سلام
لطفا اسم من رو هم اضافه کنید من مناجات حضرت امیرالمومنین رو میخونم هرشب. از دوستان میخوام دعام کنن زندگیم داره نابود میشه هنوز باورم نشده اتفاقات این سه ما, محتاجم به دعای همتون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا اسم من رو هم اضافه کنید من مناجات حضرت امیرالمومنین رو میخونم هرشب. از دوستان میخوام دعام کنن زندگیم داره نابود میشه هنوز باورم نشده اتفاقات این سه ما, محتاجم به دعای همتون
صبوری عزیز... من زیارت عاشورا میخونم چهل شب ...
ان شاالله مشکلات همه حل بشه و روزی برسه همه ارامش و خوشبختی و با تمام وجود حس کنیم و از زندگی خودمون نهایت لذتو ببریم...
عزيزاني كه اعلام حضور كردند.
خودم (هنوز انتخاب نكردم)
دختر بيخيال عزيز(دعايتوسل)
فريبا جان(دعايمعراج)
واحد عزيز(دعايتوسل)
صالحه عزيز(سوره مباركه حشر)
بانو كامليا94(دعاي كميل) كاميا جان دعاي كميل دعاي هست كه تعداد صفحات زيادي داره و اگر بخواي هر شب بخوني شايد برات مقدور نباشه اگر ميتوني كه مشكلي نيست اگر نه يك دعاي كوتاه تر انتخاب كن عزيزم.
بانو del(دعایمکارم الاخلاق)
شيده عزيز(آيه الكرسي)
شيدا جان(آيه الكرسي) اگر درست متوجه شده باشم.
بانو بهار_68 (حديث كسا)
خانوم مصباح الهدي (دعاي توسل)
earth عزيز(دعاي نور)
مينوش جان(هنوز انتخاب نكردند)
پاييز68 عزيز (آيه الكرسي)
خانوم باران بهاري11 (هنوز انتخاب نكردند)
بانو بي نهايت (سوره ملك)
violet عزيز(آية الكرسي)
خانوم شميم بهار(حدیث کسا)
جناب .saber.(دعای مجیر)
هانيه_66 عزيز(سوره ی یاسین)
خانوم ستايش 92(دعای آیات اسم اعظم)
بانو زندگي موفق(آیه الکرسی)
sama_t عزيز( مناجات حضرت امیرالمومنین)
خانوم ستاره سربي( زیارت عاشورا)
ونفربعد شايد خود شما...
- - - Updated - - -
نقل قول:
ممنون صبوری عزیز:72:منم با تو موافقم.اگه بچه ها موافق باشن یک دعای کوچیک دسته جمعی هم (البته هر کس خواست) که متحد باشیم؛خوب میشه.البته می تونیم این قسمت را اختیاری بذاریم.کوتاه هم هست.آدم زود بعد دو سه روز حفظ می شه.
من خودم دوست دارم صلوات خاصه امام رضا را هر شب هممون قبل خواب انجام بدیم تا هممون دسته جمعی یک زیارتی هم کرده باشیم و دعای امام رضا پشت سر جمعمون باشه.البته فقط پیشنهاده.
سلام كامليا جان:43:نقل قول:
سلام صبوری جان. من هم با مصباح الهدی موافقم.
هر شب قبل از خواب زیارت خاصه امام رضا. خیلی فکر خوبیه.
باز هم بستگی به نظر بقیه و شما داره. من موافقتم رو اعلام کردم.
بحث منو مصباح جان در مورد يك دعاي اختياري بود ولي اعلام من به شما براي تعيين قطعيه دعايي هست كه نيت داري هر شب بخوني
دعاي كميل رو انتخاب كرده بودي.
حالا من چه كار كنم عوضش كنم برات بذارم (صلوات خاصه):43:
من متوجه موافقتت نشدم :325:
فقط صلوات خاصه ميخواي بخوني؟؟؟؟؟
سلام
من آیت الکرسی رومیخونم.
امیدوارم گرفتاریهای همه به حق این دعا ها برطرف شه.
