http://www.hamdardi.net/thread-4570-post-45025.html#pid45025
با سپاس از دوست عزیز دیجیتال من....که به نکات بسیار دقیقی اشاره نمودند..:73:
البته اگر اعضاء پستی را می گذارند تنها در جهت بالا بردن سطح تاپیک و در جریان گذاشتن افراد دیگر است. ولی تذکرات دوست گرامی دیجیتال من منطقی هست و از تمامی اعضاء و در راس آن از خودم خواهش می کنم که تنها به قرار دادن نظرات اعضای محترم تالار اقدام نماییم.
با تشکر:72:
سلام:72::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
:104::227::104:
http://www.hamdardi.net/thread-8974.html
:104::16::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
**همسر عزیزم...
http://www.hamdardi.net/thread-9267-post-91106.html#pid91106نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط غریب آشنا
:104::43::104:
* جشن تولد خانم آنی عزیز *
موعود
>تاپیک...نقاشی برعکس!>پست چهارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
:با اجازه نمی خوام لینکشونو بدم.....شرمنده...:72:
نقل قول:
فرشته مهربان نوشته :
نکته ای را بنده قابل ذکر می دانم و آن اینکه چه در ارتباطمون با آدمهایی که بخواهیم و نخواهیم از ما تأثیر می پذیرند و چه در فعالیت در موقعیتهایی که عمومی است و از حاصل نگاه و تفکر و حتی برگزیده های ما بهره برداری می شود، در نظر گرفتن استانداردها در الفاظ مهم است .
http://www.hamdardi.net/thread-9583-post-93305.html#pid93305نقل قول:
منظورم این نیست که نگاه شما چنینه ، بلکه منظورم اینه که اگر الفاظی که تعریف استانداردی که همه کس منظور دقیق آن را درک کند ( یا ما معنای آنرا به روشنی بیاوریم ) در رساندن پیام مدنظرمون ، به کار نبریم چه بسا بعضی ها را به اشتباه بیاندازیم .
یادمه در بررسی زندگی و افکار سقراط به این نظر از وی برخوردم که خود نیز بدان رسیده بودم ، آن هم این که راه به صواب رفتن استدلال ( تفکر) اینه که الفاظ را با در نظر گرفتن معنی دقیق آنها به کار ببریم .
کاربرد الفاظ و کلماتی که هر کسی برداشت خاصی می تواند از آن بکند ، به اعتقاد بنده منظور دقیق مد نظر ما را نمی رساند ، چون قطعاً قبول دارید که از بیان یک نظر پیامی را منظور می دارید که می خواهید به دریافت کننده برسد و اینگونه چه بسا پیام شما حتی به عکس هم برسد .
در نظر گرفتن معنای استاندارد کلمات و الفاظ در تفکر و بیان امروزه آنقدر اهمیت دارد که حتی توجه به معنای مصطلح از لغوی هم مهم آمده ، یعنی در کاربرد الفاظ برای بیان منظور توجه به معنایی که در بین مردم مصطلح شده برای آن که مردم درست منظور را درک کنند قابل توجه است . شما حتماً شاهد موارد زیادی از الفاظ هستید که معنایی اثباتی دارند اما بنا به کاربردهای سلبی آن در طی زمانی مستمر بار معنایی آن در اصطلاح تغییر یافته . مثلاً کلمه ای مثل استعمار که در معنای لغوی به معنای طلب عمران و آبادانی است ، اما در معنای مصطلح آن ( چون زمانی مستمر به فریب به کار گرفته شده و قرینه با عکس معنای لغویش در عمل شده ) به معنی استثمار رواج یافته ( طلب عمران و آبادانی کجا و بهره کشی کجا ).
تازه این گذشته ازآن است که ما داریم الفاظ مشترکی که در هر کدام از علوم مختلف بخصوص علوم انسانی و گاه فنی معنایی مخصوص و متفاوت از دیگری دارد که باید به آن توجه کرد ، مثلاً کمله " فصل " در فلسفه معنای جدا کننده و فاصله دهنده است ، اما در علوم زیست محیطی به معنای فصول سال است . و.... قص علی هذا
:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط طاهره
http://www.hamdardi.net/newreply.php?tid=7820&pid=93376
** واقعا توصیه های فرشته مهربانم در بالا برای هر فردی گره گشاست ......نقل قول:
احسنت....:43:
**مامفرد و مشکلاتش...
:104::104::104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نقل قول:
این هم یک توصیه
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
http://www.hamdardi.net/thread-10033-post-96421.html#pid96421نقل قول:
نوشته اصلی توسط setareh
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
مدر همدری نوشته:
http://www.hamdardi.net/thread-720-post-7142.html#pid7142نقل قول:
سلام دوستان
در مهارتهای ارتباطی یک چیزی که از موانع ارتباط محسوب میشه و به ارتباط ما آسیب می رسونه قضاوت هست...
باید یاد بگیریم کمتر قضاوت کنیم... قضاوت یک عنصر ارزشی داره....، و ما معمولا از روی ارزش خودمون این قضاوت را انجام می دهیم....
ثانیا در قضاوت این نکته نهفته است که من بیشتر می فهمم.... ( چون برای قضاوت باید نسبت به موضوع حاکم بود)
و.....
لذا طعنه، تحقیر، انتقاد، قضاوت، توصیه ، راهنمایی، تهدید و ... همه می تواند رابطه ما را با دیگران خدشه دار کند.
