سلام
سلام
نشد ما تو یک تاپیک پست بزنیم اعمال قانون نشیم :311:
من همینجا رسما از حضور در این تاپیک بخاطر اینکه دیگه اسباب رنجش مدیر زحمتکش چرخشی این تاپیک رو فراهم نیارم، استعفا میدم :311: یعنی دقیقا توی این انجمن حس این بچه های سرراهی رو دارم ،
خیلی دلم سوخت:47: تو هر تاپیکی میرم مطلب مینویسم یا از طرف مدیران یا از طرف کاربران خلاصه یکی یک گیری به ما میده:311: یعنی هفت نفر اینجا هفت تا پست اسپم گذاشتن فقط به من گیر میدن ، حالا اون به کنار ، خود مدیرش بصورت غیر قانونی میاد اسم ما رو وارد لیست داوطلبان میکنه بعد یکی نیست بهش گیر بده اونم به کنار ، اون یکی تاپیک کل کل رو بگو که شده محفل غیبت و زیرآب زنی :311: ادم یاد این لژهای مخفی فراماسونری میفته ، نصف روز نبودم ها ، چقدر پشت سر ما بد گفتن ،اون یکی گفته از وقتی من عضو این انجمن شدم کاربرا یکی یکی دارن دیونه میشن :311: اون یکی تقاضای عاجل از مدیریت کرده که در اسرع وقت من رو بن کنند :311: حالا اینها به کنار ، اون یکی کاربر دیگه رو من کجای دلم بزارم گفته اگه میشه من عجله دارم تا مهر نمیتونم صبر کنم ، همین الان میخوام تصویر ذهنیم رو از محمد 93 بگم ، گفتن مشکلی نیست بگو ، بعد گفته من فکر میکنم این محمد 93 شاگرد تایپ تکثیری هست :311: یعنی هیچ دیواری کوتاه تر از من دیگه پیدا کردن اینجا :311: یعنی شانس اوردین من استعفا دادم وگرنه یک تصویر ذهنی از شما ارائه میدادم که مرغای اسمون به اون تصویرتون قاه قاه بخندن :311: امین هم روش نشد با استفاده از ابزارهای کاربری عادی بگه تصویرش رو نگم، با ابزارهای مدیریتی پر من رو باز کرد :311:
امین که انصراف داد از شنیدن تصویر ذهنیش :311: من تصویر خانم فرشته اردیبهشت رو چون متقاضی بودن ارائه میدم که لااقل قربانی شدنم تو این تاپیک یک فایده ای داشته باشه :311:
خانم فرشته اردیبهشت با اجازتون برای اینکه خوندن و نوشتن مطالب این مطلب راحتتر باشه ، فعلها رو بصورت مفرد بکار بردم . و البته کمی طنز گونه نوشتم ، اگه باعث ناراحتیتون شد شما که تقاضای بن شدن من رو دادید بگید قبلش این پست رو هم پاک کنن :biggrin:
مطلب بعد اینکه من قبل از نوشتن این توصیف نوشته های دوستان رو نخوندم ، پس اگه تکراری بود به بزرگواری اقا امین ببخشید :biggrin:
آفرین به شما
تصویر خانم فرشته اردیبهشت :
>>> نام اصلی : فرشته
>>> جنسیت : خانم
دراین مورد نمیتونم نظر بدم دیگه واقعا تابلو شدم!!!حداقل بذارین این سکرت بمونه
(جان؟ اینکه مشخصه؟ نخیر کی گفته مشخصه؟ ما مورد داشتیم تو اینترنت طرف اسم کاربریش "فری سیبیل طلا" بوده ، بعد همه فکر میکردن اسم طرف فریدون هست از این سیبیل چخماقی های خطرناکه ، بعد از دو سال کاشف بعمل اومده این اسم کاربری متعلق به یک دختره به اسم فرشته که یکم سیبیل بور و طلایی هم داشته برای همین اسم کاربریش رو گذاشته بوده "فری سیبیل طلا":biggrin: برای همین همه چیز باید شفاف تصویر بشه - هر گونه تشابه اسمی مثال کاملا تصادفی بوده و هیچ ارتباطی با سوژه مورد بحث ندارد ):311:
>>> تاریخ تولد : اردیبهشت سال 68 یا 69
چقدر وقت گذاشتین اینارو حساب کنین؟
>>> وضعیت تاهل : مجرد
در خدمتیم فعلا
>>> سابقه شکست عاطفی یا عشقی : دارد
ندارد
>>> قصد ازدواج : داره ولی نه بصورت جدی ، کلا خیلی شکم سیری خواستگارهاش رو بررسی میکنه و فکر میکنه هنوز دو سه سال دیگه وقت داره
دارم دیگه رسما تصمیم به عملی کردن ازدواج گرفتم البته همه اش به خواسته من نیست اگه خدا هم اوکی بده حله.