سلام منم هستم ...اسم منم اضافه کنید ممنون از کار قشنگتون به امید اینکه مشکلات همه همدردی ها حل شه...آیه الکرسی
سلام سما جان. خوش آمدی.
ان شاءالله مشکلاتت حل میشه.
- - - Updated - - -
ای وای ببخشید. نه گفتم دعای کمیل ر شاید نرسم بخونم. در صفحه 16 اعلام کردم که میخوام سوره واقعه رو هر شب بخونم.
ولی برای اون دعا که دست جمعیه میخوام صلوات خاصه رو بخونم.
پس من سوره واقعه رو میخونم تا 40 شب به تنهایی .ولی برای دعای دسته جمعی صلوات خاصه امام رضا (ع):72::72::72::72::72::72::72::72:
عزيزاني كه اعلام حضور كردند.خودم (هنوز انتخاب نكردم)
فريبا جان(دعايمعراج)
واحد عزيز(دعايتوسل)
بانو كامليا94(سوره واقعه)
شيده عزيز(آيه الكرسي)
بانو بهار_68 (حديث كسا)
earth عزيز(دعاي نور)
بانو بي نهايت (سوره ملك)
violet عزيز(آية الكرسي)
جناب .saber.(دعای مجیر)
خانوم آسماني_68(آيه الكرسي)
ونفربعد شايد خود شما...
ای وای ببخشید. نه گفتم دعای کمیل ر شاید نرسم بخونم. در صفحه 16 اعلام کردم که میخوام سوره واقعه رو هر شب بخونم.
ولی برای اون دعا که دست جمعیه میخوام صلوات خاصه رو بخونم.
پس من سوره واقعه رو میخونم تا 40 شب به تنهایی .ولی برای دعای دسته جمعی صلوات خاصه امام رضا (ع):72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام دوستان.
سلام دختر تنهاي عزيز.
در خاطرم بودي دوست داشتم در اين دور جديد هم شركت كني.
اگر اشتراك داشتي حتما به طور ويژه ازت دعوت مي كردم ...
حضور دوستان ديگه اي هم در اين جمع خالي هست كه به علت عدم اشتراك من نتونستم مستقيم ازشون دعوت كنم.:43:
نمونه هاي از صحبت دوستان در اعلام حضور در دور دوم.
دقت كنيد كنار هر (دعا كنيد) ( ان شاءالله)(اميدوارم)(دعا مييكنم)و ... اومده.
می خوام انقدر دعا بخونم تا اگر خودم هم به خواستم نرسیدیم حداقل دو سه نفر از بچه ها به خواسته قلبیشون برسن
البته آرامشی هم که دعا بهم میده برام مهمه
اول از خدا بعد هم از تو دوستم ممنونم بابت آرامشی که جاری شده در زندگیم
و امیدوارم همه دوستان همدردی اینو تجربه کنن
التماس دعا
خواهش می کنم یه روز رو هم به من اختصاص بدید برای عاقبت بخیر وخوشبختیم و ازدواج موفق.
دعا میکنم برای حل همه مشکلات دوستان همدردی . دوستان این دعا ها واقعا جزئی از کارهای واجب زندگیم شده و خیلی بهم آرامش میده . اومدم بگم منم هستم . تا حل مشکل همه دوستان براشون دعا خواهم کرد . راستی دوستان برای شفای همه بیماران هم حتما دعا کنید
به نیت حل مشکلات دوستان و شفای تمام بیماران از جمله خواهرم
برای من هم دعا کنین. من دوست دارم بچه دار بشم
اما خودم به دلیل معنا و مفهوم قشنگ دعای مکارم الاخلاق، پیشنهادم خوندن این دعا به همراه معانیه زیبای اون هستش.
البته اگر دوستان قبول نکردند، فقط ازشون میخوام واسه یکبار هم که شده، این دعا رو به همراه معنی ه اون بخونید. بخصوص برای افرادی خوبه که توی زندگی شون، چه خودشون، چه همسران یا اطرافیانشون مشکلات اخلاقی دارن!
