سوره ممتحنه وصف هم بامن
التماس دعا:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سوره ممتحنه وصف هم بامن
سلام
طاعات و عبادات همگی قبول
سوره های
جمعه و منافقون و تغابن
رو من می خونم
التماس دعا
پس سوره طلاق و تحریم هم با من
ان شا الله حاجات همه دوستان روا بشه
سوره ملک و قلم بامن
بقیه سورهها
الحاقه _المعارج (4 ص)
نوح _جن (4ص)
مزمل _مدثر
قیامه_انسان
مرسلات_نبا(تبریک میگم به جز سی وارد شدیم)
التماس دعا
سلام دوستان.
ممنون single جان :72:
من سوره های الحاقه و معراج رو میخونم.
التماس دعا
سوره نوح و جن هم با من.
از همگی دوستان خیلیییییییی التماس دعا :302::302::323::323::323::323::72:
در اين شب عزيز براي هم مضطرين دعا كنيد:72:
سوره هاي نوح وجن هم با من
مزمل _مدثر خوانده شد :323::323:
قیامه_انسان نیز خوانده شد :323::323::316::316::302::323::323::72:
با سلام و صبح بخیر
مرسلات_نبا را من میخوانم
به امید قبولی دعای همگی در شب قدر
يا رب تقبل توبتنا
دعاهايتان مقبول درگاه حق
سوره نازعات و عبس هم با من
التماس دعا از همه ي عزيزان
ذکر روز چهارشنبه یا حی یا قیوم
سلام
من هم امروز سورههای تکویر، انفطار و مطففین را میخوانم.
التماس دعا :72:
انشقاق , بروج , طارق , اعلي
با من:72:
میگما بچه ها.من اینجا اسم سوره ها با تقسیم بندیشون رو بنویسم یا دیگه نیازی نیست؟
سلام
راحيل عزيز ممنون ميشيم بنويسي
كار براي خيليا راحت تر ميشه
البته اگه زحمتي نيست:72:
چون دوستان خیلی استقبال کردن که اسم سوره هارو بنویسم این کار رو میکنم :311:
سوره های غاشیه و فجر و بلد و شمس و لیل و ضحی و شرح ( 5 صفحه)
از سوره ی تین تا آخر قرآن.بیست تا سوره هست ولی خیلی کوتاهن.میشه این قسمت رو من بخونم؟خیلی دوست دارم آخر قرآن رو من بخونم.میشه؟چی؟؟آره؟
آخ جون.پس حالا که اجازه دادین :311: 20 تا سوره ی آخر رو من میخونم :227:
پس نفر بعد قسمت قبلی رو بخونه.ببخشیدا
دوستان.تبریک میگم.ختم قرآن تموم شد.اگر موافق هستین یه بار دیگه شروع کنیم :310:
ممنون راحيل
سوره های غاشیه و فجر و بلد و شمس و لیل و ضحی و شرح ( 5 صفحه)
با من
تا اخر قرانم تو بخون :72:
الان ميخواي بگي كار را كه كرد ان كه تمام كرد:311:
اين صفحات رو براي پاييزان و چشمك ميخونم كه ايشالا اگه ثوابي هم داره و موج مثبتي هم هست نصيب اين دوستان بشه
از مسافر زمان و پاييزان خيلي ممنونم كه در شروع اين تاپيك نقش داشتند
براي بهبودي حال چشمك عزيز هم دعا كنيد
از همه تون التماس دعا
:72::72::72::72::72:
دوستان عزیز سلام
خداوند را شاکریم که توانستیم ختم آیات نورانی قرآن کریم را به پایان برسانیم.
از همه 33 نفری که در این طرح شرکت کردند تشکر میکنم . ان شالله نور قران در قلبهایشان پایدار باشد.
فراز هایی از دعاى امام سجاد علیه السلام پس از ختم قرآن ( دعای 42 صحیفه سجادیه)
« بسم الله الرَّحمن الرَّحیم »
اللَّهُمَّ إِنَّكَ أَعَنْتَنِي عَلَى خَتْمِ كِتَابِكَ الَّذِي أَنْزَلْتَهُ نُوراً ، وَ جَعَلْتَهُ مُهَيْمِناً عَلَى كُلِّ كِتَابٍ أَنْزَلْتَهُ ، وَ فَضَّلْتَهُ عَلَى كُلِّ حَدِيثٍ قَصَصْتَهُ .
