-
RE: حال و احوال یاران همدردی (6)
سلام،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
این آقای حامد کجاست راستی؟ :324:
یعنی چی که اعمال مدیریت نمیکنه؟! آقا اینقدر تلاش میکنی مدیر شی بعد مسئولیت رو ول میکنی؟:97:
رو سر بنه به بالین، تنها مرا رها کن! ... ترک ِ من ِ خراب ِ شب گرد ِ مبتلا کن
ماییم و موج سودا، شب تا به روز تنها ... خواهی بیا ببخشا، خواهی برو جفا کن
از من گریز تا تو هم در بلا نیفتی ... بگزین ره سلامت، ترک ره بلا کن
ماییم و آب ِ دیده، در کنج غم خزیده ... بر آب دیده ی ما سد جای آسیا کن
دردی است غیر مردن آن را دوا نباشد ... پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن؟
زنگ زدم به یکی از مشاورهای ایران که در تلویزیون دیدمش، اسمش رو نمی گم که غیبتش نشه. با خودش که نمیشه تماس گرفت، با شخصی که ظاهراً کارهایش رو انجام میده تماس گرفتم. میگم مشاوره تلفنی به خارج از کشور میشه؟ میگه بله، چهل دقیقه 500 هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!
گفتم 500 هزار تومن؟!
گفت ببینید، مشاوره داخلی قیمتش 100 هزار تومنه. ولی چون خارج هزینه ی تماس تلفنی هم هست، قیمت 300 تا 500 هزار تومنه!
ظاهراً چون دید من تعجب کردم از قیمت، این دفعه گفت 300!!
تو دلم گفتم، آخه کارت تلفنی که برای 40 دقیقه لازمه، قیمتش 5 هزار تومنه! یا 10 هزار تومن! یا اصلاً 20 هزار تومن! ولی نه 400 هزار تومن!!
بهش گفتم اگه من خودم از اینجا تماس بگیرم چی؟
گفت اون موقع خب هزینه کمتر میشه، مثلاً حدود 200 هزار تومن!!!
دیگه من نپرسیدم که برای چی هنوز 100 هزار تومن از داخل کشور گرون تره!
البته من نمی دونم خود آقای مشاور هم طرز فکرش همینه یا نه. ولی چطور می تونم مسائل خصوصی زندگیم رو با کسی در میون بگذارم که چنین رفتاری با مراجعش داره؟!
واقعاً متاسفم...
متاسفم که بعضی از ماها چنین رفتاری با هم داریم و به هم دیگه رحم نمی کنیم. حتی به کسی که دست کمک بهمون دراز می کنه.
و گر دست محبت سوی کس یازی
به اکراه آورد دست از بغل بیرون
که سرما سخت سوزان است...
نفس کز گرمگاه سینه میآید برون، ابری شود تاریک
چو دیوار ایستد در پیش چشمانت
نفس کینه است، پس دیگر چه داری چشم
ز چشم دوستان دور یا نزدیک
زمستان است، زمستان است، زمستان است...
همین جا دست مدیر همدردی و تمام اعضایی که بی هیچ چشم داشت به همدیگر کمک می کنند رو می بوسم! همدردی هر کم و کاستی هم داره، حداقل هدفش کمکه و نه ...
ببخشید شب عیدی حرفهای بد زدم.
عید قربان رو به همه تبریک میگم. :72::72:
-
سلام حامد جان
آب در کوزه ما تشنه لبان می گردیم.
این mohsenazizi عزیز ، که از مشاوران مجرب هست و مدیر تالار همیار ایرانیان هست. و تبلیغش را هم در همدردی داریم، آگهی مشاوره تلفنی هم در همیاری داده اند. این هم لینکش:
http://hamyary.ir/images/hamyary/moshtel.png
==============
پاورقی:
عزیزان عضو همدردی و بازدیدکنندگان گرامی می توانند از تالار همیاری ایرانیان به موازات تالار همدردی بهره برداری کنند. و بین این دو تالار در روش و هدف و شیوه های مشاور تفاوت معناداری وجود ندارد.
