-
RE: من حساسم با اون بی معرفته ؟؟؟
سلام نازنين خانم. من هم موافقم با اينكه صبر كني تا يه كمي از بار مشكلاتت كم بشه بعد بري سر خونه و زندگي خودت. اما تا آن موقع بايد اين وضع رو تحمل كني چون پسراها تا زماني كه عقد هستند مخصوصا همسر شما به خانواده شون بيشتر از شما اهميت مي دهند البته استثناء هم وجود داره. من هم همين وضع رو داشتم ولي تا سر خونه تون نريد همين آش و همين كاسه است. همين بي خيالي رو طي كن عزيزم.
-
harfedel عزیز دارم خونسرد طی می کنم.
همسرم دیشب داشت پای تلفن داشتیم بحث می کردیم بهم می گفت : من به خانوادم یاد دادم اگه منو می خوان و دوست دارند باید زنم رو هم دوست داشته باشن و بهش احترام بذارند. می گفت کسی تو خانه اصلا در مورد تو به من حرف نمی زنه.
امیدوارم حرفش راست باشه. چون مدتیه احساس می کنم خیلی از حرف هایی رو که بشه به من نمی گه.
البته من از این موضوع خوشحالم چون دیگه اعصابم خرد نمی شه.
بعد از بحث دیشب هم که به نتیجه خاصی نرسید دیگه 100% ایمان اوردم که باید بی خیالی طی کنم. متاسفم که باید این طور باشه ولی مثل اینکه هیچ راه دیگه ای نداره.
-
نازنین جان
یاد بگیر که هر حرفی میشنوی فقط لبخند بزنی بعضی وقتها اونا حرفهایی میزنن که آدمو عصبانی کنند انگار لذت میبرند از این کار چون اینجوری ما هم بعد میخوایم به شوهرمون نق بزنیم و همین میشه باعث دعوا
امیدوارم ما بتونیم این هنر رو پیدا کنیم
خوشبخت باشی
-
نازنين عزيز سلام. من كه فكر مي كنم راست مي گه. اكثر مردها اين جوري اند. همين كه خانواده اش جرأت نمي كنند جلوي همسرت از تو بد بگند خيلي خوبه. يه جور اقتدار شوهرت رو هم نشون مي ده. تو هم سعي كن پيشش از خانواده اش بد نگي، خودش بهتر مي دونه خانواده اش چه تيپي هستند و اين جوري تو دلش به خاطر صبوري تو قدردان هم مي شود. موفق باشي گلم
-
نازنین جون سلام
خوبی ؟ اوضاع احوال خوبه؟
کار امین چی شد درست شد ؟
-
سلام. خوبین دوستان من ؟؟؟
این چهارروزی که نبودم یک مشکل مالی بران پیش اومده. خیلی برام دعا کنید. 10 میلیون پولم رو هواست. خیلی داغون شدم سرش.
5شنبه جمعه هم خونه مادر شوهرم بودم. اسباب کشی داشتند و من بالاخره بعد از 3 ماه عقد این دو شب رفتم خونشون. خیلی برخوردش خوب بود.
خدا رو شکر.
ولی بچه ها برام دعا کنید. اگه پولم بره واقعا نمی دونم چه کار کنم؟؟؟ شرایط مالی ام وحشتناک شده.
-
نازنین جان تولکت به خدا با شه هر چه دوست خواهد نکوست
با توکل وخونسردیت وگذرزمان همه مشکلات اگر درست باهاشان تاکرده باشیم حل می شود.
-
نازنين جان
توكل يادت نره
به خدا توكل كن
نه از اين توكل هايي كه بعضي ها مي كنن اما بعدش باز هم به قدرت خدا و حكمت هاي او شك دارند و كاسه چه كنم دستشون مي گيرن
تو تلاشتو بكن اما آرامش خودتو حفظ كن عزيزم
-
:203: امیدوارم مشکلت حل بشه خانومی
-
سلام نازنین جان
مشکلت حل شد؟
-
نه الینا جان. من امرو تازه دوباره اومدم تو تالار.
