RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
وق:73::73:تي همسرم از من خواستگاري كرد.من براي اينكه بهم ثابت بشه تو عشقش چقدر مسره به اون پيشنهاد مهريه 2000 سكه دادم دربست پذيرفت هميشه معتقد بودم اگر پسري خواست با من ازدواج كنه و بر سر مهريه چان زني كنه من ابدا باهاش ازدواج نخواهم كرد .به نظرم مهريه يك نوع معيار سنجش مي آمد ولي نه هيچوقت به گرفتنش فكر كردم نه به چشم و هم چشمي. حالا هم با هم خوشبختيم واصلا به رقم 2000 فكر نميكنيم شادزي جون آنقدر نگران زيادي مهريه نباش اگر ارزش هاي خودت را ميشناسي و اگر مطمئني كه اين رقم ها قلقلكت نميدهند با خانوادت مخالفت نكن
مینا خانوم، اینو من متوجه نمی شم که برای بعضی آدمها خوبه مهریه بالا برای برخی بده!!
آخه اون شیر ناپاک خورده(=نامرد) رو شما از کجا تشخیص می دین که برای اون مهریه بالا مشخص کنید؟!
اگر شیر ناپاک خورده باشه مگه مریضه دختر که با اون ازدواج کنه!!ا
آخه اینم شد راهکار؟
به چوب 20 درصد مردها، 80 درصد دیگه زیر صد ها میلیون بدهی برن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهناز پويا
وق:73::73:تي همسرم از من خواستگاري كرد.من براي اينكه بهم ثابت بشه تو عشقش چقدر مسره به اون پيشنهاد مهريه 2000 سكه دادم دربست پذيرفت هميشه معتقد بودم اگر پسري خواست با من ازدواج كنه و بر سر مهريه چان زني كنه من ابدا باهاش ازدواج نخواهم كرد .به نظرم مهريه يك نوع معيار سنجش مي آمد ولي نه هيچوقت به گرفتنش فكر كردم نه به چشم و هم چشمي. حالا هم با هم خوشبختيم واصلا به رقم 2000 فكر نميكنيم شادزي جون آنقدر نگران زيادي مهريه نباش اگر ارزش هاي خودت را ميشناسي و اگر مطمئني كه اين رقم ها قلقلكت نميدهند با خانوادت مخالفت نكن
عشق همسرتون رو با مهریه فهمیدید؟!!! یعنی کسی که رو حرف شما برای مهریه حرف نزنه به شما عشق می ورزه؟!
اگر همسرتون برعکس شما به این فکر میفتاد که این دختر پولکیه و به فکر مهریه هست و... وگرنه اینقدر مهریه رو بالا اعلام نمی کرد چی؟
بعد می گن سورنا تو بدبینی!! بابا خدا شاهده این چیزی که من می بینم و این چیزایی که ازش حرف می زنم عین خوش بینی منه!! کافیه آقا پسرا چشماشونو وا کنن از اینهایی که من راجع بهش حرف می زنم شرایط بدترش فراوونه!!
من فکر میکنم علت اینکه بعضی خانواده ها مهریه دخترشون رو خیلی بالا تعیین میکنند اینه که فکر میکنند با این کار اگه طرف ریگی به کفش داشته باشه به خاطر مبلغ بالای مهریه واحتمال پرداخت اون عقب نشینی کنه البته بگذریم از خانواده هایی که بر اساس چشم و همچشمی و توقعات بیجا اینکارو انجام میدن و یا شاید به نوعی میخوان میزان عشق طرف رو بسنجن
از اون طرف هم تعیین مهریه پایین و پذیرفتن اون از طرف خانواده دختر هم دلیلی بر صحت عشق عروس خانم نمیشه
کلا سکه و پول معیار مناسبی واسه سنجش خوبی یا بدی افراد نیست چون اینجوری ازدواج تبدیل میشه به یه معامله با حق فسخی تحت عنوان مهریه
مهریه ای هدیه ای از طرف مرد به زن که این هدیه باید درخور شان و موقعیت دختر و مطابق میل و توان پسر باشه و بدون در نظر گرفتن شرایط و فعلی و آینده 2 نفر تعیین کردنش کاری فوق العاده اشتباهه
معمولا مهریه هایی که به زور تعیین میشه طلاق هایی با مضمون مهرم حلال جونم آزاد رو در پی داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
من فکر میکنم علت اینکه بعضی خانواده ها مهریه دخترشون رو خیلی بالا تعیین میکنند اینه که فکر میکنند با این کار اگه طرف ریگی به کفش داشته باشه به خاطر مبلغ بالای مهریه واحتمال پرداخت اون عقب نشینی کنه البته بگذریم از خانواده هایی که بر اساس چشم و همچشمی و توقعات بیجا اینکارو انجام میدن و یا شاید به نوعی میخوان میزان عشق طرف رو بسنجن
از اون طرف هم تعیین مهریه پایین و پذیرفتن اون از طرف خانواده دختر هم دلیلی بر صحت عشق عروس خانم نمیشه
کلا سکه و پول معیار مناسبی واسه سنجش خوبی یا بدی افراد نیست چون اینجوری ازدواج تبدیل میشه به یه معامله با حق فسخی تحت عنوان مهریه
مهریه ای هدیه ای از طرف مرد به زن که این هدیه باید درخور شان و موقعیت دختر و مطابق میل و توان پسر باشه و بدون در نظر گرفتن شرایط و فعلی و آینده 2 نفر تعیین کردنش کاری فوق العاده اشتباهه
معمولا مهریه هایی که به زور تعیین میشه طلاق هایی با مضمون مهرم حلال جونم آزاد رو در پی داره
مثلا چه ریگی به کفشش باشه؟ بخواد زن بگیره تو این شرایط بد اقتصادی بعد طلاقش بده؟ مگه دیوانست؟!!