-
مدیر خوب همدردی دوست داشتنی فوق ا لعاده شبانه رو ز خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم:72::72::72::72:
مدیر خوب همدردی بهترین قوی ترین مدیر تالار است:72::72::72::72:
-
امروز بعد از تقریبا دوسال رفتم خونه پدربزرگم،چون پدربزرگ و مادر بزرگمو باعث بدبختیای زندگیمون میدونم و خودشونم اینو ثابت کردن دیگه دوست نداشتم هیچ وقت ببینمشون ولی تو این عید قربان کینه ها رو گذاشتم کنار و رفتم خونشون،هرچند دیگه اصلا دوسشون ندارم...
-
سلام دوستان :72:
خوبم
خوبید؟
خوبه؟
کسی از z o h r e h خبر نداره؟
زهره جون.کجاییی؟حالت خوبه؟حال دلت چطوره؟
اوضاع رو به راهه؟
-
سلام
من خوبم!
همه خوبيد؟
خوشحالم يكي منو يادش بود, خدايا اين شاديو از من نگير:311:
مرسي راحيل جان:46:
دو سه روزيه سرماخوردگي شديد پيدا كردم و كلا فقط خواب و استراحت ارومم ميكنه
البته با گوشي ميام همدردي, اعتياده ديگه
عاشق اوناييم كه رعايت امانتو ميكنن و زهره رو مينويسنz o h r e h:311:
در اين چندروز انواع و اقسام سوپهاي اختراعي مامان رو ميل كردم, كلا هرچي از غذاهاي اون روز باقي ميمونه ميريزه تو قابلمه و كلي ادويه و منم با اشتها ميخورم :)
قدر سلامتيتونو بدونيد من كه كلا حس چشاييم تعطيله!
راستي دلمم داره خوب ميشه, البته اميدوارم !فعلا كه تا حدودي موفقيت اميز بوده بيخيالي
يه وقتايي تاپيكاي همدردي رو ميخونم ميگم عجب صبري دارم من!
يه نصيحت از مامان بزرگتون:كلا بزنيد به بي خيالي, سخت ميگيرد جهان بر مردمان سخت كوش!
تا زماني كه غصه ميخوردم درجا ميزدم حالا كه بيخيال شدم داره كارم راه ميفته
مواظب سلامتي روح و جسمتون باشيد:72:
-
سلام دوستان
حال خوبی داشتم گفتم این شادیمو با شماها تقسیم کنم.
ولی نوشته آقا حامد و امید65 رو که خوندم کمی دلم گرفت. انشالا که هوای ابری دلهاشون به زودی آفتابی بشه و
مثل من به این آیه "ان مع العسر یسری" ایمان بیارن چون بعد از روزهای سخت بسیار ، جاده زندگیم روشن شد و
افق زیباش رو بهم با جزئیات کامل نشون داد و اولین موفقیت تو راه اهدافم رو کسب کردم.
انقدر برنامه و هدف واسه خودم چیندم و خوب دنبالشون می کنم که این بهم حسابی انرژی و انگیزه داده و حسابی
شارژ شارژم به خصوص با این هوای بارونی :227:
و واقعا حضور و حمایت خدا رو بیشتر از همیشه تو زندگیم حس می کنم و واقعا بعد از اون همه سختی دارم روزهای
شیرینی رو تجربه می کنم.
هیچ وقت از اینکه این همه کار برای انجام دارم خوشحال نبودم! اما الان هستم! همش این روزها این شعر حافظ رو
تکرار می کنم.
زمشکلات طریقت عنان متاب ای دل / که مرد راه نیندیشد از نشیب و فراز
طهارت ارنه به خون جگر کند عاشق / به قول مفتی عشقش درست نیست نماز!!!
واسه همین میخوام در راهی که قدم گذاشتم با توکل به خدا با تموم مشکلاتش برم جلو تا به همه اهدافم برسم!
و به دعاهای همتون نیاز دارم توی این راه. منو موقع دعا از یاد نبرین.
زهره جان
انشالا که زود زود خوب بشی دوست جون :46: قدر همون سوپای مامانت رو هم بدون. مامانا فرشته ان واقعا و هر
چی داریم از وجود اونهاست
-
سلام بر همه دوستان
میبینم که همه خوشحال و قبراق و سرحالن خوب الحمدلله:323:
من هم فقط یه مقدار خسته ام کارهای روزانه به یک طرف فردا قراره بریم مسافرت (البته زیاد فکر نکنید که تفریحی باشه و حسادتتون گل کنه ها) دارم وسایل سفر جمع میکنم.