>>> تحصیلات: لیسانس یک رشته متوسط (غیر مهندسی ) ریاضی داره
شاید
>>> شغل: معلم ( استخدام رسمی) ، هنرستان یا دبیرستان با بچه های سنین بین 15 تا 17 سال سر و کار داره
ای بابا
>>> خانم خیلی مذهبی سفت و سخت نیست ، معمولیه ، از این حاچ خانمی ها نیست، مثلا از این مدلها نیست که یک جا بره عروسی ، بزن بکوب شدید و گناه باشه ناراحت بشه پاشه بیاد بیرون
بله همینطوره بستگی داره در چه موردی باشه تا سخت و سفت باشم یانه !
>>> حجاب : هم مانتو هم چادر ، زیاد تعصب نداره بسته به موقعیت مکانی یکی رو انتخاب میکنه
بله
>>> مودب هست و شخصیت دلسوزی داره ، البته گذشته دلسوزتر بوده.
تحقیقتون خیلی کارش درست بوده ولی جدا الان هم مثل اون موقه ها دلسوزم ولی یکم تعدیلش کردم قبلا افراطی بود فکر میکردم مسوولیت همه چی دنیا با منه ...
>>> اهل معاشرت و خوش مشرب و کمی طناز
بله
>>> علاقه به دیدن فیلم و سریال داره
فیلم های جالب ولی نه تلویزیون
>>> اهل وبگردی و فیس بوک و سایتهای اجتماعی و اینطور چیزها هم هست.
نه اهل سایت های اجتماعی نیستم فقط یه نام کاربری سوری تو فیس بوک دارم برا دراوردن امار خواستگاران محترم:311: همین همدردیه که معتادم کرده و پیگیرشم اینک شاید ترک کنم
>>> زبانش خوبه یعنی حداقل در حدی هست که جواب Can you introduce yourself? رو بتونه بده:biggrin:
عجب حدی !
>>> خیلی شلوغ و پر هیجان و پرانرژی هست
خیلی شلوغ نیستم . اونم همه جا شلوغ نمیکنم . بعضی ها کلا همه جا یه مدلن مثلا یا شلوغن یا ارام . من اینطوری نیستم گاهی تو موقعیتی خیلی ارام میشم.
>>> بصری و جنبشی هست ، کادو خیلی خوشحالش میکنه، مخصوصا لباس با رنگهای متنوع.
نه نسبت بصری و لمسی و جنبشی و سمعی در من یکیه . نه من از گرفتن کادو خیلی ناراحت میشم!!!!!کادو کیو خوشحال نمیکنه اینم شد تصویر؟ لباس هم خوبه ولی کتاب و بیشتر دوست دارم کتاب کادو بگیرم.
>>> چون بصری هست ممکنه عینکی هم باشه.