خدايا مرا توفيق دادى كه تلاوت كتاب تو را به پايان رساندم نورى درخشان فرو فرستادى
و گواه بر كتب ديگر گردانيدى و بر هر كلامى كه بر خلق خواندى برترى دادى.
وَ جَعَلْتَهُ نُوراً نَهْتَدِي مِنْ ظُلَمِ الضَّلَالَةِ وَ الْجَهَالَةِ بِاتِّبَاعِهِ ، وَ شِفَاءً لِمَنْ أَنْصَتَ بِفَهَمِ التَّصْدِيقِ إِلَى اسْتَِماعِهِ ، وَ مِيزَانَ قِسْطٍ لَا يَحِيفُ عَنِ الْحَقِّ لِسَانُهُ ،
وَ نُورَ هُدًى لَا يَطْفَأُ عَنِ الشَّاهِدِينَ بُرْهَانُهُ ، وَ عَلَمَ نَجَاةٍ لَا يَضِلُّ مَنْ أَمَّ قَصْدَ سُنَّتِهِ ، وَ لَا تَنَالُ أَيْدِي الْهَلَكَاتِ مَنْ تَعَلَّقَ بِعُرْوَةِ عِصْمَتِهِ .
روشنائى است كه برافروختى تا ما به فروغ آن در تاريكيهاى ضلالت و جهل راه يابيم درمان درد آن كس كردى كه از روى انديشه
بدان گوش فرا دهد و با تصديق آن را بشنود. ترازوى دقيق و درستى است كه زبانه آن به چپ و راست نمىگرايد.
چراغ هدايتى است كه فروغ آن در نظر بينندگان خاموش نمىگردد. رايت نجاتى است كه هر كس در پى آن
رود گمراه نمىشود و هر كه چنگ در گوشه عصمت او زند دست هلاكت بر او چيره نگردد.
اللَّهُمَّ فَإِذْ أَفَدْتَنَا الْمَعُونَةَ عَلَى تِلَاوَتِهِ ، وَ سَهَّلْتَ جَوَاسِيَ أَلْسِنَتِنَا بِحُسْنِ عِبَارَتِهِ ، فَاجْعَلْنَا مِمَّنْ يَرْعَاهُ حَقَّ رِعَايَتِهِ ،
وَ يَدِينُ لَكَ بِاعْتِقَادِ التَّسْلِيمِ لُِمحْكَمِ آيَاتِهِ ، وَ يَفْزَعُ إِلَى الْإِقْرَارِ بِمُتَشَابِهِهِ ، وَ مُوضَحَاتِ بَيِّنَاتِهِ .
خدايا اكنون كه توفيق تلاوت به ما مرحمت فرمودى و خشونت زبان ما را به سلاست عبارت آن نرم كردى، ما را از آن گروه گردان
كه رعايت آن نيز چنانكه بايد كردند و منقاد تو گشتند، آيات محكم قرآن را از روى اعتقاد گردن نهادند،
هم به متشابه آن ايمان آوردند و هم به ادله روشن.
اللَّهُمَّ إِنَّكَ أَنْزَلْتَهُ عَلَى نَبِيِّكَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ مُجْمَلًا ، وَ أَلْهَمْتَهُ عِلْمَ عَجَائِبِهِ مُكَمَّلًا ، وَ وَرَّثْتَنَا عِلْمَهُ مُفَسَّراً ،
وَ فَضَّلْتَنَا عَلَى مَنْ جَهِلَ عِلْمَهُ ، وَ قَوَّيْتَنَا عَلَيْهِ لِتَرْفَعَنَا فَوْقَ مَنْ لَمْ يُطِقْ حَمْلَهُ .