خوب یه هفت هشت روزی احتمالا البته طرف همدردی نمیام تو این مدت بچه های خوبی باشید و به همدیگه کمک کنید
من وقت ندارم دو تا پست بزنم. تو تاپیک امید 65 بهش بگید اگه دور از جون یه بیماری صعب العلاج یا لاعلاج داشت چه کار میکرد خودشو با اون بیمارها مقایسه کنه و ببینه چقدر شادتره یادتون نره ها:300:
فعلا خدا حافظ همگی
اگه دیگه نیومدم همدردی که احتمالا مسافرتمون به سلامتی به پایان نرسیده و به دیار باقی رفتم حلال کنید به هر حال:72::72::72:
-
:227::227::227::227::227:
چیه؟؟؟؟؟؟؟
چیه؟؟؟
دلم میخواد شاد باشم
:227::227:
بری بری بری....بری بری بری
:227::227:
نمیگم چرا شاد و خوشحالم
تا از کنجکاوی
بترررررررررررررررکید
-
سلام به اعضای خوب تالار
اقای حامد محترم خانم بهار زندگی محترم خانم دختر مهربون خانم انی اقای بی بی خانم بی دل خانم با لهای صداقت خانم سارا با نو چند وقتی توی تالار فعا لیت کم شده است امیدوارم زودتر به فعا لیت در تالار زیاد شود:72::72::72::72:
خانم چشمک خانم پاییزان خانم بی دل خانم نازنین 1 خانم بلوم خانم شادی خانم رو زن گرد افرید خانم باران 68 اقای کامران خانم طاهره خانم شیدا حاتمی خانم صبا 2009 خانم بلوم اقای بی بی خانم موعود خانم داملا خانم پاییزان چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردد براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
خب دیگه،منم بار سفر رو بستم و ایشالا فردا عصری میریم،پیش به سوی.... :310:
آخ که چقد دلم تنگ شده،واسه شهرمون،روستای قشنگمون،دایی های جون جونیم :43: و بقیه کسایی که دوسشون دارم.از عید تا حالا نرفتیم ولایت :)
خوشحالم،هرچند خیلی کمه و بد موقع است ولی خب همینم عالیه :227:
عروسی هم که هست و :227: :73:
جای نادیا خالی :311:
این روزا که بازار تصادف داغه... اگه منو دیگه ندیدید حلالم کنید :303:
یه دسته گل گنده هم به جام بذارید تو تالار :311:
اون تاپیک جدید منم ادامه بدید که یه خیری به روح خبیثم برسه :D
تا دیداری دوباره درود و دوصد بدرود...
-
سلام به همه
دو روز زیاد خوب نیستم و همش می ترسم کنترل اوضاع رو که خیلی هم خوب به دستم اومده از دست بدم........
آقای همسر ماشینی رو خریده که مشکل داره و تمام اعصابش ریخته بهم و هر چی هم بهش می گم بابا بیخیال اصلا فکر کن ما همچین ماشینی نداشتیم فایده نداره تازه نصف بیشتر پول ماشین رو هم من دادم
دیروز بهش گفتم دوست دارم این ماشین رو آتیش بزنم که اینقدر تورو بهم ریخته
-
سلام
ا لبوم جدید عاشقانه ها با صدای احسان خواجه امیری امرو ز صبح منتشر شداین ا لبوم را اورجینا ل خریداری کنید
ا لبوم جدید حباب با صدای محسن یگانه امرو ز صبح منتشر شد این ا لبوم را اورجینا ل خریداری کنید
شرکت فرهنگی هنری اوای هنر ا لبوم احسان خواجه امیری ا لبوم محسن یگانه فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکرقدردانی می کنم:72::72::72::72:
بعد از ماه محرم و صفر ا لبوم جدید بنیامین بهادری ا لبوم گروه اریان ا لبوم حمید عسگری روانه بازار موسیقی می شود
-
با سلام خدمت همه دوستان همدردی...
خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم
یادش به خیر جوونیامون که آخر فروم بازی بودیم به پامونم اینجا بود:227:
کلی دوست و رفیق داشتیم:43:
گردآفرید-نقاب-حامد-دانه
کی هست ؟ کی رفته ؟:46:
پیر شدیم رفت:305:
این آقای ابراهیمی همون موقع ها هم همین قدر فعال و پر انرژی بود
به هر حال ضمن عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان امیدوارم دوستای جدید پیدا کنم:46::72:
-
سلام دوست عزیز jazire تولد 4 سالگیتون رو تبریک میگم.