نه عینکی نیستم دیگه خدا رو شکر خوشمم نمیاد اصلا. اصلا شما نظریه پردازی شدینا عینکی بودن چه ربطی به بصری بودن داره؟
>>> اهل مسافرت و چیزهای هیجانی مثل شهربازی و اینطور چیزهاست ، مثلا اگه یک مسیر تو شهری رو بعنوان مسافر حق انتخاب داشته باشه که با ماشین بره یا با یک موتور کراس مسابقه ای ، ترجیح میده روی ترک موتور بشینه بره :biggrin:
موتور که خیلی کیف میده:311:
>>> دخترخانم هنرمندیه ، هنرهایی مثل اشپزی و سفره ارایی و شاید نقاشی و هنرهای مربوطه به پارچه و لباس وارایشگری و موارد دیگه
در بعضی زمینه ها . نقاشی نمیکنم.
>>> اهل کارهای تو خونه زیاد نیست
چرا خب تمیز کردن خونه http://www.pic4ever.com/images/4u2ap3b.gifو اتاقم با منه و گاهی هم ظرف شستن ولی اشپزی رو گهگاهی اگه هوس کنم میرم سراغش . خیلی نمیرم تو نخ کارهای خونه.
>>> رانندگیش خیلی بده ، بقدری بده که اگه مثل این فیلمهای اخرالزمانی توی یک جاده باشی بعد جاده پشت سرت در حال نابود شدن باشه ، بعد دو تا راه داشته باشی که یا با خراب شدن جاده نابود بشی یا سوار ماشینی بشی که یکم جلوتر ایستاده و فرار کنی و راننده اش خانم فرشته اردیبهشت هست ، ترجیح میدی سوار نشی و بصورت طبیعی نابود بشی:biggrin:
نخیرم رانندگیم نسبتا خوبه خیلی هم دلش بخاد سوار ماشینم کنم
>>> اعتماد به نفس نسبتا خوبی داره .
بله خوبه سلام دارهhttp://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif
>>> اهل ورزش گاهگاهی هست ، ورزش مورد علاقه اش شنا هست و یکی از ورزشهای رزمی مثل کیوکوشین یا تکواندو ، که البته این کیوکوشین رو دو روز میره دو ماه نمیره ، برای همین فقط در حد شمارش اعداد رزمی رو بلده ، ایچ ، نی ، سان …:biggrin:
شنا رو حرفه ای که بلد نیستم ولی شنا گران رو دوست دارم:311: فعلا تنها ورزشم همینه . اهل کیوکو چی چی نیستم . منو چه به این کار ها. ورزش های لطیف مثل همین شنا ایروبیک والیبال رو دست دارم تکواندو نه.
>>> به تماشای فوتبال هم علاقه داره ، پرسپولیسی هست و الگوی ورزشیش هم علیرضا حقیقی هست :biggrin:
حقیقی چرا حالا؟:311::311::311: این جمله یه بوهایی میده!!
من اعتراض دارم اینجا از هر جمله ی سه سال قبلت علیهت سو استفاده میکنن مدیر وقت لطفا رسیدگی کنن.
فوتبال فقط جام جهانی میدیدم . پرسپولیس نیستم اون یکی هم نیستم .
>>> زیاد مدیریت زمان نداره و وقت کشته زیاد داره که به بطالت میگذرونه دارم تازگی ها بهتر شده
>>> خیلی خاکی و افتاده هست و با همه میجوشه و خودشو نمیگیره
این موردو نمیتونم تصدیق کنم یعنی ذاتا اینجوریم ولی گاهی تو دنیای واقعی تو اشنایی های اولیه خلاف اینو میگن اما بعدا میفهمن که چقدر من بچه خوبیم و پشیمون میشن ...اصلا خودمو نمیگیرم با همه نمیجوشم .
>>> عاشق کارشه علیرغم یکنواختی که داره ولی بخاطر ارتباط با دانش اموزهاش علاقه داره ، از اون مدل معلمهایی هم هست که زندگی دانش اموزاش و گرفتاریهاشون براش مهمه و در حد بضاعتش کمکشون میکنه
بله واقعا عاشق کارمم و اصلا برام یکنواخت نیست چون کارم انسانی هست و انسان ها تکراری نمیشن. توضیحشو اون بالا دادم .