خدايا بر پيغمبرت محمد صلى الله عليه و آله به جملگى آن را فرو فرستادى و همه عجائب آن را به او الهام فرمودى
و تفسير آن را به ما به ميراث دادى و ما را بر كسى كه علم قرآن ندارى برترى بخشيدى نيروى ما را
از او افزون كردى و رتبه ما را والاتر از او گردانيدى كه تاب تحمل اين علم نداشت.
اللَّهُمَّ فَإِذْ أَفَدْتَنَا الْمَعُونَةَ عَلَى تِلَاوَتِهِ ، وَ سَهَّلْتَ جَوَاسِيَ أَلْسِنَتِنَا بِحُسْنِ عِبَارَتِهِ ، فَاجْعَلْنَا مِمَّنْ يَرْعَاهُ حَقَّ رِعَايَتِهِ ،
وَ يَدِينُ لَكَ بِاعْتِقَادِ التَّسْلِيمِ لُِمحْكَمِ آيَاتِهِ ، وَ يَفْزَعُ إِلَى الْإِقْرَارِ بِمُتَشَابِهِهِ ، وَ مُوضَحَاتِ بَيِّنَاتِهِ .
خدايا اكنون كه توفيق تلاوت به ما مرحمت فرمودى و خشونت زبان ما را به سلاست عبارت آن نرم كردى، ما را از آن گروه گردان
كه رعايت آن نيز چنانكه بايد كردند و منقاد تو گشتند، آيات محكم قرآن را از روى اعتقاد گردن نهادند،
هم به متشابه آن ايمان آوردند و هم به ادله روشن.
اللَّهُمَّ إِنَّكَ أَنْزَلْتَهُ عَلَى نَبِيِّكَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ مُجْمَلًا ، وَ أَلْهَمْتَهُ عِلْمَ عَجَائِبِهِ مُكَمَّلًا ، وَ وَرَّثْتَنَا عِلْمَهُ مُفَسَّراً ،
وَ فَضَّلْتَنَا عَلَى مَنْ جَهِلَ عِلْمَهُ ، وَ قَوَّيْتَنَا عَلَيْهِ لِتَرْفَعَنَا فَوْقَ مَنْ لَمْ يُطِقْ حَمْلَهُ .
خدايا بر پيغمبرت محمد صلى الله عليه و آله به جملگى آن را فرو فرستادى و همه عجائب آن را به او الهام فرمودى
و تفسير آن را به ما به ميراث دادى و ما را بر كسى كه علم قرآن ندارى برترى بخشيدى نيروى ما را
از او افزون كردى و رتبه ما را والاتر از او گردانيدى كه تاب تحمل اين علم نداشت.
اللَّهُمَّ اجْزِهِ بِمَا َ بَلَّغَ مِنْ رِسَالَاتِكَ ، وَ أَدَّى مِنْ آيَاتِكَ ، و نَصَحَ لِعِبَادِكَ ، وَ جَاهَدَ فِي سَبِيلِكَ ، أَفْضَلَ مَا جَزَيْتَ أَحَداً مِنْ مَلَائِكَتِكَ
الْمُقَرَّبِينَ ، وَ أَنْبِيَائِكَ الْمُرْسَلِينَ الْمُصْطَفَيْنَ ، وَ السَّلَامُ عَلَيْهِ وَ عَلَى آلِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُهُ
خدايا! او را در برابر اينكه پيغامهاى تو را بگذارد و آيات تو را رسانيد و بندگان تو را خيرخواهى نمود و در راه تو كوشيد
پاداشى ده بهتر از آنچه فرشتگان مقرب و پيغمبران مرسل و برگزيده را دادى
«و السلام عليه و على آله الطيبين الطاهرين و رحمه الله و بركاته».
ای کاش این تاپیک فقط مختص این ماه نشه .یعنی هر وقت می یایم همدردی و این تاپیک به روز باشه باعث می شه قران رو فقط ماه رمضان یاد نکنیم البته امیدوارم بشه همچین کاری.قبول دارم بعد ماه رمضان به این سرعت ختم قران پیش نمی ره ولی کمکی می شه برامون برای انس با قرآن.
.اول بیاین بگین موافقین تا بعد ماه رمضان هم ادامه داشته باشه یا نه تا بعد شروع کنیم.