خیلی داغونم. فشار مالی ام وحشتناکه. دعا کنید بچه ها برام. دعا کنید پولم رو نخورن. با مشقت ذره ذره جمعش کرده بودم. به ذعاهاتون احتیاج دارم ...
-
نازنین عزیزم چی شده آجی؟ اینقدر خودتو اذیت نکن گلم .
از ته دل واست دعا میکنم .........
-
امیدوارم مشکلت حل شه نازنین جان:203:
-
سلام نازنين عزيزم. خوبي؟ به خدا توكل كن. من كه برات خيلي دعا مي كنم. ايشاالله پيدا مي شه.
-
نازنین عزیز چی شد؟ ما رو بی خبر نذار
:72:
-
واست دعا مي كنيم
ما رو بي خبر نذار خانمي
-
-
هیچی نشد. پولم رو هواست. خیلی برام دعا کنید.
وضعیتم خیلی بهم ریخته...
-
-
داده بودم دست کسی باهاش کار کنه. ولی 10 روزه اعلام ورشکستگس کرده . مهلت خواست تا بر گردونه.
-
سلام
ازش مدرک داری ؟
مراقب باش عزیزم واسش زحمت کشیدی از دست ندیش
-
خوب بانوی گرامی یک مقدار آرومتر بشید . چون در این شرایط تصمیم خوبی نمی تونید بگیرید.برای یک مدت کوتاه هم که شده حساسیتتون رو نسبت به رفتار همسرتون کاهش بدید. باالخره می تونه پناه مناسبی برای شما باشه. اگر شما بخواید. این وسط چند تا سوال پیش میاد.
1-اون شخص چقدر قابل اطمینانه؟ از این بابت این سوال رو می پرسم که اگر فرد نا آشنایی باشه و قصد کلاهبرداری داشته باشه اولین افرادی که جهت برگشت پولشون اقدام می کنند موفق ترند. در این صورت شما بلافاصله موضوع رو با همسرتون در میون بگذارید( بهترین کار ممکنه) . وکیل مناسبی اختیار کنید و اگر سند ومدرکی دال بر پرداخت این پول به ایشون ندارید سعی در جمع کردن افرادی کنید که به نوعی شاهد پرداخت پول شما هستند.
2-تحت هر شرایطی به مرور مبلغی (هرچند جزیی) از پولی که پرداخت کردید رو مطالبه کنید. سعی در اصرار بر گرفتن یکجای پول نداشته باشید حتی اگر از قصد کلاهبرداری شخص مطلع باشید. سیاستمدرانه تر رفتار کنید. جزیی از پول رو بگیرید و اقدامات قضایی خودتون رو به مرور و به صورت تا حدودی مخفی انجام بدید.
3-مشورت کنید. از فضای جنجالی مشکلات ریز و درشتی که در زندگی هر شخصی هست و زوم کردن بر اونها چیزی رو برای شما حل نمی کنه خارج شید. دقیقا ببینید الان تنها مشکل مهم زندگیتون اینه(مشکل از دست رفتن پول). با همسرتون مشورت کنید و اگر شما رو به اشتباه کردن هم متهم کرد قبول کنید که اشتباه کردید. این چیزی از شما رو کم نمی کنه. در جریان بودن همسرتون بسیار موثره در کاهش اضطراب شما و بهتر شدن روند برگشت پول به شما
4-با در نظر گرفتن نکته 2، به خدا هم توکل کنید.
-
-
سلام. برادر خوبم همسرم کاملا در جریان هستند.اصولا در تمام مسائل زندگی من و همسرم در جریان کارهای هم هستیم. حتی در جریان وجود همچین تالاری هم کما بیش هستند. خدا رو شکر از این لحاظ مشکل ندارم .
اون اقا هم امروز قراره بروم دفترش. توکل به خدا. مثل اینکه دارن اولویت بندی می کنن مبلغ های پایین با شرایط حاد رو برگردونن. امیدوارم بشه. ولی اگه نشه من 4 شنبه به مرجع قضایی مراجعه می کنم. فقط برام دعا کنید. ممنونم از راهنماییتون.