>>> خانواده کم جمعیتی داره ، هم تعداد بچه هاشون کمه هم احتمالا تنها فرزند مجرد خانواده هست.
فکر کنم
>>> رابطه اش با مادرش خیلی بهتر از پدرش هست.
>>> اهل غرب کشوره، یک شهر کوچیک
شرق و غربشو نمیدونم ولی شهر بزرگه
>>> دخترخانم اکتیو و کاری هست ولی اگه بیفته روی مود تنبلی ، و پشتش باد بخوره ، بدجور تنبل میشه
اصولا تنبلی روح و روانمو زایل میکنه مجبورم برا اینم که شده همش مشغول به کاری باشم گاهی هم تنبل میشم هر از گاهی.
>>> اگه بی حوصله باشه بدجور هم خودش هم همه رو کلافه میکنه برعکس زمانی که شاد و پرانرژی هست
نه خیلی به دیگران کاری ندارم که ناراحتشون کنم کلافه باشم تنها میشم و جلو دیگران ظاهر نمیشم.
>>> خیلی احساسات متغیری داره ، مثلا با نزدیکترین کسانش ممکنه صبح خیلی گرم و گیرا باشه ، یهو ظهر اخلاقش عوض بشه و سرد بشه
خب گاهی اروم و سرد میشم .
>>> کم عصبانی میشه ولی اگه عصبانی بشه اهل داد و بیداد کردن و پرخاشگری هست
اصلا اصلا اهل پرخاش گری نیستم حتی اگه شدیدا از دست کسی عصبانی بشم
>>> لباسهای شیک و متنوع ولی غیر گرون میپوشه
گرون هم می گیرم اگه از لباسی خوشم بیاد خیلی به قیمتش فکر نمیکنم البته اگه خیلی قیمتش بالاتر از ارزش خودش باشه بر نفسم غلبه میکنم و نمیگیرم . البته تعریف گرون برای لباسی که ارزششو داره صحیح نیست.
>>> اهل قر و فر و قرتی بازی نیست ، دختر خانم بی شیله پیله ای هست.
بله همینطوره ساده ام
>>> در قید و بند رسم و رسومات جامعه نیست.
درسته خیلی بهشون فکر نمیکنم.
>>> توی زندکی زیاد اهل سخت گرفتن نیست.
زندگی اسونه
>>> لوس نیست ولی زیاد اهل قهر کردن و سرسنگین شدن هست
لوس نیستم . اگه با کسی به مشکل بربخورم و بدونم که اصلا زمینه فکریمون بهم نمیخوره و نمیتونم از راه منطقی باهاش تعامل داشته باشم باهاش اروم میشم خیلی حرف نمیزنم کل کل نمیکنم . ولی اصلا قهر تو ماجرای من نیست . خیلی بچه گانه است.
>>> یکم لجبازه و یکم کینه ای...
اصلا کینه ای نیستم هیچ کینه ای تو دلم نیست حتی یسری ادم ها که اذیتم کردن دلم براشون میسوزه ...گاهی برا شوخی لج میکنم تا طرف اذیت بشه
>>> ارادت خاصی به کل کل و کل کل کنندگان داره و همیشه صف اوله:biggrin:
بله میخام ترکش کنم ولی انگیزه کافی برا ترکش ندارم .
>>> خوراکش کمه و زیاد اهل پرخوری نیست
اهل رستوران گردی ام مخصوصا شب ها برای شام . یکی از تفریحاتمه . پرخوری نمیکنم زود به زود غذا میخورم ولی هر دفعه به مقدار کم امان از اون روزی که بخام درس بخونم اصلا غذا جوابگو نمیشه
>>> اهل سیاست نیست ولی توی انتخابات به روحانی رای داده :311:
سیاسی نیستم
>>> اهل مطالعه کتب غیر درسی و متفرقه در حد خیلی کمه ، شاید سالی 3-4 کتاب.
