RE: با این شوهر نق نقو چیکار کنم؟خسته شدم!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلپر
فکر کنی همه چی خوبه بعد یهو طی مدت کوتاهی حس کنی دیگه همه چی داره به هم می ریزه....
گلپر عزیزم سلام
خانومی همه گاهی تو شرایط قرار می گیرن تا احساس می کنی همه چیز درست شده یهو دوباره همه چیز خراب می شه
زندگی همینه گلم این هنرمندیه تو تا شاد باشی که کوچولویه معصومی که کنارت هست از لبخند تو احساس خوشبختی کنه
می دونم یه موقع هایی آدم دیگه کم می یاره و لی اون موقع سعی کن رفتارای خوبشو تو ذهنت مرور کنی و رفتارای زشتشو کمرنگ تر
ممنون از نازنین و بلوم عزیز
خدا رو شکر امروز حالم بهتره دیروز با یکی از دوستهام حرف زدم.
امیدوارم همه چی روبراه بشه
ممنونم از همه شما دوستهای عزیز
دوست خوبم من هر بار به دانشگاه میروم 1000000000با مسیج می دهم که رسیدم چون میدونم شوهرم دلواپس منه تو هم از این منظر به کارش نگاه کن زندگی خودتو اینقدر تلخ نکن
چشم
مرسی عزیزم.خدا کنه همیشه مثل اسمت با نشاط باشی خانمی
چه خبر دوست من؟ این چند وقته خیلی مشکل داشتم نمی تونستم هر موضوعی رو بخونم ترس از بیان اشتباه جلوی خوندنم رو می گرفت
الان که بهتری خانم؟
ممنونم وهم عزیز
آره الان یه کم بهترم امیدوارم بتونم اشتباهاتم رو جبران کنم
متشکرم
من هم به همین خاطر مدتیه نتونشتم مسائل بقیه رو دنبال کنم.امیدوارم همه چی روبراه باشه
حتما هم بهتر میشه
هوا رو ببین چقدر خوب شده انگاری اصلا زمستون نیست بهاره
این یه روحیه خوبه برای همه ما که زمستون با این همه سرماش گرم شد چرا زندگی ما ها خوب نشه؟!
گلپر جان
چطوری عزیزم؟ اوضاع بهتره؟
مرسی وهم عزیز
از اینکه می بینم یه جایی کسایی هستن که دوستم دارن و به زندگیم و مسائلش اهمیت یم دن واقعا خوشحالماز اینکه می دونم یم تونم بهتون اطمینان داشته باشم و ازتون راهنمایی بخوام واقعا واقعا خوشحالم
خدا رو شکر امروز حالم بهتره دلم یم خواد یه کم به خونه و کارهام برسم
البته کلی کار عقب افتاده دارم وباید ردیفشون کنم.
باز هم ممنونم از همه تون
به داشتن دوستهای خوبم افتخار می کنم
سلام دوستان عزیز
امروز اومدم تا ازتون یه راهنمایی بگیرم
راستش یه هفته دیگه یه آزمون تخصصی واسه رشته تحصیلیم برگزار می شه هنوز دقیق به شوهرم نگفتم که می خوام شرکت کنم
یعنی راستش یه بار که داشتم یکی از جزوه هامو می خوندم گفت چیکار می کنی و ...من هم گفتم فلان آزمونی هست تا اومدم حرفمو تموم کنم عصبانی شد و گفت اصلا حرفشم نزن و حق نداری بری و ...!
نمی دونم چیکار کنم!!!
دو روز هم امتحانش هست پنج شنبه و جمعه و قاعدتاً می فهمه!
از یه طرف اونقدر شرکت تو این امتحان واسم مهم هست که نمی تونم ازش بگذرم از طرف دیگه نمی دونم چجوری شوهرمو راضی کنم!!!
بیشتر از اینکه بتونم وقت بذارم واسه خوندنم باید حرص بخورم که چی می شه و چجوری به شوهرم بگم...