برای شما که 4 سال پیش عضو بودید تالار خیلی عوض شده تغییر کرده .
دوستان خوبی هم خواهی پیدا کرد.
یکش خودم نگاه چه خوبم مهربون :311:
-
سلام دوست عزیز محترم تولد 4 سا لگیتون رو تبربک می گویم:72::72::72:
امیدوارم در تالارهمدردی موفق باشیدامیدوارم به فعا لیت در تالارهمدردی ادامه دهید
تالارهمدردی به وجود شما نیا ز دارد براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم
:72::72::72::72::72::72:
-
سلام به اعضای خوب تالار
من حق عضویت 2 رو ز تمام شود چند وقت به مرخصی می روم دلم برای تالار خیلی تنگ می شود
مدیر خوب همدردی خیلی دوستتت دارم بهترین و عا لی ترین بی نظیر قوی ترین مدیر تالارهمدردی است مدیر خوب همدردی فوق ا لعاده شبانه رو ز برای تالارهمدردی خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم :72::72::72::72:
مدیران خوب تالار خیلی دوستتت دارم تالار همدردی مدیران خوب تالار با تجربه بادانش دارد مدیران خوب تالار در مدیر تالار پتایسل با لایی داره تالارهمدردی بهترین مدیران خوب تالار دارد من خیلی افتخار می کنم :72::72::72:
اعضای خوب تالار خیلی دوستتت دارم:72::72::72:
-
10 روزی می شه کمرم رگ به رگ شده.خدا نصیب هیچکی نکنه.10 روز از دکتر رفتن فرار کردم ولی انگار تا نرم خوب نمی شم.دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم و اومدم ببینم چه خبره.اگه همسری بفهمه اومدم ........
واقعا بد دردیه کمر درد.دعا کنید زودتر خوب شم:302:
-
من اصلا حالم خوب نیست،
پنج شنبه بلیط دارم برم پیش همسرم ویه 10 روز پیشش باشم توی خونه جدیدمون اما به خاطر رفتارهاش کل انگیزمو از دست دادم من هم بهش گفتم که پروازمو کنسل کردم ونمی یام دریغ از یک تماس تلفنی که بخواد نظرم رو برای رفتن جلب کنه.
-
دیشب خواب پسرم رو دیدم
خواب دیدم اومده بود ایران
کلی ازش عکس گرفتم
بغلش کرده بودم و بهم چسبیده بود
کاش هیچوقت از خواب بیدار نمیشدم
-
سلام
این همه بد بختی و اعصاب خورد کنی سر ماشینی که همسرم خریده بود کشیدیم بس نبود دیروز گوشه خیابون پارکش کرده بودیم اومدیم دیدیم که زدن داغونش کردن:302::302::302::302:
-
فدای سرت آبجی .
خداروشکر کنید که کسی داخلش نبود خسارت جانی ندیدی که جبرانش گاهی محاله .
-
[undefined=undefined]سلام سلام...همگی سلام...سلام سلام... ای عزیزای دلم دوباره... بیرون از پرنده ها پر میشه باز...[/undefined]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eghlima
سلام
این همه بد بختی و اعصاب خورد کنی سر ماشینی که همسرم خریده بود کشیدیم بس نبود دیروز گوشه خیابون پارکش کرده بودیم اومدیم دیدیم که زدن داغونش کردن:302::302::302::302:
اقلیما جان حیف تو نیست که برای مال دنیا اینطور اشک بریزی؟ گور بابای مال دنیا. ایشا الله بلا از جونت دور باشه.:46:
و اما اگر از احوالات ما خواسته باشید:
خدا رو شکر زنده ایم. و الحمدالله گر چه در مدت زمان کوتاهی مشکلات عدیده ای که داشتم میتوانست کمر هر کسی را خرد و خاکشیر کند، اما با عنایت و توجه الهی و بهره گیری از صبر و نماز و دعا و توکل و... و نیز بهره گیری از تجاربی که حاصل حضور در همدردی و نیز گذشت عمر و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات متعدد بوده، به من کمک کرد که همه این قضایا را "به تنهایی" و البته به حول و قوه الهی به نحوی باهاش برخورد کنم که ختم به خیر بشود.:227::104::227::104:
خدا رو شکر. مشکلات رو میده اما صبر و توان مقابله با اونها رو هم.