امیدوارم چون عدد 40 اومده وسط، بتونیم به کمک هم، حداقل به 40 نفر کمک کنیم واسه رفع مشکلش.
ان شاء الله
دوستان منم با دعای توسل موافقم . این دعا خیلی بهم ارامش میده . احساس میکنم کسایی که پیش خدا آبرو دارند رو برای حل مشکلم واسطه میکنم
از همه دوستان می خواهم که توی دعاهاشون من و فراموش نکنند. برام دعا کنند که خدا 3 تا چیز و ازم نگیره: آرامش، عشق، و سلامتی خودم و خانواده ام
پیشنهاد من حدیث کسا(پنج تن) البته چون من دیرتر شروع کردم چهل روزم 13رجب تموم میشه میخوام از امیرالمومنین به حق اسمش که رو بابای بچمه عیدی بگیرم
اما یک پیشنهاد دیگه دارم که اگه دوستان خواستندعلاوه بر این دعای دسته جمعی انجام بدیم:
اینکه شب ها قبل خواب صلوات خاصه امام رضا را بخوانیم.خیلی کوتاهه.اما خیلی قشنگ میشه اگه هر شب هممون با هم از راه دور یک زیارت دو دقیقه ای با امام رضا داشته باشیم.و برای هم دعا کنیم.امام رضا امام رئوفی هستند وقتی ببینند ما هممون با هم زیارتشون می کنیم؛حتما نظر لطفشون را به ما می اندازند.
وقتی که خدا باورت بشه او هم یه نقطه یذاره و یاورت میشه
مینوش جان می تونی چهله عملی بگیری.
مثلا هر روز به نیت رفع مشکل دوستان همدردی به یه نفر مادی یا معنوی کمک کنی. یا مثلا 40 روز اصلا دروغ نگی یا غیبت نکنی یا زود قضاوت نکنی.
یا مثلا یه کتاب مفید رو بخونی یا اطلاعاتت رو در مورد یه موضوع بالا ببری. یا اگر سحرخیز نیستی، سحرخیز بشی و ...
اینکه به نیت آدم هایی که اینجا هستند این کارها رو انجام بدی خیلی زیاد تو تقویت اراده ت برای انجام اون کار تاثیر داره. چون توقع نداری نتیجه ی خاصی رو توی خودت و زندگیت ببینی به نظر من که باعث نشاط هم میشه.
بهترینها رو برای شما و همه همدردی ها و همه خلایق آرزو دارم.
من سوره واقعه ر. انتخاب میکنم چون از حفظم. و روزهای پنجشنبه که توفیق خوندن دعای کمیل رو پیدا کنم، حتما هر چهل یار همدرد رو دعا میکنم.
. از دوستان میخوام دعام کنن زندگیم داره نابود میشه هنوز باورم نشده اتفاقات این سه ما, محتاجم به دعای همتون
ان شاالله مشکلات همه حل بشه و روزی برسه همه ارامش و خوشبختی و با تمام وجود حس کنیم و از زندگی خودمون نهایت لذتو ببریم
امیدوارم گرفتاریهای همه به حق این دعا ها برطرف شه.
ممنون از کار قشنگتون به امید اینکه مشکلات همه همدردی ها حل شه... .
دعای پانزدهم صحیفه سجادیه هم بامن
واسه بیماریه
چون خودم الان بیمارم و برای بیمارا (چه جسمی چه روحی) میخونم
ازتون میخام منم دعا کنید
یا علی
سلام به امید بر طرف شدن مشکل همه دوستان همدردی من سوره واقعه رو میخونم انشاا...