میشه من یه پیشنهاد بدم؟؟
بیاید یک بار دیگه قرآن رو ختم کنیم... اما این بار به یه روش دیگه.
هر کسی حتما ترجمه آیات رو بخونه. اگر خود آیات رو هم خوند که آفرین. اما این بار توجه بر روی متن ترجمه باشه.
دلم میخواد یک بار همگی متن ترجمه قرآن رو ختم کنیم تا دست کم چیزهایی بهمون یاد آوری بشه و واقعا دست پر از این ماه خارج شیم.
خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم.
سلام
تبریک میگم به دوستای خوبی که زحمت کشیدن و همگی تونستیم این افتخار نصیبمون بشه و قران رو ختم کنیم.
تبریک :72:
رز زرد عزیز خیلی حرف قشنگی زدید.
ترجمه آیات خیلی برای من جالب بود. مثلا سوره مبارکه احقاف رو که میخوندم آیه ای بود در مورد نحوه حرف زدن با والدین که من چند مرتبه معنیشو خوندم و خیلی آموزنده بود.
سلام بر همگی
پیرو حرف رز زرد عزیز من میگم که من قسمتهایی که از این ختم قرآن برداشتم رو معنی اش رو هم میخوندم توی آخرین بخش که سوره طلاق و تحریم بود وقتی سوره تحریم رو خوندم برعکس همیشه که کلی احساس خوب بعد از اطلاع از معنی آیات پیدا میکردم این دفعه احساس خوبی پیدا نکرده بودم.
الان هم خیلی ناراحت هستم.لطفا شما هم معنی این سوره رو بخونید البته توی قرآن من یک چیزهایی توی پرانتز نوشته بود که معنی دقیق آیات نبود و بیشتر اونا اذیتم میکنه.نوشته بود یک روز حضرت محمد توی خونه یکی از زنهاش بوده و اون زن به جایی رفته بوده تا برگرده حضرت محمد با کنیزی که اونجا بوده خلوت کرده بوده که اون خانم سر میرسه و میگه چرا توی خونه من با این کنیز خلوت کردی و میره عایشه رو هم میاره و حضرت محمد در جواب به این دو زن میگه اصلا دیگه این کنیز از این به بعد به من حرام است.
حالا معنی تقریبی این سوره این هست که خدا به حضرت محمد میگه چرا چیزی که من بر تو حلال کردم تو بر خود حرام کردی و به حرف اون دو زن گوش کردی؟
اون چیزی که من رو ناراحت کرده اینه که من تا الان فکر میکردم حضرت محمد تنها برای کمک به زنهای مختلف صیغه شان میکرده ولی الان حس دیگه ای دارم.مورد دیگه ای هم که ناراحتم کرده اینه که چرا توی قرآن به حضرت محمد گفته شده چرا به عواطف زنهات توجه کردی؟(و اون کنیز رو به خود حرام کردی)
البته برداشت کلی من این بود.
کسی میتونه به من کمک کنه از این حس دربیام؟
سلام
تبريك به همگي:323:
اميد آنكه كه مورد قبول خداوند متعال قرار گيرد:323:
روز زرد عزيز من يه سرچي تو اينترنت كردم اينها رو پيدا كردم اميدوارم پاسخ سوالاتتو بگيري البته نتونستم لينكشو برات بذارم ولي اينها رو برات ميذارم خودت ميتوني بري ببيني.
پاسخ شبهات قرآن! - شبهه سوره تحریم
http://114noor1.blogfa.com/post-6.aspx
[color=#0000CD]
بچه ها تو خدا تو اين شبها براي همه و براي منم دعا كنيد. اميدوارم اون اتفاق خوبي كه يك عمر منتظرش بوديد بحق اين شبها خدا براتون پيش بياره و همگي به مراد دلتون برسيد ، انشالله :323::323:
@ صنا: سوالات من یا سوالات فکور:311:
@ فکور: راستش بعید میدونم اینجا جای چنین بحث هایی باشه. (به زندگی خصوصی مردم چی کار داری آخه؟ :163:)
@ همه دوستان: آخرش بله یا خیر. اگر بله هست باید زود شروع کنیم. شروع کنیم؟؟؟؟
ممنون صنا جان
نمیدونم چرا به ذهن خودم نرسید که توی اینترنت سرچ کنم و از صحت و سقم معنی این سوره آگاه بشم یعنی چون فکر میکردم قرآنی که دستم هست ترجمه اش معتبر هست دیگه تحقیق نکردم.