اگه طرف ریگی به کفشش نبود و در عین حال زیر بار صدها میلیون مهریه که در واقع حق زنه(طبق گفته های دینتون) که اون مهریه رو کامل بگیره نرفت چی؟ چون می دونه نمی تونه همچین پولیو بده و تا ابد مدیونه!!
من تصور می کنم خونواده هایی که مهریه بالا تعیین می کنند به سطح بالای فرهنگ اجتماعی ( و نه مالی) نرسیدند!!
دوست محترم من جواب سوال چرا در خواستگاری مهریه بالا میگویند رو بر اساس تجربه ای که دیدم دادم
از نظر منم مهریه ضمانت چیزی نیست ولی لطفا فقط شرایط خودتون رو در نظر نگیرید
خیلی ها هستند که ازدواج رو درمان درد بی درمان فرزند برادر یا یکی از اعضای خانوادشون میدونند این افراد خیلی خوب بلد هستند نقش بازی کنند به اونها هم فکر کنید شاید مهریه سنگی باشه واسه جلوگیری از ازدواج این افراد
البته این نظر من نیست من فقط از دید بعضی از خانواده ها به سوال پاسخ دادم تنها ضامن خوشبختی 2 نفر وجلوگیری از ازدواج ناموفق از نظر من فقط شناخت هست همین
با سلام خدمت همه دوستان.
یه توضیحی بدم به همه خانومهای عزیزی که فکر می کنند زمان طلاق هیچ حقی نسبت به همسرشون ندارند و اونم اینه که الان یه قانونی هست معروف به 14 ماده که آقا پسر زمان ازدواج معمولاً امضا می کنه و یکی از ماده هاش اینه که خانم در تمام اموال با آقا شریک هست و زمان جدایی نصف اموال آقا پسر رو قانون به اسم خانم می کنه. این یک مورد.
یه توضیح هم بدم به همه خانومهای عزیزی که ادعای کار در خونه و بدون حقوق را دارند: الان متاسفانه مد شده که همه خانومها حقوقی رو که از کار بیرون از خونه شون می گیرند رو واسه خودشون نگه می دارند و خرج خونه نمی کنند، اما آقا همه درآمدش رو تو خونه خرج می کنه و خرجهای خانم رو هم باید بده، تو نصف اموال آقا هم که خانمها شریک هستند، یه مهریه 500 سکه ای هم حداقل می خواهند که به پول امروز می شه حدود 120 ملیون تومان که رقم خیلی بالایی هست، بابا پسر تو این ازدواج چی گیرش می آد؟ می شه یکی به من بگه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GNMS
با سلام خدمت همه دوستان.
یه توضیحی بدم به همه خانومهای عزیزی که فکر می کنند زمان طلاق هیچ حقی نسبت به همسرشون ندارند و اونم اینه که الان یه قانونی هست معروف به 14 ماده که آقا پسر زمان ازدواج معمولاً امضا می کنه و یکی از ماده هاش اینه که خانم در تمام اموال با آقا شریک هست و زمان جدایی نصف اموال آقا پسر رو قانون به اسم خانم می کنه. این یک مورد.