راستی!
از جمیع دوستان جانی! که جانشان برای ما میرود، و در نبود ما خودشان را "کتل کو" کردند، قدردانی میکنیم. انشا الله که بتوانیم جبران کنیم:311:
-
سلام بی دل جان ممنون بابت دلداریت:72:
خدا کنه همه چیز مالی باشه بره پی کارش
خدارو هم شاکرم
راستی چه خوبه مارو هم از تجربیات ارزشمندی که در راه مقابله با مشکلاتت بدست آوردی بهره مند کنی
-
سلام
با هر گونه عملیات انتحاری علیه مبتکر روش خرید درمانی درتالار موافقم!
رفتم حالم خوب شه افسردگی نوع چندم گرفتم:(
اقلیما جان ایشالا همه چی رو به راه میشه
جای فکور و راحیل خالیه,امیدوارم زودتر برگردن
امیدوارم حال همه خوب و دلشون شاد باشه
تو دوره ای که هیچیش شاد و حتی امیدوارکننده نیست به همین امید زنده ایم !
موفق باشید
-
ممنون زهره جان
راستی کسی از سبکتکین خبر نداره؟
-
سلام به تمامی اعضای خوب تالار
من حق عضویت تمام می شود از فردا چند رو ز به مرخصی بروم دلم برای تالار خیلی تنگ می شود منتظر باشید به تالار بر می گردم با قدرت پر نشاط به تالار بر می گردم ممنون
:72::72::72:
-
خصوصیات اخلاقی که برای من معیار شدن،ممکنه خصوصیات مثبتی برای شریک زندگی آدم نباشن؟
سلام بهار سلام نازنین ! :)
منو یادتونه؟
کفتم بزار اولین پستم حذف شه در راستای حذف شدن پستهام!!!دوستان حامد مدیر فرشته (یادم رفت اسمی که برات ساخته بودم :)....... آهان یادم اومد د.ص) میتونید پست و پاک نکنید انتقال بدین به باغ حال و احوال هر جا مایلید !!!
بعد یه سال اینجا تو سرچ گوگل باز شد گفتم بیام یه سری بزنم
خوشحالم میدونی از اولین اهدافم نیومدن و باز نکردن این سایت بود که تونستم و دیگه اصلا فکر کردن به اتفاقات اینجا آزارم نمیده و حتی یادمم نمیاد خیلیاش
سلام به بقیه دوستانی که منو یادشونه و از جمله نگین عزیز
تا شارژم فعال شه بیام یه پست درست حسابی بزارم و واسه همتون پیغام خصوصی!!!
اینو میتونید انتقال بدین به انجمن سوالا
خو هنوز خصوصیت تعیین تکلیف کردنو دارم انگار
کم کم خوب میشه نگران نباشید:311:
-
سلام به تمام دوستان
صبح روز عید همگی مبارک.... برای همتون عید و روز خیلی قشنگی آرزومندم.......
http://www.hamdardi.net/imgup/26123/...9785acb41c.jpg
-
سلام علیکم جمیعا
اشلونک؟؟فرهان؟؟
انا زین
ببخشید..یه لحظه افتادم اون کانال
خب
بروبچ عزیز
من تازه از همونجاییکه خودتون میدونید برگشتم
جاتون خالی خیلی باحال بود
ولی هواش خیلی سرد شده
به هرحال ،حال من الان اینجوریه
:227::227::227::227:
راستی آلبوم عاشقانه احسان خواجه امیری رو همین الان بپرید بگیرید
خیلی فاز میده
مخصوصا تو ماشین با صدای بلند
-
سلام بچه ها
ما عید غدیر رفته بودیم قم و روز عید رفتیم جمکران.واقعا دلم گرفته بود.بغضم ترکید و متوسل شدم به ائمه که زندگی پدر و مادرم درست شه.بابام به خودش بیاد.دیشب از اونجا برگشتیم قرار بود بریم عروسی وقتی صورت گرفته مادرمو دیدم فهمیدم بازم......