کاش بعضی مردها اینقدر سرسخت نبودن!!!!!
تازه همین که یه حرفی می زنم می گم باید یه بچه دیگه داشته باشی که دیگه از این فکرها به ذهنت نرسه!!!!
بهم می گین چطوری بهش بگم که قبول کنه!؟!باور کنین دیگه مغزم کار نمی کنه!!!!!
حدود دو ماهه مریضم دیگه توان و حوصله این همه حرص خوردن رو ندارم!!!!
اگه شما بجای من بودین چیکار می کردین؟!
واقعا چقدر زندگی با همچین مرد کوته فکری سخته...
مرسی نازنین عزیزم از همراهیت
راستش مرد بدی هم نیست ها ولی یه جاهایی واقعا کفر آدمو در میاره!!!
حالا بهم می گین چیکار کنم؟
چجوری بهش بگم تا راضی بشه!؟
سلام.
به نظر من اول بهش بگو که امیدی نداری توی این آزمون اصلا قبول شی.اینطوری کمتر شوکه می شه.بعد از آزمون وقت زیاد داری که متقاعدش کنی.
اما اگه اولویت اولت توی زندگی خانوادته خوب خیلی سخته ولی باید انتخاب کنی دیگه.
بعضی وقتا خانوما می خوان از این حصاری که دورشون کشیده شده فرار کنن ولی بیشترین کاری که می کنن چرخیدن دور خودشونه.آخرش بر می گردن روی خانه اول!
ببین چرا می خوای توی این آزمون شرکت کنی.می خوای فقط بپری یا تو فکر اوج گرفتنم هستی.
من می گم سعی کن برای پیشرفت خودت یک راه حل دیگه پیدا کنی مثلا یک کاری که شوهرت هم بهش راضی باشه مخصوصا اگه شوهرت تحصیلاتش کمتر از تو باشه.خیلی سخته ولی به هر حال این زندگی تو و انتخاب تو هستش باید پاش وایسی.
امیدوارم روزی برسه که کانون خانواده مثل یک طناب نباشه بلکه مثل یک کش عمل کنه.یعنی صبح به صبح افراد برن پی کار و علاقه و سرنوشتشون وتا می تونن از هم دور شن.و عصر ها این کش با سرعت دوباره اونارو به هم نزدیک کنه.ولی تا اون موقع تو مسئولی...(البته اگر اولویتت حفظ خانواده باشه!اگر نه که...)
موفق باشی
مرسی تارای عزیز
به حرفات فکر می کنم
ممنونم
سلام
امروز صبح به دلایلی خیلی ناراحت بودم.اعصابم خیلی خرد بود و شروع کردم به گریه کردن هنوز هم حالم خوب نیست....در هر حال وقتی داشتم گریه می کردم و حرف می زدم بین حرفهام به شوهرم گفتم که واسه امتحان اسم نوشتم و امتحان دارم.خیلی عصبانی شد و یکی از جزوه هامو که جلو دستش بود برداشت و پاره کرد بعد هم داد و بیداد کرد بعد دید حالم خیلی بدتر از این حرفهاست دیگه چیزی نگفت...
نمی دونم...
حال روحیم اصلاً خوب نیست.حال جسمیم هم همینطور.
برام دعا کنین
گلپر عزیز
شاید باور نکنی شوهر من کاملا خصوصیات مشابه شوهرشما داره.بسیار ایراد گیر یا به قو ل شما نق نقو.هر چه هم تا حالا در این زمینه سعی کردم بی فایده بوده.یه مدت خوبه ولی دوباره سر موضوعی همه چیز بهم میریزه.اگه راه حلی پیدا کردی منو در جریان بگذار. امیدوارم زندگیت همیشه خوش باشه
سلام دوست عزیز
فعلا که به راهی نرسیدم اگه به نتیجه ای رسیدم چشم حتما
تو هم زندگی خوبی داشته باشی