سلام.من نیت 40شب برای سوره ی واقعه داشتم که امروز24امین روزهست که میخونم.واقعا معجزه میکنه.مخصوصاوقتی برای تصمیمی دو دل هستی مسیر زندگیتوبه سمت انتخاب درست میکشونه.فقط بایدازشب اول نیت کرد که هرچی صلاحه اتفاق بیفته وتوقلبت همه چیزوبه خدا بسپاری وکلا قلبت واز هرنوع علاقه و وابستگی به هرکدوم ازمواردی که توش مردد هستی پاک کنی
سلام به همه دوستان بخصوص صبوری عزیز، خدا قوت:72:
لطفا اسم من رو هم در لیست قرار بده، من دعای جامع دنیا و آخرت رو میخونم(اسم مشخصی در مفاتیح نداشت) اینکه اسم های خداوند در این دعا هست حس خوبی بهم میده اما نگرانم که شاید نتونم 40 روز همراه باشم:47:
دوستان پیشنهاد میکنم دعاهایی رو که میخونید رو از طرف امام زمان(عج) به حضرت عباس(ع) هدیه کنید، در کتابی خوندم که امام زمان(عج) ارادت خاصی به عموی بزرگوارشون دارن.
دوستان لطفا علاوه بر دوستانی که اینجا اسمشون ثبت میشه برای همه بچه های همدردی دعا کنید، شاید خیلی ها نتونن اینجا اسمشونو ثبت کنن.
متن دعا:
از عمرو بن ابى المقدام روايت شده:حضرت صادق عليه السّلام اين دعا را بر من املا كرد،و اين دعا جامع دنيا و آخرت است، پس از حمد و ثناى خداى عزّ و جلّ مىگويى:
اَللّهُمَّ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْحَليمُ الْكَريمُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْعَزيزُ الْحَكيمُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْواحِدُ الْقَهّارُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْمَلِكُ الْجَبّارُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الرَّحيمُ الْغَفّارُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الشَّديدُ الْمِحالُ
وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْكَبيرُ الْمُتَعالِ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ السَّميعُ الْبَصيرُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْمَنيعُ الْقَديرُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْغَفُورُ الشَّكُورُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْحَميدُ الْمَجيدُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْغَنِىُّ الْحَميدُ وَ
اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْغَفُورُ الْوَدُودُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْحَنّانُ الْمَنّانُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْحَليمُ الدَّيّانُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْجَوادُ الْماجِدُ،
وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْواحِدُ الاَْحَدُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْغائِبُ الشّاهِدُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الظّاهِرُ الْباطِنُ وَ اَنْتَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ بِكُلِّشَيْئٍ عَليمٌ تَمَّ نُورُكَ فَهَدَيْتَ وَ بَسَطْتَ يَدَكَ فَاَعْطَيْتَ رَبَّنا وَجْهُكَ اَكْرَمُ الْوُجُوهِ وَجَهَتُكَ خَيْرُ