یه لحظه خیلی بر خورد انگار جدا منتظر بودم بعد از برگشتن ببینم معجزه شده و بابام شده بابای سابق:302::302:
-
سلام
سلام عید سعید غدیر خم به تمام اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار مبارک باد امیدوارم عیدی خوبی داشته باشید عیدتان مبارک:72::72::72::72::72:
چند رو ز در تالار نیستم دلم برای تالار خیلی تنگ شده است دلم برای مدیرخوب همدردی و مدیران خوب تا لار خیلی تنگ شده است
چند رو ز در تالار نیستم هیچ کس احوا ل من نمی پرسد همه اعضای خوب تالار دوست دارد من از تالار بروم
با اجازه مدیرخوب همدردی زودتر به تالار بر گردم با قدرت پر نشاط خبر فوق ا لعاده عا لی در تالار دارم به زودی خبر خوب در تالار اجرا خواهم کرد تا اعضای خوب تالار استفاده کند
فعلا در مرخصی هستم امیدوارم زودتر به تالار بر گردم منتظر باشید به تالار با قدرت بر نشاط بر می گردم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72:
-
این هفته چهارشنبه سالگرد ازدواجمونه:227:
من هیچ کاری نکردم
نه کادو خریدم و هیچ ایده ای هم تو ذهنم نیست کلی هم کار ریخته رو سرم
فقط تنها کاری که کردم اینه که عکس آواتارم رو در تالار عوض کردم :43:
-
سلام به همه دوستان :72:
امیدوارم حال همه دوستان خوب باشه و با خوشبختی و خوشحالی زندگی کنند.
من هم امروز از مسافرت برگشتم روزهای پرماجرایی بود یک مراسم عروسی یک مراسم عزاداری و یک تصادف کوچک و البته تقریبا نصف بیشتر دوستان و آشنایان رو در عرض سه روز دیدم
راستی اقلیما جان بهت تبریک میگم:72:. چند روز دیگه سالگرد ازدواج من هم هست ولی زیاد سخت نمیگیرم این هفته که تهران بودیم و کلی خرید کردیم چیزی برای کادو دادن نمونده فکر میکنم یک نهار یا شام بریم بیرون کافی باشه
شما هم مثل من همینقدر بی خیال شو تا به راحتی و آرامش برسی :311:
راستی از دوستانی که توی این روزهای غیبت من رو یاد کردن صمیمانه سپاسگزارم
-
سلام دوستای گلم :72:
چطورید؟خوبید؟
منم خوبم،مرسی :)
سفر عالی بود.خیلی هم خوش گذروندم :310:
میبینم که حسابی جای خالیم تو تالار احساس میشده :311: (این از خودشیفتگی مفرطم نشات میگیره :311: )
دلم براتون تنگ شده بود دوست جونیا :43:
-
حال و احوال یاران همدردی :)
سلام.حالتون خوبه.
اینو بی زحمت ببرید تاپیک حال و احوال.
احتمالا دسترسی به نتم قطع بشه،اگه نشد شارژ میکنم اگه نه که...
حالا واسه اینکه مدیرا بیکار نمونن این تاپیکو ببرید حال و احوال.:)
چند شب پیش سوار اتوبوس بودم..اتوبوس در حل ترکیدن بود..یعنی همه عین چی بهم چسبیده بودیم نمیشد تکون خورد از بس شلوغ بود.
تو راه من یه صدای زیپ شنیدم ولی توجه نکردم.ایستگاه که رسیدیم دوتا دختر که کنار من بودن با یه دختر دیگه پیاده شدن.قیافه یکیشون و مانتوی اون یکی یادم بود.اتوبوس که راه افتاد شک کردم.به کیفم نگاه کردم دیدم در کیفم نیمه بازه.تو کیفمو نگاه کردم دیدم کیف پولم نیست.
وای...
شصتم خبردار شد کار همون دختراس که پیشم بودن.سه تا دختر چادری.سریع پیاده شدم و برگشتم طرف ایستگاه قبلی..تا رسیدم دیدم نشستن تو ایستگاه اتوبوس منتظر اتوبوس بعدی.
به یکیشون گفتم چادرتو بزن کنار..زد کنار.مانتوشو دیدم شناختم و مطمئن شدم.
گفتم کیف پول منو بدید..گفتن چی؟؟و از این حرفا..گفتم تو اتوبوس کیفمو زدن و شما کنار من وایساده بودین..من حتی صدای زیپ کیفمو شنیدم..یالله کیفمو بدید.