علاوه بر اون لینک شما چند مورد دیگه هم پیدا کردم.مثل این
http://www.andisheqom.com/Files/quranshenasi.php?idVeiw=28430&level=4&subid=28430
که مال تفسیر المیزان هست که بیان کرده
يامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) گاه كه نزد زينب بنت جحش ( يكى از همسرانش ) مىرفت زينب او را نگاه مىداشت و از عسلى كه تهيه كرده بود خدمت پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) مىآورد ، اين سخن به گوش عايشه رسيد ، و بر او گران آمد ، مىگويد : من با حفصه ( يكى ديگر از همسران پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) قرار گذاشتيم كه هر وقت پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) نزد يكى از ما آمد فورا بگوئيم آيا صمغ مغافير خوردهاى ؟ ! ( مغافير صمغى بود كه يكى از درختان حجاز به نام عرفط ( بر وزن هرمز ) تراوش مىكرد و بوى نامناسبى داشت ) و پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) مقيد بود كه هرگز بوى نامناسبى از دهان يا لباسش شنيده نشود بلكه به عكس اصرار داشت هميشه خوشبو و معطر باشد ! به اين ترتيب روزى پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) نزد حفصه آمد ، او اين سخن را به پيامبر (صلىاللهعليهوآلهوسل م) گفت ، حضرت فرمود : من مغافير نخوردهام ، بلكه عسلى نزد زينب بنت جحش نوشيدم ، و من سوگند ياد مىكنم كه ديگر از آن عسل ننوشم ( نكند زنبور آن عسل روى گياه نامناسبى و احتمالا مغافير نشسته باشد ) ولى اين سخن را به كسى مگو ( مبادا به گوش مردم برسد ، و به گوش زينب برسد و او دلشكسته شود ) گويند چرا پيامبر غذاى حلالى را بر خود تحريم كرده ؟ و يا از كار پيامبر در اين مورد و يا مشابه آن تبعيت كنند
ظاهرا آن حلالی که حرام شده بوده یک خوراکی بوده نه یک کنیز :163:و علت سرزنش خداوند هم این بوده که به خاطر دسیسه دو زن پیامبر یک چیز حلال رو بر خود حرام کرده
ممنون ظاهرا قرآن من ترجمه اش اشتباهه
الان حس بهتری دارم ممنون از شما:72::72::72::72::72:
راستی من هم با خواندن ترجمه موافقم ولی بهتر نیست همراه با خواندن آیات باشه یعنی مثلا هرکسی دو صفحه از قرآن رو با معنی بخونه شاید دیرتر تمام بشه ولی جذابتره!
سلام.من با فکور موافقم
هر نفر دو صفحه بخونه با معنیش
از اونجا که دلم میخواست تاکید این بار روی معنی قرآن باشه، 2 ایراد میبینم توی خواندنش همراه با متن اصلی (عربی) قرآن:
1) خواندن 2 صفحه قرآن، عملا میشه 4 صفحه (2 عربی، 2 فارسی) و بر طبق تجربه شخصی یه جاهایی خسته میشم، بنابراین در خوندنش سستی بیشتر میکردم
2) گاهی که باید میخوندم، ناخودآگاه متن عربی برام اهمیت بیشتری داشت. پس واقعا توی یک دور قرآن خیلی پیش اومد که متن فارسی رو گفتم حالا 1 ساعت دیگه.. حالا.... و آخرش خیلی جاها جا موند
خواندن "عربی" + "فارسی" بسیار بهتر از صرفا "فارسی" خوندن هست، اما بیاین با خودمون رو راست باشیم.