یه توضیح هم بدم به همه خانومهای عزیزی که ادعای کار در خونه و بدون حقوق را دارند: الان متاسفانه مد شده که همه خانومها حقوقی رو که از کار بیرون از خونه شون می گیرند رو واسه خودشون نگه می دارند و خرج خونه نمی کنند، اما آقا همه درآمدش رو تو خونه خرج می کنه و خرجهای خانم رو هم باید بده، تو نصف اموال آقا هم که خانمها شریک هستند، یه مهریه 500 سکه ای هم حداقل می خواهند که به پول امروز می شه حدود 120 ملیون تومان که رقم خیلی بالایی هست، بابا پسر تو این ازدواج چی گیرش می آد؟ می شه یکی به من بگه؟
توی همچین شرایطی که شما گفتین!...........یه جفت گوش دراز و خوشگل!!!!!!!...:cool:.....مگه کم چیزیه!؟؟.......:180:
بعضی موقع ها مهریه مشکل آفرینه خصوصااگه مشکل ازطرف خانوم باشه اینجدیگه واویلا تازه معنای مهریه که دیگه معلومه مهرومهربانی البته من خودم فعلاقضاوت نمیکنم تا موقعیتش پیش بیاد
خانم ها باید مهریه بالا بگیرد نظر من است
در خواستگاری باید مهریه باشد بعضی مهریه بالا مهم نیست باید دو زوج خوب زندگی کنیم مهریه ارزش ندارد
سلام،
من فکر میکنم، مهریه حق زن و نشانگر علاقه مرد به زن، بنابرین فکر میکنم، باید پرداخت بشه،
و اگر هدفی که پشتش، مطابق دین همینه که یه هدیه باشه، باید در حدو توان جیب پسر باشه تا بتونه پرداخت کنه،
اینکه کی داده کی گرفته هم حرف مزخرفیه، چون تو همین دین گفته شده اگه پسر، هدفش ندادن مهریه باشه، عقد باطله...
به نظرم کاربردهای دیگه که برای مهریه در نظر گرفته میشه صرفا سو استفاده از دینه، و البته معمولا هم کارساز در نمیان، شما فکر میکنین مردی که نخواد با یه زن زندگی کنه، به خاطره مهریه میایسته زندگی میکنه؟
نه عزیزان، زیرابی میره یا حداقلش اینه که دلش با این خانوم نیست دیگه...زندگی بدون عشقم که ارزشی نداره:305:
با سلام
به نظر من باید متناسب باشه چون هم دختر حقی داره و هم پسر نباید طوری باشه همش فکر این رو بکنه که مبادا خانمش اجرا بزاره همون قسط بندیش هم عذابه
بین 100 تا 200 تا خوبه
به نظر من خانم ها مهريه بالا بگن
سلام دوست عزيز
به نظر شما من نه مهريه پايين ميتواند دليلي براي عدم ثبات زندگي باشد و نه مهريه بالا دليلي براي استحكام زندگي آن چيزي كه پايه هاي يك زندگي را مستحكم ميسازد تفاهم و گذشت و صداقت و يكرنگي در زندگي است اگر همه ما قبل از ازدواج بجاي مشورت با چشمان مباركمان به عقلمان رجوع كنيم و اجازه ندهيم احساسمان به جاي عقل تصميم بگيريد و از افراد خبره و اهل فن در امر ازدواج كمك بگيريم قطعا ازدواج موفقي خواهيم داشت و گرنه سكه و پول و اينها نمي تواند پشتوانه زندگي را استحكام بخشد دوستان عزيز تمام علماء متفق القول هستند اگر كسي در هنگام جاري شدن خطبه عقد ته قلبش و توي كله اش اين باشد كه كي مهريه داده كي گرفته و قصدش ندادن مهريه باشد متاسفانه آن عقد باطل است و تبعات آن مشخص است!پس فردي كه يك كارمند ساده است و ميايد 1388 سكه بهار آزادي مهريه همسرش ميكند آيا تا آخر عمر ميتواند نصف اين سكه ها را بدهد؟ ثانيا اگر خداي ناكرده مشكلي پيش بيايد و مرد قدرت پرداخت نداشته باشد كافي است كه در خواست اعسار او از طرف دادگاه پذيرفته شود آنگاه دادگاه براساس در آمد آن فرد ماهيانه ربع يا نيم ...تعين ميكند پس آن افرادي كه فكر ميكنند اين پول يكجا به آنها پرداخت ميكنند يك فكر عبث است و اصلا به اين اميد مهريه بالا تعين ننمايند و دنبال شناخت فرد مورد نظر و اخلاق و رفتار او باشند....موفق باشيد:72:
در خواستگاري بايد مهريه بالا نباشد مهريه در خواستگاري مناسب باشدمهريه با توافق صورت گيرد