الْجِهاتِ وَ عَطِيَّتُكَ اَفْضَلُ الْعَطايا وَ اَهْنَاُها تُطاعُ رَبَّنا فَتَشْكُرُ وَ تُعْصى رَبَّنا فَتَغْفِرُ لِمَنْ شِئْتَ تُجيبُ الْمُضْطَرّينَ وَ تَكْشِفُ السُّوءَ وَ تَقْبَلُ التَّوْبَةَ وَ تَعْفُو عَنِ الذُّنُوبِ لا تُجازى اَياديكَ وَلاتُحْصى نِعَمُكَ وَلايَبْلُغُ مِدْحَتَكَ قَوْلُ قآئلٍ.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَ رَوْحَهُمْ وَ راحَتَهُمْ وَ سُرُورَهُمْ وَاَذِقْنى طَعْمَ فَرَجِهِمْ وَ اَهْلِكْ اَعْدآئَهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالاِْنْسِ وَ آتِنا فِى الدُّنْيا حَسَنَةً وَ فِى الاْخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنا عَذابَ النّارِ وَاجْعَلْنا مِنَ الَّذينَ لاخَوْفٌ عَلَيْهِمْ
وَلاهُمْ يَحْزَنُونَ وَاجْعَلْنى مِنَ الَّذينَ صَبَرُوا وَ عَلى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ وَ ثَبِّتْنى بِالْقَوْلِ الثّابِتِ فِى الْحَيوةِ الدُّنْيا وَ فِى الاْخِرَةِ وَ بارِكْ لى فِى الْمَحْيا وَ الْمَماتِ وَالْمَوْقِفِ وَالنُّشُورِ وَ الْحِسابِ وَالميزانِ وَ اَهْوالِ يَوْمِ الْقِيمَةِ وَ سَلِّمْنى عَلَى الصِّراطِ وَ
اَجِزْنى عَلَيْهِ وَارْزُقْنى عِلْماً نافِعاً وَ يَقيناً صادِقاً وَ تُقىً وَ بِرّاً وَ وَرَعاً وَ خَوْفاً مِنْكَ وَ فَرَقاً يُبَلِّغُنى مِنْكَ زُلْفى وَلايُباعِدُنى عَنْكَ وَاحْبِبْنى وَلاتُبْغِضْنى وَ تَوَلَّنى وَلاتَخْذُلْنى وَ اَعْطِنى مِنْ جَميعِ خَيْرِ الدُّنْيا وَالاْخِرَةِ ما عَلِمْتُ مِنْهُ وَ مالَمْ اَعْلَمْ وَ
اَجِرْنى مِنَ السُّوءِ كُلِّهِ بِحَذا فيرِهِ ما عَلِمْتُ مِنْهُ وَ مالَمْ اَعْلَمْ .
فريبا جان(دعايمعراج)
واحد عزيز(دعايتوسل)
شيده عزيز(آيه الكرسي)
بانو بهار_68 (حديث كسا)
earth عزيز(دعاي نور)
بانو بي نهايت (سوره ملك)
violet عزيز(آية الكرسي)
جناب .saber.(دعای مجیر)
جناب عباس پور(دعاي پانزدهم صحيفه سجاديه)
جناب پژمان1348(سوره واقعه)
شهراز عزيز( دعای جامع دنیا و آخرت)
ونفربعد شايد خود شما...
درود
اگه حمد و سوره را هم قبول میکنید منم هستم :redface-new:
صبوری جونم از شنبه به خودم می گم که قضاوت نکنم و اعصابمو خورد نکنم تا 40 روز ولی دو روزه کردم!!
سعی می کنم این مدت تا وقتی که نیاز نباشه جلوی فکرمو برای اینکه برداشت کنه و بعدم قضاوت بگیرم. و سعی می کنم که ارامش درونی همراه با شادی ام رو حس و حفظ کنم.
البته سعی می کنم .
اين كه عاليه:104::104::104::104::104:نقل قول:
صبوری جونم از شنبه به خودم می گم که قضاوت نکنم و اعصابمو خورد نکنم تا 40 روز ولی دو روزه کردم!!
سعی می کنم این مدت تا وقتی که نیاز نباشه جلوی فکرمو برای اینکه برداشت کنه و بعدم قضاوت بگیرم. و سعی می کنم که ارامش درونی همراه با شادی ام رو حس و حفظ کنم.
البته سعی می کنم .
ولي چند تا نكته.
شروع از چهارشنبه است دهم ارديبهشت .پس به خودت مرخصي نده:311:
هر روز حتي يك دقيقه بايد به نيتي كه داري عمل كني اگر موقعيتش پيش نيومد يك كار ديگه انجام بدي يا يك دعا از ته دل به نيت فردي كه اون روز بهش تعلق داره بكني.:43:
سعي كني فراموش نكني واگر روزي فراموش كردي وآخر شب يادت افتاد در حد اينكه اون فرد رو ياد كني(حتما لازم نيست اسمش يادت باشه) دعاش كني.:72:
- - - Updated - - -
تقديم به مينوش عزيز
خدا در دستیست که به یاری میگیری ،
در قلبیست که شاد میکنی ...
در لبخندیست که به لب مینشانی ...
خدا در عطر خوش نانیست ، که به دیگری میدهی
در جشن و سروریست که برای دیگران بپا میکنی
و آنجاست که عهد میبندی و عمل میکنی ... !