ماها تنبلیم. (اگر نبودیم هممون همه صفحاتی رو که خواندیم بلااستثناء با فارسی میخوندبم. کدوممون دوست نداشتیم حتما فارسیش رو هم کنارش بخونیم؟؟ اما کدوممون موفق شدیم همه آنچیزی رو که تلاوت کردیم فارسیش رو هم بخونیم؟ من خودم همش رو نرسیدم. قسمتیش رو رسیدم. و این اتفاق خیلی حرف داره برای زدن)
سنگ بزرگ هم نشونه نزدنه. بیان یه سنگ کوچک برداریم و یک بار به فکر "ثواب" خواندن و یا حتی "زیبایی" آهنگین قرآن شنیدن نباشیم. یک بار فقط و فقط به فکر معنیش و کاربردش تو زندگیمون باشیم.
البته اینها نظرات من هست. در نهایت باید دید اکثر دوستان نظرشون چیه.
و البته اینم در نظر بگیرم در این ماه هم وقت اکثر دوستان آزادتره (ساعات کمتر اداری) و هم اینکه تمرکز همه ما بر قرآن خوندن بیشتره.
موضوع اینه که اگر تو همین ماه اکثرش خوانده نشه، امکان اینکه رها بشه زیاده.
من خودم شخصا هیچوقت قرآن رو بدون ترجمه نمیخونم چون تاثیر عملی توی زندگیم نمیذاره
به هر حال میتونه این دفعه ترجمه اش اجباری باشه و متن عربی اش اختیاری که کسانی که کمبود وقت دارن یا نمیتونن هر دوش رو بخونن مشکلی پیدا نکنن.
پس از امشب شروع کنیم؟؟
با اجازه دوستان
از ابتدای قرآن تا آخر آیه 69 سوره بقره رو من میخونم. (تا آخر صفحه 10)
منم از آیه 70 می خونم تا آخر آیه 93 سوره بقره (تا آخر صفحه 14)
التماس دعا
شب قدر و احیای همگی قبول درگاه حق
منم از آیه 94 می خونم تا آخر آیه 134سوره بقره (تا آخر صفحه 20)
التماس دعا
:323::323::72::72:
با سلام و خسته نباشی به همگی
منم از آیه135 تا 140 سوره بقره را میخوانم
طاعاتتون قبول:72:
سلااااااااام
چقدر خوبه که دوباره قران رو از اول شروع کردید :43:
من هم از ایه 141 تا پایان ایه 163 رو می خونم .
التماس دعا.
سلام
با تشکر از همه کمک گیرندگان از قرآن
من هم از ایه 164 تا پایان ایه 202 رو می خونم
التماس دعا از همه عزیزان:323:
من هم از آیه 203 تا 245 رو میخوانم.
با آرزوی قبولی حاجات همه دوستان:323:
راستی دوستان توجه کنند که این دفعه قرار هست ترجمه فارسی قرآن خوانده بشه و خواندن متن عربی اختیاری هست
سلام
آیه 246 تا انتهای سوره بقره
با سلام
سوره آل عمران از اول تا آیه 30 را من می خونم
با تشکر از حضور همگی:72:
سلام
تمام شدن دور اول ختم قرآنو به همهی دوستان تبریک میگم. انشاءالله تا آخر ماه رمضان، برای بار دوم قرآنو ختم کنیم.
من هم امشب آیات ۳۱ تا ۸۰ سورهی آل عمران رو میخونم.
التماس دعا :72:
سلام صبح همگی بخیر و شادی
آیه 81 آل عمران تا 100 با من
دعاهاتون قبول:72:
سلام روز بخير
داشتيم رز زرد خانم :302:
راستش من فقط تو محل كارم اينترنت دارم پنج شنبه سرم شلوغ بود فقط چند دقيقه اومدم تندي زدم و رفتم ميبيني كه تو اون ارسال غلط املائي هم دارم:43:
آیه 101 آل عمران تا 150 با من
التماس دعا
ذکر روز شنبه یا رب العالمین
دوستان عزیز سلام
من هم خوشحالم که این تاپیک رو ادامه میدهید.:72::72:
صفحه 69 تا 76 آیه 151 تا 200 (تا پایان سوره آل عمران) هم من میخونم.