-
نگران نباش. خونسردي توي هر مشكلي بهت كمك مي كنه تا بهترين تصميم رو بگيري و قادر به ادامه دادن و مقاومت باشي
-
نازنین جان انشاءاله مشکلت حل میشه عزیزم
-
اميدوارم كه پولت بهت برگرده. دعا مي كنم برات. توكلت به خدا باشه
-
-
نازنین جان ان شاء الله پولت بهت برمیگرده. خیلی واست دعا میکنم آجی
-
سلام نازنين خوبي؟ چه خبر؟ چي شد؟ بي خبرمون نذار
-
سلام نازنين خوبي؟ پولت چي شد؟ اميدوارم كه بهت برگشته باشه
-
سلام. هیچ خبری نیست. هیچی هیچی. با مدیرم هم دعوا کردم. خیلی وقت بود می خواستم از اینجا بیام بیرون ولی الان با این شرایط ...
خیلی زیر بار فشارم. دوباره اون گریه های احمقانه ام شروع شده. وحشتناکه شده شرایط مالی ام
-
واقعا یک شبه زندگیم زیر و رو شده.
-
بمیرم برات که اینقدر سر خودتو شلوغ کردی تا حالا ندیدم که یه خانم اینقدر فشار مالی داشته باشه واقعا بهت آفرین میگم. تورو خدا اینقدر خودتو اذیت نکن ما همه دعا میکنیم زودتر شرایطت عادی شه عزیزم
-
افرین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید بابت حماقت هام بهم بخندین. تمام بار زندگی رو دوشمه. دارم داغون می شوم. مثلا شوهر دارم...
-
نازنین خانوم این کلمه آخری رو که گفتید رو برای آخرین بار در همین تالار بگید"مثلا شوهر دارم..."
این یک توصیه برادرانه برای شما بود. نذارید چند میلیون تومان بشه کل ارزش شوهر شما اون هم برای اشتباهی که شما مرتکب شدید. از غرورتون یک مقدار کم کنید وازش درخواست کمک کنید. درخواست.
شما نه از لحاظ روحی و نه از لحاظ موقعیت با همسرتون بهتره سر وکله نزنید. شما نیاز بهش دارید. وقتی نیاز به کسی دارید متوقعانه رفتار نکنید. زندگی شما ارزشش بیشتر از این چند میلیون تومان پوله.
درخواست کنید که بهتون کمک کنه. وکیل رو چی کار کردید؟
-
فکر می کنید نکردم ؟؟؟ فکر می کنید در جریان نیست؟ منو نگاه می کنه و می گه چه کاری از دستم بر می یاد؟ من که توانایی مالی ندارم!!!!!!!!!
واقعا خسته شدم. کارم خیلی رو اعصابمه. کلی بدهی دارم. خیلی زیر بار فشارم. امین می گه خودت مقصری. می خواستی اون وقت که من گفتم نکن نکنی!!!
تا آخر آذر 2000000 باید پاس کنم ولی الان یک قرون ندارم. امینم انگار نه انگار. داره خونسرد فکر می کنه !
خیلی خستم. خیلی...
-
وکیل هم پول می خواد. من الان 1000 تومان هم ندارم. همسرم هم داره فکر می کنه. فقط فکر. عمل هیچی.
-
نازنین خانوم اون هم داره برای شما فکر می کنه. اجازه بدید فکر کنه. اون رو"همسرتون رو" خدا که نمی دونید؟ می دونید؟!
اگر این اتفاق برای اون میفتاد چی کار می کردید براش؟
تو رو به خدا آرومتر باشید. با وکیلتون به صورت درصدی" از اون 10میلیون" صحبت کنید. ببینید قبول می کنه؟ من یکی از اقوامم وکیل در شهرستانه البته؟ می خواید از ایشون بپرسم؟ راستی اون مقدار اندک پولی که قرار بود اون آقا بده چی شد؟
-
برادر خوبم تمام این چک ها مال منه. برگشت بخوره می دونید چه ابرویی ازم می ره ؟؟؟ اعتبار چند سالم زیر سوال می ره . دارم دیوونه می شوم.