نه بیشتر میخونم بالا توضیحشو دادم که اخیرا کمتر شده .
>>> سطح مالی خانوادشون متوسطه و از اون دختر ها نیست که توی ناز و نعمت بار اومده بشه و در رفاه نبوده .
یه دوره ای در کودکی شبیه کزت شده بودم:311: تصویرتون این مدلیه نه؟
قبلنا رفاه متوسطی داشتم ولی 10 سال اخیر خیلی بهتر شد در کل خوب بوده.
>>> اونقدر که اینجا نشون میده شاده ، ولی در زندگی واقعیش اینطور نیست
ذاتا خیلی ادم شادی ام . مخصوصا اگه کسی همراهی کنه خیلی شادی میکنم . جدا احساسات واقعیمو اینجا مینویسم ولی خب یسری غم و اندوه عمیق هم گریبانکیر این انسان هست و گریزی نیست که اون هم تهش میرسه به شادی.
با اطمینان میگم شادم چون علت خیلی محکمی دارم براش. حتی گاهی اگه دلگیر و افسرده باشم ولی اون شادیه ته دلم هست.
>>> خونشون ویلایی و جنوبی هست:biggrin:
تصویر ذهنیتون راجبه خونمونه یا خودم؟
>>> خیلی دختر اقتصادی و حسابگری هست ، خسیس نیست ولی اهل بریز و بپاش هم نیست ، با این اخلاقش و این مدیریت مالیش میتونه توی زندگی متاهلیش خیلی زود به همه مادیات برسه .
تقریبا درسته ولی خیلی اهل حسابگری نیستم و نمیتونم باشم و اما ناخوداگاه تعادل رو حفظ میکنم تو خرج و مخارجم. اصلا ریخت و پاش نمیکنم .
>>> حدود 10 تا 15 میلیون تومان توی حساب بانکیش پول داره شماره کارت عابر بانکش هم ********60379918 درست نیست دیگه همه اطلاعات شخصی مردم رو رو کنم :311: کسی هم زیاد روی پول قرض گرفتن از ایشون حساب باز نکنه ، چون یک دوبار سر این پول قرض دادن ضربه خورده به سختی به کسی قرض میده ، شما بگو هزار تا تک تومنی! :biggrin:
ای بابا از دست این تصویر !
نه اتفاقا خیلی روم حساب میکنن و کاری بتونم میکنم چند بار هم که قرض دادم مشکلی پیش نیومده خب طرفو میشناسم.
>>> خیلی علاقه به کار بیرون منزل داره که قطعا یکی از انگیزه هاش مادی هست ،
نه انگیزه مادی نه . دوس دارم سرگرم باشم و حس مفید بودن بهم دست بده تا موقع استراحت لذت ببرم که کاری کردم و به بطالت نگذشته .
توی خونه نمیتونه بند بیاره و دوست داره همه اوقاتش بیرون منزل کار کنه
نه وقتی هر روز یه کار مفید داشته باشم انجام بدم بقیه اش رو اگه خونه باشم عذاب نمیکشم که بیکارم از بودن تو خونه هم لذت میبرم.
، بخاطر این خصوصیات اخلاقیش ، علیرغم اینکه دختر عاطفی بوده ، ولی کم کم زمخت و پسرانه شده ،
نه اصلا پسرونه نیستم خیلی مواظب طبیعت دخترانم هستم که بهم نریزه هم در ظاهر هم باطن .
خیلی بیش از حد مستقل و بدون نیاز به تکیه گاه بار اومده
اینطوره ولی بیش از حد نه . هر ادمی باید از عهده کارها و زندگیش بر بیاد ولی جدا تو خیلی موقعیت ها جای خالی یک مرد رو تو زندگیم حس میکنم و اونجا خودم نمیتونم برا خودم کاری کنم (الرجال قوامون علی النسا)
.