یکیشون که کُپ کرده بود...گفتم یا کیفمو میدید یا زنگ میزنم پدرم بیاد..بابام سرهنگه (الکی :))..اگه بیاد ولتون نمیکنه کیفمو بدید..
گفتن اگه ما ورداشته بودیم اینجا نمیموندیم..گفتم نمیدونستین من زود میفهمم میام سراغتون.اینجا هم نشستین منتظر اتوبوس بعدی که اونجا هم مردمو تیغ بزنید..گفتن بیا ما رو بگرد.گفتم کیفو که نگه نداشتین..خالیش کردین و انداختینش دور..یالله بدیدش..
خلاصه گشتمشون..پولمو تو جیب یکیشون پیدا کردم..حتی میدونستم چقدش مال منه..داشتم کیف اون یکی رو میگشتم تو کیفش تیغ بود دستم برید.:(..گفتم خوبه با تیغ زیر کیف مردمو میبرین و خالیش میکنید؟؟
گفتم از عابرم که نمیتونین استفاده کنید.مسدودش میکنم اما غلط کردین دست تو کیف من کردین..زنگ میزنم 110.
اونا گفتن نه بخدا این پول مال خودمونه..
گفتم اگه کیفمو پس دادید که هیچی وگرنه زنگ میزنم پلیس...تو همین گیر و دار یهو چشمم افتاد به زیر صندلی ایستگاه که کیفم افتاده بود..
برش داشتم گفتم خوب زنگ میزنم 110..افتادن به غلط کردن و التماس درخواست..تو رو خدا و این چیزا.
گفتم نه..بهتون گفتم کیفمو پس بدید حالا که خودم پیداش کردم زنگ میزنم..
اونا هم گوشیمو هی خاموش میکردن و فرار..
جلوی همه ماشینا رو میگرفتن که سوارشون کنن..منم اومدم یکیشونو بگیرم چادرش موند تو دستم و در رفتت....چطور میدویید...عینهو کش تمبان:311:
منم از بس ورزش میکنم نفسم گرفت:)..بیخیالش شدم..
بعد فهمیدیم انقد جلو ماشینا رو گرفته تا یکی سوارش کرده.
اینم حال من.
حال شما چطوره؟:)
موفق باشید
-
[align=justify]سلام دوستان، من دو هفته همدردی نیستم، دلم براتون تنگ می شه، مواظب خودتون باشید. :72:
برای همتون بهترین ها رو آرزو می کنم.
:72::72::72:
* راستی بهار واکنشت برام جالب بود، یکبار کفش های منو به اصطلاح دزدیده بودن، من در جا (از صمیم قلبم) بهشون بخشیدم که براشون پلیدی به ارمغان نیاره. البته من کسی که برداشته بود رو ندیدم، ولی اگه می دیدمش و اون انکار می کرد، حتی به فکرم هم نمی رسید که مثلا بخوام بگردمش یا هرچی. اما منطقا که نگاه می کنم، می بینم کار تو درست تر بوده، چون می تونه باعث بشه دیگه اینکارو تکرار نکنن. :72: ولی خب شانس آوردی که واقعا کار اونا بوده، وگرنه خیلی بد می شد![/align]
-
سلام
سلام به تمام اعضای خوب تالارهمدردی
من کم کم مرخصی تمام می شود باید با قدرت پر نشاط به تالار بر گردم
من از دست مدیران خوب تالار و اعضای خوب تالار خیلی ناراحت هستم
دلیل ناراحتی من مدیران تالار و اعضای خوب تالار چند وقت در تالار نبودم یادی از من نکردند
مهم نیست اشکلا لی ندارد
منتظر باشید زودتر به تالار بر می گردم با قدرت پر نشاط کار در تالارهمدردی شروع می کنم
:72::72::72::72::72:
-
آزرمیدخت چه اسمت معلوم نیست؟پروفایلم که نداری.
-
امروز سالگرد ازدواج مونه
ولی ..........
ولی بازم مثل تمام این 5 سال که این روز باهم قهر بودیم امروزم با هم قهریم
خیلی دلم گرفته که آخه چرا حتی نباید یه تبریک درست و حسابی بشنوم
همش خودم مقصرم:302::302:
سلام سبکتکین میشه لطفا یه خبری از خودت بدی
خوبی؟
تشکرت رو پای پستم دیدم