- - - Updated - - -
فريبا جان(دعايمعراج)
واحد عزيز(دعايتوسل)
شيده عزيز(آيه الكرسي)
بانو بهار_68 (حديث كسا)
earth عزيز(دعاي نور)
مينوش جان(تمرين عدم قضاوت و تلاش براي آرامش)
بانو بي نهايت (سوره ملك)
violet عزيز(آية الكرسي)
جناب .saber.(دعای مجیر)
جناب خاله قزي(سوره حمد و سوره توحيد)
ونفربعد شايد خود شما... شايد الان اين تايپيك رو ببيني و بگذري ولي ميتوني تضمين بدي يه همچين موقعيتي برات پيش بياد.:300:
سلام صبوری جان، خدا قبول کنه :72:
منم دعای هجدهم صحیفه سجادیه رو میخونم.
سلام صبوری جون منم میخوام شرکت کنم .اما خیلی اهل خوندن دعا های مختلف نیستم .یهو یی دعایی که به ذهنم رسید ناد علی بود میخوام این دعا رو انتخاب کنم اگه قبول میکنید در کنارش رو رفتار و کارهام کنترل داشته باشم کارای خوب انجام بدم . اگه خدا قبول کنه دعاهای منو ! خیلی خوشحال میشم که کمکی کنم به دوستان تا به آرزوهاشون برسند .
با سلام و احترام
اگه ممکنه اسم من رو هم به جمع دعا کنندگان اضافه کنید
آیه الکرسی
باسپاس
سلام دوستان و به خصوص خانم صبوری عزیز .من م توی این سعادت بزرگ سهیم کنید .نمی دونم چی بخونم تا دهم می گم .ازتون می خوام برای زایمانم دعا کنید تا به خوبی خوشی انجام بشه و دخترم سالم به دنیا بیاد و مهمتر از همه شکنجه روحی نداشته باشم .(روابط شوهرم با خانوادم مشکلی ایجاد نشه )و هر صلاحی خدا می دونه همون بشه .بازم ممنون و واقعا التماس دعا.
دوستان منو حلال کنید بعضی شبا نتونستم زیارت عاشورا رو بخونم .
- - - Updated - - -
سلام دوستان و به خصوص خانم صبوری عزیز .من م توی این سعادت بزرگ سهیم کنید .نمی دونم چی بخونم تا دهم می گم .ازتون می خوام برای زایمانم دعا کنید تا به خوبی خوشی انجام بشه و دخترم سالم به دنیا بیاد و مهمتر از همه شکنجه روحی نداشته باشم .(روابط شوهرم با خانوادم مشکلی ایجاد نشه )و هر صلاحی خدا می دونه همون بشه .بازم ممنون و واقعا التماس دعا.
دوستان منو حلال کنید بعضی شبا نتونستم زیارت عاشورا رو بخونم .
- - - Updated - - -
واقعا استرس دارم و مثل همیشه غصه اتفاقاتی رو می خورم که شاد هرگز به وجود نیاد.
- - - Updated - - -
ببخشید بازم روز خاصی برای هرکس می زارین ؟
ان شاء الله به طرف هر چه که صلاح باشه هدایت بشیم.
دوستای عزیزم خوشحالم که در کنار شما هستم.
- - - Updated - - -
هیون 65 عزیزم.
خوش به حالت که خدا بهت نی نی داده. ان شاء الله که زایمان راحتی داشته باشی و ورود دختر نازت به دنیا با شروع همه خوشبختی هات همراه بشه.
برای همه بچه ها و برای من هم دعا کن.
همه محتاج دعاییم.
بچه ها برام دعا كنيد
شوهرم يه كار خوب گيرش بياد
خوشحال باشه
وضع ماليمون خوب بشه . خيلي تحت فشاريم
درود
خانوم صبوری اجازه اینکه نمیشه توی تایپیک شما اینهمه متقاضی میان کل بانوان تالار اومدن اینور بعدش واسه فرستادن صلوات اونور ما دست تنها گذاشتن :54:
فکر کنم به جناب مدیر باید بگیم یه بخش آشپزی و خانه داری هم بزاره:311::58:
گفته باشما یه وقت فکر نکنین حسودیم شده :grief:
سلام
بچه ها منم میخوام حتما شرکت کنم ولی نمیدونم چه دعایی انتخاب کنم.