این نظرم کارشناسی نیست ولی غالب مردها دوست دارن خانمشون توی بعضی مسائل ضعف داشته باشه و کلا دوست ندارن خانمشون توی چیزی ازشون سرتر باشه و یک مرد همیشه دوست داره تکیه گاه همسر و فرزندانش باشه، این ذات یک مرد هست که حالا شاید بعضی مردها این رو تغییر بدن ، پس باید خانم فرشته اردبیشهت یا خودش رو کمی تعدیل کنه و دوباره اون روحیات دخترانش رو تقویت کنه و یا راهی که ایشون داره دنبال میکنه این هست که چون خودش شخصیت قرص و محکم و تاحدی مردانه (بلحاظ محکم بودن) داره ، دیگه هر مردی بعنوان همسر نمیتونه مطلوبش باشه ، برای همین دنبال مردهایی با تیپ های فوق قوی روحی ، شکست ناپذیر ، عبوس ، جدی و… برای ازدواج هست ، یعنی خودش به اندازه کافی قوی هست پس دنبال یک مرد خیلی قویتر از عامه مردها برای ازدواج میگرده برای همین شاید کمی کمالگرا و سخت گیر در ازدواج شده.
بله تا حدی همینطوره و خیلی رو این مسایل تاکید دارم روحیاتم که دخترانه است و ازین لحاظ با پسرها مشکل ندارم ولی از لحاظ تدبیر امور و این حرف ها نمیتونم اعتماد کنم .
میخام که همسرم بالاتر از خودم باشه تا حس کنه بهش نیاز دارم و ازین حس لذت ببره . نه تنها مردها ازین جور رابطه ها خوششون نمیاد که شما تعریف کردی
خودمم دوس دارم بتونم به همسرم تکیه کنم یعنی بیشتر اون حامی من باشه تا تعادل واقعی زندگیمون حفظ بشه.
من اینقدر ها قوی نیستم که شما برداشت کردین ولی وا نمیدم حتی اگه جایی کم بیارم.
جدیدا به این نتیجه رسیدم با این مردهای سبیل کلفت ازدواج کنم تا یادم بره اقتدار چی بود ابهت کجا بود کمالگرا کیه؟
>>> کمی قبلتر حتی پشتوانه خانواده اش و کمک حالشون هم بوده که الان کمی این رو تعدیل کرده و به نظر خودش اون مسیر که خود رو فراموش کنی و فدای بقیه کنی و اصطلاحا شخصیت بازنده –برنده داشته باشی ، اشتباه هست.
بله ولی حالا هم وقتی میبینم میتونم برای حل مشکل کسی کاری کنم نمیتونم اون عقب بشینم و نگاه کنم
مخصوصا وقتی طرف از نزدیکان منه و جونم به جونشون بنده . بله تا حدی تعدیل کردم که ذهنم خیلی درگیر نشه . ولی خدارو شکر هرچند خیلی درگیر بعضی مسایل شدم و لی توی یک سال نتیجشو دیدیم و حالا دیگه مشکلی نیست که به فکرش باشم.
>>> وابستگی عاطفی به خانواده نداره.
چرا دارم دلبسته شونم مخصوصا چند نفر که خیلی دوسشون دارم و خیلی بهم نزدیکیم که یکیش خواهرمه .
و خیلی چیزهای دیگه ، نصف چیزهایی که تو ذهنم بود رو فاکتور گرفتم بخاطر گیر مدیران ، همینها رو هم با سلام و صلوات نوشتم :311: ی
عنی این همه نصف بود؟
اون روز که اینجا اومدم اعلام امادگی کردم فکر نمیکردم در مورد هر کاربر بیشتر از دو سه خط بتونم بنویسم ، ولی الان که خوب فکر میکنم میبنم دقیقا امادگی این رو دارم که اسم هر کدوم از کاربرای اینجا رو بگیرم از اونطرف بیوگرافی کاملش رو تحویل بدم،حتی کاربری که امروزعضو شده :311:
دوستان خیلی خوشحال شدم از زیارتتون در این تاپیک:biggrin:
ما هم خوشحال شدیم و هم خسته
موفق باشید