تبصره: ممکن است در جایگاه تخصصی یک نفر از شما نظر ، توصیه ، راهنمایی یا ....، بخواهد که چون خودش اجازه داده است، می توانید به او کمک کنید.
http://www.hamdardi.net/thread-1237-post-11205.html#pid11205نقل قول:
yaserدر قسمت چگونه دخترخانمها در همسریابی نقشی غیرمنفعل داشته باشند؟ نوشته :
با سلام خدمت no1 و دیگر خواهران ارجمند اگر قبول کنید من به عنوان یک مرد از دریچه مقابل شما نظرم را بگویم .
مقدمه :من با شناختی که از طیف اقایان پیدا کردم به نظر من آنها به 3 دسته کلی تقسیم می شوند
1)مردانی که در انتخاب همسر اولویت اول را به ظاهر میدهند وبعد از آن اگر طرف خیلی خوشگل باشد بی خیال اولویت های بعدی می شوند.
واگر در ظاهر دختر کمی دو دل باشند به کند و کاو در داشته های دختر می پردازند تا با کمالاتی مثل گذشت و ....وپدر پولدارو.....آینده ای سرا پا مادی را برای خود تضمین کنند (که البته بدا به حال آن زیبا رویان)).
2)دسته دوم مردانی هستند که به مساوات ظاهر .وضع مادی وکمالات دختر را هم جویا میشوند((که باید با احتیاط اولویت بندی او را بر رسی کرد بعد جواب داد ))
3)و اما این دسته که اولویت اول را به کمالات دختر می دهند و مابقی مقولات را بهایی نمی دهند ((که در مورد این گروه باید او را کاملا با عواقب تصمیمش اگاه کنیم تا بعدا پشیمان نشود))
حال در مورد دختران معمولا دخترهایی که از نظر زیبایی زبانزد عام و خاص هستند بیشتر نصیب ..... می شوند برای همین دقدقه کمبود خواستگار ندارند ولی دقدقه تمییز عاشق از ........ را دارند
دسته دوم انهایی که از نظر ظاهر در حد متوسط رتبه بندی میشوند که این دسته معمولا میتوانند ((ابتکار عمل را در دست گیرند و با بهره گیری از توکل و کمک نزدیکان)) آینده خوبی را برای خود رقم بزنند .
و اما دسته سوم که از نظر ظاهر بهره کمتری برده اند و بیشتر مصداق سوال بالا قرار میگیرند
در مورد این گروه چون از این لحاظ که گروه اول و دوم اقایان به سراغشان نمی آیند از یک طرف شانس آورده اند که مورد سوء استفاده قرار نمی گیرند واز طرف دیگر با کمبود خواستگار مواجه هستند که یا باید از نظر کمالات وهنرهای دستی و مادی به حدی برسند که دسته دوم اقایان را جذب کنند و یا اینکه با توکل به خدا و گشت و گذار زیاد در جامعه بتوانند از دسته سوم اقایان با کسی شنا شوند و موجبات ازدواج را فراهم آورند
108 در قسمت ارامش و كمال انسان نوشته
http://www.hamdardi.net/thread-580-page-3.htmlنقل قول:
نوشته اصلی توسط 108
از اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود.
مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود.
مراقب رفتارت باش که عادتت می شود.
مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود.
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود.
فرشته مهربان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نقل قول:
**عاشقــــــــــــــــــــ ــــــــــــــانه های آرام**...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پريوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
ما آدما وقتی دستمون رو می دیم به دست خدا اینگار به یک باره همه زنجیرها پاره میشه !نقل قول:
دل آروم میگیره !
قند توی دل آب میشه و..............
دیدن این تصویر برای من تاثیر خیلی خوبی داره . چون درون نا خودآگاهم ثبتش می کنم و موقع عبور از خیابان شلوغ دنیاسریع دستم رو می گذارم توی دست خدا .
اما,نه !این بی انصافی وضعفه منه !
باید تمرین کنم که برای همیشه دستمم رو توی دستای گرم و مهربونش بگذارم .
اگر دستم رو برا همیشه بگذارم توی دست خدا و سربه هوایی هام دستم رو از دستای نازنینش جدا نکنه همیشه آرامش در وجودم جریان داره !
ویه چیز دیگه این که :
من همیشه وقتی می خواستم دعا کنم. باید می رفتم زیر آسمون و به آسمون نگاه می کردم و حرفهامو به خدا می گفتم . شاید فکر می کردم خدا ازم دوره و یه جایی توی آسمونه . حالا فهمیدم خدا رو می تونم در درونم خودم جستجو کنم .توی درون خودم صداش بزنم .اون روحی رو که از ذات خودش درونم دمیده رو جستجو کنم .خدا دور و جدا ازمن نیست . مگر نه اینکه "خدااز رگ گردن نیز به انسان نزدیکتره "
اگر بخوام خدا رو حس کنم و بشناسم باید خودم رو بشناسم . باید آدم بشم تا به خدا برسم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدصالح
به نظر من باید قرار را بر این گذاشت که زندگی کلا یک بخش هست و همه هم اختیاری.نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدصالح
سپس همه، تفکر، مشورت و تلاش و همت را در تغییر آن انجام داد. مابقی هرچه قدر باقی ماند باید به سرنوشت نسبت داد.
اما این را بگویم وقتی که همه انرژی خودتون را روی تغییر قرار می دهید آنقدر مشغول می شوید و می گذرد که هرگز نوبت نمی رسد به آنچه که غیر قابل تغییر به نظر می رسد .
نقل قول:
:104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
>>> برخی مفاهیم که از طریق زبان طنز بیان می شوند.... تفکر در مضمون آنها بسیار ضروری است. (بیان اینکه تا فرد خود نخواهد هیچ کس حتی روان شناس هم قادر به تغییر او نیست)
کلیک کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani' pid='9337729