اول واسه همه سلامتی آرزو میکنم بعدم تنها نیتم اینه که ختم به خیر شم.
ممنون صبوری جان:72:
فريبا جان(دعايمعراج)
واحد عزيز(دعايتوسل)
شيده عزيز(آيه الكرسي)
بانو بهار_68 (حديث كسا)
earth عزيز(دعاي نور)
بانو بي نهايت (سوره ملك)
violet عزيز(آية الكرسي)
جناب .saber.(دعای مجیر)
مهتاااب عزيز( دعای هجدهم صحیفه سجادیه)
پرينو جان( ناد علی)
خانوم باران13(آیه الکرسی)
بانو heaven65(هنوز انتخاب نكردند)
پريا22 عزيز(هنوز انتخاب نكردند)
انيسا خانوم(هنوز انتخاب نكردند)
ونفربعد شايد خود شما... شايد الان اين تايپيك رو ببيني و بگذري ولي ميتوني تضمين بدي يه همچين موقعيتي برات پيش بياد؟؟؟:300:
اینقد زندگیم پر مشکل و گره دار شده که حدو حساب نداره
دوستانی که تاپیکم رو خوندن متوجه هستن که چ ی می گم
منم به جمع شما ها می پیوندم و دعای کمیل رو خیلی دوست دارم و اونو می خونم
سوره حمد با تفسیرش هم عالیه
دوستان برای منم دعا کنید
دختر 7 عزيز بلاخره دعاي كميل رو براتون بذارم يا سوره حمد با تفسير؟؟؟؟نقل قول:
اینقد زندگیم پر مشکل و گره دار شده که حدو حساب نداره
دوستانی که تاپیکم رو خوندن متوجه هستن که چ ی می گم
منم به جمع شما ها می پیوندم و دعای کمیل رو خیلی دوست دارم و اونو می خونم
سوره حمد با تفسیرش هم عالیه
دوستان برای منم دعا کنید
شما به مدت چهل شب دعا يا سوره اي رو كه انتخاب كنيد به نيت فردي كه اون روز بهش تعلق داره مي خونيد.:227:
صبوری عزیز سوره حمد با تفسیرش رو برام بگذار
سلام
بعد مدت ها اومدم!!
نمی دونم چی بگم - فقط باید خدابخواد که گره مشکل یا مشکلاتم باز شه
محتاج دعا
جناب سهيل اسمتون رو در ليست اعلام حضور بذارم؟؟؟نقل قول:
سلام
بعد مدت ها اومدم!!
نمی دونم چی بگم - فقط باید خدابخواد که گره مشکل یا مشکلاتم باز شه
محتاج دعا
اگر جوابتون مثبته چه دعايي؟؟؟
ممنون
آیة الکرسی بزارین
- - - Updated - - -
ممنون
آیة الکرسی بزارین
این یک اسپم است!
من خانم نیستم!
عاشق طبیعتم به همین خاطر این اسم رو انتخاب کردم و هیچ هدف مادی یا معنوی پشتش نبوده!
باسپاس
من شرمندم جناب باران 13 امكان اصلاح نيست وگرنه پست قبل رو اصلاح ميكردم.نقل قول:
این یک اسپم است!
من خانم نیستم!
عاشق طبیعتم به همین خاطر این اسم رو انتخاب کردم و هیچ هدف مادی یا معنوی پشتش نبوده!
باسپاس
باز هم عذر تقصير بنده رو بپذيريد .
