نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
سلام آقای Amir A وقتتون بخیر. امیدوارم همه چیز خوب باشه و سلامت و خوشحال باشید.
سلام مریم خانم. بنده هم امیدوارم شما شاد و سلامت باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
1- اگه می گفتن این امکانو دارید که سنتون رو تغییر بدید، دوست داشتید الآن چه سنی بودید؟ و چرا؟
دوست که نداشتم ولی لازم بود برگردم به ده سالگی. گلوی پدرمو تو خواب میبریدم بعد اینکه جون دادنشو با لذت تماشا کردم با مادرم میرفتم شهر زادگاهم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
2-اگه بر می گشتید به دوران تحصیل و مدرسه، بازم همین روند رو طی می کردید و بازم همین رشته ی دانشگاهی رو انتخاب می کردید و می خونید؟ یا رشته ی دیگه ای؟
اگه شرایط همون شرایط قبل بود منم باز همون مسیرو باید طی میکردم دیگه چاره ای نبود.
رشته مو واقعا دوست دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
3- اگه امکان مهاجرت به خارج از کشور براتون فراهم بشه (با شرایط نسبی خوب)، رفتن رو ترجیح می دید یا موندن؟ و اگه رفتن رو ترجیح می دید، اگه انتخاب کشور هم با خودتون بود، کجا می رفتید؟
اگه بتونم خانمم رو از خانواده و دوستاش جدا کنم و شرایط خوبی هم برام باشه چرا که نه. رفتن رو ترجیح میدم.
میرفتم آمریکا قطعا. احتمالا کالیفرنیا. هم یکی از دوستام اونجاست برای شروع تنها نبودم هم اقیانوس داره هم به بهشت رویایی من لاس وگاس چسبیده :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
4- حاضر بودید 30 درصد زیبایی و جذابیت خانمتون کمتر بود ولی اخلاقش کاملاً مطابق میل شما بود؟
شما بگو حتی یک درصد! نه اصلا. به زحمت من همچین جواهری بدست آوردم. اخلاقشو بالاخره درست میکنم نهایتش همون کمربنده دیگه. (شوخی میکنم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
5- دوست دارید در آینده چند فرزند داشته باشید؟ چند دختر و چند پسر؟
سه چهار تا پسر.
دخترها دوست داشتنی هستن ولی من واقعا فکر نمیکنم بتونم دختر بزرگ کنم و اصلا بتونم ورژن کوچیک شده زنمو تحمل کنم. نه که نخوام فکر نمیکنم از پسش بربیام. همون زنمو بتونم بزرگ کنم هنر کردم.
دوتا از اینا زیاده دیگه دیوونه میشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
6-دوست دارید چه اسم هایی برای بچه هاتون بذارید؟ اگه تاحالا بهش فکر نکردید، الان فکر کنید بهمون بگید.
سیوان، سیروان، ساوان، سوران
البته با وجود خانواده خانمم بعیده اسم بچه هامو بتونم کوردی بذارم اسم کوردی خودمم بخاطرشون عوض کردم مگه اینکه تا اون موقع دیگه رومون تو روی هم باز بشه و بتونم بهشون بگم تو زندگی من فضولی نکنید یا تا اون موقع بالاخره با چرخ گوشت چرخشون کرده باشم از دستشون راحت بشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
7-بیشتر می پسندید که پدر با جذبه و مقتدر و با ابهت باشید برای بچه هاتون، یا اینکه فِرِندلی و خیلی صمیمی باشید باهاشون؟ که مثلاً باهم بشینید ایکس باکس بازی کنید،
فوتبال ببینید، با پسرتون برید دوچرخه سواری، بدمینتون، استخر و ... - با دخترتون برید خرید، سلفی بگیرید، برید سینما و ... ؟
جفتش باید با هم باشه. هرچیزی جای خودشو داره. جذبه و سخت گیری جای خودش صمیمیت و بازی هم جای خودش. البته تجربه بهم نشون داده وقتی خیلی سخت گیری میکنی موقع نوازشم فکر میکنن قراره کتک بخورن میترسن. ترس زیادم خوب نیست. احتمالا سعی میکنم درجه سخت گیریمو در آینده برای بچه هام خیلی کمتر کنم که بتونن رابطه صمیمانه باهام داشته باشن. همونطور که الان دارم برای خانمم سعی میکنم.
از فکر دختر داشتن در دو سوال قبلی هنوز موهای تنم سیخه بعد میگید تفریح با یک دختربچه!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
8-از نظر شما مجردی بهتره یا متاهلی؟
تاهل خیلی خیلی بهتره زندگی بدون عشق اصلا معنی نداره دیگه وقتی تاهل رو چشیده باشی فقط به شرطی که از زندگی با ملحقات جنس مخالفت نترسی و حضورتم برای طرف مقابلت مایه مسرت و خوشحالی باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
9- غذا یا غذاهای مورد علاقه شما چیه؟ به آشپزی علاقه دارید؟
من همه چی خوارم به طرز وحشتناکی همیشه گشنه م. کباب و استیک و باقالی پلو با ماهیچه و دل و جگر و کله پاچه هم خیلی دوست دارم.
آشپزیم خوبه ولی دیگه از وقتی برادرم بزرگ شده چندساله فقط وقتی حوصله داشته باشم آشپزی میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
10- به نظر شما این خوبه که آقایون در کارهای خونه به خانمشون کمک کنن و مثلاً گاهی وقتا ظرفا رو بشورن، آشپزی کنن، سبزی پاک کنن و ... . یا اینکه کارهای خونه کاملاً وظیفه خانمه؟
بله کمک کردن که خوب و لازمه ولی سوال اینجاست
مگه زن های این دوره زمونه هم کار خونه انجام میدن؟؟
قراره حمام دستشویی رو که من بشورم. ظرف هم که ماشین ظرف شویی میشوره سبزی هم که پاک شده ش هست. یدونه آشپزی رو وظیفه داره انجام بده دیگه. اونم چون من آشپزی بلدم اگه نندازه گردن خودم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
11- دوست دارید عوامل اجرایی باشید و کارهاتون بیشتر به چشم بیاد یا اینکه دوست دارید جزءِ دست های پشت پرده باشید؟
عوامل اجرایی و کاملا وسط کار باشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
12- برای استاتوس پروفایل واتساپتون چی نوشتید؟
من از واتساپ فقط برای تماس صوتی و تصویری استفاده میکنم. اهل استاتوس گذاشتنم کلا نیستم. آدم بی مزه و یخیم از این جهات.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
13- به نظرتون نقطه عطف زندگی شما کِی و چه زمانی خواهد بود؟
شاید ده سال دیگه وقتی زنم به قدر کافی بزرگ و عاقل شده باشه خودم به قدر کافی مهارت ارتباط صحیح با زنم رو پیدا کرده باشم و استاد شده باشم همسر و بچه هام ازم راضی باشن و احساس خوشبختی کنن. پولمم از پارو بالا بره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam988
ممنونم از سوالات شیرینتون.