ممنون فرشته مهربان دعای شما هم نصیب من شد انشالله همین طور بشه
برای نفر بعدی دعا می کنم همیشه نور خدا در دلش روشن باشه هیچ وقت دست ب سوی غیر خدا دراز نکنه و در همه عرصه های زندگی باور داشته باشه یکی هواشو داره و از یاد خدا غافل نشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون فرشته مهربان دعای شما هم نصیب من شد انشالله همین طور بشه
برای نفر بعدی دعا می کنم همیشه نور خدا در دلش روشن باشه هیچ وقت دست ب سوی غیر خدا دراز نکنه و در همه عرصه های زندگی باور داشته باشه یکی هواشو داره و از یاد خدا غافل نشه.
ممنون از نفر قبلی
برای نفر بعدی دعا میکنم:
حضور خدا رو در كنار خودش هميشه حس كنه و در مسير درستي كه خدا براش گذاشته قدم برداره.:72:
ممنون از دعای خوبتون.
برای نفر بعد ارزوی سلامتی و ارامش و عاقبت به خیری را دارم:203:
ممنون صالحه عزیز
دعای خوبت را برداشتم و برای نفر بعد دعا می کنم :
چشمش به روی حقایق بیش از پیش باز شود و در پس ظاهر وقایع زندگی درسهای آن را به راحتی کشف کند و از آن لذت ببرد
آمین یا رب العالیمین
ممنون فرشته جان برای دعایی که واقعا این روزها بهش نیاز دارم. اگرچه می دونم تا تحققش ممکنه زمان زیادی لازم باشه .
دعای من برای نفر بعدی:
دیدار گمگشته اش در صحت روح و جسم هر چه سریعتر نصیبش شود.
ممنونم از دلجوی عزیز برای نفر بعدی دعا میکنم به بزرگترین ارزوی دلش برسه . انشا الله
سلام ...به دعای خوبی رسیدم
بزرگترین ارزوی دل!
که این روزها بیش از گذشته برای رسیدن بهش تلاش میکنم کاش خدا هم یاری کنه ومن به ارزوم برسم.ایشالا!
برای نفر بعدی از خدا می خوام هیچوقت طعم مریضی وبیماری رو نچشه وهمیشه سالم وشاد باشه..تموم غم وغصه ها از زندگیش برن وگره از هر مشکلی که داره به یاری خدا باز بشه ...ان شا الله
سلام
ممنون از دعای زیبای خانم کیمیا
برای نفر بعدی دعا می کنم توفیق شاد کردن دل های غمگین نصیبش بشه .
سلام. ممنون. خیلی دعای خوبی کردید برای همین دلم نیومد برش ندارم.
برای تفر بعد دعا می کنم که خدایا توان انچه را که می توانند تغییر بدهند را بهشون بده و صبر و تحمل انچه را که نمی توانند تغییر دهند.
ممنون از دوستان قبلی و دعاهای ان شاالله پر برکتشون:72::72:
در این شب عزیز برای دوستان همدردی و دوست بعدی
آرزوی سلامتی و آرامش جسم و روح- برکت در رزق و روزی- اگر متاهل گرم تر شدن کانون خانواده اش
واگر مجرد ان شاااله به لطف و کرم خدای کریم و رحیم و بخشنده یک همسر هم کفو و مناسب براشون آرزومندم:323::323::72::323::72::323::72:
التماس دعا دوستان عزیز:72::72:
ممنون از سنجاب عزیز و دعای خوبت. :72:
برای نفر بعد دعا می کنم همیشه از پشتوانه خانواده ای گرم و صمیمی برخوردار باشه.
خانواده ای سالم و همراه و حامی.
سلام شیدای عزیز.ممنون از دعات! :72:
برای نفر بعد می خوام از ته دلم چند تا دعا بکنم:
1)استحکام و قوی بودن در زندگی2)نگرش و نگاه خوب
3)پرداختن به اصل زندگی و سست نشدن به خاطر مسائل بی اهمیت و حاشیه ای
4)شاکر خدا بودن5)داشتن یک شب آرزوهای فوق العاده با دل پاک :72:
آخ جون زود اومدم تا دعای خیر نصیب خودم بشه
مرسی از مصباح عزیز :72:
منم برای نفر بعدی دعا می کنم:
سالی پر خیر و برکت براش باشه مادی و معنوی:227:
اگر مجرد هست ایشالا یه همسر خوب و لایق و اگر متاهل هست آرامش در زندگی
و از خدا میخوام به آرزوش توی شب آرزوها برسه:203:
ضمنا ماه رمضانی پر خیر و برکت معنوی براش آرزو دارم :72:
سلام مرجان جون مرسی از دعای خوبت واقعا بهش نیاز دارم :آرامش
برای نفر بعد دعا می کنم هیچوقت هیچ وقت غم رو توی چشمای پدر و مادرش نبینه .