- - - Updated - - -
فريبا جان(دعايمعراج)
واحد عزيز(دعايتوسل)
شيده عزيز(آيه الكرسي)
بانو بهار_68 (حديث كسا)
earth عزيز(دعاي نور)
بانو بي نهايت (سوره ملك)
violet عزيز(آية الكرسي)
جناب .saber.(دعای مجیر)
پرينو جان( ناد علی)
جناب باران13(آیه الکرسی)
بانو دختر 7(سوره حمد با تفسير)
جناب**سهيل**(آيه الكرسي)
ونفربعد شايد خود شما... شايد الان اين تايپيك رو ببيني و بگذري ولي ميتوني تضمين بدي يه همچين موقعيتي برات پيش بياد؟؟؟:300:
سلام صبوری عزیز
منم اگه خدا بخواد با دعای بیست و دوم صحیفه سجادیه به جمع شما اضافه میشم .
التماس دعا
سلام
منم اومدم.
تصمیم من، هر روز 4 صفحه قرآن بخونم و به نیت دوستان همدردی بخشیش رو قبل از طلوع آفتاب می خونم.
التماس دعای شدید:323:
سلام
منم دعای معراج میخونم .
فريبا جان(دعايمعراج)
واحد عزيز(دعايتوسل)
شيده عزيز(آيه الكرسي)
بانو بهار_68 (حديث كسا)
earth عزيز(دعاي نور)
بانو بي نهايت (سوره ملك)
violet عزيز(آية الكرسي)
جناب .saber.(دعای مجیر)
پرينو جان( ناد علی)
جناب باران13(آیه الکرسی)
بانو دختر 7(سوره حمد با تفسير)
جناب**سهيل**(آيه الكرسي)
مهنيسا ي عزيز(دعای بیست و دوم صحیفه سجادیه)
خانوم صبا _2009 (هر روز 4 صفحه قرآن )
سارا124 عزيز(دعاي معراج)
صبوری جان سلام
چرا برای من نوشتید اگر درست متوجه شده باشم؟ درست هست. آیه الکرسی می خونم.
اسامی را شمردم 39 تاست.
می شه من دوبار بخونم و 40 نفر تکمیل بشه؟ من را دوبار حساب کنید و هر روز دوبار آیه الکرسی می خونم.
اگر هم مایلید کس دیگه ای اضافه بشه می تونیم صبر کنیم. :72:
توی تاپیک حال و احوال، حالم را پرسیدی. ممنون. :43:
این جیره بندی ارسالها باعث شده من نتونم چیزی بنویسم.
گاهی هم ارسال دوم یا سوم را قبول نمی کنه.
به هر حال هستم. هر چند کمرنگ و بی رمق :203:
- - - Updated - - -
خب به سلامتی، ویرایش هم کار نمی کنه :47:
الان که لیست آخری را شمردم که 40 تاست. (وقتی من داشتم می نوشتم، گویا شما ارسال کردید)
شروع کنیم؟
سلام دوستان:72:
براي اونهايي كه 29 اسفند شروع كردند ديشب وبراي اونها كه 1 فروردين شروع كردند امشب چهل شب دعا تموم شده يا ميشه.
انشاءالله كه دعاهاتون قبول درگاه حق قرار گرفته باشه.
نكاتي كه از دور اول بايد بگم
1)چهل روز از عمرمون مثل برق و باد گذشت.
2)چهل شب به ياد دوستان همدردي بوديم و براشون دعا كرديم
3)آرامش رو حتي شده براي لحظاتي تجربه كرديم
4)من با زيارت عاشورا آشنا شدم
5)دوست داشتم دوستان بيان بگن ولي كم لطفي كردن هنوز چيزي نگفتند.
واما اين دوره:
1)بانو دختر 7(سوره حمد با تفسير)93/2/10
2)دختر بيخيال عزيز(دعايتوسل)93/2/11
3)فريبا جان(دعايمعراج)93/2/12
4)واحد عزيز(دعايتوسل)93/2/13
5)صالحه عزيز(سوره مباركه حشر)93/2/14
6)بانو كامليا94(سوره واقعه)93/2/15
7)بانو del(دعایمکارم الاخلاق)93/2/16
8)شيده عزيز(آيه الكرسي)93/2/17
9)شيدا جان(آيه الكرسي) 93/2/18
10)بانو بهار_68 (حديث كسا)93/2/19
11)خانوم مصباح الهدي (دعاي توسل)93/2/20