مرسی از دعای قشنگت heaven65 عزیز :72:
برای نفر بعد دعا میکنم همیشه و همه جا صبر وآرامش داشته باشه ، با اراده ا ی قوی قدم برداره برای رسیدن به آرزوهاش و هیچوقت هیچوقت از خدا نا امید نشه . :203:
از پونیو عزیزم متشکرم . برای نفر بعدی دعا میکنم . خداوند همیشه پشت و پناهش باشه .
ممنون از واحد عزیز.
برای نفر بعد دعا می کنم رضایت واقعی رو با تمام وجودش لمس کنه.
سپاس از بانو واحد گرامی
منم برای نفر بعد دغا میکنم اگه آقا باشه قسمتش بشه بره کشور کنیا چندهمسری آزاده بدون اجازه از همسر اول :58:
ایشالله هرچی آرزو تو دلش داره برآورده بشه :323:
خاله قزی از شانس من خانومم:72:
ممنونم:72:
دعایم گرچه گیرا نیست
دعایت میکنم هر شب
نمیدانم چه میخواهی
از او خواهم برای تو
هر آنچه در دلت خواهی:72:
خیلی ممنون از پریناز عزیز و دعای خیرش:72:
از خداوند منان برای نفر بعدی و همه دوستان همدردی در این شب جمعه و شب عزیز خواستار
صبر- آرامش- سلامتی و برکت در رزق و روزی هستم:323::323::72::72:
التماس دعا:72:
چقدر نیاز دارم به این دعا ممنون سنجاب جان
من هم ارزو میکنم که همه وبویژه نفر به بعدی همه دعا ها و خاسته هاش اجابت بشه به بهترین شکل .:72:
ممنون سنجاب عزیز. :72:
برای نفر بعد می خوام به آرزوش در این شب آرزوها برسه!!!و اگه مجرده همسری که دقیقا مطابق معیاراشه پیدا کنه!و یا حتی بهتراگه متاهله زندگیش هر روز گرم تر و شاداب تر بشه! :323:
من دعای مصباح الهدی رو میخوام.
برای نفر بعدی آرزو میکنم اراده و ایمانش اونقدر قوی بشه؛ که شخصیتش بشه تصوری که از انسانِ کامل توی ذهنش داره.
اقا یکی بیاد دعا کنه که نفر بعدی به یه هیکل درست و حسابی برسه تا من بیام بعدش جواب بذارم:311:
ولی نه
دعای مهستی خانمم خوبه
منم دعا میکنم نفر بعدی زندگیش جوری خوب و کامل و بی نقص بشه
که از زیادی نعمت شروع کنه به بخشش به دیگران
هم بخشنده بشه و هم بی نیاز :18::203:
من دعا می کنم برای نفر بعد
خیر دنیا و آخرت
در دنیا سلامتی و تندرستی شادی رفاه کامل و موفقیت کامل تو زندگی و رسیدن به آرزوها
و در آخرت روسفید باشه و جاش بهشت باشه
با تشکر از زندگی موفق برای دعای عالیشون
برای نفر بعدی دعا می کنم
یه همسر عالی و یه دختر شیرین زبون داشته باشن و همیشه شاد و خوشبخت باشن
یه تبصره هم اضافه می کنم یه باغ بزرگ داشته باشن تا هر وقت خواستن برن انجا از طبعت لذت ببرند و به آرامش برسن
سپاس بانو فریبا من زن و دخترشو دارم دعا کن فقط باغشو ندارم :227:
نفر بعدی ایشالله یه شوهر خوب گیرش بیاد و خوشبخت بشه :323:
سلام
الهی آمین
داشتن یک همسر خوب باعث میشه آدم در زندگی خیلی پیشرفت کنه
من برای نفر بعد از خدا میخوام که مهر و صمیمیت بین خودش و همسرش زیاد بشه و زندگی سرشار از احساس خوشبختی داشته باشند
آمین:72:
سلام شهراز جان الهی آمین! منم برای نفر بعد از خدا سلامتی و عاقبت بخیری میخوام.
ممنون abi.bikaran
من از خدا برای نفر بعدی آگاهی میخوام، که بتونه با سختی ها مواجه بشه
قدرت میخوام، که بتونه به خودش و اطرافیانش روحیه بده و برای تلاش کردن تشویقشون کنه
فعلا همینا به ذهنم اومد
:305:
خیلی ممنون جناب اسیمن هم برای نفر بعدی می خوام که بتونه پدر و مادرش را از ته ته دلشون شاد و راضی کنه.و طول عمر با عزت و سلامتی برای پدر و مادرش می خوام.
همین طور اگر قصد ادامه تحصیل داره به بهترین نحو ادامه بده.و اگر دنبال کار می گرده یک کار خوب با حقوق خوب پیذا کنه و از کار و محیط کارش کاملا راضی باشه.
امبن
ممنون....خیلی خیلی ممنون...
من برای نفر بعد ارزو میکنم که هیشه درهای خیر و برکت به روش باز شه و همیشه اگاهی لازم برای برای انتخاب بهترین راه و داشته باشه و هچوقت تو دوراهی سخت قرار نگیره...
اینکه همیشه باعث افتخار خانوادش باشه و به بهترین ها دست پیدا کنه...
مرسی ستاره جان
منم دعا میکنم نفر بعدی به ارزش واقعی انسان و خلیفه خدا بودن برسه و وجودش با خدا به وحدت برسه این یعنی قدرت شادی ارامش اما همراه با درد شدید عاشقانه.
خب این دعا خیلی بزرگه ولی اشانتیون هم داره اینکه نفر بعدی یه خانوم خوب(همیشه که نمیشه شوهر خوب خاست):18: داشته باشه و در کنارش مسیر حرکتش به سمت کمال اسونتر و شیرین تر بشه مجبور نباشه با خودش بجنگه
هرچند جنگ با امیال و هوس های درونی همیشه در وجود انسان هست و جهاد اکبر هم همین جنگ با میل های نادرست درونی هست... امیدوارم تو جهادش روسفید باشه.:72:
ممنون و آمین
من هم برتی نفر بعدی آرامش , ایمان ,عشق و شادی در لحظه لحظه زندگیش آرزو میکنم و از خدا میخوام که تمام دلتنگی ها , خستگی ها و غم هاشو ازش بگیره, آمین
آمین
ممنون sama-t
وقتی این دعارودیدم خیلی لذت بردم چون همه اون چیزهایی که آرزومه نوشته شده.مخصوصا خستگی هامو دلتنگی هام....ممنون دوست عزیز.
من برای نفربعد دعا میکنم:
زندگیش پرازشادی وخنده باشه وازلحظه لحظه زندگیش لذت ببره وخداروتوی تموم لحظه ها حس کنه.
به خودش وبه عزیزانش سلامتی وآرامش بده.
ممنون پاییز عزیزم
من هم برای نفر بد دعا می کنم هرچی که الان تو ذهنشه براورده بشه!
مرسی... ایشالله دعات برآورده بشه...
منم دعا میکنم نفر بعدی زندگی پر خیر و برکتی داشته باشه.... و عاقبت بخیر بشه... خدا ازش راضی باشه....
چه دعای خوبی:72:
دعامیکنم نفربعد عاقبت بخیروروسفید باشه.همیشه آرزوهای به دلش بیفته که درجهت خیروصلاحشه وبرآورده میشن.
همیشه سالم وبانشاط باشه... تاچهل روز دیگه یکی ازآرزوهای خوبش مستجاب بشود.:72:
ممنونم plsh
واقعا اون رضایت خدا و عاقبت بخیری بهترین دعای ممکن بود برای من.
دعا میکنم امید نفر بعدی هیچوقت نا امید نشه...
- - - Updated - - -
آقای امین من دیر فرستادم پستم با شما یکی شد عذر میخوام
اما واقعا براتون دعا میکنم امیدتون نا امید نشه و قلبتون همیشه آرامش داشته،چون من با خوندن جواب های عالی شما به دوستان همیشه لذت میبرم.
آمین و ممنون
امید به لطف خدا تنها چیز و بهترین چیزیه که تو این سخت ترین روزهای عمرم دارم.
من هم برای نفر بعدی از خدا میخوام که همیشه همیشه همیشه خوشبختی رو تو قلبش داشته باشه